A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Puszedli!
:D természetesen egyet vagy kettőt vagy hármat vagy négyet :)
(örülnék a duplának)
drukkok a szurizáshoz!!!
dezsina

Dezsi Laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :D

Skrisz,édi,mi? :lol: félhétéves vagyok,és a bokorban kezdődött minden... :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok!

DEzsina
Drukk a 4 szépségnek!!! :D

Annmari
Hajra hajrá tüszőcskék!!! :D

Nyulasz
Az az egy kiló is a cicijeidre ment. :lol:

Nekem 23. cn, 36,7...és 63 kiló vagyok :( nagyon nagyon kellene tornáznom intenzíven megint...mert nem a kaja a gond....de jövő hétttől visszaveszek...erre is szakítok időt majd!

pusz mindenkinek!!!!!!!!!!!!
Most megyek tanítani már megint :roll:
vizkriszisback

Dezsina
Nagy drukkok mennek négyeskének is... persze a többinek is :wink:

Annmari
Drukk a két tüszőcskének!
Vendég

Annmari,
ha eddig a Többieknek mega-rukkokat küldtem, akkor Neked triplázva ugyanezt!!!!!!! Minden erőmmel drukkolok!!!! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsikém,
tényleg, sírj egy nagyot, ha jól esik, vagy rúgjatok ki a hámból Apával!!! Mostantól nyavalygásnak helye nincs, punktum!!!!! :lol:
4 babó: egyik nagy példaképünk egy másik fórumon 7. beültire kapott 4-et, most gyönyörű lánykát vár! :wink:

Rana,
naon várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Katavirág,
jajj, lemaradtam: megkaptad a babót??? Drukkjaim 1000-rel!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika: hajrá szurik! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Puszi, a jobb oldalon van egy választó, hogy be akarod-e kapcsolni a zenét vagy nem. Lehet, hogy azon kell állítanod.

skrisz72

Csajok!!! Látjátok a laptetőm!!! Nahát! soha jobbkor! Máris fel vagyok dobva! :lol: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi,
látod már ennyi is elég ahhoz, hogy elindulj a dombon felfelé. :lol:
Csak így tovább.
4eskének is mennek a drukkok!! A dokinak vigyél majd pillanatragasztót, hogy tutira menjen. :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana! :)

Dezsi!!! :)
csak így tovább!!!! pozitív gondolatok... :)
Vendég

Hajnoca, Vikimi!
:D :D
dezsina

[quote="hajnoca"]D írta:hajnocaezsi,
látod már ennyi is elég ahhoz, hogy elindulj a dombon felfelé. :lol:
Csak így tovább.
4eskének is mennek a drukkok!! A dokinak vigyél majd pillanatragasztót, hogy tutira menjen. :lol: :lol: :lol:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

És ez se rossz :wink:

Kép
Vendég

Rana,már csak este tudok jönni...
Vendég

Mabe!
:D jól néznek ki a raganyók!!! :lol: Látom pont négy dobozzal kaptam Tőled :) plusz a ráadás :wink: köszönöm!!!

Lányok!
most elöször azt mondta nekem a dokim, hogy teli hólyaggal kell menni, mert hogy úgy lesz a beülti :shock: Már négyszer voltam beültin, de ez nekem új :roll: Ti hallottatok ilyenről :?: :?: :?: :?:
dezsina

Dezsi: ez nekem is új. Előtte elküldenek mindig (inszemeknél is, lombiknál is) pisilni mindenkit,.... :roll:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsina
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Én 5 percenként jártam beültetés előtt pisilni :wink:
Annyira idegbajos voltam, hogy az anesztes doktornő ajánlgatott egy kis kegyszert is :wink:
Vendég

Sziasztok!

A doki egy petezsákot látott :D meg egy rusnya nagy cisztát. :cry:
Képet nem teszek, mert nem sok minden látszik rajta.

Azért mi még reménykedünk, hogy a másik petezsák csak elbújt a doki elől... :wink:

Drukk mindenkinek ++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a petezsákocskához!
Vendég

Rana!
tuti siker!!!! Hatalmas gratula Neked!!! Mikor lesz a kövi UH?
dezsina

Dezsi, márc. 11. Remélem, akkor már szívhango(ka)t is látunk. Most úgy jártam, mint te, teljesen letörtem a rohadt ciszta miatt meg hogy csak egy petezsák van. :( Pedig tudom jól (Apa is azt mondja), hogy tényleg annak kell örülni, ami van. De ezek a hangulatok tényleg megmagyarázhatatlanok. Na megyek, ledőlök az Utrogolyókkal, hátha jobb kedvem lesz, mire felébredek....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Rana! Nagyon örülök és gratulálok! :D :D :D :D :D :D

Dezsina! Hatalmas drukkok holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Engem is elküldtek beültetés előtt pisilni :shock:

Annmari! Neked is drukk, hogy ikreid legyenek a 2 petesejtből!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdv: Bea
bea1979

Rana: szupeeeeeeeeeeer!!!!!! Gratulálok! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana, pedig nagy tételben mertem volna fogadni az ikrekre. Na mindegy, én nagyon-nagyon örülök az egy petezsákodnak is. :lol: Gratulálok!!!

Dezsina, nekem mindig teli hólyaggal kellett menni beültire. És pedig azért, mert a teli hólyagok felfelé nyomják a méhet, és könnyebb beültetni az embriókat. Nálam ez azért volt fontos, mert a nyakcsatornám 70 fokos szögben váltott irányt a méh felé.

skrisz72

Ranácska :D :D :D szép az új vonalzód :wink: Belanittátnak volt asszem ilyen elöször,és nekem akkor nagyon-nagyon teccet...és most is :wink: ...majd jön Kukacka,és jóóóóóóóóóóóóól megnyugtat,hogy neki is csak egy petezsák volt...és irgum-burgum,ha mégsem ikrek,mostmár tudod a titkot,és szép sorban összejön a nagy család...azért tudd,most rohadt sokan cserélnének veled!!!
Dezsinám,akkor talán Skrisz meg is mondta a tutit...én sem hallottam még erről.Hú,mindjárt holnap,nagyon izgi...hányra mentek a kölkökért?
Vendég

És a ciszta? :roll: :(

Na jó, nem nyafogok, mert megráztok meg megharaptok meg ki tudja mi lesz.... :shock: Apa így is azzal szokott fenyegetni, ha olyat csinálok, ami szte nem jó a picikéknek (picsogok, hisztizek vagy futkosok), hogy komolyan a szemembe néz, és azt mondja: "Megírom Nyulasznak!" Na és akkor én abbahagyom azt a butaságot, amit éppen csinálok. :roll: :)

Ja és azt is mondta Apa, hogy egyelőre többesszámban beszéljünk még róluk, hátha....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Gratula a petezsákhoz! egyébként meg lehet, hogy legközelebb már 2 szívhangot hallotok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

[quote="rana33"][ írta:rana33size=75]És a ciszta?[/size] :roll: :(

Na jó, nem nyafogok, mert megráztok meg megharaptok meg ki tudja mi lesz.... :shock: Apa így is azzal szokott fenyegetni, ha olyat csinálok, ami szte nem jó a picikéknek (picsogok, hisztizek vagy futkosok), hogy komolyan a szemembe néz, és azt mondja: "Megírom Nyulasznak!" Na és akkor én abbahagyom azt a butaságot, amit éppen csinálok. :roll: :)

Ja és azt is mondta Apa, hogy egyelőre többesszámban beszéljünk még róluk, hátha....

Jó fej lehet Cica-apa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Vendég

Rana :lol: :lol: :lol:
...ciszta,hát a dokid mit mondott erre?
Vendég

Nyulasz, hát azt, hogy messze van a babától, ne foglalkozzunk vele, majd 8-10 hét múlva felszívódik. Ha meg görcsöt okoz vagy vérzést, akkor meg kell műteni.... :shock:

Mabe, mindjárt nézem a linket.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi Mabe ! :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
végre aki átéli a hullámzó érzelmi görbémet :wink: :D most madarat lehet fogatni velem! hihetetlenül izgulok, de jó értelemben. és nekem is tetszik a vonalzóóóód :lol: :lol: :lol:
Ciszta hess hess hess :P

Skrisz!
igen ez a megoldás!!! köszi! közben kiderítettem én is a forgácsos-sorstársaktől. van valami hipiszupi UH is és ennek is nagyon ürölök! Lehet ez lesz a siker titka :D

Nyulaszom!
3/4 8ra megyek. Kb 10 körül itthon vagyok!!! feltétlen jelentkezem csúcsszuper új vonalzóval természetesen... ja és szupi hírekkel :P

Bea!
köszönöm a drukkot :) :) :!: :!:

Puszedli!
látod, mindig tanul az ember lánya valamit. Ezentúl telihólyaggal megyünk. Figyelj csak!!! ugyis Te jössz :arrow: :wink:
dezsina

Rana, gratulálok!

Dezsi, gigamegadrukkok holnapra!

Annmari, tüszőnövesztők elindultak.

Puszi, boldog szurizást!

Nemmegszólítottakat is puszilom.

Kép
petne

Petne!
átvettem a megagigákat :D :D :D köszönöm :!: :wink:
dezsina

Dezsi, de jó, hogy visszatért beléd a vidámság! Ezt csak így lehet, meglásd! :D

Szezso, küldd a kalkulátort. Én már kalkuláltam, de lehet, hogy nem jól. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Katavirág!
mindig akarom kérdezni Tőled, (és persze elfelejtem, mert annyira magammal vagyok elfoglalva :twisted: )hogy hogy haladsz, mert nagyon hiányzik a vonlazód... természetesen nem az Olivéres :D , hanem a másik, ahonnét nézhetem az infókat és drukkolhatok!!! :wink:
mert ugye drukkolni kell :?: :!: :!:
dezsina

Rana!
mit kalkuláltok? csak nem a születés várható idejét :D :?: én is nagyon szeretnék már kalkulálni :P :P
dezsina

Dezsi, de azt bizony! Pár hét és meglátod te fogsz a legjobban meglepődni, hogy te is kalkulálhatsz! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,akkor bízz a dokidban,amg nem aggódik,addig te se!
Dezsinám,holnap nagyon-nagyon drukkolok,és várlak!!!

Rana,én nem tudom mennyire lehet elnézni egy cisztát,itt mondjuk érdekes dolgokat írnak le,aztán ki tudja...talán Mabe :roll:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... megis-cisz
Vendég

Rana,
naaagy gratula Pi-Ci-Cához! :D :D :D
Pihengess, Kismami! :wink:

Dezsi,
vééégre, hogy jó a kedved!!! :lol: (máskor is összeszidunk, ha kell! :wink: ) Mindjárt Te is Kismami vagy!!!!! :D +++++++++++++++++

Katavirág.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika, Annmari:
megadrukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Nálam annyi, hogy ma tudtam meg: keresztmami leszek!!! :D "Komámasszony" - azaz Manó keresztanyja - 10 hetes :D ez ám a Baba-dömping!!! :) )

tillidian

Én elhiszem neki, hogy ciszta. Eleve nem a méhemben van, hanem a pf-emben, ráadásul vagy 10-szer akkora, mint a petezsák. Viszont Mabe inkább ehhez szólj már hozzá, azt is azon az oldalon olvastam, amit Nyulasz vágott be:

"A ciszta egyébként segíti az állapotosság megtartását (gondolom hallottál a 9 hetes szívleállás "gyakoriságáról". A ciszta átsegíthet rajta jobb eséllyel). Legalábbis engem így tájékoztattak." "Elég 1 hónap is a kialakuláshoz! Nem tud kifakadni az érett petesejt és hormontartalmú folyadékkal telik meg. Így segíti néhány (nem tudom, hogy minden esetben-e) az állapotosság megtartását. Én is csodálkoztam rajta, de állítólag így van." :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja, Nyulasz, Apa itt nyaggat, hogy mutassalak meg neki iwiwen. Rosszat sejtek.....
:?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, PiCiCa, ez nagyon cuki! Gratula a kereszt- és kis-(és majd egyszer nagy-)mamisághoz! Hiába, jön a tavasz! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,azt nem írtad,hogy a petefészkedben van...azt hittem a baba mellett :roll:
Ó,mi rosszat sejtesz? :lol: gondolom kiváncsi a nagy tapsifüleimre :lol:
Till,én is gratulálok!
Dezsinám,én meg hiperszupermegagigadrukkokat küldök :D
Vendég

csajok léptem,majd holnap jövök :wink: jóéjt!
Vendég

Nem, nem a baba mellett!!! Akkor aztán teljesen ki lennék bukva! Ez egy olyan bennrekedt tüsző, amiről azon a fórumon is írnak, amit te bevágtál ide. Ja, a Doki is azt mondta, hogy most az indiai éhezőkkel sem foglalkozom, ugye? Mert azok is messze vannak, meg a ciszta is.... Mondtam neki, hogy hát ez a ciszta azért egy pirinyót közelebb van. :roll:
Megmutattalak! De most meg azon van kiakadva, hogy beárultam neked, hogy utánad kémkedik! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,jó fej lehet a dokid :lol: ...és apa is :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Dezsike: nagy drukk mára! :-D 4-szeres kismami leszel!!!

Nyulasz: nemsokára kint lesz Rólad egy kép Ranáéknál :lol: :lol: :lol: :lol:

Ranamami: gratula a petezsákhoz!!! :lol: Én sárgatest-cisztára tippelek :-)
Itt a kalkulátor: http://www.ivf-infertility.com/calc_preg.php (Tudsz angolul? :oops:

Till: gratula a keresztmamisághoz! Tök jó lesz, szinte együtt haladtok! :-D

Annmari: drukkok mennek!

Puszi: hajrá tüszőcskék!!! :-D

Ma Anyukám eljön velem kismamigatyót venni :-D Remélem eláll az eső... kap egy órát, hogy megtegye :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Dezsinám, boldog kismamiságot!+++++++++++++++++++++++ Babaragik mennek!

Szezso, vettél gatyát?

skrisz72

Dezsi!

Mennek a drukkok mára !++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Rana!

Sajnálom a cisztát! :(
De a másik babaott van!!!!!!!!!!!!!!!!! És ez a lényeg!!!!!!!!! :D

Till!

Köszi a megkülönböztető drukkokat! Remélem használni fog! :D
Vendég

Szép jó reggelt!!!

Tegnap 2-ig buli a szomszédokkal, ma meg megint kellnem kellett 8-kor. 24. cn.Akkori hőm 37...ami megint nem mérvadó...mert 5.30kor szoktam mérni, na ennyit számít a kelés időpontja...aki nem hiszi járjon utána! :D Tanítok de., du meg ki tudja mit csináljunk hova menjünk? :D
....
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?