A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

csajok remélem valaki tud segíteni!

a 4es villamos végállomásától gyalog messze van a Tranzit? mert ha babakocsival megyek és akkor az Oktogonnál átszállnék arra...
Vendég

Beleki nem írtál márkát :wink:
Vendég

Boniko!
1 megálló kb 5 perc sétára van a Tranzit a 4 es végállomásától.
Vera
l.veronika

Szerintem az onnan még egy villamosmegálló, mármint vagy gyalog, vagy a 19-49-essel lehet tovább menni...vagy 7-es busz... Ha jól emlékszem... arra dolgoztam másfél évig majdnem ;-)

Remélem tényleg el tudtak jönni Barbiék, majd számoljatok be, mi volt a tranztiban... Nagyon várom a híreket róluk :roll:

Remélem ide Tolnára is eljutnak akkor majd...

Sziszka, mi volt a az úszáson, hogy viselte Málnus? Megetetni csak utána tudtad végül?

yuyu79

Boniko!
Ha 105 el jössz a Clark Ádám téren át tudsz szállni a 86 os buszra ami megáll a Kosztolányin.
l.veronika

a 86 os is alacsonypadlós? :roll: ha nem,

akkor bevállalhatom a 4es villamost? :roll:
Vendég

http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... =UTF8&z=16

ja 4 percet ír ez is asszem akkor marad ez.. mer legalább alacsonypadlós :oops:

most műár csak annyi, hogy a kanizsai vagy az ulászlón menjek végig melyikhez esik közelebb :lol:
Vendég

boni,nincsen nagyon messze csak kb 10perc séta a bocskain
a skálánál ha leszálsz akkor csak egyenesen továbbindusz az úton...
Vendég

Boni, a 86os alacsonypadlós! és, ha pedig gyalog jössz, akkor inkább az ulászlón! ahogyan kijössz az utcából (ulászlóból), lesz egy tér szerű valami bkv buszokkal, és rögtön balra, a tér túloldalán egy alacsony épület, na, az a tranzit! :)

a térkép szerint, amit betettél sokkal hátrébb van a tranzit, pedig nem... pedig inkább a bukarest és az ulászló sarkán! :)

a számomat én is átdobom priviben, ha gondolod csörgess meg. mi olyan 11 körül indulunk itthonról, de nekem több idő, mert buszcsatlakozást kell várni, stb... :)

az e-mail címed pedig dobd át válaszba, mert tegnap az nem jött össze!

na, készülődöm, nehogy itthon ragadjunk!

sophie27

Sziasztok!

Boni, ha még vagy, vagy bárki! Nincs a Waffelhoz hasonlóan jó császármorzsa receptetek?

Julcsi, nem evett, és egészen addig nyűgös is volt, amíg meg nem látta a medencét :) Igaz, még sosem voltunk ennyien, lépni sem lehetett az öltözőben, és Málnus nem bírja a tömeget...de a vízben már semmi baja nem volt, viszont még utána sem akart enni, csak itthon, viszont aludt egy hatalmasat még késő délután :) Nektek összejött a séta? Ha lett jó kép, akkor átküldenéd? Remélem kedden már kicsit jobb kedvű lesz a csibénk :) Eni annyira édes volt. ha csuklott este, akkor az azért volt, mert én emlegettem Lackónak, hogy milyen tünemény volt ahogy röcögött nekünk :D Köszönjük a vendéglátást :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

köszi lányok! akkor ha a 86os alacsony padlós(nem volt aláírva meg jelezve a bkv honlapján akkor lehet az lesz... vagy hazafelé... :lol:

küldöm címet
Vendég

Sziszka, most csuklott reggel....

Voltunk sétálni, jó idő volt... most is megyünk. meg tornára is, aztán anyumékhoz, szóval a képeket csak este tudom letölteni, de majd küldöm... Eni az ölemben, álmos, de nem akar vízszintesben lenni, így egy kézzel nyomom...

Gyertek máskor is, remélem a kedd is összejön, meg nálatok a megatali ;-)

akko a vízben már megnyugodott Málnus?

na mentünk sétálni, altatás céljából :-)

yuyu79

sziasztok

gyors kérdés. akik kaptak prevenált, meddig voltak lázasak a lurkók? hány napig?

tegnap kapta Levi,de csőrikám nagyon lázas azóta....
makadu

Sziasztok!

Köszi a válaszokat a szemszínre! Barbi, 6 év? Na kiváncsi leszek.
Következő kérdésem a hajszín. Emma tök feketével született, és most világosbarna, néha vöröses :)

Sajnos építészeti pályázatba segítek be, holnap leadás, szóval ma egész napos munka.
Nagyon jó tranzitolást nektek, jó lett volna menni, pláne most hogy olyan sokan ott lesztek.

off
Még valami. Egy barátnőm családi okok miatt egy kis albérletbe kényszerült, ahol nem tarthatja Péntek nevű cicáját. Péntek 2 éves, kedves, fekete, ivartalanított kandúr. Ha bárki be tudja fogadni, vagy tud valakit, aki elvállalná, szóljon! SOS! Különben sajnos el kell altatni. Fotót tudok küldeni!
off

sushy

Hello lányok!

Tisztára fel vagyok dobódva!
Na mi a nagy hírem ???????? Meglepetés!!!!

Megyünk Tranzitolni! Apája felhivott hogy megoldjuk hogy oda vissza eltudjanak vinni hozni
:oops: :oops: :D :D Úhogy plusz egy helyet kell nekünk szorítanotok. Mi is 1 előtt érkezünk talán , boni nem leszel sokáig egyedül.
De most megyek mert még dógom van.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziszka sajnos hirtelen nem találom..ma kell?

mecsi jippijé :lol:

lassan mi is összeszedjük magunkat
Vendég

Boni,

Mi autoval jovunk Kispestrol, igy nem tudunk egyutt menni :(, de ott talalkozunk. :) Mi olyan 1/2 1 - 1 korul megyunk majd.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Boni, ha olyan jó, mint a waffel, akkor jöhet bármikor :wink:

<
sziszka78
Tolna

Boniko! OFF! Valóban Tehát a márka: Fair Bimbofix

Köszi
Vendég

Halihó!

Köszönöm az uramnak hogy ott lehettem. Jó sokan lettünk persze akkora mikor nekem már el kellett jönnöm. Mindig én jövök el a leghamarabbb de most legalább szuszuval is találkoztunk :)
Barbiék is voltak nagyon cukik a gyerekei sajnos róluk és Ágiékról meg Csandiékról már nem sikerült készítenem képeket de legközelebb!!! resszkessetek megyek fotóskodni :D
Nagyon jól éreztem magam köszi nektek.

Képeket feltöltöttem az albumomba mert nem tudtam választani ide .
http://picasaweb.google.hu/vmmelinda/0226BabamamaTali#

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi! Köszi a képeket! Látom Áront nagyon megkedvelték a fiúk. Nagyon jók a babás csoportképek.

Mi sajna nem értünk oda, mert fél 11-kor végeztünk a dolgunkkal és elég nyűgi volt a kisasszony, de tök jó, hogy ilyen sokan ott tudtatok lenni.

KépKép
jazmin2005

Pöttöm Nagyon Boldog Névnapot!

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!!

Edina, isten éltessen sokáig!!!

Oszman777, köszönjük, de a Rossmann-ban ugyanilyen vakdugók vannak most akcióban 49ft/6 db. Vettünk, és tök jók.

Szilvi,
nekünk a hétfő jó, a többit még nem tudjuk, mert apájánk nem tudja, keddtől kell e neki mennie valamerre.

k.a.t.i.c.a

Zsófi, Te kerestél 10e körül esernyőkocsit?? Itt van egy az oldalon, amit Szuszu belinkelt.

http://www.teszvesz.hu/item565730232_ki ... ml#gallery

Nekünk ilyen van és nagyon tuti, könnyű, és vállra akasztható. Én ajánlom!! :)

k.a.t.i.c.a

Nagyon klasszak a talis képek, remélem még látunk többet is!! :)

k.a.t.i.c.a

sziasztok!

nagyon örülök, hogy ma végre ismét eljutottunk a Tranzitba! nagyon jó volt találkozni veletek lányok! mindenkinek nagyon örültünk!!! :) azt sajnálom, hogy nem tudtunk olyan létszámban találkozni viszont, mint anno pocakos korunkban, de majd jön a jó idő, a gyerekek is nagyobbak lesznek, akkor lehet egy igazán nagy party-t szervezni végre szabadtéren!

Pöttöm, nagyon boldog névnapot kívánunk mi is, innen a szomszédból :)

Aproo, nagyon el vagytok Ti is tűnve! mi a helyzet nálatok? Levi gyógyul???

Mecsi, CsengeAndi, Szuszu, átküldenétek a fotókat nekem mail-ben a b.zsofia@gmail.com címre is!? köszi előre is!!! fotózott még valaki!? :oops:

Kata, én még nem hallottam erről a márkáról sajnos, így nem tudok neked segíteni... :(

Kitti, nálunk Beni minden egyes prevenár után lázas volt, de csak aznap, és 1x, este! kapta a kúpot, és az le is vitte neki, illetve másnap már kutya baja volt :) remélem, hogy Levinél is csak valami átmeneti állapotról van szó, de amúgy anno dokinéni azt mondta, hogy 2 napig lehet lázas tőle! kitartást!

sophie27

Katica, köszi a linket. ismerem is a csajszit, aki árulja, mert vettem már tőle cuccokat :) majd lehet, hogy rákérdezek, hogy nem lehetne-e megnézni, mert azért jó lenne Benit is belepróbálni... :P nem egy szabvány gyerek :) amúgy meg nem tudom, hogy a 2 állású háttámla milyen? mennyire dönthető, ha pl. elalszik a gyerkőc, akkor mennyire kényelmes neki hosszú távon alvásra? meg nem tudom, hogy a kupola mennyire ad árnyékot, ha nem annyira, akkor vehető-e hozzá napernyő pl. szóval kicsit bonyesz vagyok :D

sophie27

Zsófi nem tudsz fellépni msn és ott átküldeném becsomagolt fájlba az összeset.?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Pöttöm! Boldog névnapot!

Mecsi! Talis képek nagyon szuperek! A sok kis pasi egy kanapén című fotósorozat egyszerűen imádnivaló!

panna1

Mecsi, ha meg tudod csinálni, hogy le tudjam tölteni picassaról az is jó, mert sajna laptopon nincs msn, és amúgy is szórakozik vele, szóval most nem tudom letölteni rá :( de este apája gépéről beléphetek, ha fent vagy később is, és akkor ott megcsináljuk úgy, ahogy mondtad :)

sophie27

Mecsi, felléptem, ha felveszel, akkor most is nyomathatjuk a cuccost! a címem: sophie24_2@msn.com

köszke!

sophie27

Köszi a képeket Mecsi! de jó, hogy Barbiék is megérkeztek! várjuk a többiek képeit is! :D

yuyu79

Jaj lányok, köszönjük szépen a mai napot, istenien éreztük magunkat!!!! ;)

nekem is át tudnátok küldeni a képeket? sniky@freemail.hu -ra?!
előre is köszi! Mecsi, sajnos nincs msn-em, amióta sza.akszik a gép:( nagy gond lenne emilkében?

sniky

65kép ??? :lol: :lol: szórtirozok és a legjobbakat átküldöm

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, nem akarok beleszólni, de ha becsomagolod őket és feltöltöd a www.toldacuccot.hu -ra, ott elküldheted akinek csak szeretnéd. Szerintem megér egy próbát, főleg, hogy neked 2 perces munkád van vele. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

mi is itthon(persze nem most)

naggyon örülök, hogy elmentünk a talira! imádnivaló az összes gyerkőc és élőben még szebbek! :lol:

[b]mecsi [/b]felveszel engem is msnre? purgern@freemail.hu és a banánsplitből fiam is evett és a többiek is csurgatták a nyálukat!

Barbi örülök,hogy találkoztunk hogy hazaértetek!és hogy lett facsörgőnk és egy újabb zenélős kütyü amit Zsigi azóta sem enged el ....

ZSófi külön köszönet a navigálásért! és a pár perces kétgyereked van próbáért hihi...sikerült a Clark Ádámon egyből kifognom egy alacsony padlós buszt.. de olyan tömeg volt rajta, hogy mire hazaértünk majdnem elájultam..két hajléktalan beállt mellénk..áááááá fiam kialudta magát!alig bírtam letenni este be nem állt a szája szerintem mesélte apájának az élményeket aztán a végén bevittem a szobájába, nővérem pedig telefonon keresztül Thomas a gőzmozdonyt mesélte neki és baccus bealudt ... (még jó hogy ingyen beszélünk) ezt lehet legközelebb is alkalmazom...

én nagyon örülök,hogy egy-két nicknévhez tudok arcot is párosítani..nem csak kép alapján... kicsit furi volt az elején,mert látszik mennyire össze vagytok szokva.. de feloldódtam
:oops: :roll: :lol: legközelebb már biztos még jobb lesz! :lol: :lol: :lol: köszi!
Vendég

katica szólj bele! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

BOLDOG FÉLÉVET!!!!!!Miksa, Beni, Kismukk, Virág, CSenge a nagy taliba elfeledtük :lol: valakit kihagytam akkor bocsi :oops:
Vendég

Niki megpróbálom elküldeni ahogy katica írta majd irj hogy ment e vagy se . ha nem majd elküldöm hétvégén.

Holnap itthon lesz az uracskám :D :D megyünk rohangászos babakocsit nézni meg gyerekülést. szombaton babauszi és vendégeskedés vasárnap leszek legközelebb netközelbe.

ma még lehet jövök nemtom ha nemakkor mindenkinek kellemes hétvégét!

puszika

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

nagyon jók a talis képek csajok!Olyan jó, hogy ennyire sokan lettetek végül :)

Pöttöm: Nagyon sok Boldog Névnapot!

A fél éves babáknak pedig boldog fél éves szülinapot kívánunk!!!

A tegnapi köszöntéseket pedig azt hiszem elfelejtettem megköszönni :)

Az ülés márkáról én sem halottam még soha, és a prevenár után mi nem voltunk lázasok, szóval ebben nem tudok ötletelni...
Sushy: a hajam színe nekem felnőtt korban is változott még, sötétedett, szóval szerintem ezt nem lehet megjósolni....
Panna, neked akkor jó lenne a hétfő?

HELP: Valaki nem tudja véletlenül a Barbiék elérhetőségét????

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziszka megadtuk neki a számodat de az áginak mega nikinel megvan a barbi száma.

és ti mikor jöttök felénk megint?

ha jobb idő lessz szerintem a gátra is kinézhetnénk már,nem?
Vendég

Szuszu melyik dmben volt a farmeros huggies vagy mindegyikben van szerinted?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Andi: köszi :)
Még nem tudom mikor jövünk, de mindenképpen jelentkezünk, egyenlőre úgy tűnik, hogy jövő héten nem, talán utána.

<
sziszka78
Tolna

Mecsi, köszi, már töltöm is;)

Sziszkám, megadtuk neki a számodat, keresni fog;) tényleg, mikor jöttök megint Pestre?

Külön köszönet Csengének a mai Ringatóért;)))

sniky

Nagyon jók a képek, irigy-irigy :wink: Olyan is van valakinek, amin a Barbiék is rajta vannak? JA, és csak kisfiúk voltak? Vagy Csandiék is? Jó kis focicsapat jött össze :D Nagyon édesek mindannyian :lol:

yuyu79

sziasztok!
bocs, csak egy kérdés: a ringatón minden anyuka magában énekel??nem kell szerepelni ugye,?? :oops: :D h. zajlik egy ilyen??vagy aki tartja az előénekel? és utána a szülők egyszerre a bébiknek??köszi a választ előre is!kicsit vicces a kérdésem, de úgy szeretnék elmenni, h. tudjam mire számíccsak!

Kép
winona

Sziszka! Igen, jó a hétfő. Reméljük tényleg nem jön közbe semmi. Elkötöm apa kocsiját, mert az azért biztonságosabb ,.mint a kis cinquecentom.... :lol:
Időpont van már, hogy kb mikor?

Képzeljétek, szereztem RÉkának színes műanyag járókét 7000,- alatt. Remélem szépen beleszokik majd. Muszáj lesz, mert már most is mindent szétszed, ami a keze ügyébe akad, ha elkezd négykézláb trappolni, muszáj lesz néha belerakni, ha dolgom van....

Boni! A babakocsi nagyon jó! Bár nem szándékozunk venni, mert van egy másik kölcsönbe, de én azért el v agyok csábulva ám. De sztem apja nem meggyőzhető :cry: ... De ha mégis, jelentkezek. Kapható még ez a típus, babaoltban meg tudom nézni szted? Mert azért csak megnézném élőben is....

panna1

Jaj, Ringatót már én is olyan régóta tervezem, jövő héten tuti nézünk egyet itt Pécsen. Biztos kircsi. Na még RÉkának kell a babatársaság. :lol:

panna1

Panna, de jó lesz Veletek is találkozni :-)

Sziszka, küldtem a képeket, meg egy privit is!! Megkaptad?

Tényleg, hétfőn mikor? Gondolom, amikor Barbiéknak jó...

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?