A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Judit: remélem jól érezitek majd magatokat! :D

Davandi: általában tizórai, uzsonna gyümis dolog, ebéd meg főzelék. De szerintem mehet a főzelék napi kétszer is, ha szeretik. Mi még nem tartunk itt a kajcsizásban, De Kíránál sosem csináltam ebből gondot. Arra ügyeltem, hogy idő előtt ne adjak olyan dolgokat amit nem szabad. ebben viszont már nagyon parás vagyok és inkább mindent kicsit kásőbb vezettem be. Tartok at allregiától.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Anyós elment és nem zuhant le repcsivel :oops: :oops: :roll: :lol: :lol:

Riddencs!
Azta soványságot!

Maryska!
Márc.13.péntek az jó dátum,szerencsét hoz!

Vovanda!
És éjjel nem is keltek?

Most ennyi maradt fejben,de majd visszaolvasok,ígérem csak extra nyűgik!

Fürdetés!
Én többször fürdettem már egyedül és nem olyan vészes.
Mindkettő be a kádba ,pancsi,majd egyik kölök kiszed,megtöröl és le a földre meztelenül,másik kölök kiszed,megtöröl,majd kimegyünk öltözködni meztelenül.egyenként body,pelus,,rugi.

Kis balesetesem!Lefejelte a műanyasg sámli lábait

Kép
Vendég

Nekem is az a bajom a sétával, hogy állandóan megállítgatnak..., Fárasztó ugyan azt elmondani 1000x. Most már csak fapofával tolom őket előre, és max 1 félmosoly annak, aki mond valamit, és gyorsan megyek tovább.
Meg nagyon nincs hol sétálni. Keringek a lakótelepen, és annyi. Tele van útpadkával, úthibával, zebra nélküli átkelőkkel, és parkolókkal, ahol nem férek el 2 kocsi között, és ha sietek, meg kell kerülni a fél világot.
Vendég

Benszi: Jaj, a kis Drága! :( Nagyon sírt?
DE még ott ragadhat anyós Rómában. :roll:

Pasi: az oviban biztos felveszi majd, ha látja, hogy a többiek is beöltöztek. :D Képeket csináljatok majd!

Ezoter: itt az ikreseken található szellemekkel foglakozó írásokra gondoltok? Azt én is elovastam. Utána így :shock: néztem.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Anny: morcos anyuka! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Hol van ez az ezotér??? én is elolvasnám :)

Juci! de jó lesz nektek! csak négyen mentek?

zsuzska80
Szombathely

benszi: dehonnem....3 óránként atomóra pontosságggal üvöltenek:-)

myra: nem vette fel, most hívott vanda.....fiúk közül 1 volt hajlandó beöltözni, de tele van a csoportszoba hercegnőkkel meg katicabogarakkal:-)
1szálpasi

Davandi!
A mi verziónk(dokink javaslata alapján):
7 hónaposan még a 2 tápszer, 2 gyümi, 1 főzi ment.
kb. 9 hótól: reggel táp/sinlac; uzsi, tízórai gyümölcs; ebéd, vacsi főzelék.
10 hótól ebédre húsos főzelék.
Most kezdjük a darabosat.

Láttam a táblázatban, hogy másnál a tápszert sokkal később váltják ki, viszont husit, darabosat előbb kezdik. Nálunk a hozzátápit sem fogadták el 6 hó előtt, hiába lehetett volna négy hónapos koruktól. Darabosra is csak Mira vevő egyenlőre, Tomi még öklendezik tőle. Tegnapelőtt voltunk oltáson és ott már azt javasolta a dokinéni, hogy lassan elhagyhatjuk a reggeli sinlacot/tápot. Helyette mehet szójatej, vagy rizstej valami pehellyel. Rendes tej egyáltalán nem játszik, mert tejallergiás vagyok.

Kép

Kép
szofi74

Milyen ikres oldalt zugolvastok még?

Myra, Szofi köszi. Akkor még én is maradok a 2 gyümi, 1 főzeléknél

Benszi: örülök hogy vérge kijött az a fránya fog :roll:
davandi

Vanda, Pasi: Balu biztos nem akarta megijeszteni, a hercegnőket, meg katicabogarakat :lol: :lol:
davandi

Látom, rá kell beszéljem Apát erre a Made in Hungáriára :lol: 8)

Davandi :P Hippes, 6 hós kortól adható. Nálam még csak 2 nem tápi van, én is gondolkodtam, mi legyen a 3. Szerintem gyümi lesz gazdagon :D

Szofi :P
Nem csodálom, hogy a Te pocid is kinyúlt. Jó sokáig voltak bent a gyerekek és iszonyú nagy lett a súlyuk is.
Visszanéztem a régi Tonti-táblát.

Szóval aki 31-35. héten szült, az ne is mondja, hogy nem nyúlt meg a hasa, készséggel elhiszem. Én írtam a súlyt és a cm-t is és az utolsó 3 hétben nőtt meg annyira, hogy már láttam, menthetetlenül kinyúlt :? Pedig azért egész jó bőröm van... koromhoz képest legalábbis :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

ikresek.hu/fórum/társalgó/ezotér

téma: 02.19. 17:42

Kép

Kép
szofi74

ikresek.hu-n van az ezotér. Na ott.

Pasi: akkor az olyan csajos farsang lesz. :D Érdekes, mert nálunk az oviban mindenki beöltözött. És iiigen a lányok a hercegnők különböző változatai voltak. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra: Ja, igazad van, most már télleg morcos vagyok... Személyes sértésnek veszem, ha valamelyik megbetegszik. Hónapok óta nem voltunk rendesen kint., mert mihelyt kimentünk, valami bajuk lett. Bárányhimlő, megfázás. Állatira unom. Tudom, hogy nem a csajok hibája, a szitura vagyok állati pipa.

Az ezotérnél nekem az ufós látogatós tette be a kaput :lol:

Én a 33.héten szültem, nem csíkos a hasam. Nagynak nagy, de mindig is az volt. Mikor 47 kiló voltam,akkor is be kellett húznom :roll: :roll:
Vendég

Fanni: nekem 37 és félre születtek. Bár szerintem már nem olyan gáz a hasam. Ha állok akkor egyáltalán nem rossz, csak ha ülök vagy lehajolok .

Tünde
Kép

Kép
myra77

lepcses brigád kérek egy kávét privibe édeskével sok tejjel :D :D
szofi láttam te adsz köleskását ,hogy csinálod?címed kéremszépen mert kidobtam :oops: cuppantalak ja ha lesz időm irok privit a pajzsmirigyre
benszi az az orrbibi sem semmi drága kis szépség :D
fanni de jó mert tényleg ő is olyan dili poénos mint mi,asszondja feszítsek úgy mintha kakkantanék :D kakkantottam a röhögéstől-ja
most jövök kész lesz keddre a vér+vizelet ellenanyag az ekg a kezemben hétfőn mellkasrgt,ja meg fölhívom dokiaput kell e hasi uh.
és fenheti is a késeit:)örülök,hogy hamar tulleszek mert igy nem lesz idő parázni mire föleszmélek már szép vékonka vagyok és nekem a péntek 13.szerencsés nap :D
ja a Lanya is a 4.re szavaz mondtam neki ha más tetszik meg ne szólaljon :lol: nőuralom :lol:

lanyané

vivi gyógyulást copfis jázmin druszának :D hú én vagyok még egy bunkó lassan hozzám se mertnek szólni,simán visszaszolok olyanokat :D nem értem minek akarnak beszélgetni beszélgessenek mással amúgy is utálom az embereket :D csak titeket szeretlek meg a családom :D

lanyané

Anny: tudom, hogy nem vígasztal, de nálunk is mindig beteg valaki. Mikor kilábalunk az egyik betegségből, akkor jön a másik. Most két hete van, hogy nem kapnak gyógyszert. Bár Kíra köhög kicsit, de kap most egy immunerősítőt, meg homeós bogyót. Remélem megússzuk. Bár a szép tavaszi időig biztos lesznek még betegek.

Tünde
Kép

Kép
myra77

ikreseken még nem regisztráltam, de majd most megteszem :lol: :lol:

Benszi: az előbb nekem nem hozta be a bibis képet. Szegény Dóri tényleg fájhatott neki :( :(

Logószavazatok (297.oldal):

1.:Ati (Jucié), Zsuzska

2.: Dóri, Tontica

3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek, Benszi+Benszi apa, Judit, DokiApu, Banika+Higanyapa,Sotske+Sotskeapa

4.:Binyek, Vanda, Myra, Maryska+Lanya, Tomi(Dórié)

Fanni: köszi, akkor lehet hogy én is megpróbálok lereszelni nekik ilyet.
davandi

Myra: Jaja...csak én hónapok óta csak akkor léptem ki az utcára, ha elintézni való volt. Közért, posta, Dm, gyógyszertár...stb. Rosszabb mint a börtön... :wink:
Vendég

Anny: mielőbbi gyógyulást nektek!!!!!!!!!!!!!!!
davandi

szegény lanya....nekem elég csak felhúznom a szemöldökömet, mint rúzsa sancinak, és vanda tudja, hol a helye.....(és mekkora szerencsém van, hogy most oviban van, nem tud reagálni :lol: )
1szálpasi

Sziasztok!

Az én topicomban nincs mozgás, úgyhogy jöttem Hozzátok :D

Ma reggel levették az extra adag vért a kórházban teljes vérkép, toxoplazma, szifilisz és társai...rendi volt a nővérke végig kérdezgette, hogy jól vagyok-e. Mondtam neki, hogy farkas éhes vagyok csupán :lol: vérvétel után azonnal leültem a férjemtől kapott vaníliás karikával egy higiénikusnak látszó helyre táplálkozni :lol:

Na szóval ezen is túlvagyok, most már csak izgulhatok a toxoplazma meg a vizeletvizsgálat miatt (vesebajos voltam/vagyok, általában extra mennyiségű tünetet nem okozó baktériumom van...) meg a genetikai UH miatt ami még egy hónap :!: :!: :!:

Na nem baj, új munkahelyem van, majd próbálok arra koncentrálni :shock:
Vendég

Jaj, Lanyok ne mar! Nem sertodtem meg es nem semmi bajom Kamillaval sem meg senkivel sem! Nem kell mindig mezes-mazosan irni es teletenni a hozzaszolasokat :lol: -el! :lol: :lol: :lol:
Es egy kis vita nem art meg, semmi rossz nincs abban, a legjobb csaladokban is elofordul!

Mozi: most azt sem tudom mit jatszanak, a magyar filmeket meg plane nem ismerem! :roll: Nekem utoljara a mamma mia tetszett nagyon de nagyon!

Seta, megallitas: en mar meg sem allok csak megyek tovabb. :lol: De szemet vagyok! :twisted:

Anny: megertelek, kiakaszto amikor a gyerekek egyfolytaban betegek, jobbulast!!!

Benszi: szegeny kis Dori! :? De milyen kis edes igy is! :D

Az en kis masfel eveseim ehetnek mar epret meg kivit? Ananaszt? :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Riddencs: nagyon szep vagy de nagyon fejnelkuli es nekem hinyzk ugyhogy tegyel egy fejeset is! :wink: :D

Davandi: Petra nem semmi hogy elbujt a vilag eloll! :lol:

Juci: de jo Nektek, masszas hmmmm.... na majd szolok az uramnak ma este! :D

KépKép
KépKép
tontica

pasi! rendicsek vagy, de te csak fel oltozve latal, olyankor meg el tudom dugdosni a defekteket, de.... na nem mondom tovab....

tonti! hat te is konyen beszelsz, olyan csini vagy mintha most keresnel ferjet magadnak :lol: :lol: :lol:

dragon! nagyon jol nezel ki, meg kukucskaltalak a picasan :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

aprómagvas gyümölcsök (eper, szeder, áfonya, ribizke stb.) - ha éppen szezonja van, már 1 évesen megkóstolhatja, de inkább várj vele másfél éves korig
Tonti! Eszerint másfél évesen ehetnek.

Judit

jucicuki

móni: meztelen képet kérek!!!!
1szálpasi

:-))))
1szálpasi

Kép

jucicuki

Kamilla
A református templom a Németh Istvás fasor és a Kossuth sarkán?
Igyekszem majd.Ebéd után?

Szabó-Kimmel Tamás
Bocsika,de kaposvári :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja!Van testvére is :lol: :lol:

Persze hogy okosan,illedelmesen elbeszélgettem azokkal akikről nem tudtam hogy kicsoda.Néha összekevernek a barátnőmmel.Múltkor megkérdezték,hogy a 3 gyereke mellé még bevállaltuk az ikreket?Mondtam persze :lol:

Amúgy mi az urammal előre megbeszéltük,ha megkérdezik,hogy nehéz-e,szemrebbenés nélkül mondjuk,hogy NEM!!!!

Benszi
te jó ég!Lányok is tudnak horrort?

Mostanában uzsira a joghurt+gyümibe teszek nekik kölesgolyót.Jól szétázik,kicsit jobban laktat.

Délután megyünk ügyeletre(4-től ügyel a dokinénink)azt mondta addig legalább át tudja nézni az előéletüket.
Már az én púpom is tele ezzel a taknyolódással.

Jucihugi
Basszus végignéztem az iwiwes képeidet :lol: :lol: :lol: :lol: A basszus a darabszámra vonatkozik.
Vendég

Ugye milyen nagy lányok? :shock: Mindjárt másfél évesek, aztán most születtek :?

Judit

jucicuki

Pont azt néztem a tesód képein,hogy még nyáron is milyen babásak voltak a csajok amikor nyaraltatok.
Most meg kész nők
Vendég

ja made in hungári mi a színházba néztük meg :D
kurva jó meghát az én uram zenélt nagybőgös volt a flipper öcsivel egy zenekarban meg a fenyőékkel meg rockabili csávó volt :oops: :lol: :D
mindíg megyünk ilyen fesztungokra meg mindenkit ismerünk :D a fenyő gitárosa lanya legjobb haverja az ufó :D meg a dobos a pufi na mindegy :)

lanyané

kamilla! nagyon edik lehenek a torpek mikozben a furdoszobaban doliznak, en egyedul furdetek, de mi sokal kisebbek vagyunk es bizti konyeb, maskulonben a parom a szobaban van a masikal meg en + 1 torpe a furdoszobaban

tonti! nalatok se semmi az egyedul furdetes :wink: es ne agodj en minden masodik nap furdetek, talan mar irtam hogy valamelyk konyvben olvastam hogy heti 2 furcsi is eleg (az igaz hogy mar nem emlekszem medig), de most hogy tel van, szerintem eleg minden masodik nap

paris! en sosem kavezok, de szerintem egyet le lehet dobni

dori! hat te meg egy szal bel lehetsz, de csak az irigyseg beszel belolem :D :D sajna az ovit :cry:

Kép

demoniq13

Kamufánk(lusta anyukáknak)

25dkg liszt
12,5dkg cukor
1/4 l tej
1 vaníliás cukor
3 tojás
50ml étolaj
1 sütőpor
1 csipet só

Az egészet robotgéppel összekevered,belekanalazod a fánksütőbe és sütögeted adagonként :lol: :lol: :lol:
Kb 60db minifánk(5cm) lesz belőle
Vendég

Az én gyerekem is a plafont nézi és közben mondogatja,hogy otttta,ottta.Eddig azt hittem hogy a lámpára mondja,de lehet hogy nálunk is ufólátogatás van :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem hiszek ezekbena dolgokban(bocs attól aki igen)
Járókára kötözött halott kislány.Anyám!Ilyen hülyeséget!
Vendég

Jaj, nincs fanksutom, azt se tudom milyen az! :shock: :lol:

Juci: tenyleg kesz nok, nem semmi hogy mar 1,5 evesek vagytok, mindjart ket evesek. Megy az ido! Milen szep pulcsijuk van! :wink: Koszike, akkor nyomjuk a magvasakat, remelem tetszik majd Nekik!

Pasi: akkor Rolad is kerunk meztelen kepet! :wink: :lol:

Moni: nalunk az a helyzet hogy egy ora mire bemelegszik a szoba es meg kb. egy ora mire mindharmat megfurdetem, minden nap kicsit huzos lenne. En csini? Hu, nagy csalodas lesz a nyari talin amikor is eloben lattok majd. :roll: :lol:

Hu, de faj a fejem az orokos taknyolastol meg kohogestol,az ejjel alig birtam aludni, allandoan folkohogtem magam. :(

KépKép
KépKép
tontica

banika! en is kerek kepet demoniq13@yahoo.com, koszi

ridencs! te sovanyka :D igazad van nagyon edik a babak es mi is jol be vagyunk oltozve mikor ki megyunk, olyasmi mint higanykak :lol:

lanyane! jo kis napod volt tegnap, en imadom a pentek 13at, de jo hogy meg 2 kilo szornytol meg szabadulsz en nagyon szeretnek uj cickokat, de a hasamat se banam, de majd vilag valsag utan, esetleg meg irod priviben milyen arak vannak feletek, csak ugy kb, please

andi! nekem a 4es logo tetszet, de mi nem megyunk :cry: anyam nem reg turos fankot csinalt, nagyon fini volt, ha akarod el kuldom a receptet

Kép

demoniq13

[quote="banika"]A írta:banikaz én gyerekem is a plafont nézi és közben mondogatja,hogy otttta,ottta.Eddig azt hittem hogy a lámpára mondja,de lehet hogy nálunk is ufólátogatás van :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem hiszek ezekbena dolgokban(bocs attól aki igen)
Járókára kötözött halott kislány.Anyám!Ilyen hülyeséget!

Milye ufok es milyen halott kislany? :shock:

KépKép
KépKép
tontica

http://www.ikresek.hu/modules.php?name= ... opic&t=257

ha valakit érdekel ez az ezoteres dolog
Vendég

Móni
Küldtem

Tonti
belinkeltem
Vendég

tonti: móni mondta, hogy nem láttam meztelenül....arra mondtam, hogy akkor dobjon képet....és ha én felteszek magamról, akkor mindenki más is???? :-))))
1szálpasi

rám ne számíts
Vendég

rám se

jucicuki

akkor én se....:P
1szálpasi

juci! de jol hangzik a maszazs 8) irigy, irigy

benszi! oooo a kis draga

fanni! nekem is az utolso 2 hetben meg is repedezet a hasam bore :cry: adig nem, most is jo mintas :cry:

anny, myra! remelem mostmar volt eleg a betegsegbol es jovo telen mindent megusztok

paris! ne izgulj, minden okes lesz

pasi! olyat meg a ferjemnek is szegyelek mutatni :D :D :D a csorho hajam miatt

juci! de nagyok mar a lanykaid

banika! koszi, a draga meg mosolyig hozza, higanyka nem tudja mi a fajdalom? :lol:

tonti! a kepeken nagyon csini lanyka vagy es punktum!!!!!!!!!

Kép

demoniq13

rám se :lol:

Aki utálja az embereket és egyedül akar sétálni a gyerekekkel, jöjjön el hozzánk :lol: Nálunk egy lélek sincs az utcán, soha :shock: :lol: Pedig én pont szeretek dumcsizni, még a hülye kérdésekre is szoktam válaszolni :oops: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hat persze Pasi, mindenki de Te vagy az elso! :wink: :lol:

Banika: hat, en sem hittem amig az anyukam nem latott tobbszor egy kisfiut sirni a regi lakasunkban. Es en Neki hiszek! Minek hazudna es ijesztegetne foloslegesen! Az ufolatogatas az mas teszta.

Talan emlekeztek, regebben irtam hogy ejjel sokszor arra ebredek hogy "ugral" az agy labamnal. Mintha valaki utogetne, honapokon keresztul majdnem minden ejjel azt ereztem, nem tudtam tole aludni, nem kamuzok!!! Mar gondoltam mindenre, hogy az uram utegette a labat stb. de aztan egyik naprol a masikra elmult (es azota es urammal alszom szoval nem O volt) aztan jott a furi kattogas a nappalibol, az is honapig tartott es aztan elmult. Furi!

A halal utani eletrol pedig kerdezd a sogornomet aki autobalesetet szenvedett es csak arra emlekezett utana hogy lebeg es nagyon boldog.

Szoval nem hittem de most mar nemhogy hiszek hanem majdhogynem biztos vayok benne hogy van valami!

KépKép
KépKép
tontica

Davandi! Szerintem nem maradtál le semmiről, ha eddig nem regisztráltál. Én is csak a hirdetéseket nézem, ha keresek valamit, és most ezt elolvastam. Egyébként meg, ahogy Banika mondta egyszer, ott max. szép lehet az ember, de okos biztos nem.

Banika! Nálunk a hátte, hátte szöveg megy a lámpának. Lehet, hogy ezen nekem is el kellene gondolkoznom? :D

Milyen meztelen képek??? Én már a magasság/súly táblát is szeretném megvétózni. Így is alig merek majd Hévízre lemenni ennyi bombanő közé.

Kép

Kép
szofi74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?