A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok csajok

binyeszkopot en is kerek! mbogica@yahoo.co.uk

en szeretem a merlegeket, a sracok is azok :) pont azt is szerettem volna... :wink:
mi mindketten bakok vagyunk, es nagyon jol kijovunk, mert megertjuk egymas nunukeit es tudunk egymson es magunkon rohogni, amikor veszekedes lenne.......
anyu is bak es nagyon jo volt vilag eletunkben a kapcsolatunk.

Tonti Annacska haja csudacsinos!!!!

Tunde jo a keped :wink: mogotted az urad all??? :D

dragonfly

babakerites..... en most nezegetem oket, baby Dan-t neztem ki http://www.babydan.com/Default.aspx?id= ... did1036=42

ez jaroka, aztan keritesse alakithato at..... azt nemtom, hogy mekkora, de ki lehet szamolni az adatok alapjan, csak en lusti vagyok :lol: :oops:
Szerintem jo 5let, le lehet vagni a nappali egy reszet, ahol nincsenek konektorok stb, es azt bababaratta tenni.

dragonfly

Köszi Binyek !

Én a 8 méteres karámot :D néztem 27.500 a vaterán,csak még regisztrálnom kéne :oops:

[Kép
amonré

Amonré,
én vettem 8 métereset 27ezerért, neten, de nem a vaterán. nagyon rövid ideig lehet sztem használni, de az ember kénytelen beszerezni, ha nem akar megőszülni abban a pár hétben, hónapban, amikor nem lehet őket egyedül magukra hagyni. Hat elemből csináltunk karámot a nappaliban, mert nagyobb nem fért el a szobában, az ajtós részt meg feltettük most a gyerekszoba-ajtóba.

KépKép
lili73

Fanni! itt vagyok, csak kicsit hosszúra sikerdett az iccaka :) Apa itthon maradt a gyerekekkel, és a sógival iszogatni :) persze a gyerekek aludtak.
Szóval én nem ajánlom a filmet. sztem nem valami jó,ha Dokiapu nem szereti a Hungáriát el se menjetek. Nincs valami más film?
azt sem tudom mi lett a vége pedig nem aludtam el..tesomnak sem tetszett.

Jók a képek, Mindenki csini, Lanyáné lábai a legjobbak, Eszti örülök hogy maradsz :)
Mi lett a kocsival?

Én is kérek horoszkópot:) mizsuzska@gmail.com

Én mérleg vagyok, aptyuk a vízöntő jó párosítás elvileg :)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,
kár, h lebeszéled Fannit. Miért nem tetszett?
Nekem igazi kikapcsolódás volt, járt a lábam, és vigyorogtam, mint a tejbetök :P

KépKép
lili73

Jaj én nem beszélem le, írta is h. tuti erre a filmre mennek. A zene részek jók voltak benne, de történetnek se füle se farka nem volt. sztem dög unalom volt. És aki még a Hungáriát sem szereti annak sztem szenvedés az egész.
de sztem most már muszáj lesz Fanniéknak elmenni,majd ő eldönti hogy jó-e vagy nem :)

zsuzska80
Szombathely

Aha. Hát, bizti nem Fanni fogja eldönteni, h jó-e vagy sem. Nekem jó, neked nem, másnak vagy igen vagy nem :lol: Ez a szép a művészetben (ha ezt épp annak nevezzük), hogy szubjektív... :P

KépKép
lili73

Hello!

En is kerek szepen gyorsan (mert nagyon kivancsi vagyok!) Binyeszkopot vagy mi az! :lol: tontica@citromail.hu

Mi a bajotok a szuzekkel, nekem nagyon bejon! Uram is az, fiam is az! Kicsik merlegek, eddig Veluk sincs sok bajom. :wink: :lol:
Amugy hol lehet utananezni hogy ki kivel hogy jon ki, szoval horoszkop teren!?

Hugi tema: bevallom nem tudom hogy mi van, mit kezdett Vele az anyu mert mar regen beszeltunk :oops: vagy en nem erek ra vagy O. Foljelenteni tuti nem fogja, mit erne el vele! Nem tudom en mit tennek, jo arra gondolni hogy en ide nem fogok eljutni, vagyis remelem jobban fogom nevelni a Lanyomat!

KépKép
KépKép
tontica

De!! a Fanni fogja eldönteni hogy nekik érdemes volt-e megnézni vagy nem :) És hogy magának és férjének tetszik-e.
a neten a kritika is szörnyű róla. Most olvastam :)
(de mindezek ellenére nem bántam meg hogy elmentem, kicsit azért kikapcsoltam, de sokszor elkalandozott a gondolatom :). Láttam már jobb filmet :)) A csajok háborúja százszor jobb :)

zsuzska80
Szombathely

na csajok termeltetek kegyetlenul :D

bocsi, nem olvastamvisza, de 2dologra birok reagalni

eszti! nagyon sajnalom hogy igy osze jottek a dolgok, hatha nem kap apukad hitelt es akor nem te vagy a szemet es nem teszitek ki magatokat meg egy hitelnek amit lehet apukad nem fog fizetni (bar ne ugy lenne), maskulonben eleg ronda csaladod van es nem erdemled meg, bocsi, de ilyet csinalni a sajat lanyodal... :twisted: :twisted: :twisted:

banika! a ferjem aszt mondta hogy kamu a veres kep, mert nem letezik hogy egy ilyen veres gyerek vigyorog, nem sir es meg kocsikazni is van kedve, en tudom hogy igaz, mert ezek a higanykaid mar nagyon ferfiak es eszt is konyen veszik

tonti! hat tenyleg remelem hogy nem a mi lanyaink lesznek majd a hugod helyzeteben, ja es jo pofa volt a ferjed, kicsit ki osztot benunket, de azert humoros is volt :wink:

na szoval en is le vagyok torve mint a bili fule, tegnap voltam a cegnel es kertek tolem a felepesemet en meg mondtam hogy aszt nem teszem meg, abban maradtunk hogy kedden megint talizunk es kb szeptemberig fogok dolizni 4 orat es mikor a torpek 1 evesek lesznek ki tesznek, meg meg kel erdeklodjem, talan kapok valami segelyt ami epp fogja fedezni a lakas reszletet, de meg va egy masik reszlet amit nem es aszt mar mondtam hogy a ferjem munka helyen sincs tobb tul ora es szeptembertol ott is lesz leepites, remelem o marad, most szemet vagyok mert ugy gondolom hogy talan marad ha 2 gyereke van meg lesz egy munkanelkuli felsege is, es pont most masik munkat talalni....????

eszti meg l nem felejtem, nekunk az utobbi 3 honapban ment kicsit le a hilet (3 evig csak fel, de most valamit ment le is) hatha nalatok is lassan.... :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

ja nem tom mit ker mindenki, de engem se hagyatok ki belole
demoniq13@yahoo.com

Kép

demoniq13

mariann! sajna nem lesz semmi az uj cickoimbol meg hasplaszti sem, ja az en ferjem is majus 13an szuletett :D :D

Kép

demoniq13

most senki sincs erre???????? :( :( :( :(

Kép

demoniq13

demoniq sajnálom :cry: apa 23 :D
zsuzska történet valós ez fenyő miklós életéből készült :D ő hozta be magyarországra a rock§rollt amerikából amikor ugye nem igazából volt kijárkálás stb

lanyané

mariann! mar mint apa majus 23??? mert nem ertem a 23at

Kép

demoniq13

Lanyané!
kockás fürdőruha: csak nem Forma1 rajongó vagy? Csak mert nekem egyből a kockás zászló ugrott be. 8)

Tontica!
Remélem, az én lányommal sem lesznek ilyen gondok. Pasi azt mondta, ha ez az ő lányával történik, a pasi már nem élne.

Móni!
Melót sajnálom. Remélem, lesz másik hamar. Vannak még normális munkahelyek a világon, hidd el.

Binyek!
Látod? A te lányod Tonti hugához képest gyenge kezdő...

Eszti!
Tojás sárgáját szerintem adhatod, nem sok hiányzik a 10 hóhoz. Amúgy stimmel a táblád: sárgája 10 hó, fehérje 1 év.
Szopi: na ezt kár táblázatolni. Szvsz ki meddig tud és akar...

Fanni!
Hiúk vagyunk és szerintem te is tudod, hogy az ember lánya milyen...

Dragon!
A volt férjem bak. Öltük egymást...

Az pedig tényleg jó, hogy mindenki szeret mindenkit.
vovanda

Vanda,Binyek,Davandi
Köszi a tojásos hsz.-eket.Végül nem adtam nekik,nem mertem. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Demoniq
Én is így gondolom.Egyszerűen fel nem fogom,hogy képes a saját apám ilyen helyzeteb hozni.Anyuval már beszéltem,ő semmit sem tudott az egészről és kértem,álljon már ki mellettünk és ne engedje ezt,segítsen.
Munkát sajnálom :( :( :( :(
Jó lenne,ha már nem menne feljebb a hitel. :roll: :roll: :roll:
Vendég

vanda! normalis munkahelyek vannak az bizti, de itt most nagyon megy a roman utalat+az olaszok sem alnak olyan jol manapsag, remelem legalab a ferjem munkaja marad, oszt majd lesz valahogy...

eszti! hat en aszt gondoltam nem sokkal ezelot hogy hulye egy apam van (most miota meg vannak a torpok nagyon benne van hogy torolyuk a multat), de sajna latom vannak roszabak is, hogy lehet fel hanyni hogy fel neveltek :roll: :roll: :roll: ez volt a koteleseguk, a gyerek nem csak fogom oszt meg csinalom... es nem gondolya hogy esetleg veszekedes lehet belole a parodal??? es az unokai jovojet teheti tonkre, ha mar a sorsod mindegy neki??? tenyleg nagyon sajnalak hogy ilyen nehez helyzetbe vagy, szoritok hogy minden ok legyen es ahoz is hogy lejeb menyen a hitel, ti euribor fugoek vagytok?

Kép

demoniq13

Lőttem egy taposót a teszveszen. Holnap tuti izomlázam lesz, az viszont rémes, mennyire el vagyok puhulva.
vovanda

Vanda!
Hótaposót? :shock: Nincs is hó.... :lol: :lol: :lol:

Móni!
Elég rosszul hangzik,amiket írsz! :? Te szegény!Csak lesz valahogy! :wink:

Eszti!
Szerintem pedig nem lett volna semmi bajuk a tojástól!Hát gondolj bele,hogy egy tojás hányad részét ették volna meg!Tizedét?Talán... :)

Tonti!

Én is azt mondtam,hogy majd én az én lányommal máshogy csinálom,mint ahogy anyám velem.De aztán rá kellett ébrednem,hogy lehetetlen.Nem miattam,hanem mert a gyerek lesz olyan idióta és ellenséges,hogy nem lehet vele normálisan se beszélne,se semmit kezdeni,mert mindent személyes sértésnek vesz és azonnal bevágja a durcát!

binyek

Binyek!
Itt minálunk még van hó. :P

Ami meg a gyerek-durcát illeti: ha ez megvigasztal, az én féltékeny 3 és fél évesem is mindenen felhúzza az orrát. 8)
vovanda

Lili :P Zsuzska :P
Nekem tetszett is, meg nem is :lol: :lol:
Én is azt gondolom, hogy a történetnek se füle se farka. Egész pontosan nem tudta eldönteni a rendező, hogy drámát vagy vígjátékot akar csinálni, a kor bemutatásánál is ez jön át, nem tudod, hogy most nevess vagy sírj rajta, ki akarta karikírozni vagy éppen be akarta mutatni? Szóval furcsa. De vannak benne jó részek, a Hungáriát imádom, pici koromtól hallottam, s hát Lilinek ezért tetszett, Zsuzskának meg nem, mert már nem az ő zenéje... De alapvetően azért jól szórakoztunk :)
Aztán Apát meghívtam ebédelni, s Anyósomat hazavittem, aki amíg elvoltunk vigyázott a fiúkra. Utóbbi miatt lehet, hogy pár hétre beszereztem a gerincfájdalmamat, ugyanis hazafelé majdnem karamboloztam. Nem én voltam/lettem volna a hibás, de akkorát fékeztem, hogy meghúztam valahogy a derekam :cry:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jelentem Kamilla és a családja nem kamu :lol: :lol: :lol:

Hungária
Én is imádom.Úgy látszik ez a 70-es évjárat zenéje? :lol: :lol: :lol:

Eszti
Én sem merek olyat adni nekik amiben van tojásfehérje.Nálunk pl sárgáját 8 hónapos kortól ajánlják.

Binyeszkópot én is kérek
kissaniti@enternet.hu

gyümicentri megérkezett,mostantól vedeljük a leveket

Fanni
ha legközelebb mész a kenguruba,néznél higanykáknak ilyen szilikontalpút?19-20-as.Nem sürgős.

Vanda
Mekkora rucikat hordanak a minik?
Vendég

Vanda
Te kérdezted a spirot ugye?
Régebben még pörgette őket,de mostanság már nem.
reggel-este 2-2 ml
Vendég

[quote="fanni73"]V írta:fanni73isszaolvastam.

Csajok :P
Mi hogy félünk egymástól vagy mi!??? Meg milyen hiúk vagyunk :oops: 8) Hihetetlen, mit össze parázunk azon, ki hogy néz ki :lol: Mintha valami szingli partira mennénk pasit fogni :lol: :lol: :lol:

Én félelmemben csak úgy falom a sport szeletet :lol: :lol:
Vendég

Fanni!
Én is imádom a Hungáriát. 79-es vagyok. Belefér?

Banika!
Réka még 56-os, Dani lassan 62-es.
Spiro: már gondoltam rá, hogy veszek magamnak, kávé helyett., :lol:
vovanda

Írassak?Mi közgyógyra kapjuk :wink: :wink: :wink: :wink:
Az én fejemben is megfordult már :oops:
Vendég

Banika!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda

Banika :P
Jövő héten biztos, hogy megyek arra és veszek, igen. Mármint ha tudok járni, mert most este már eléggé sántikálok, szegény Apa vitte fürdeni mindkét fiút. 1-1-et? Színben milyet? (Enyémek 0-6 hóst kaptak, még pont jó volt rájuk. A talphosszukat mérd már meg lécci, mert nekem higanykák kisebbnek tűnnek! Akkor csak pirosas színű volt, de a 6-12 hósban volt kékes is.)

Én nem is tudom elképzelni, hogy valaki ne szeresse a Hungáriát :shock: Vagyis inkább az én korosztályomra értem. Ugyanis nálunk ez még abszolut bulizene volt/van/lesz! Így nekem mindenki belefér :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

10cm-es a tappancsuk
A szín mindegy (ne rózsaszín :lol: :lol: :lol: )
ha van olyan aminek magasabb a szára(mint egy térdzokni) az is jó,mert azt nehezebben veszik le

Köszike
Vendég

Rendben :)
Felírom, mert már az én koromban mindent fel kell írni :oops: :roll:
Nade miért ne rózsaszínt? :lol: :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mert semmi buzulás :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

binyek! koszi, draga vagy, majd valahogy tenyleg lesz :wink:

banika! tenyleg, miert ne rozsaszint, ha jol emlekszem a mama is vett harizsnyat ? :D

Kép

demoniq13

Én is jelentem, hogy Banika család nem kamu. :)
Édesek a higanykák. Márkó mellettük óriásbébinek tűnt a 10,5 kilójával pedig egyidősek.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Komoly munka volt benneteket végigolvasni!

Masszázs szuper volt, égettek, köpölyöztek, most itt ott fájok és lila, de holnapra jobb lesz. Utána sétáltunk a Balcsi parton, felmásztunk Tihanyban, az Apátsághoz. Csajokra egy szavunk nem lehet - bár aki megtervezte, hogy átlag két méterenként álljon egy fa, méterszer méteres kavicsos ágyásban, azzal szívesen elbeszélgetnék és hát a tihanyi kilátás helyett is inkább a kavicsfelhozatalt szemlélték meg - jöttek-mentek, lépcsőt másztak, este nyolckor kidőltek :lol:

Binyeszkópot kérek szépen! Nálunk Ati Ikrek, csajok Szüzek, én vízöntő

Tonti, Annácska haja nagyon menő.

Anyukák, Apukák szépek! Én nem teszek, majd Hévizen hozom rátok a frászt :lol:

Egy 78-as évjáratú Hungária rajongó

jucicuki

Nem reagált senki az ágyneműs dologra,de azért remélem,hogy vettétek az adást???? :x

Hogy állunk a logószavazással?Aki nem szavazott,az tegye meg legyen szives,hogy haladjunk! :wink:

Fanni!
Vigyázz magadra,Te asszony! :D Még jó,hogy nem lett bajod! :roll: Mé' nem a mama derekát rántottad ki inkább? :lol:

CSajok!
ÉN már előre elnézést kérek Tőletek,hogy a gyogyós férjemet rátok szabadítom Hévízen! :oops: :oops: :oops:
Ugyanis ilyen alapállapotban: Kép

binyek

Juci!
Küldj e-mail címet,hogy tudjam küldeni...

binyek

Kamilla
Én mondtam,hogy törpéim vannak :lol:
Vendég

jucicuki

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

jucicuki

De szép időtök volt! :)
Kavicsőrület: :lol: :lol: :lol:

binyek

Binyek!
Ágyneműs-adást természetesen vettem.
Urad nem is gyogyós. Normális, egészséges kisgyerekes apukának tűnik.
Barátnőm mesélte, hogy egy ismerőse a 4 jónapos gyerekének Nintendót vett. Mikid ennyire nem tűnik lököttnek... :lol:

Juci!
Egyévesen az én fiamat is csak a kavicsbányába kellett volna kitenni két traktor közé és nem lett volna egy hangja sem. :lol: :lol:

Jöttem amúgy nyafogni: Balummal egész nap nem volt semmi baj, én is, Pasi is játszottunk vele. Fürdeni is elment vita nélkül, fáradt volt.
Aztán benéztem hozzá a fürdőszobába, kérdeztem, nem akar -e kijönni. Nézett rám durcásan és amikor megkérdeztem még azt is, hogy engedjünk -e a kádba meleg vizet, kitört a botrány. Visított, hisztizett. Otthagytam, közöltem vele, hogy szóljon, ha befejezte. Vagy egy fél órát tombolt a kádban, totál kikészítette magát. Akkor mentem, kiszedtem a kádból, persze hideg volt, mint egy jégkocka. Kérdeztem, mi baja, persze nem tudta megmondani.
Szóval minden napra jut egy ilyen őrjőngős hiszti. Néha több is. Tudom, hogy a féltékenység a baj meg estemár a fáradtság is rátesz, de ezt már nem lehet ép ésszel bírni.Fogalmam sincs, mit tudok tenni. Próbálok türelmes lenni, de néha már szakad a cérna. Volt olyan, hogy azért hagytam ott, mert éreztem, ha maradok, megpofozom, ami amúgy nem szokásom. Van valakinek valami tippje, mit lehetne még tenni?
Bocs, hogy hosszú voltam, de kikészít a kölköm és nem tudom, mit lehetne vele kezdeni.
vovanda

Mire megint visszaolvastam... :shock:

Myra, asszem te kérdezted, igen, Jané kocsink van....egyre kevésbé szeretem... :twisted:

Szofi! A tanulástól is mentek le kilók, igen, hajrá neked is hozzá! Hol fogsz végezni?

Amonré! Jövő héten veszünk mi is 8 m-es kerítést, de én egy kis sarkot kerítek el vele a nappaliban nekik. Én sem akarnám őket keretek közé szorítani, de bazi nagy és éles küszöbök vannak ebben a lakásban és lelki szemeim előtt megjelenik a felhasadt homlokuk.... :roll:

Juci!
Tök jók a képek!

Binyek! :lol: :lol: Nagyon hasonlítanak a gyerekek és milyen szépek! :)

Lenne egy kérdésem: kaptunk kölcsön két Concord autósülést, de az van ráírva, hogy 15 kilótól, meg elég nagy. A mostani Jané-t meg lassan azért kinövik, 1-2 hónapon belül, viszont még nem ülnek. Akkor most vennünk kell egy átmeneti ülést szerintetek, vagy ez hogy van?

Most este volt egy kis Szanet-babához (Janka, vagy Anna? :oops: ) hasonló kaland Levivel. Pucérkodott fürcsi előtt és persze a plédre kakilt, utána meg jól beletrappolt...., aztán a lábát a szájába vette, mire észrevettem.... 8) bocsi... :oops:

Kép
riddencs

Vanda, sajnálom, de ez most valszeg "normális" reakció tőle. Nem tudok okosat mondani, de idővel biztos jobb lesz, türelem! Ha a babák kicsit nagyobbak leszenek, szervezz heti egy napra Balu-napot kettesben veled! 8)

Kép
riddencs

Ja, ti milyen halat adtok a kajájukhoz, amiben tuti nincs szálka? Hányszor adtok egy héten?

Kép
riddencs

Riddencs!
Minden nap vagyok vele kettesben. Babákat ha csak lehet, átpasszolom, ma is sokat volt velem. Tudom, hogy idő kérdése, de iszonyatosan felőröl és közben őt is nagyon sajnálom. A mai produkció után nem győztem melegíteni szegényt, tiszta jeges volt. Viszont az ilyen hisztiknek meg próbálok nem engedni, mert nem lesz megállás. :cry:
vovanda

Riddencs
én nem merném beletenni a gyerekeket.Hogy tudod abba rendesen beövezni?
Fagyasztott tengeri halfilét,általában heti 1x,de van hogy 2x

Juci
én utoljára bálnaként láttam Tihanyt
Kép

Vanda
Asszem türelem(ami ilyenkor gyakran elfogy sajnos)
Nem tudod bevonni a babák körüli teendőkbe,hogy fontosnak érezhesse magát?[/img]
Vendég

Riddencs

Janka nálunk akis szaros :)

amúgy hihetetlen, hogy mindenki emelgeti ezt az ominózus fotó azóta is :)

szanet

Banika!
Próbálok én mindent. A vicc az, hogy a babákkal tök édes, ringatja őket, cumijukat odaadja (magától).Velem ilyen, engem büntet. Iszonyatos nehéz.
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?