A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

kickára=kockára...:)

Kép

Kép[/
tancsu

laptetü..... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó, pl. így:

Kép

Kivágsz négy ilyen ívet, belülről összevarrod őket. Az utolsónál hagysz ki egy darabot, ezen kifordítod és itt tudod kitömni is, majd a rést is bevarrod.

Kép
flóra 11

Nem füszerezem,mert kitaláltam hogy hawaii ananászos,tejszines csirkemell lesz,csak meg kell vennem a hozzávalókat mai séta közben...:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tancsu 2009.02.27 07:57-kor.

Kép

Kép[/
tancsu

Ildó:visszaolvastam,doki azért ennyi pénzért többet is tehetett volna...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Benó az orkános anyag nagyon jó, csak jól el kell tisztázni mert foszlik. Egyszerű nyalogasd végig az agyagokat és dönts! :D :D

Szerintem a sima kartonanyag,sifon, selyem mind jó.

Kép
muzsuzska

Benó:?igaza van Zsuzskának,a sima nyalogatós anyagok a legjobbak,de pl mi kaptunk a nestle cégtől termékmintákat és 5 hónapos gyereknek plüsslabdát küldtek...na az milyen.... :roll:
Viszont Gergő imádja... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, ez milyen nyelven van írva? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]A írta:lma kickára vág,mindenféle befőtt elezúdit edénye

Kép
flóra 11

Ildikó, a sima mensi előtti uh képen csak az látszik, hogy vastagabb a méhnyálkahártya. Ha van benne petécske akkor ott dudorosabb, dagadtabb .Jó hülyén írtam le...

Kép
muzsuzska

Csajok....aki szülni megy.....kaptok majd a kórházban babacsomagot...lesz benne (nekem volt) HIPP kupon,tegnap beváltottam,bébiétel,bébiital,kiskanál,tejpép,tea,stb és egy aranyos hipp feliratos macimintás fehér pólócska és nem gagyi...:)
Meg még egy kupon amit majd 8 hónap után válthatok ki,az is tele lesz termékekkel és állitólag abban fejkendő lesz.....

Figyeljétek ezeket a kuponokat,rengeteg jó dolgot adnak ingyen...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Kissz kínai beszéd, de mi érteni konyhanyelv! :D :D :D

Kép
muzsuzska

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB betü hiányos a szövegem...... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

A szomszéd csajszi pl. nem vágja le az előkékről a tikettet vagy mi a neve, mert az olyan jó csúszós anyagból van és a kifia imádja szopogatni. Órákat elbíbelődik vele, megkeresi, berakja a szájába,szopogatja,kiesik neki,megint bajlódik vele... :lol: :lol: :lol: :lol: Tehát tényleg az ilyen anyagok a jók.

Kép
flóra 11

Ja, csak már szülnék, de egy év múlva ilyenkor talán már túl leszek rajta!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Unom már ezt a két majmot itt biciklizni bal oldalt! :evil: :evil:

Már három hete nem dohányzom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De a kisértés még kisért!!!!!!!!! Ellenállok!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Lassan el kéne dönteni mit főzzek ,esetleg le kéne csattogni a boltba is. :shock:

Kép
muzsuzska

Na, helló, visszatértem. :D
Zsuzsi, bocsánat, ugye, nem voltam bunkó? Mostanában már bunkó is vagyok.... :oops: :roll: Pedig nem akarok, de úgy féltem ezeket a srácokat, ugrok mindenre, Gy. is mondja. :oops: :roll:
Kösz az anyagokat, a plüss tényleg nem jó? :oops: :roll: Az szöszös? Sifon, az mi? Na, majd megnézem. Kösz mindenkinek. Ildónak meg a gömböt. Kíváncsi vagyok magamra. Azt hittem, valahogy könnyebben is meg lehet varrni.... :wink:

KépKép
benó

Nem baj, Benó elnézem neked! :D Tetszik ahogy magadra vetted, jaj de jó akkor érthetően írtam le!!!De hogy fogsz majd ugrani ha meglesznek a babok!!!!!!!!!!

Gy. nincs ilyen siltes sapija?????? Ott láthatod élőben milyen a félgömb szabásminta!

Kép
muzsuzska

itt a taxi...

Kép

Kép[/
tancsu

Nincs sajnos. :roll:

KépKép
benó

Sifon: szőtt vászonszerű, ami szőtt az mind foszlik! Ilyen a selyem is!
Anyukám szövőnő volt 30 évig a selyemgyárban! :wink:

Kép
muzsuzska

Aha :D , de nem tudom, melyik az. :wink:
Milyen két majom biciklizik baloldalt? :roll: :lol:

KépKép
benó

Kép
muzsuzska

Az UPC reklám.......

Kép
muzsuzska

Ez nekem bonyolult, Zsuzsi. Melyikből lesz a gömb vagy HOGYAN? :lol: Anyuka ügyes, hogy fél óra alatt megvarrta. :roll: :D :lol:

KépKép
benó

Igen, 12 cikket kell összesen megvarrni, abból áll össze a "labda". Nem tudom pontosan mivel lett megtöltve, valami vattaszerû anyag, amivel a takarókat is szokták tölteni. - Na, megvan a válasz, köszi. :D

KépKép
benó

Viszont igaza van a babák azt szeretik amit jól meg lehet fogni! :D

Kép
muzsuzska

Olvasni tudni kell! :D

Kép
muzsuzska

:D :D
Te mit főzöl?

KépKép
benó

Halihó!!!

Kép
martik77

Találtam egy képet,hogy mi volt a méhemben, de nem tudom ide feltölteni.

:(

Kép
flóra 11

Küld a linket!

Kép
muzsuzska

Hát helló, Márti! :D :D :D

KépKép
benó

KépKép
benó

Megjött a hányingerem, már hiányzott!!!! :evil:

Nem tudom mit főzők, de egyre kevesebb esélyem van sokáig tartót főzni, talán spagetti lesz.....

Kép
muzsuzska

Én tegnap megint mindent felfaltam, azért kérdem, hátha van valami egyszerű és nagyszerű ötletetek. :wink: :D

KépKép
benó

Ezen az oldalon tudjátok megnézni. Nekem is ilyen kis fekete pontocska volt ott, 3x3 mm és körülvette egy fehér fátyol, hosszúkás,ovális fehér fátyol, aminek a közepében, hosszában volt egy vonal.

http://sagiadam.blog.hu/2009/01/28/az_e ... so_tunetek

Kép
flóra 11

Én hányinger vagyok neked Zsuzsi??? :lol: :lol: :lol: :lol: :?

Kép
martik77

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Ma megyek tanácsadásra+Uh :D :D :D

Kép
martik77

Bejelentkeztem és utána ezt írtad majdnem elsőre.
Poén!! :D

Kép
martik77

Zsuzska

Ez nagyon jóóóóóóóó!!!!
A végén kedvet kapok a varráshoz...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ha véreredmény nem mutatott semmit, akkor az a kis pont lehet myóma is, nekem is így néznek ki, csak 3 van. :evil:

Kép
muzsuzska

Megnéztem, Ildó.

KépKép
benó

Imádlak Márti, vettem a poént!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Benó, a vonalzódon ott a labda,az is gömb,de az 6 cikkből áll.Na ilyenből vágj 4-et és varrd őket össze. De kivághatsz két kört is,azt is összevarrhatod, csak akkor lapos lesz. :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt "hányinger"...érdekes becenevet kaptál.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg a vonalzója!!!!!!!!!!! Strandlabda!!!!!!!!!

Kép

Kép
muzsuzska

Levesem kész,inas felkelt,tejesapu is elvitte közben tejet....zajlik a napom...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nem kapott, ő választotta, hogy szerinte neki szól!!!!!!!!!
:D

Kép
muzsuzska

Hányra mész, Márti? :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?