Szép estét Mindenkinek!
Miciona!
Megkaptam az sms-t köszönöm! Előtte volt egy nem fogadottam, az is Te voltál, vagy valaki más érdeklődött volna?
A lényeg!
Barbival és Melcsivel szerintem szinte egyből megismertük egymást!

Sajnos Barbi hamar "távozott" így vele nem volt nagyon alkalmam esze cserére, de viszont Melcsi! Na hát szerintem eladtuk a rendelőt, annyit nevettünk!

:):)
Apánknak szerintem viszonylag jó kedve volt! HURRÁ!

A leleteimre azt mondta szinte tökéletes, csak kicsit több husit kéne ennem! Hát jó gondoltam, majd rászánom magam!
Ebben a hónapban kilőve az átjárhatósági

akkor kell telóznom, ha megjön legközelebb, és akkor időpont és azt mondta, hogy onnantól kezdve fel fognak pörögni az események! Nagyon kedves volt, és részletesen elmagyarázott mindent, annak ellenére, hogy egy csomót utána olvastam, és persze amiket Ti is elmondtatok! Úgy döntöttem, hogy UH-s átjárhatóságit csináltatok, nekem elsőre az lett szimpatikus, és úgy hallottam a hangján is, hogy ő is azt szeretné, ha ezt választanám!
Hát én ezt választottam! Röviden tömören ennyi volt! Most egy hónap "várakozás" aztán jön aminek jönnie kell! Azt hiszem ezt az időpontot most még jobban várom!
Melcsi!
Nálatok mi a helyzet?! Jobb kedve lett Apánknak, hogy beállítottatok az örömhírrel?! Mesélj, mi volt! Annyira kíváncsi vagyok! ErcsiApu azt mondta, hogy tökre szimpatikusak voltatok! Lehet megkereslek iwiw-en hátha fent vagy és bejelöllek! Lehet telefonszámot is kéne cserélnünk! De erről majd még beszélünk!
Legyetek jók!
Puszi! Holnap jövök! De még lehet még jövök!