A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tényleg bunkók az emberek. :?

KépKép
benó

Jó laptetű! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Pont ezt akartam írni én is, szép kis laptetű. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Igen nagyon igaz laptetü!!! :lol: :lol: :lol:

Én sehol nem látok emberséget, pedig egész nap emberek között vagyok! :(

Kép
szilzi

Én meg most kicsit elkalandoztam a neten. Keresem, hogy milyen tüszőrepesztő módszerek vannak, van-e valami homeós módszer, vagy bármilyen más,ami nem vényköteles. Egyelőre semmit nem találok. Valamit kell kezdeni magammal,ha ilyen ostoba dokik vannak nálunk. :evil:

Kép
flóra 11

Bár képzeljétek. Uh-n a dokinő azt mondta,most van egy érett tüszőm a baloldalon. Ugye múltkor a jobb oldalon volt. Most a balon.És tegnap éjjel,vagyis ma, arra ébredtem, hogy szörnyű erős görcsös fájdalmaim vannak ott baloldalon a petefészkemnél. Nagyon görcsölt, ilyen sem volt még sose. Hogy mi a fenét csinál ebben a hónapban a szervezetem,én már nem értem. Lehet, hogy most éjjel kipukkadt az a tüsző. De ha most volt ott egy érett tüsző, akkor mi a fene volt vagy van a méhemben? A fene vigye el, hogy nem vizsgált ki rendesen. :x :x

Kép
flóra 11

A dokik is szörnyűek, mint az emberek általában. Tisztelet a kivételnek.

Mi tegnap, amikor Pesten voltunk, rámosolyogtunk egy családra, akik bejöttek a vadászakárhová (mindegy, ahová kellett menni), csak úgy, miért ne, azok meg azt hitték szerintem, hogy elmeroggyantak vagyunk, elhúzták a szájukat. Ez csak úgy eszembe jutott, nem tartozik alapvetően a témához, mindegy. :lol:

KépKép
benó

Ezt a tüszőt a dokinő mikor látta? Még a múltkor? Vagy most?

KépKép
benó

Na, a sütik kész vannak, mindegyiket visszaraktam még szétvágva sülni a sütőbe :twisted:, egy élmény volt egész nap ott rohadni a konyhában, most még sütök héjában sült krumplit a tegnapi spenóthoz (már herótom van ezektől a zöld trutyiktól is), aztán még a torta teteje van, de az majd később, előbb kicsit szusszanok, utána a Vivikét összeszedem (még nem is tudja, hogy menni akarok egyáltalán valahová vele), és elmegyünk a könyvtárba stb.

Ja, és nem elég, hogy ugye, nem sültek meg rendesen maguktól a sütik, kemény lett a búzadaragolyó is (a Gy. azt mondta, ne ejtsem a tányérra magasról :twisted: :lol:), meleg volt a leves, úgyhogy nem evett és a puding nem ízlett neki. Csupán ennyi. :? Jól van, nem nyafogok ilyen baromságokon. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ezt a tüszőt kedden látta. De akkor látta a méhemben is a valamit. Azt mondta, a kettő nem zárja ki egymást,hiszen vannak nők,aki terhesekés mégis menstruálnak.Tehát lehet.

Kép
flóra 11

Hát, én ezt már nem nagyon értem, Ildó. Nem tudom, mi történik odabenn. :?

KépKép
benó

Nem bírtam aludni. :?

Kép
martik77

Szuper. :? :lol:

KépKép
benó

azért írtam a foltos dolgot,hogy te hallottál e már róla vagy más nem azért,hogy megbőgesselek. :oops: :oops: :oops:

Egy oszt.társamnak a lába szárán volt(az apja mikor az anyukája terhesvolt megdobta a lábát eperrel vagy mivel és rajta is ott volt mióta megszületett)és büszkén mesélte mindig.

De akkor neked nem mondok ilyeneket,nem akarom,hogy a babjaid rossz kedvűek legyenek.

És azt se,hogy tarkaBabok. :lol:

Kép
martik77

Én most már itt vagyok, szusszanok.

KépKép
benó

Nem tehetsz róla, hogy hülye vagyok. :lol: :lol: :lol:

Tudod: Móricka, neked miért zongora a jeled az oviban? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A grízgaluskát én így csinálom:

Teszek egy tálacskába egy kanál zsírt. Nem olajat. Ha nincs zsír, csak akkor használok ehhez olajat. A zsírhoz annyi grízt teszek, amennyit felvesz,majd ütök rá egy tojást,elkeverem, ha még kicsit löttyös, akkor teszek hozzá még egy kevés grízt. Aztán kanállal szaggatom bele a levesbe.

Kép
flóra 11

Én is kb. így, a zsír kivételével. De ezek szerint én több grízt tettem bele, sebaj. :D

KépKép
benó

Tegnap palacsintát sütöttem,erre ma L.anyukája is azt küldött. :)

Kép
martik77

Összehangoltan süttök. :lol:

KépKép
benó

Igen, nehéz eltalálni. Nem szabad túl sok grízt rakni bele. Közben rájöttem, hogy nálunk a grízt hívhatják babadarának. Ez olyan nagyszemű,nem? És nem ebből csináljátok a darakását?

Kép
flóra 11

Elvitte L.megint a kutyut hétvégére(kérte az anyukája nem mi akartunk megszabadulni tőle :) ).
Döme meg megy az apjához.Holnap tök egyedül leszek. :?

Kép
martik77

Alias tejbegrízt? :D Ebből csináljuk. :D

Holnap fél 5-re van megbeszélve, hogy megyünk át a bababoltba összeszedni a cuccokat, ha kell valami, Márti, szólj.

KépKép
benó

A tejbegrízbe mi az étkezési Búzadarát(így hívják)használjuk meg a grízgaluskához is.

Remélem jól mondtam. :?

Zsuzsi???merre van??

Ő tuti tudja!! :D

Kép
martik77

Na, akkor ez a babadara nálunk. :lol:

Kép
flóra 11

A Zsuzsi szerintem délutános. Ha jól tudom. :roll:

Kép
flóra 11

Felőlem ne aggódj Benó,ha van valami szólok. :D

Kép
martik77

Szegény, az nem jó. :? Mi itthon leszünk nagyrészt, mert kreatívkodunk, ez a terv (ágy lemérése huzatilag stb., tehát olyan komolyabb kreatívkodás), úgyhogy tudunk írkálni. :D A kutyut így kölcsönkérik? Hát, szép, mondhatom. :lol: Nekünk is adjátok majd egyszer kölcsön, tök jó fej lett a végére, jól összespanoltunk. :D

KépKép
benó

Mindegy Márti,abból is lehet, de a gríz=babadara nagyobb szemcséjű,könnyebb dolgozni vele, ebből nem is olyan kemény a galuska.

Kép
flóra 11

Csilingelős játékot megnézzem, mennyibe kerül?

Igen, szerintem ez a babadara, szerintem egyszer már tisztáztuk, de nem biztos. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Kutyakölcsönző. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szívesen odaadom ha....lejösztök érte??? :lol: :lol: :lol:

Az anyukája most,hogy nyugdíjjas egész nap otthon van és gondolom unatkozik is meg jót tesz neki egy kis séta.

A nővéreméknek meg most van egy 8 hetes tacsilányuk majd az lesz a menyasszony.

Kép
martik77

Összegzem: gríz = (búza)dara, mert lehet pl. kukoricadara is 8) = babadara

KépKép
benó

Nem,akkor csak magyaráztam,de nem jöttünk rá, hogy nálatok mi a neve. Ezért is örültem, hogy most tisztázódott a dolog. :wink: Szal most már tudjátok, hogy a babadara nem egyenlő a ledarált babával. :lol:

Kép
flóra 11

Felhúzható csendes dallamot játszó mint a holdacska neked olyanra gondoltam.Nem tom mennyiért adják az ilyet. :roll:

De mondom nem olyan lényeges.Majd szólok nyugi!!

Kép
martik77

Na megyek mert L. ide akar jönni a géphez. :)

Kép
martik77

Rendben, azért megnézem, az nem kerül semmibe.
A tacsilányt rózsaszín szalaggal képzeltem el. :D

Ilyeneket ne mondj, Ildó, mert bőgök. :lol: :lol: :lol: :lol: Csak nem. :lol: :lol:

KépKép
benó

Én meg hozok kaját, mert hamarosan nem ártana azért elindulni, ha ma még ünnepelgetni is akarunk. :wink:

KépKép
benó

Nekem is vegyeteeeeek! De nekem babaát,ha már bababoltba mentek.De ha kérhetem, akkor élőt. :lol: Majd berakom a pocakomba és megszülöm. :lol: Másképp én már úgysem szülök. :(

Kép
flóra 11

Márti, Benó, nekem mindenki aki ilyen foltokról beszélt az az eperről beszélt! Szerintem ez hülyeség... Nekem valaki ezt azzal magyarázta, hogy régen nem lehetett epret kapni és minden kismami megkívánta már tavasszal, de nem volt pénzük megvenni. Aztán ha a babán volt egy pötty, akkor azt modták, nocsak, eperfolt! Velem az anyukám a barackot kívánta és nem lettem foltos, a tesóm a fagyit a lányával, de a nap 24 órájában.. Úgyhogy Benó, szerintem nem lesznek foltok!

Kép
szilzi

Mit fogtok ünnepelni? :shock: Valamiről lemaradtam? :roll:

Kép
flóra 11

Ha tehetném, vennék nektek.

KépKép
benó

Anyu szülinapjára csináltam a sütit meg a tortát (még nincs kész). Vas. lesz, de ma tartjuk.

KépKép
benó

Én sem tudom mit fognap ünnepelni :oops:

Kép
szilzi

Rendben, Szilzi, az pillanatnyi elmezavar volt, hogy bömböltem. Már a múltkor a kihúzható nyakú (zenélős) kacsán is bőgtem, pedig alapvetően tök vicces, hogy ki lehet húzni a nyakát (horrorkacsa), és úgy zenél.... szóval, már az IKEA-ban is bőgtem kicsit, mikor megvettük, meg itthon is, és mikor a nagyinak megmutattam, akkor is, borzasztó vagyok. A múltkor is bőgtem valamin, már nem emlékszem.. :roll:

KépKép
benó

Benó, én olvastam, hogy a kismamákra jellemző ez a bőgős,érzékeny állapot. Én nem emlékszem,hogy ilyen lettem volna, de én mindig kemény voltam. Nem nagyon tudok sírni. Most lett volna miért,de én nem tudok. Ha én sírok,az már régen rossz,akkor már nagyon komoly a dolog... :?

Kép
flóra 11

Ahááááá,akkor gratula anyukádnak, boldog szülinapot neki! :wink: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.27 15:03-kor.

Kép
flóra 11

Hali

Csak gyors helyzetjelentés....

Edények csatasorban a szekrényben és tisztán,kaját megsütöttem,de végül nem hawaii,hanem tejszines-hagymás csirkemell,majd holnap frissiben lesz hozzá tészta....
Sétáltunk egy nagyon,bevásároltam,inas játszik,menek hozzá...
Este jövök...cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én most szörnyű tápos vagyok, ilyen hülyeségeken bőgök, de egyébként általában jó kedvem van. :roll:

KépKép
benó

Cupp...
Ügyes vagy! :wink:

Cupp...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?