Nemreg ertunk haza, voltunk fodrasznak, az egesz csalad, majd rakok kepeket, gyerekek tunderiek voltak!
Eszti: jo hogy kiirtad Magadbol, sajnalom hogy ilyen a csaladod, en egeszen biztosan nem vennek fel kolcsont sem apamnak, sem anyamnak, sem senkinek az en hazamra hogy aztan elvegyek tolem azt a gyerekekkel az utcan vegezzem de persze ez a Te dolgod! Remelem nem a ferjednek megmarad a munkahelye! Minket is elert a krizis, a parom vallalkozasanak majdnem fel millio euroval tartozik a varoshaza.

Minden penzunk ott van!
Holnap en is egyedul leszek a 3 gyerekkel, kezet foghatunk!
Benszi, Binyek, Banika: komolyan mondom, (remelem nem olvassa hogy igy kibeszelem!

) a hugom 12 eves es az anyu olyan fenykepeket talalt Rola a gepen amin a baratjaval van ilyen-olyan heyzetben, bevallotta hogy Ok mar egy eve egyutt vannak, uuugy!
Szoval nem irigylem az anyumat, nem tudom hogy fogja megfekezni ezt a Lanyt!
TV.: allitolag szabad csak keveset, mondjuk fel ora es elore elmondani hogy most ezt a meset megnezheted de utana ki kell kapcsolnod stb. De azt sosem hagynak hogy este a teven aludjanak el, sajnos vannak olyan szulok akik hagyjak! Szerintem a gyerekszobaba eleve nem valo tv.
Nalunk amiota bolcsi van, delutan meg csavargas nem sok ido van tevezni, marmint a gyerekeknek, en sorozatfuggo vagyok.
Vanda: sajnalom nyafogast, huuuuuu milyen ismeros nagyon idegesito! Ez most egy igen nehez idoszak Neki is, kitartas! Aranyosak a kepek, ez a Balu milyen szep kisfiu! Persze a masik ketto is!!!
Azta, micsoda Pasifoto!
Dori: hu, milyen kis vekonka vagy!
Binyek: tok jo ez a sapkas foto!
Benszi: szuper jol nezel ki!!!
En bika vagyok uram szuz, az jo?
Na, en is rakok kepeket bar nem magamrol, gyerkocok sokkal szebbek!
Uj frizurak:
Alexem kopasz feje:
Pannam:
Frizura hatulrol: