Csakúgy, mint Sofkának, nekem is külön kirándulás idevergődni a géphez
Azért igyexem képben lenni, most látom, az alvás a téma. Hát, mindent elmondtatok, pro és kontra. Szerintem az esti elalvást klasszul meg lehet szervezni, és ki lehet alakítani, de az éjjeli ébredésekkel nem lehet mit tenni
az gyerekfüggő. Annyit azért meg lehet próbálni (nem sírnihagyós mamáknak is, főleg éjjel) hogy nem az első nyikkre bemenni. Kevin soxor nyösszen párat, 1-2 perc, és visszaalszik. (Főleg, mióra babalámpánál megtalálja a körépakolt 3-4 cumi egyikét, és visszateszi magának
) Ha meg nem, és inkább behergelné magát, úgysincs értelme hagyni, meg kell nyugtatni... Gombóc,
A hétvégi túráink nagyrészt lukrafutások voltak, de most van valami Tisza melletti tanya, 1600 (!!) nöl, erdős telekkel, Peti bele van szerelmesedve, 7végén valszeg azt is megnézzük.
Bébiszittyó elsőre olyan szó-szó, 1 órára mentem el, és Kevin kirakott kedvenc játékai érintetlenül hevertek, gyerek szájában cumi, és a csajszi cipelgette... Szóval oké, nem bőgött, de én valahogy nem erre gondoltam babaőrzés címén... Szóval asszem keresek majd mást.
Évi
Mi még ujjatlan pamutzsákban altatjuk Kevint. Igaz, ő nem áll fel, de ez nagyon kényelmes, most hosszúújjú bodyval, nyáron röviddel.
Réka
Padlólap tök jó
Mókuska
A lányok mind gyönyörűek
Csucsuka
Boldog Szülinapot Zsófinak!
Amúgy meg végem van, találtam egy nagyon-nagyon édi és szép Micimacis függönyt Kevinnek, és még ha csak másfeles behúzással számolom, akkor is minima 13 ezer...hogy fogom ezt beadni apának?
(Eddig csak sötétítőfüggönye volt...) felébredt a szundiból,
sziasztok
Elli

tem