A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Adryn
próbálj meg pihenni! az én családom most lépett le az állatkertbe, úgyhogy én itt leszek végig! :wink: tágulásra nincs valami koktél?
jaj, de izgulok!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

laptető! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

szóljatok, ha rakjam fel újra azt a szopis doksit!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nem is tom mit mondjak!

Gratulálok nem lajosnak és gyors gyógyulást kívánok neki!!!! Ez a Döme :oops:

Adryn! Bejöttek a babonák :lol: csúcsszupi!!!! Közvetítettem volna, de nem kaptam meg az sms-eit! Viszont megígérte, h küld majd mms-t és akkor én azt feldobom! Csak kapjam meg :P annyira izgi!!!

Én meg már 1 hete vajúdok :P az éjszakák nagyon durvák, de pl. tegnap egész nap a kemény és a kőkemény pocak volt felváltva, éjszaka görcsök, fájások. Tuti éjszaka fogok szülni :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Csibb, még szülhetsz te is ma! Te is raktál fel éjjel képet!!!! :lol: :lol: :lol:

Papillon, lehet, h te is ma szülsz???????????????

Huuuu, de beindultunk...... 8)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nem tudok aludni, úgy várom mi lesz Nico-val. Fiúk kidőltek, Zsolti ugye tegnap még bulizott egyet.
Csibb te még nyugodtan szülhetsz ma. :wink: Remélem szülésed olyan szép lesz, mint álmodban.
http://www.tutijatek.hu/hu_termek_egy.p ... szint_id=1
Papillon most már nem lehet sok hátra. Nehéz lehet. Tudsz nappal aludni?
Tehuti te nem dobsz képet még mielőtt megszülök én is? :lol: Már az sms miatt.
Nekem egy apró kis fájásom sincs. Holnap doki. Nem tartom kizártnak, hogy Kata tegnap visszafordult popsira.
:roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

lányok az normális ha egész testemben remegek? a fájások meg szinte egymást érik...

KépKép
KépKép
adryn

Kukli, én nem merek képet felrakni....... :lol: :lol: :lol: De te se szüljém ég!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

akarom mondani szüljél még

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn
szerintem induljatok vissza a kórházba gyorsan!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn mit mondtak mikor menjél? :o Én most indulnék vissza kórházba, és lecövekelnék!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

ADRYN!!! Nyomás a kh-ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOST!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Már nincs msn-en, úgyhogy valszeg elmentek már kh-ba!!! De izgi!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Basszus de minek küldték haza????? :shock: Na mind1. Reméljük beérnek. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

igen, ezt én sem értem... azért nem szentírás, hogy az első szülő nő sokáig szül! lásd Vica esetét! :wink:

jaj, de izgulok! várom a híreket!!!

Kukli
köszi!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Döme tiszteletére:
Kép
Csibb nekem a víz 1 ujjnyinál ment el, 2 óra 58 perc volt míg Botit megfoghattam. :wink: Szval tényleg nem szentírás.
Kedden ah Óbudán beindulna bnőméknél, siethetnénk. :lol:
Jah és nincs mit. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Újra itt. Máté 20 perces szopi után beájult az ölembe.
Tényleg hihetetlen, hogy még hazaküldték Adrynt! Itthon ez elképzelhetetlen! Elfolyt a magzatvíz? Rohanás!
Lehet, hogy már megvan Nico-baba?
Hajrá Adryn és Nico!!!

Kép

Kép
rszg

Csibb :lol: :lol:

Adryn, minek küldtek ezek haza, már bocsánat de normálisak :twisted: :twisted: ?

drukk ezerrel+++++++++++

Döme baba nagyon édi :wink: hogy szopizik a kis drága :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="adryn"] írta:adrynn is elteszem magam holnapra..
aztán nem ám valakinek megint sutyiban megszülni! :lol:

aki szeretne azoknak magzatvízelfolyásban gazdag éccakát kívánok, alattam már van gumilepedő :lol: :lol:

ezt nem sokkal este 11 után írta Adryn tegnap éjjel!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

NEMLAJOS szeretettel gratulálok Nektek Döméhez, a kis forradalmár :lol: juszt sem úgy jön, mint mások 8) :lol: :lol:
kire ütött ez a gyerek... :wink:

végül ki vitt be a kórházba?

Kép
Kép

mpatr

Mpatr
hihi, tényleg! :lol:

én most elmentettem a telefonomba Kukli számát, és aztán gyorsan Rszg-ét is, mert ő már tuti otthon lesz! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé
ja, köszi a kérdést, jó volt a koncert, tetszett Fanninak! ő kérdezte pénteken, hogy mikor megyünk már Alma koncertre, mert már olyan rég voltunk... mostanában ugye "csak" Gryllus, meg Kolompos koncerten voltunk... :roll: ez az Alma mindig bejön neki! meg az az igazság, hogy nekünk szülőknek is ez a legszórakoztatóbb. :wink:
várjuk a micimackóról a képet! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nézd csak hogy virul a hátralévő két napjával :lol: :lol: ;

ez az előtej bosszantó, ráfolyt az új felsőmre :x

Én is Kuklikával beszéltem mms-es képről, de mi elég egy időben vagyunk kiírva :D Kinek küldjek híreket? Rszg, már tuti befutó az biztos :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Remélem, neked Bea én is potenciális hírhozó leszek! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

szerintem is :D ok

Bea, Maja

Kép
bea1978

le is check-oltam, megvan-e a szám :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Látom mennek a számcserék. Jobb több vasat tartani a tűzbe? :lol: Kiszámíthatatlan banda! :lol:
Én tudok mms-t felrakni, de csak ha Zsolti itthon van.
A fiúkra várok 1/2 11 óta. Anyósék már bizti tűkön ülnek, ezek meg durmolnak ezerrel. Boti viszont fel nem keltem. Van mit kialudnia.
Csibb mindig irigykedem a koncertek miatt. Nekem vhogy az elindulás nehéz, meg a sok visszhang, lesz e jegy. Fanninak ma is tök jó napja van. Bizti teli lesz élménnyel amikor a nyakadba ugrik ha hazaér.
Bea éjjel eszembe jutottál. A kis fehér arcod és szőke hajad mellett, milyen gyönyörű lesz Maja bőre, a kis kóccal a buksiján.
Na megyek, véget vetek lustaságomnak és elkészülök. Hajat kéne mosnom, tegnap nem volt időm. :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na én is elmentek még egy számot, mert már senkinél nem lehet tudni. Rszg a befutó!!!!! :wink: Ha nem gond....

Adryn hajrááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!

Rszg, akkor szopiban nincs hiány!!! De jóóóóó!!!!! :)

Mi lassan elmegyünk egyet csavizni a jó időben, addig nem szülni csajok!!! CSak Adrynnak lehet!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kukli
még semmiről nem maradtatok le! ennyi idősen még mi sem mentünk ennyit koncertekre! szerintem még nem köti le őket...
a kerületi műv. házak programjait érdemes megnézni, ott általában szokott jegy lenni, és hétközben kevesen is vannak! :wink:
most a Millenáris-on voltunk, az meg olyan nagy hely, hogy mindig kapsz jegyet szerintem. ugyan mi most voltunk itt először, de simán kaptunk, és fél órával mentünk oda előbb kezdés előtt.
a hétvégi koncertekre előre érdemes jegyet venni, és ott tömeg van... :? azt nem is szeretem annyira.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem sikerült időben visszaérni a kórházba!Tényleg elég lazák ott...Jó, én is szívesebben vajúdgatnék itthon, de honnan tudjam, hogy mennyi időm van még?Azért ez elég lutri.Főleg hogy nekünk 30km-re kell eljutni :roll:

Kép
Kép
zazzy

Adry??????????????????????????????????????????
micsoda kiszúrás ez a kukkolókkal!
itt frissítgetem a gépet, hátha, és semmi hír :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol:
8)

Kép
Kép

mpatr

naaa, ez tényleg nem embernek való!!!!

megjöttek Fanniék az állatkertből! tetszett neki! :wink: imádom, ahogy mesél! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka!

Beni is besárgult az első napokban, és emiatt nagyon aluszékony volt. Ennek ellenére 2 óránként kellett ébreszteni a szopizáshoz, hogy ne legyen súlyosabb a helyzet. (Sajnos így is kellett végül infúzió és kék fény egy éjszakán keresztül.)
A lényeg ilyenkor, hogy még kb 5-6 napig 2 óránként ébreszd fel nappal. Később elég 3 óránként. Éjszaka csak ha magától ébred, és próbálkozz a szopival. Ha bealszik, akkor vetkőztesd le, hogy csak pelenka leyen rajta. Egy kis hűvös levegő ébren tartja. Ha ennek ellenére bealszik, akkor fülcimpa dörzsölgetése és az állkapocs hátsó része alatti rész dörzsölgetése szokott segíteni.
Cumit nem javasolnám, helyette pohárból, vagy fecskendővel add neki a tejet, esetleg a vizet.
Ilyenkor nagyon profin isznak pohárból. (Az én fiam később elfelejtette.)

Nekem ezeket javasolta anno a gyeerekorvos, és általában segített. Ahogy a sárgaság javul, úgy lesz kevésbé aluszékony.
Vendég

Izgatottan várom a híreket. Kivel fog üzenni Adryn?

Én tegnap, mikor megláttam, hogy nemlajos szűl, pánik szerűen összecsomagoltam :) úgyhogy kész a pakkom, már csak a kispárnámat kell betenni.

kukli: ez az egy vállas hordozó nem kényelmetlen hosszútávra? Nekem volt egy egyvállas kengurum kb. 2 napig, majd kicseréltettem, mert leszakadt tőle a vállam. Ennél mondjuk lehet, hogy más a súlyeloszlás.

Kép

Kép
pgyöngyi

Kuklika éjjel rám gondoltál? de jó nekem :D :oops: Állítólag, én úgy tudom, afrikai származású babák fehér bőrrel születnek, és pár hét, míg bebarnulnak, de hát ki tudja :)

Pont arra gondoltam így, ahogy néztem ezeket az első pillanatos képeket, hogy hiába lesz nálam mms-es készülék, nem lesz benn a szülőszobán olyan, aki lefotóz minket, nem hinném, hogy meglehet kérni ott valakit :lol: :oops:

Mondjuk a gyerek apja most kicsit felhúzott a szüléssel, olyan sokmindenről ő nem tud gondoskodni, amiért nem is hibáztatom hátrányos helyzete miatt, majdhogynem egyedül csinálom végig, és a kórházi költségek? én gondolkodom miből fizetem majd ki ... meg miből fizettem eddig is, viszont a szája az annál nagyobb, most pont erre a vitára volt ma szükségem, na de ebbe nem is szeretnék jobban belemenni itt a fórumon..

Bea, Maja

Kép
bea1978

Múlt hét Szerdán találkoztam az orvosommal és elfelejtettem Maltofert kérni, vajon most is el gogok róla felejtkezni? :roll: :roll: már alig van.. ti még szedtek vitamint?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea
én még néha, ha eszembe jut, bekapok egy elevitet, de nekem tök jó lett a vérképem utoljára!
egy kattintásra szerintem bárkit be tudsz fűzni! pláne, hogy egyedül fogsz szülni, biztos kedvesek lesznek!!! anyukádat nem akarod bevinni?

hú, csajok... Fanni autósülésén át kellett állítani a pántot, hát ehhez egy felsőfokú műszaki végzettség kell, az tuti... iszonyú bonyolult volt. ráadásul úgy, hogy már 1-2-szer láttam, ahogy a barátnőim megcsinálták a sajátjukat. ha magamtól kellett volna rájönnöm, hogy hogy kell, lehet, hogy nem sikerült volna... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea!
Én még mindig napi egy elevit meg egy vas(neo-ferro-folgamma).Az utóbbi napokban szedtem extra c vitamint is a nátha miatt, ma már nem.Egész jól vagyok, csak az orrom dugul el még időnként.
Holnap kezdem a homeósokat, ma ízesítés nélkül iszom a málnalevelet, talán így valamivel jobb.Érdekes. :roll:

Adrynnal mi lehet?

Újra és újra visszanézem Dömét, simán elmenne egy szoptatós kiadványba, olyan mintaszerűen cicizik, ugye? :D

Kép
Kép
zazzy

Bea, én csak sima multivitamin pezsgőtablettát szedek 2naponta, meg vasat. Meg sok gyümit eszem.

Remélem Adryn üzen, ha megvan Nico bébi!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ja!Tényleg napi 1-2 calcium pezsgőtabletta.Amióta zsibbadok igyekszem kettőt, ha nem felejtem el.

Kép
Kép
zazzy

Bea Jót nevettem az előtejes-felsős hsz-en :D Sajnos ez most már így lesz.

Az én számom bárki elmentheti, mms-t is tudtok küldeni, és könnyen fel tudom tenni a gépre. Nekem bárki írhat, ha itt a nagy pillanat :P

Nico még mindig nincs meg?

Kép

Kép
rszg

Kép

Kép

Kép

Kép
rszg

Rszg
azt nem tudjuk, de hírünk nincs róla... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jaj, de édes!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hát, Adryn még nem írt! De éjszaka is többször próbált nekem írni és nem sikerült. Nem értem miért, eddig sosem volt ezzel gond!

Rszg: pocak fotót kérünk :o úgy látom már semmid sincs :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Annyira aranyos Máté baba ezzel a séróval!!!!! :lol:

Mi lehet Adrynnal?????????? Már tisztára izgulok.....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok csajok!
Adri barinöje vagyok de láttom ti se tudtok semmit róluk.Nagyon izgulunk mi is értük.Reméljük nem sokára kapunk hirt róluk!
További "izgulást"!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

hú Zsancy, ha kapsz hírt, légyszi írd meg nekünk!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Persze hogy megirom!!!
De már lerágtam a 10körmömet is :P
Legszivesebben bemennék,hogy hol tartanak!!!
ÁÁÁÁ ez a várakozás megörjit!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Szia Zsancy! Gratula Petra babához :D

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: