Ladmon, minden tejterméket száműztél? Semmi TúróRudi, sajt, vajkrém, kajába tejföl, semmi? Tejet már én sem iszom, de Rudi és sajt nélkül élni

el se tudom képzelni... bár már nem fáj a hasa, de a kakinál még mindig komoly tekergés meg nyöszörgés van.
És igen, ez már átaludt éjszaka, gratulálok hozzá!!! (meg kissé irigykedem

)
Zsuzsi, nálunk a fürdés úgy megy, hogy úgy nagyjából hat körül szoktunk szopizni, hét-fél nyolc fele meg felébresztgetem Adrit, és fürdünk. Így általában megússzuk bőgés nélkül, utána még visszakapja a cicit kicsit összebújni, és szépen elszundizik rajta. Villany leo, és szundi kb fél egyig.
Már amikor jó napunk van

ha nyüszi nap van, akkor tíz perc múlva ébred, és este tízig ringatgatjuk felváltva
Laktoherbet azért iszod, mert nincs elég tejcsi? Csak azért kérdezem, mert én ugyan megvettem, de mivel Adri szépen szopikál, és elégedettnek látom, végül nem is ittam belőle.
Gjéti, Oli nagyon szép kisfiú, igazi kis angyalpofival szundizik ezen a képen
Minden elismerésem a többgyerekes anyukáké! Én ezzel az egy babával is néha egész nap szolgálatban vagyok.........
Andabella és Emese, gratulálok nektek!!!
Zümis, nagy gratula nektek is!
Nyehh ma reggel is tejben fürödve ébredtem fel, megint moshatok ágyneműt

ezt ti hogy oldjátok meg? Simán melltartóbetét az ilyen éjszakai elöntésekre olyan, mint oroszlán farkán a szaloncukor
Andus, elhiszem, hogy már nagyon a határon vagy

remélem, a hétvégi időjárásváltozás előcsalogatja azt a kislegényt végre
Bogi, tedd cicire amilyen gyakran csak tudod, be fogja indítani, hidd el!
Nálunk Adri napközben van, hogy óránként kér enni, akkor is odaadom neki. Nem minden sírásra ez a válaszom (van, hogy csak ölelgetni kell, vagy pelust cserélni, vagy szórakoztatni), de ha más nem segít, úgy szoktam kipróbálni, hogy az arcomhoz teszem a kis pofiját, és ha nekiáll nyalogatni, cuppogni, akkor irány a cici.
Éjjel nem ébresztgetem (nem vagyok a magam ellensége), de ha napközben nagyon bedurmol, négy és fél óra után már ébreszteni szoktam, hogy egyen.
Millye, macsek már kb öt hónapja felénk se néz, úgyhogy szerintem őt hiába várjuk, hogy szól. Nilabalival remélem, minden oké, mert ő is rég adott hírt magáról, pedig előtte azért legalább hetente jött...
Nagyon helyes a kisfiad