Heni!
Nekem három éve ilyenkor volt a pozitív eredményhirdetésem. (nagyon részletesen írom,:oops: ) Én mentem be utoljára eredményért, már csak néhányan ücsörögtek (más miatt) az egész BMC folyosón. 11-en vártunk aznap eredményt, és előttem mindenki szomorúan jött ki
Én nem éreztem semmit, hogy igen vagy nem, csak féltem, hogy mi van, ha nem...
Behívott Szűcs doki, ott volt vele Adrienn a biológus (azóta kiment Írországba). Pontosan emlékszem a jelentre:
Sz: Első lombik ugye?
én: igen... (közben már megjelnet az agyamban, hogy az első kevés valószínűséggel sikerül, biztos ez jön majd)
Sz: (nagy hallgatás)... Mennyit ültettünk be? Kettőt?
én: kettőt...
Sz: (megint csönd) és fagyasztva mennyi lett?
én: egysem (és elkezdtek folyni a könnyeim, hiszen ezt csak azért kérdezheti, hogy megbeszéljük a jövőt...)
Sz: Ne sírjon! Gratulálok! A hcg alapján egy baba van!
én: (megjobban bőgtem) hüpp hüppp. Köszönöm szépen...
Sz: Adrienn érdeme is, ő csinálta a megtermékenyítést!
én: köszönöm Adrienn
A: nagyon szívesen, és gratulálok.
Aztán kimentem boldogan bőgve.
Azóta testvérekre várva sokat jártam a BMC-ben, és tudom, ha behívják a biológust, az jó jel! (ha nincs ott, az sem rossz, mert nem mindig ér ám rá) A sorrend pedig nem tudom mitől függ. Én azért voltam utolsó, hogy Adrienn is bent tudjon lenni, addig dolgozott.
A folyosón semmit nem lehet kivenni a dokik arcából. Azért sem mosolyognak rád egy biztatót se eredményhirdetés előtt, noha már a kezükben van a pozitív eredmény. Egyszer Hildát is megpróbáltam megkörnyékezni, hogy árulja el, hiszen már látta a papíromat, és neki is elhiszem, de nem.
Amikor meg nem sikerült, akkor is utolsó voltam, Süni volt előttem, aki jó híreket kapott.
Vasikáé!
Nem szeretnék beleszólni, csak tapasztalatból írom, ne váltsd még ki az utrogestant! Legyünk nagyon pozitívak persze, de mi van, ha nem tudnak (most) beültetni, mert mondjuk túlstimuznak, vagy fertőzést kapsz? Akkor csak megvetted az utrot sok pénzért... Azt csak a leszívás után, amikor megmondják, hogy hány pete lett, akkor váltsd ki!
rozus