A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Gyöngyi én pont úgy tudom, hogy ha elsőnél vágtak, másodiknál tuti megint, hogy ne repedjen az előző. De épp Erpé írt most erről mást. Majd meglássuk. Menek mert kel a kicsi Bogaram.
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bocs Adryn. Ez fent a te helyed lett volna. :oops: :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Marq üzent: sajnos képet nem tud küldeni a kórházból, de a férje fog ide feltenni fotókat :)
És akkor most lekapcsolom a gépet :)
erpé

gátvédelem: akkor vágnak tuttira a másodiknál is, ha az elsőnél repedtél! ha vágtak akkor simán lehet gátvédelmmel szülni :)! nekem ezt mondta a doki!
Kukli
: még nincs fönn a neten, h mikor szülsz!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Itthon vagyunk!

Csak gyors felteszek pár képet, megyek, mert jön a gyerekorvos.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
rszg

Istenem, itt sírok. Milyen kis hajasbaba, és azok a szemek :)

na én is kikapcsolom asszem és megyek dogomra

Kép

Kép
pgyöngyi

gyönyörű!!!! :shock: :D :lol: :lol: :lol:

Megkérdezhetem, hogy mekkora méretű body van rajta? :roll:

Gyerekek, én reggel 7 óta nem ettem, most kicsit túl is terheltem magam (pedig csak zöldséget pucoltam), itt szédelgek a kaja mellett, nagyon nem vagyok jól :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok Lányok!

De jó, ezek a Mátés képek tényleg fantasztikusak, ennivaló, a férjemnek is megmutattam, ő is tök odavolt. :-)

Örülök rszg, hogy hazamehettetek!

Marq hatalmas gratula a kislányodhoz! Sok tejcit, és várom, hogy olvashassam, hogyan történt!

Kisütött a nap, ez tényleg egy jó ki spéntek, Máté hazakerül, Hanna világrajön! :-)

:-)))

Mentem készülödök, nemsokára nst!

Puszik
anna**

jajj egyem meg!!!! tényleg milyen kis hajasbaba :D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos, mi történik?

Pihenj le.......
anna**

Szisztok!

Köszönöm a hiányolást. :)

Csibb és Pulcsi?????

Tegnap felhívott a védőnőm, hogy ma szaladjak már be hozzá, még egy utcsó látogatásra, mondtam ok. Persze úgy kiment a fejemből, hogy ha nem csörreb meg a telefonom fél 10kor akkor aludtam volna helyette egy jót. Amit azért bepótoltem, mert most ébredtem :)

A süllyedésem nekem is nagyon magas, de anyósom szerint is normális, dokim szerint is és a védőnő, szülésznőm szerint is :)
Emiatt ne aggódjatok.

A gátmetszésről szerintem több vélemény is van. Az én szülésznőm azt ígérte, mindenképpen megpróbáljuk (elsőnél metszettek), de azt egy tapasztalt orvos vagy szülésznő ugyis látja, hogy muszáj-e vágni.
Az én szülésznőm azzal biztatott, hogy szült nála egy 160 cm alacsony anyuka 4,2 kg-os gyereket, elsőre, gátvédelemmel!

Zazzy, szerintem erpé egész jól összefoglalt mindent. Azt kérdezd meg, ami fontos számodra, gátmetszés/védelem, mennyi ideig kell bent maradni. Mikor menj be, mikor hívd őt. Kérd meg, hogy mesélje el, hogyan képzeli a szülés folyamatát. Ha lesz közben kérdésed, akkor tedd fel s majd mesélj nekünk :)

rszg, köszi a Mátés képeket!!!!
Jó hogy együtt lehettek, majd mesélj, hogy a szopi hogyan müködik és hizlald fel jól! :)
Egyébként nagyon értelmes arca van, csak valahol szomorúnak tünik picit a szeme, biztos nagyon hiányoztál neki!
De most már minden rendben lesz!
Orvosok mondtak valamit?

Kukli, nem ér ám beelőzni! :)
10-én menjünk együtt szülni :)

Katka mi újság? Ma már aktiv a fiatalemberke? :)

Kép

Kép
gabka77

anna, szerintem csak leeshetett a cukrom, vagy nem tudom, most kicsit már jobb, hogy ettem:)

gabka
, kikérem magamnak a magam nevében ezt a szókapcsolatot, hogy "160cm alacsony", igenis tessék használni helyette a "160 cm magas" kifejezést!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj, persze a lényeg lemaradt! :(

Gratulálok én is Marq-nak és várjukl a sztorit! :)

Moncsiról valami hír?

Kép

Kép
gabka77

1000 bocsánat nemlajos és többiek :)
Többet ilyen nem fordul elő :) :oops: :shock: :lol:

Nálunk ez alap szóhasználat :) a 176 centim mellett általában alacsony a 160 cm :)

Kép

Kép
gabka77

na azért :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

rszg, nagyon cuki Máté baba!!! Kis hajasbaba!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

itt vagyok, itt vagyok és egyben!!! :wink: tegnap a nagybevásárlás után egyébként kicsit rózsaszínes volt a tisztasági betétem, úgyhogy vártam, hátha este történik valami, mocorgott is brutál módon a fiatalúr, de aztán úgy aludtam éjjel, mint a bunda, először 6-kor ébredtem, akkor fordultam először... :roll:
és Kuklihoz hasonlóan, én is 2-3-szor járok wc-re nem pisilni! :wink:

Fannival voltunk tücsök-zenén, aztán a Momban kajáltunk, meg bandázott a haverjaival. most alszik, én meg visszaolvastam!!!
ez elindulásunk kalandos volt, mert itt persze már megint zuhogott a hó, úgyhogy csak másodszori nekifutásra tudtam kiállni a kapun a kocsival. szívem szerint maradtam volna itthon, de Fanni annyira szeretett volna menni, hogy mondtam neki, hogy ok, megpróbálunk lejutni. aztán leértünk a hegyi útról arra az útra, ahol már a busz is jár, és ott már eső esett, és semmi nem volt az úton... :shock: ez 2 km!!! és teljesen más élethelyzet... :lol:

Marq
micsoda boszi vagy te!!! :lol: Nagyon gratulálok a kicsi Hannához!!! Várjuk a büszke apa jelentkezését!!!

Rszg
hurrá, hogy otthon vagytok együtt!!! nagyon édes a kicsi Máté, cuki a haja! milyen volt megölelni???

Zazzy
kérdezd még meg, mit kell vinni a szülőszobára, mik a speciális szokások náluk, van-e edára lehetőség, mikor hívd a szülésznőt, milyen jeleknél... most hirtelen ennyi...

Adryn
csak óvatosan!!! :wink:

de nekem is eszembe jutott MOncsi. tud róla valaki valamit???

Pulcsi meg már ezer éve nem jelentkezett...

Erpé
én is rh negatív vagyok, és nekem is rh negatív lett Fanni, ezért én sem kaptam szülés után szurit, viszont nekem volt amniocentézisem Fannival, és akkor kaptam.

Gyöngyi
a süllyedésről mindent leírtak. még annyit tennék hozzá, hogy attól is lehet magasabb, ha épp náthás vagy mondjuk, vagy valami betegséged van, mikor leveszik a vért.

tényleg nagyon izgi ez az utolsó pár hét, sosem lehet tudni, mire nyitjuk ki a számítógépet! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Hát mire végigolvastalak benneteket addigra a nagyját el is felejtettem :? úgyhogy bocsi ha nem reagálok mindenre :oops:

Marq gratulálok Hannához!! :D Ez tényleg hirtelen jött! Várjuk majd a beszámolót :wink:

Rszg örülök hogy végre együtt lehettek, Máté nagyon édes, szép baba. Remélem megy a szoptatás, majd mesélj.

Erpé remélem nem lesz az ellenanyaggal. Én is várok még egy eredményre, igaz nekem más jellegű mert én Rh poz. vagyok, de lehet mire megjön az eredmény arra megszülök :roll: Nálatok mennyi ideig jön meg az eredmény? Mert én most 2,5 hete voltam vérvételen :?

Tencsi nem semmi éjszakád volt, gondolom a gyerkőcök éjszaka dolgozzák fel a bölcsiben történteteket :roll:
Nekünk megvan az Anna-Peti-Gergő sorozatból a nagycsalád lettünk, nagyon jó kis könyv, Pannának már többször végigolvastam az egész könyvet, na meg a többit is. Meg most itt az egyik suli kis könyvtárából tudtunk kikölcsönözni két könyvet is, ezek valszeg újabbak lehetnek, már nagyobbak benne a szereplők.

Mi elég húzós napokon vagyunk túl :? Sajna Bulcsú is elkapta a kórt, így most ő is gyógyszert kap.
Ma miután megjártam az uh-t rohantam haza hogy levigyem Bulcsút a dokihoz, persze akkor már Pannát is vittem, mert ő sem volt már levegőn két napja. Még szerencse hogy anyósom segít, mert most meg lennék lőve nagy hassal meg két beteg gyerekkel, meg ráadásul a férjem sem tudott kivenni szabit, sőt tegnap reggel 8-tól este 8-ig dolgozott :? Szóval húzós, főleg a déli órák, megetetni őket, aztán Bulcsú megy aludni - ami a napokban nehézkesen ment :( - aztán Panna gyógyszerei, gőzölése, fülmelegítése..., majd Panna altatása, több-kevesebb sikerrel :? mire elalszik (vagy nem) arra felébred Bulcsú. És akkor én még nem is ettem :evil: Tegnap este mondtam már hogy még enni sincs időm, akkor szülni hogyan lesz?? :roll:
Ja amúgy uh-on minden ok volt :) Nimród súlya 2900 gr+/- 400 gramm, BPD: 96mm. Megbeszéltünk a dokival jövő szerdára a rendelésére még egy időpontot, de jó lenne ha addig megszülnék mert akkor megspórolnék 6000 Ft-ot :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csibb, akkor neked esélyed van a következő babára!!!! :wink:

Vica, nem könnyű 2 gyerkőccel az tuti! De azért, ha tudsz pihizz egy kicsit!

Nekem ma nemtom miért, de tök jó kedvem van! Biztos a napsütés is... Du-n megyünk vásárolni, szeretnék egy CD-s magnót Szonja szobába, vannak jó kis baba zenéim.
Holnap a bnőimmel megyünk vacsizni! Azt is tök várom már!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos 54-es a body.
Éééééééés...
SZOPIZTUNK!!!

Kép

Kép

Kép
rszg

Piac megvolt, fő az ebéd-vacsi, és közben megérkezett Marq rövid szüléstörténete (sms-ben elküldte az ízelítőt, gondolom, ha hazaérnek, mesél majd bővebben is):

"Tegnap du elvittem Lucát zeneoviba, ott törtek rám a fájások, rögtön 5 percesek. Hazavezettem, vacsi, fürdés, a mese már 2 perces fájásokkal, csillagokat láttam, férjem melóban. Luca hamar bealudt, nagyi jött, férj haza, fél10-re bent voltunk a kórházban. Nagyon gyorsan tágultam, sokkal erősebb fájásokkal, mint Lucánál. Éjfélkor nem bírtam tovább és kértem Edát, de mire bekötötték az infúziót már tolnom kellett, kb 10 perc volt a kinyomás.
Szóval sokkal gyorsabb, de sokkal erőteljesebb fájásokkal járt, mint az első szülés. Hétfőn már mehetünk haza. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Bea"

Rszg, Mátébaba csodaszép. Édes arca van, és tényleg jó nagy haja!
Megyek, lassan indulnom kell a bölcsis farsangra.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

rszg, na ezen most elbőgtem magam!
nagyon édes, ügyesek vagytok! gyarapodjon szépen Máté!
gabka77

Rszg
jaj, de szép ez a szopis kép!!! :D
nagyon ügyes a kissrác! :wink:

Marq szüléstörténete is elég laza... két perces fájásokkal mesét olvasni Lucának! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tényleg nagyon megható a kép..... :cry: :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

SZÜLNI AKAROK!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Marq története sem semmi....nem is tudom milyet szeretnék?! gyors, de fájdalmasat, vagy elhúzódó de nem annyira fájdalmasat??? hmmm. a legjobb a gyors és nem fájdalmas lenne!!!! :lol: 8) de sajna ez nem kívánságműsor..... :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hajrá Csibb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Helló!
Boti mesét néz és közben ropival töm. Mondjuk kezd sok lenni, de olyan édin hozza.
Rszg ez a baba valami tünemény! Gyönyörű kis séróbandi. Mesélj majd téynleg! Milyen volt átölelni? Géza gondolom paffon van. Cicizés?
Gabka ezen jót nevettem, de nekem egy 11, 12-e jobb lenne. Ne menjen Zsolti egész hete szabira. Majd a vajúdóban elbandázunk? Megismernénk vajon egymást?
Vica nem irigyellek. Jobbulást a lurkóknak, neked meg kitartás. Majd a szülőágyon pihensz.
Nemlajos vigyázz magadra, és ne felejts el enni. Néha nem esik jól, de utána tényleg jobb!
Csibb te aztán bírod a tempót. Fanni elvisz mindenhova. Sztem az én wc-zsem előkészülés, Botival is volt egy ilyen hullámon előtte pár héttel, de nálad már lehet rendes előjel is. Már úgy várom, hogy megírd, milyen könnyű egy pöcköst is tisztába rakni. Fanni pedig szerintem tündéri lesz, ha hazamentek.
Tehuti jó vacsit holnapra! Egyél vmi fincsit!
Moncsival nem tom mi lehet. Szerintem minket jobban érdekel mi van ővele. Már bocsi.
Nory is jelentkezhetne, végül is sokan szültünk azóta. Engem bizti mindkettejük helyében izgatna mi van a többiekkel, és nagyon örülnék minden kisborsónak, de lehet rosszul látom a dolgot.
Wicca köszi, azért ha lesz infód szólj róla. Még Zsolti papucsa nincs berakva, meg a gép sem.
Na készülődünk, megyünk mi is nagybevásárolni. Utccsó egy időre. Úgyhogy tuti elfáradok.
Örülök, hogy megvan mindenki aki miatt aggódtunk, tényleg izgi már kapcsolni a gépet.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na a szopizós kép láttán eltört a mécses...
Ez annyira jó, én is úgy várom már.Tényleg mesélj Rszg, milyen, hogy végre ölelgetheted, puszilgathatod?
Mekkora haja van, tündéri!

Nemlajos!
Cukorral vigyázz, a hipózás árt a babának!!!Jobban, mint a magas cukor!!!Tessék 3 óránként bekapni valamit!!!

Köszönöm a tippeket, alakul a listám. :wink:
Nemlajos!Én sem vagyok nagy beszélgetős, alig mertem mondani tegnap a dokinak, hogy szeretnék egy kimondottan ilyen alkalmat, ahol megbeszélünk mindent a szüléssel kapcsolatban.De sikerült!Innnen már könnyebb lesz! :wink:

Marqnak mégegyszer gratula, várjuk a fotót.Én is szeretnék ilyen gyors szülést, még ha intenzívebb is a kelleténél.

Homeós bogyókat, málnalevélteát betöltött 36.héttől "fogyasztjátok"?

Kép
Kép
zazzy

Rszg gyönyörűűű a kép! Tudjátok ti ezt! Ügyik vagytok!
Marq nem semmi. :o :lol:
Csibb drukkolunk!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Adryn nem eltűnni!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, én a te számodat mentettem el, mert távol vagy tőlem szülésileg. Nem ám hamarabb szülsz!!! :lol: :lol: :lol:

Moncsi, csak jelentkezik, ha tud!!!!

Noryval meg vannak kétségeim....lehet, h tényleg nem is létezett..... :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hú, rszg, annyi kérdés merült fel bennem ezzel a gyönyörű képpel kapcsolatban!
Pl, hogy ha Mátét rögtön elvitték, és most kaptad vissza, honnan tudod, hogy kell jól szoptatni? :shock:
És rögtön egymásra találtatok? Nem idegenkedett picit sem egyik a másikótoktól?
Tudom, buta kérdések, de hát még laikusként állok a dolgokhoz... :oops:

Meg azon is elgondolkodtam, hogy tudjátok-e lányok, hogy most minden fórumról minket olvasgatnak, hiszen itt a babaeső :?: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Én is csak mostanra tudtalak végig olvasni titeket!

Először is: GRATULA MARQUEZÁNAK

Nem semmi, nagyon jó kis szüléstörténet! Ha tudom magam kontroll alatt tartani, inkább legyen gyors és fájdalmasabb. aszzem, vagy nem? :roll:

Nemlajos: Vigyi magadra :oops:

RSZG: elérzékenyültem, irtó édesek vagytok! Gratula mégegyszer.

Csibb: nagyot néztem, h nálatok hó esett :shock:

Ma én is voltam, uh-n, ctg, vérnyom, vizelet, hüvelyvizsgálat. A kiscsajszi: 3710 gramm :shock: :shock: :shock: a gép szerint. Mondtam a dokinak, h baromi nagy, erre mondta, h jah, meg is nézi kézzel. Aztán mondta, h nagy, de azért nem ennyire, kb 3500, azért az sem semmi. BDP: 92. A méhszájam már JÓ újjnyira van nyitva, tehát picinyt tovább tágultam. Kókuszt hétfőn veszi le. A ctg meg mint egy sinus görbe olyan volt, pár percig 140-150, aztán pár percig 160-170 és ez így szabályosan felváltva...érdekes volt, de nem mondott rá semmit. Vérnyom először 150, aztán 130 :roll: . Nem volt fehérjém :P
A doki azt mondta, h garantálja, h 1-2 héttel hamarabb szülök!!!! Én már mennék jövő7-en, vagy 7végén, bakker, ekkora gyerek hogy fog kijönni belőlem?????? :shock:

És persze azóta is csak azt tudom megfigyelni, h mikor NEM keményedek! :shock:

Adryn, Bea: közeleg az idő :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

papillon, hú, nem semmi méretek!
Nekem 35+1-en mértek 2.5 kg-ot! :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon
nagy méret, de a fej számít!!! 8) a 92-es bpd meg nem nagy! 10-ig nem vészes!!!

Tehuti
Nory-val kapcsolatban nekem is vannak kétségeim...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

papillon, nekem Levit a 36. héten 3960 gnak mondták. Ehhez képest 38 hétre 3770 gmmal született.
ezek csak becslések és tévedhetnek, akár nem is keveset.
Lilit most 2600 gnak nézték, ami szerintem kevés, de majd szülés után kiderül :)

Kép

Kép
gabka77

rszg: jajj, de jó, hogy megy a szopi :)

csak egy percre jöttem, de megyek is fürdeni, készülök a dokihoz. Ha hazaértem próbálok jönni, de nem ígérek semmit. Holnapmeg fogászattal kezdek.

Erpé: a te számodat mentem le, igaz, hogy egy napra vagyunk kiírva, de ahogy írod, neked lehet, hogy előbb meg lesz :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszi csajok! Azé megnyugtattatok :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

[quote="erpé"]S írta:erpéziasztok!

Én majd csak most fogok főzni, de előtte elugrom piacra (itt van a házunk mellett...) Még nincs is ötletem, mit is főzzek.

Most keltem fel, úgy látszik még nincs nyitva a szemem, hogy...most fogok szülni, de előtte elugrom a piacra...." :lol: :lol: :lol:

Nemlajos ma nekem is rosszul esett, hogy a védőnő lealacsonyozott :lol: :lol: :lol: merthogy így aggódott, hogy kicsi is vagyok, a baba meg nagy, a pocim is, nehéz lesz megszülni

Wicca, te virulsz, vidulsz, pozitív kisugárzás, tök jó, ilyennek kell lenni :D

Tényleg Pulcsi hol van?

Rszg, Máté gyönyörű, kis drága, hogy szopizik, oda szoktad tenni az orra elé a kezed, nekem úgy mondták, hogy ott picit lejjeb kell nyomnyi a cicit a levegővételük miatt.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé, én krumlipürét csináltam, tejszínes gombamártással, meg félkész csirkefasírtot, tök gyorsan kész lett, és finom, uborkasalátát ettem mellé, pont nem illik hozzá, de így szeretem :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Papillon, és hogy vagy, nem görcsölsz? nem jósolgatsz? azt mondják ha pihensz, még egy hetet kihúzhatsz, bár az sem garancia. (semmi házimunka, bevásárlás, stb...) annyit érdemes lenne szerintem nekünk, a 38. már csak jobb, mint 36, 37, de már neked is mekkora babád van :o :o :o , biztos jó kis egészséges lesz :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jaaaj, Hugica, olyan kis szépséges!!! Nagyobb haja van, mint az enyémeknek volt! :D
Először elérzékenyültem azon, hogy az a body van rajta, amit tölem kapott, aztán meg a szopis képen majdnem sírva fakadtam!
Már alig várom, hogy meglátogathassunk Titeket!

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Sziasztok Csajszik!

Rszg, gyönyörűek vagytok. Máté egy tünemény és nagyon ügyes legényke és persze neked is megy az elismerés, hogy ilyen szépen fejegetted a tejcit, hogy legyen neki.

Marq, te sem vagy semmi hallod, 2 perces fájásokkal mesét olvasni. Le a kalappal. Szép és gyors szülésed volt, ügyesek voltatok.

Vica, annyira sajnálom, hogy Bulcsú is beteg lett, iszonyat nehéz tud lenni két beteg gyerkőc mellett terhesnek lenni. Kitartás és jobbulást a manóknak. Jó, hogy tud segíteni anyós, erre most tényleg nagy szükséged van. Könyvesboltba persze nem jutottam el, talán majd holnap, de örülök, hogy tudtál véleményt írni a könyvről. Ezek után mindenképpen szeretném megvenni nekik.

Ma mamáékkal mentem a gyerekekért a bölcsibe, hogy tudják mit hogyan kell csinálni, ha esetleg akkor leszünk kórházban. Nagyon ügyik voltak mama-papa és a gyerekek is. Én mintha ott sem lettem volna. Viki hétvégén a mamáéknál lesz, most Domcsival kettesben vagyunk egyelőre, mert szegény apa azt sem tudja, hogy melyik munkáját fejezze be. Szegényem megkért, hogy ha lehet, akkor ne most szüljünk. Szeretne előre is dolgozni, mert ha megvan Dávid, akkor ő is szépen itthon marad velünk.

Az uh-on minden rendben volt, de nagyon mérges voltam, mert egy doktornő volt és semmit nem mért, azt sem tudom kb mekkora a manó. Nézte az elhelyezkedését, szerencsére koponyában van, a köldökzsinóráramlást, a szívecskéjét, a magzatvíz mennyiségét, a méhlepényt, de még egy BPD-t sem mért.........
Nekem sem jött még meg az ellenanyag eredményem minden más igen és azok rendben voltak. Én kaptam anti D-t a gyerekek születése után, mert persze ők rh + ak lettek.

Csibb, azért szerintem nagyon készülődik nálad is vmi. Kiváncsi leszek ki fog még a hétvégén megszülni!!!! Nem semmi, hogy ti sem tudtok otthon megmaradni, szerintem lehet, hogy én is a kocsiban fogok megszülni......

Kukli nekem is van egy csomó ismerősöm akik elsőre gátmetszéssel szültek és másodikra simán ment a gátvédelem. Sőt az egyik barinőm az első két manóját gátmetszéssel és az ikreket harmadik szülésre gátvédelemmel szülte. Kiváncsi vagyok nálunk hogy lesz. Ha lesz gátmetszés akkor lesz, ha nem akkor nem. Annyira nem izgat a dolog megmondom őszíntén.

Papillon, nagyon örülök, hogy minden okés volt az uh-n és a vizsgálaton! Nyugi, nagyon szépen fog kibújni a kisasszony, ne izgulj ezen!!!!!

Én is kiváncsi lennék nagyon, hogy mi a helyzet Moncsival, Noryval. Katka vajon mikor mehet haza?

Nálunk még látogatási tilalom van sajnos....

Adryn, nagyon vigyázz magadra! Nem semmi események zajlanak nálad. Amúgy én is totál bénának érzem magam, de egyelőre szerencsére még csak úgy nyílvánult meg nálam, hogy folyamat kiesik minden a kezemből.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Tencsi, nekem ma pont ezeket mondta a védőnő, hogy ezek lényegesek a 38 hetes uH-n, magzatvíz, köldökzsinór áramlás, méhlepény, de megértelek, hogy kivi lettél volna a méretekre is.

Azt se tudnám hogy menjek be a kórházba, ha ott az idő, be nem vezethetek, marad vagy a taxi, vagy a mentő, vagy megkérek vkit. :? :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Köszi Bea, akkor megnyugodtam, hogy a doktornő nem nemtörődöm volt, hanem csak a lényegre szorítkozott. Fura, mert ugye a gyerekekkel ilyenkor már megszültem és a többieknek is olyan sokmindent néztek. Kiváncsi vagyok a jövő hét pénteki uh aktuális lesz-e még.

No, akkor neked is jó lesz ha kitalálsz vmi vészforgatókönyvet, hogy ne akkor kapkodj. Ha tudsz, akkor kérj inkább meg egy barátot. Tényleg ki lesz bent veled szülőszobán?

Kép
Kép
Kép
tencsi

Én is erre gondoltam, felhívok egy rokont, vagy barátot, de ha épp senki nem ér rá akkor, meghát lehet ez éjszaka is, akkor meg nem szívesen rángatnék senkit, szerintem akkor marad a taxi, vagy a mentő. Anyukám biztos bekísér, de szülni egyedül fogok, vagyis reménykedem azért egy szülésznő segítség csak lesz ott :) meg persze értesítem majd az orvosomat is , ha szülésre áll a helyzet.

Nekem azt mondták a 38.héten van az uccsó:) nem akarok okoskodni :D , csak pont ma erről beszélt nekem részletesen a védőnő, hogy mikor van az utolsó uh, mi a lényeg, mit néznek ilyenkor

Bea, Maja

Kép
bea1978

ismét jó reggelt... :oops:
Ez a nap már csak ilyen téli álmos :roll:

bea, és nem lett volna jobb, ha félkész fasírt helyett teljesen kész fasírtot eszel? 8)
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

várom a gurulós bőröndömet, de nem jön (unoktesóm hozza elvileg :roll: ) na utána is nézek ennek :!: :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú! Ennyi kérdést!
Gabka A dokik Pécsen különösebbet nem mondtak, jövő csütörtökön vissza kell mennem, mert tornázni kell Máténak. A korán születés miatt.
Aztán délután eljött a gyerekorvos, és... el van törve Máté jobb kulcscsontja. Azt mondta nem kell aggódnom, mert ideg nem sérült, ugyanúgy mozgatja, mint a másikat, de nem szabad erőltetni. Azért ciki, hogy egy hétig nem vette észre senki!

Nemlajos Nagyon szépen egymásra találtunk, és Máté nagyon ügyesen, hamar rátalált a cicire. Hogy honnét tudom, hogy kell szoptatni? Jött magától. Neked is jönni fog!

Csibb, Kukli, Zazzy Nagyon jó volt megölelni! Erre vártam egy hete. És mikor odaadtam Géza kezébe és elkezdett mozgolódni, szegény megijedt, hogy kiugrik a kezéből. De majd belejön a dolgokba.

Bea Igen, odatettem a kezem az orrához. Figyeltem erre is. Valahogy jönnek maguktól a dolgok.

Azt hiszem ébredezik a kislegény Már 3 és fél órája alszik. Jó lenne megint egyet szopizni, mert szétdurran a mellem :roll:

Ja és képzeljétek, megvolt az első lepisilés. A doktorbácsit lepisilte, mikor megnézte megvan-e mindkét golyója :P

Kép

Kép
rszg

Nemlajos :lol: :lol: :lol: ezt én is visszaolvastam, szép kis mondatot rittyentettem :lol: :lol: szóval ezeknek a félkész termékeknek az az előnye, hogy gyorsan elkészülnek... :lol: :lol: :lol: vagy inkább ne is ragozzam ezt tovább :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?