A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sting írd meg priviben a neved
csézjang

csézjang:köszi az infót!! :lol: :lol:
sting1982

sting köszi a privit, asszem lefekszem aludni mert nagyon álmi vagyok, jó éjt nektek!
csézjang

jó éjt lányok én is kidöltem :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Vicky, köszönöm hogy szorítasz te is nekünk. Most már biztosan sikerülni fog. A kérdésedre nem nagyon tudom a választ, de megpróbálok válaszolni. A korom miatt kétszer próbálnám de szívem szerint nem adnám fel kettő után. Anyagilag meg vagyok lőve, mert én hitelt vettem fel ezért is. Úgyhogy nem tudom. Én nagyon bízom benne hogy elsőre sikerülni fog.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szép jó reggelt Lányok!

Már nem bírok aludni, kidobott az ágy! :)

Edinka: tegnapi kérdésedre a válasz, igen Bea az a lány, akivel beszélgettünk. Nagyon örülök, hogy sikerült nekik végül, drukkoltam nekik! :lol: :lol: :lol:

Vasikáé: bízzunk benne, hogy minden rendben lesz, és csak 1 lombikra lesz szükség! +++++++++++++++++ :D

Dita: mennek a drukkok hétfőre, remélem minden rendben lesz!!! Nagyon drukkolok! +++++++++++++++++ :lol:

Akire: örülök, hogy hétfőn már inszem, Neked is mennek a drukkok!!!! +++++++++++++++++ :lol:

Kellemes hétvégét Mindenkinek! pussz
trix78

Sziasztok!

dita!

Nem tudom miért kedden kell mennem. De most néztem, hogy tényleg szombatot írtam :) De vasárnap kell adni így természetesen a tüszőrepit.
Szerintem egyébként még azt akarja a doki, hogy nőjenek a peték.
Most 17-18-asok, és 20 a szupi.
Tegnap még kellett adni 1 Merional-t + 75 Gonal F-et.
Ma reggel 1 Cetrotide; este 1/2 Merional + 75 Gonal F.
És még holnap + hétfőn reggel a Cetrotide marad 1-1.

De nem bánom a keddet, csak azt nem tudom, hogy kedden lesz-e valaki ismerős.

Akire!

Nekem is mindig adnak akkus hűtőtáskát a patikában (már amikor elfelejtem elvinni). Mi még Szolnokon jártuk így először. Azt a táskát nekünk is adták, de nyilván oda kevesebben járnak.
Úgyhogy a tudom előre, hogy ilyen gyógyszer lesz, akkor el szoktam vinni.
Egyébként az ilyen gyógyszerekhez lehet kérni, hogy adjanak, mert ők kapnak minden dobozhoz. (Ez azoknak lehet plusz infó, akik nem tudják.)

Mindenkinek jó hétvégét! :D
vevikk

hello lányok!

szia trix78 és vevikk!!!!!!
:lol: :lol:

nem tudom tudtok e segiteni de hány inszemet is lehet végigvinni ?4-5?ezek között kell szünetet tartani,?csajok és mivan ha nem sikerül egy inszem se :cry: :cry: :cry: én már ilyen szarságokon töröm a fejem pedig még a közelében sem vagyok csak én annyira nem vagyok pozitiv emberke hogy én mindig a rosszat nézem elösször :? :? :? :?
sting1982

mi lehet az oka ha nem tapadnak meg a sejtecskék??én már ittam palástfű teát is de kitolta a ciklusomat 3-4 nappal és mikor megjött olyan szülési fájdalmaim voltak (pedig nem tudom milyen) :oops: hogy kivoltam.
bocs lányok.nem akarom senkinek elcseszni a napját :? :? :?
sting1982

Sting!

Az állam elvileg 6 inszemet támogat. Orvosfüggő, hogy megcsinálja-e a mind a hatot vagy hamarabb a lombik mellett dönt. Ha nem sikerül a 6-ból egyik sem, akkor mindenképpen lombik jön szóba.

Az ok szerintem mindenki előtt rejtély. Ha tudnánk, hogy miért nem tapadnak meg, akkor tudnánk tenni ellene.
Én a ciklus első felében (kb. 14-15 napig) cickafark+csalán teát iszok 1 csészével reggelente, aztán a 16. naptól mensiig palástfű teát iszok. Nekem nem zavart be a mensibe és az ízét is szeretem.

Mi szerencsésebbek vagyunk (szerencsésebbek, mit akik lombikoznak) és szerintem ne agyalj ennyit a dolgokon, mert meg fogsz kattanni :lol: Csinálj mindent úgy mint eddig, hiszen az inszem csak egy ici-picit különbözik a természetes úttól!

De amúgy kérdezz bátran, amiben tudunk segítünk, természetes, hogy ennyi kérdés kavarog benned :P

Kép
akire79

Sziasztok Lányok!
Én is így vagyok mint Sting!Agyalok ezen az egész dolgon,bár nem tudom nálam mi lesz.A nagy rutin már meg van nekem meg csinálták a 4napon.Most megyünk a jövö héten a 20naposra,meg Apája le adja csibe csapatot Azt szeretném kérdezni hogy fél8ra fel kell menni?Akkor sem kerülök be hamarább.Nekem már a régi orvosom uh.nézte a petécskéket és bizony volt 16tol fel fele 22ig.egyszer az egyik oldalt aztán meg a másik oldalt!És csak a clostylt szedtem.Puszi mindenkinek!!
rózsa11

köszi akire79!egyébként remélem hogy én is inszemes leszek mert lombikra nem igazán van pénzem!de ha úgy lenne vennék fel hitelt.bocs ha ennyit kérdezek csak hát kattog az ember.....
lehet megint ráveszem magam a gyógyteákra mert ízre nem volt olyan gáz megszoktam idő után!
de az biztat hogy már idekerültem a bmc-be talán tudnak nekem babát"csinálni" :lol: :lol: :lol: csak ki kell seggeljem :lol: :lol: :lol:

remélem mindenki jól van egyébként.mindenkinek kellemes hétvégét!
sting1982

rózsa11:szia

igen 7.30ra kell menni de nem engednek be elöbb!!!!!!!!
szerintem te is esélyes vagy mert a szép kis tüszöid értek akár már csak clostiltől is!ne idegeskedj
:lol: :lol: :lol: :lol: összejön a baba :D :D :D
sting1982

csajok!jó hogy vagyunk egymásnak és tartjuk egymásban a lelket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hogy mihamarabb baby lehessen
sting1982

Sziasztok!

Nekem dec. 5-én, Mikulás előtt mondták a jó hírt.
Ez volt az első alkalom, hogy nem csináltam tesztet (addig mindig, és mindig negatív is lett), így tényleg nem tudtam, hogy mi van, de nagyon nem reménykedtem.
Kb. 11 körül behívott Szűcs, bementünk, leültem, és vártam, hogy mondja mi van. Máskor már egyből mondta, sőt még néha le sem ültem, már szomorúan csóválta a fejét, most meg elkezdtett arról beszélni, hogy milyen hideg van, és húz az ablak, és kellene valamit csinálni vele. Én meg azt gondoltam, hogy mondja már, ne az ablkaról beszéljen itt... :)

Aztán azt mondta:
- Hát, úgy látom, hogy révbe értünk, 56 a HCG!

Ezen annnnyira meglepődtem, hogy elakadt a szavam, aztán sírva kérdeztem, hogy tényleg??
Akkor vettem észre, hogy mintha többen lennénk a szobában, mint máskor, mert most bent volt az asszisztensnő is - aki pedig az eredményhirdetéseknél eddig nem nagyon szokott - és a biológus is. De addig nekem ez fel sem tűnt, úgy izgultam.

Na, akkor elkezdtem zokogni, Szűcs meg mondta, hogy igen, úgy néz ki, hogy sikerült. És valamit a következő kontroll időpontjáról mondott. De erre nem nagyon tudtam figyelni, mert csak sírtam.
Aztán megkérdeztem - mert persze tök parázós vagyok - hogy az 56 nem kevés-e (mert sok olyan esetről hallottam, akik 40-50 körüli HCG-vel indultak, és aztán nem volt petezsák megy ilyenek, és akiknek meg sikerült tényleg, azok ált. 100 körüli értékeket szoktak írni), de ő azt mondta, hogy fagyasztottnál lehet alacsonyabb, és az nem jelent semmi rosszat.

Aztán el akart búcsúzni, de én akkor jöttem rá, hogy semmire nem figyeltem abból, amit a köv. kontrollról mondott, ezért újra megkérdeztem, amin mindenki nevetett.
Akkor újra elmondta, az asszisztensnő pedig megjegyezte, hogy hozzám nem a gólya, hanem a Mikulás jött. :)
Aztán megköszöntem mindenkinek, és elindultam kifelé, a biológus meg jött velem, én még mindig sírtam, és az öltözőben megkérdeztem tőle, hogy tényleg nem kevés-e az 56, mire azt mondta, hogy fagyaztottnál már láttak olyat is, hogy 20 volt, és ikrek! Amikor kimentem, még utánam szólt, hogy
- Vigyázzon magukra! :)

Én meg sírva öltözködtem kint, és mindenki szánakozóan nézett, én meg alig bírtam beszélni a sírástól, de azért mondtam, hogy sikerült. És akkor mindenki felvidult és gratuláltak.

Aztán bementem a férjem munkahelyére (az enyém mellett van, és amúgyis mentem dolgozni, ügyeletes voltam aznap...), és szembejött velem a folyosón, tök meglepődött, hogy ott lát, nem is értette hirtelen (pedig egy hónappal azelőtt a lombiknál titkon reményekedett, hogy meg fogok ott jelenni, de a rossz hírrel nem mentem, csak telefonon hívtam), én meg megöleltem, és mondtam, hogy sikerült.
Alig akarta elhinni, mondta, hogy kell még neki egy kis idő, mire megemészti :)

Hát így volt nálunk,
és nagyon kívánom itt mindenkinek, hogy minél hamarabb jöjjön el az ő napja is!! :)

Kép
bikmakk

Én azt nem értem, hogy néhány más intézetben (fizetősök, néhány vidéki intézet) az inszemet két egymást követő napon csinálják (például hétfő reggel és kedd reggel)ugyanabból a mintából.
Nálunk azt javasolják, hogy az inszem napján dolgozzunk rá otthon! (bár akkor a kiskatonák aznaposak, tehát nem a legjobb minőségűek)
És úgy veszem észre a siker aránya egyáltalán nem nagyobb, mint itt köztünk.
Tehát ki tudja min múlik a siker.
Mondjuk lelkileg jobb (főleg a pasiknak), ha este még itthon rádolgozunk, mert akkor megvan az esélye, hogy igazából az sikerül és nem is az inszem!

Lányok higyjétek le mindenki agyal mindenféle dolgon. Én is agyalok két nappal az inszem előtt is. Ha nem sikerül nem tudom mi lesz, mert a melóhelyem nem tudok mit kitalálni, hogy miért járok dokihoz :cry:
Most úgy gondolom, hogy felkészültem a lehetőségre, hogy nem sikerül, de aztán persze lehte hogy nagyon meg fog viselni a dolog :cry:

Kép
akire79

Szia bikmakk!
Nagyon jo volt olvasni a történetedet!És bizony könnybe fakadt a szemem!Gratulálok neked!! Puszi!!
rózsa11

Sziasztok lányok!
Bikmakk, de jó volt olvasni a sztoridat. Kicsit nosztalgiáztam és nekem is kicsordult a könny a szememből :D

Sting, köszi kérdésedet, jól vagyunk, minden oké.

Ezerrel drukkolok mindenkinek!

KépKép
süni76

Bikmakk!

Ezt tényleg nagyon jó volt olvasni :lol:
Bárcsak mi is követnénk téged hamarosan...
Én mondjuk két hét múlva...

Inszemeseknél hogy van eredmény hirdetés?
Az inszem után hány nappal kell menni tesztelni ? 14-15 nap?
Nekem a 12.cn-on lesz az inszem, a ciklusom 30-32 napos, úgyhogy abból nem fogok tudni következtetni, hogy késik :?

Rony????????????????

Szöszi??????????????????

Kép
akire79

bikmak:ténleg csodálatos a te történeted is!gratulálok neked!!
remélem mi is hamarosan bőgni fogunk a sikertől mint állat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok

RONY: Holnapi teszt eredményét igaz megírod nekünk :roll: :oops:
++++++++++++++++++++++++++++++++ nagyon szorítok, ám :wink:

Szöszi: Mért nem jössz???? Hogy érzed magad.

Akire: Olyanokat írsz, mint én inszem előtt :D
Én, is nagyon féltem is mindenen kattogott az agyam.
De, kérlek nyugodj meg :wink: Hétfőn fogok rád gondolni
Inszem estéjén mi is együtt voltunk, bár nem volt egy kellemes dolog, olyan "öregesen" de megoldottuk :lol: :lol:
Tesztelni hogy hányadik napon kell, azt nem tudom mert nekem Zekle nem mondta, csak azt hogy az inszem után 17 nappal menjek.
Márcuis 9. 8) Félek ám rendesen, eddig voltak tüneteim, de most nincsen semmi :cry: csak a mellem fáj.
Lehet még sem sikerült?????????
De inkább nem is gondolok ilyenre, csak optimistán :lol:

Kép

Kép
edinka

Edinka!

Én is nagyon drukkolok nektek ++++++++++++++++++++++
Tudom, hogy hülye vagyok, de szerintem mindenki kattog mindenen.
Én most azon, hogy nem korai-e a 12. napi inszem, hiszem elég hosszú a ciklusom. Remélem még itthon rá tudunk majd dolgozni...
Most borzalmas hányingerem van, nem tudom mitől, de remélem nem valami vírust kaptam.
Mondjuk nekem félidőtől egészen mensiig mindig hányingerem van (állandó jelleggel), gondolom a hormonjaim szórakoznak.

Az előbb hisztiztem, mert nem úgy sikerült az avokádó krém, mint ahogy akartam. A párom kiakadt, hogy ne hisztizzek, de mondtam neki hogy nem én hisztizek, hanem a hormonjaim :lol:

Kép
akire79

Dita!
Képeket most nem tudok föltenni, mert a laptopon nincsenek, de még "nagyonaktív" koromból a babás topikban (egyel ez alatt) van egy csomó képem kb. 2006 novembertől. Ott meg tudod nézni. Akkor még csak kettőnknek volt babája, úgyhogy jó sok kép van. Aztán ahogy nőtt a lányom, úgy nem engedett gép elé, most is csak azért tudok írni, mert nincs itthon, hogy fekhessek.

Bikmakk!
A doki úgy látszik, jó hír előtt szereti húzni az idekeket :D

Lányok, a beágyazódást segítő témában:
megkérdeztem a dokit, hogy melyik magzatvédő vitamit vegyem, mert az elevitem fogyóban van. A Femibiont tanácsolta, mert abban jobb kötésben vannak a nem tudom milyen fontos dolgok. Árban ugyan ott van, mint az elevit, de állítólag jobb. Azt mondta, nem biztos, hogy azon a folsavmennyiségen múlna, de vegyem inkább azt. Most azt szedem, és ami számomra abszolút pozitív, hogy nem olyan lónagy, mint az elevit, könnyebb lenyelni. :wink: A folsav egyébként sokat számít, és minden magzatvédőben van valamilyen mértékben, de a femibionban lévő épül belénk legjobban.
Remélem, segítettem.
puszi
rozus

KépKép
rozus

Sziasztok lányok!
Holnap a tv2-őn a 2 testőrben 11:10-kor
BMC - ben fogynak forgatni Koncz doki is benne lesz
A meddőségről lesz szó
Akit érdekel holnap nézemeg
rafiimola

rafiimola:köcci az infót!én tuti nézni fogom :lol: :lol: :lol:

rozus:neked is köszi az infót :lol: :lol: :lol:
sting1982

CSÉZJANG
Sóskúton és Martonban is vannak ismerőseim. Én régebben Tétényi voltam, és onnan sokan költöztek ki később mert olcsóbb volt az ingatlan mint Tétényben vagy Érden.

VASIKÁÉ
Még szép hogy sikerül. Pozitív gondolkodás!!!!!!!!! +++++++++++

VEKKIK
Hát sajnálom, hogy nem egyszerre megyünk, nekem hálistennek lesz ismerős a leszíváson, remélem neked is akad beszélgetőpartnered.
Kedden gondolok azért rád!

STING
Kicsit ismerős ahogy beszélsz az inszemről, bár én veled ellentétben 100 %ig bíztam benne, hogy sikerülni fog, még az utolsónál is reménykedtem, mert meg szerettem volna magamat "kimélni" a lombiktól.

A pozitív gondolkodás fontos, szóval csak a jó példák legyenek a szemed előtt. Ha te nem bízol magadban akkor ki bízzon?
Végig arra kell gondolni, hogy sikerült, még ha a végén koppansz is, mert ha az ellenkezőjét gondolod arra áll be a tudatallatid is, és már csak azért sem jön össze, saját magad gátolod, szóval tessék hozzáállást változtatni oksi???

Sokszor az orvosok is széttárt karral állnak, hogy miért sikertelen egy-egy inszem, vagy lombik. Lehet túl vastag a pete burka és nem tud belehatolni a sperma, de számtalan egyéb okok is lehetnek, mindent nem lehet előzetesen kivizsgálni, sőt sokszor utólag sem.

AKIRE
Az inszemnél már mindegy hány naposak a ciklusaid, mert a pé napja az inszem napja és pé utáni 14. napon már nem piri jön hanem szép kétcsíkos teszted lesz, drukkolok, hogy így legyen! :wink:
Természetes a hiszti én szerdán jöttem először haza 4 nap után és azóta is veszekszem a párommal, pedig szedek 3 magne b6-ot, inszem alatt is szedtem, mert különben már megöltük volna egymást! :)

BIKMAKK
Pont akkor kerültem ide amikor a sikertelen lombikod után szinte azonnal bebabásodtál, és milyen sokan mondtuk, hogy vágj bele, te pedig vaciláltál.
Nagyon jó volt ismét - ezúttal egy kicsit bővebben - hallani a sikertörténetet.
A dokker (Szűcs) pedig milyen kis rafkós, hogy nem mondja azonnal a jó híreket hanem előbb ködösíteni próbál! :wink: :lol:

RONY, EDINKA
Drukk a + tesztekhez!!!!!!!!!!! ++++++++++++

RAFIIMOLA
Köszi az infot pont ma láttam a Claudia műsor előtt a bemutatót, azt hittem abban lesz a riport, de hiába vártam. Gondoltam is magamban már meghülyültem a sok injekciózásban, meg annyit jártam mostanában a BMC-be hogy már a tévében is azt látom, de akkor ezek szerint holnap lesz!
:lol: :lol: :lol: Mindenkép meg fogom nézni! :D

dita75

Sziasztok!

Sting, Rózsa!

Ne keseredjetek el. Ha nem sikerül az inszem, akkor mentek lombikra. Valószínűleg nem fogtok eljutni odáig, mert tuti sikerül :)
Nekem csak 1 inszemet kellett végigcsinálni, utána megkérdezte Szűcs doki, hogy szeretnék-e lombikot, mert azzal van esélyen, de az inszemmel kicsi. Akkor úgy döntöttem, hogy legyen lombik.
Most a 2.-at csinálom, de sokat tanultam az elsőből, és nagyon bízok ebben a 2.-ban.

A biológusunk azt mondta, hogy igazából nem tudják megmondani, hogy mikor a legnagyobb az esélye, hogy megmaradnak a kicsik, mert pont abban a pár hétben nem tudják nyomon követni a fejlődésüket, amikor beültetik és mi várunk. sajnos még nincs olyan műszer, ami ki tudná mutatni őket az első napokban.

De olvassátok el Byrne Rhonda A Titok című könyvét, ha gondolod, mert abból sok erőt merítettem én is.

Ha írtok privit el tudom elektronikusan küldeni a könyvet, csak adjátok meg az e-mail címetek.
vevikk

VEKIKK
Régóta érdekel a könyv. El tudnád küldeni nekem is? Van egy ismerősöm aki a könyv segítségével megváltoztatta a gondolkodását, nagyon pesszimista volt eleinte, leírta egy papírra hogy mennyire szeretnének kisbabát a férjével, bízott benne és a köv. hónapban sikerült az inszem mindenféle gyógyszer nélkül, előtte hiába volt 5-6 csodás tüszője nem akart sikerülni.
Az az idézet ami neki is a párnája alatt volt én is leírtam és itt van már 3 hónapja a saját párnám alatt, ugyan enélkül is bízom a sikeres lombikban, de azért hálás vagyok a lánynak, hogy elküldte nekem a "babakérő mondatot" én hiszek az ilyesmiben.

dita75@freemail.hu

köszi előre is! :D

dita75

Sziasztok!

KÉRDÉS:

Az inszem 17. napján amikor kell menni hirdetésre már tudni az eredményt, nem? Úgy értem addig úgyis megjön ha nem sikerült nem? És meddig kell szedni az Utro-t? Az eredményhirdetésig?gondolom tovább nincs értelme ha abban a hónapban nem sikerült. Vagy ha negatív a teszt már nem is kell?

Tudjátok az élet néha olyan fura mert nekem van már egy 4 éves kisfiam, / életem legszebb élménye volt a szülés !!!!!!/ és most viszont hiába jártam fél évig magán dokihoz aki 6 hónapig clostylbegitezett semmi nem történt, sőt még tüszőrepit is kaptam de az se segített, pedig minden hónapban 20-25 mm-es tüszőim voltak, még azt is mondta a doki hogy simán ikreim is lehetnének olyan petéim vannak!!!
Egyszerűen nem értem miért nem sikerül. Talán apánál lesz v.mi gond, vagy nálam is lehet, mert asszem most szarakodik a peteérésem. Semmi félidős fájdalom, semmi tojásfehérje nyálka nincs, és sokat barnázok / több napig / rendes mensi előtt, úgyhogy tuti v.mi hormonzavarom is lett.
csézjang

Drága csézjang!ezen én is keresztül mentem.nekem is clostilt kelett szednem és szép 26mmtüszüim voltak nekem 2petesejt érett de baba mégsem sikerült!!!!!DE NEM ADJUK FEL!!!!!!!!!!!!!!
nálam is hormonzavar lehet mert nem minden hóban van peteérésem:(csináltak már hsg nálad?lehet már kérdeztem :oops: :oops: :oops:
sting1982

CSÉZJANG
Nekem az első két inszemnél megjött magától, de a 3. után már csak akkor ha abbahagytam az utrot! :roll:

dita75

Sting

Neked mikor lesz hsg?

Én most februárban /pont a névnapomon !!! :( /csináltattam meg de nem a BMC-ben, hanem egy másik kórházban mert nem akartam 1 hónapot veszíteni mivel a hsg-t a BMC-ben csak a 2.hónapban csinálják meg miután már megvannak a hormonok az 1 hónap után./ Aztán mégis vesztettem időt mert influenzás lettem... :cry:
csézjang

DITA!
Te mióta jársz BMC-be? És hány inszemed volt már? Most lombik jön?? Bocs de az elején még nem voltam itt..... :roll:
csézjang

Sziasztok csajok! :oops: lenne egy kérdésem vérvételre /hcg/meddig kell odaérni? :roll: Egyébként mindenkinek babásodást kívánok,sok-sok csíkos tesztet!!! :D
dobosancsa

vasikáé: Hát akkor ennek a ciklusnak most sikerülnie kell. :)

akire: És nem tálalhatsz ki a melóhelyeden? Elméletileg nem rúghatnának ki. Inszemnél 17 napra kell visszamenni tesztelni. Nekem az elsőnél már megjött, mire mennem kellett. Legutóbb a 23.cn körül volt az inszem!

edinka: Remélem sikerülni fog.

csézjang: Van, amikor megjön az eredményhirdetésig, van amikor nem. Az utrot az eredményhirdetésig szedni kell, mert van hogy nem mutatja ki a teszt a babát. Utána ha abbahagyod, akkor megjön és kezdhettek, ha nem marad ciszta. Ezt nézi meg a 2.cn-en a doki.

dobosancsa: Sajnos nem tudom, nekem eddig csak pisis tesztem volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Dita!

Elküldenéd nekem a csodamondatot? Még van két éjszakám, hátha... Az e-mail címem elvileg megvan neked, mert elküldted már a közjegyzői papírt. De ha nincs meg megírom szívesen!

Lányok!
Ti nem kaptok elég érdekes kétnyelvű privát üzit idegenektől, hogy ismerkedni akarnak? Csak engem tüntetnek így ki? Ma kaptam a másodikat....

Kép
akire79

Vicky!
Én még nem tálalok ki, nem dolgozom olyan régóta ott és szerintem nem is viselnék jól...
Most úgy járok a BMC-be, hogy azt mondtam nőgyógyászati problémáim vannak és azt kell kivizsgálni, kezelni, kontrollálni, mikor mi jut eszembe :shock:
Kár hogy nincs délutáni rendelés BMC-be (kb úgy mint a háziorvosnál, egyszer délelőtt, egyszer délután :wink: , nem úgy gondoltam hogy egész nap)

Nálad mi a helyzet? Merional-ozol? Mikor mész UH-ra?

Kép
akire79

akire: Akkor megértem, de nem irigylem. Nálam jól fogadták a dolgot. Merionalozok és reménykedem, hogy jövő hét pénteken az uh-n nem lesz túl sok tüszőm, mert nekem ez szokott lenni igazán a gond. A délutáni rendelést én is komálnám, de nem úgy ahogy a múltkor, hogy 14:30-kor végeztem. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Bikkmakk
Megsirattál :D annyira jó volt olvasni a soraidat!

Lányok!
Kitartás!Kivánom nektek,hogy minél elöbb átjöhessetek a babásba!
gabicsibe

Rony!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jelentkezz..................

Gabicsibe!
Hihetetlen mekkora már Boti.. Mindig megkuksizlak Titeket "odaát", remélem nemsokára már én is írhatok oda.

Kép
akire79

CSÉZJANG
Novemberben volt az első konzi.
Az inszemeket máshol csinálták, de egy sem sikerült, nem is sikerülhetett volna, mivel időközben kiderült hogy elzáródott egy fertőzés miatt mindkét petevezetékem ami egy évvel azelőtt nagyon szépen átjárható volt.
Szóval most már mindenképpen lombik. Hétfőn már le is szívják a petikéket aztán a hét vége felé kapok vissza kettőt ha minden jól megy.
Ma éjjel megyünk tüszőket repeszteni! :D

ANCSA
Sztem 9-ig illene! :wink:

AKIRE
Persze elküldöm.
Hogy érted ezt az ismerkedős dolgot? Én nem kaptam mostanában idegenektől privit. :roll:

Én 7 éve kerültem ide ahol most dolgozom, és mivel 26 éves gyerektelen nő voltam természetesen megkérdezte a főnököm, hogy mikorra tervezem a gyermekvállalást. Mondtam neki, hogy valszeg nem lesz egyszerű a dolog, mert már évek óta nem védekezem, de benne van a pakliban, hogy akármikor összejöhet. Aztán amikor egyre valószínűbb lett, hogy orvosi segítségre lesz szükségünk még az ő felesége ajánlott nekem dokit akinek az első fiúkat ők is köszönhetik. Persze egyre sűrűbben kellett valami miatt szabira mennem és nem mindig tolerálták, de én már az elején letöltöttem a netről egy jogszabályt,amiben arról volt szó, hogy mi védettek vagyunk. Vekikk pénteken pont emiatt kért igazolást a dokkertől mert el akarták küldeni a sok hiányzás miatt, olyan szemetek voltak vele h. az orra alá dugták a felmondását közös megegyezéssel, hogy egy perc gondolkodási időt sem hagytak! :twisted:
Valahol megértem őket is, de minket ki ért meg? Nekünk nem volt választásunk! Én is jobb szerettem volna ágyban, párnák között egy szerelmes éjszakán teherbe esni mint egy orvosi szobában fájdalmak közepette. :roll:

dita75

Én túl vagyok a tüszőrepesztőn, 8-kor adtam be.
Mostmár csak a hétfői randi miatt kell izgulni! :lol:
Te is magadnak adod be?

Kép
akire79

AKIRE
Nem, izomba nem merném beadni.
Éjfélkor cihelődünk és megyünk a kórházba, majd az ügyeletes nővér beadja. :D

dita75

AKIRE!

Én is kapok idióta üzeneteket amit nem győzök kitörölni!!!! :twisted:
csézjang

Már megijedtem, hogy csak én kapok.
Jövő héten írok a moderátornak, hogy kezdjenek ezzel valamit, mert nagyon idegesít!!!!!

Kép
akire79

Megkaptam a harmadik ilyen privit. Nem vártam jövő hétig, írtam a szerkesztőnek, hogy kezdjenek ezzel valamit :twisted:
Hát kíváncsi vagyok mi lesz..

Kép
akire79

Jó reggelt

Rony: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D várunk nagyon

Lányok, én tegnap este hánytam :shock: remélem ez csak jót jelent 8)

Kép

Kép
edinka

Sziasztok Csajszik!

Edinka: reméljük a legjobbakat! Egy hét és Te is tesztelsz! :D

Dita: holnapra egy kalappal, minden rendben lesz! Utána pihizz sokat, ne csinálj semmi megerőltetőt! Megvolt a tüszőrepi? :D

Akire: én nem kapok 'szemét' leveleket szerencsére! Holnapra Neked is mennek a drukkok ezerrel és semmi megerőltető Neked sem!!! :D

Sajnálom Vevikket nagyon! :(

Az én munkahelyemen rendes volt a főnököm! Mi egy helyen dolgozunk a Drágámmal és felajánlotta neki is, ha szeretne mellettem lenni és segíteni, akkor menjen Ő is betegszabira, ha gondolja! Ez így is volt múlthéten, kettesben voltunk itthon! Nagyon jó volt!!!

Sajnos a HCG-s választ én sem tudom megmondani, de én reggelre megyek oda kedden! Már nagyon várom! :D :D :D

pussz
trix78

Edinka!

Mikor volt az inszemed? Hány napja? Remélem ez a hányás babát jelent!!! Mikor mész eredm.hirdetésre??? bocs hogy nem vagyok mindenkivel képben csak nem mindig tudok utána olvasni...
csézjang

DITA!

Megvolt éjjel a tüszőrepi? Hol adattad be, egy kórházban? Izomba ment ugye? Innentől már beindulnak a dolgok ezerrel, drukkolok neked!!! :lol:
csézjang

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?