A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Írtam neki, csak a dán számon kapta meg. Kérdés tud-e vki válaszolni :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Van hírem Adrynról!
Szegénykém elégé kivan(ha irhatom igy)
Sajnos még csak 4cm-re van kitágulva,kapott morfiumot,hogy tudjon piheni és aludni egy kicsit.
Adryn most pihen...drukkoljatok csajok!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Köszi Zsancy! Szegény Adryn, remélem tud egy kicsit pihenni! soksoksok drukkkkkk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Zsancy, köszi a híreket!!!!!
Szegény Adryn, Nico nem akar könnyen kibújni???? Drukkok továbbra is mennek!!!! ++++++++++++++++++++

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Remélem Nico mihamarabb kibújik.

zsancy

Papillon Holnap csinálok pocakfotót :)

Adryn Nem olvasod, de kitartás!

Kép

Kép
rszg

Hű szegény Adryn, remélem, nem tart már sokáig!
Ennyit a felvetett ötletemről, hogy mindenki olyan pikk-pakk szül, mint az eddigiek...

Rszg!
annyira édes a kicsi Máté!!!Ha mi így olvadozunk tőle, képzelem, ti hogy!Jaj én is nagyon várom már Laránkat!

Kép
Kép
zazzy

Rszg: naggggyon édi ez a picifiú :D!!!!

Zazzy: igen, mondani akartam, h megtört a dolog és már nem is szül mindenki olyan pikk-pakk :( ... majd áprilisban visszatérünk rá!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Zazzy Köszi, aranyos vagy! Én meg tudnám zabálni! Legszívesebben egész nap csak nézegetném, meg ölelgetném, puszilgatnám :)
Most meg apa pucakján alszik már másfél órája. A kiságyban mindig felsírt. Remélem nem lesz rendszer ebből :)

Adryn Továbbra is kitartás, sok erőt!!! Reméljük már nem tart sokáig!

Kép

Kép
rszg

Adryn
kemény csaj vagy, megcsinálod!!! nagyon drukkolok, hogy mihamarabb kijöjjön a kicsi Nico!

Rszg
3 hónapig minden következmény nélkül lehet kényeztetni!!! :wink:
(ezt olvastam valahol)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

Szegény Adryn! nagyon nehéz az ilyen hosszú vajúdás, de talán már nincs sok neki... Reméljük innen felgyorsulnak az események!
Mennek a drukkok! ++++++++++++++++++

Rszg: Máté nagyon édes! Élvezkedjetek csak....

Én jelenleg hulla fáradt vagyok.... Éjszaka csak hajnalban aludtam, azóta meg mindig van valami nem tudtam pihenni.... Látogatók jönnek... Persze kiváncsiak, de én meg aludnék....
Délben sikerült szoptatni egy órát alvás nélkül, úgy örültem, bár szopi technika még nem az igazi, de azt hittem, akkor már az alvás mizérián túl vagyunk....
De most délután megint csak 5 percekre sikerül felkelteni és 2 percen belül alszik cicin....
Köszönöm a szopi tanácsokat. De egyszerűen nem tudom Petit ébren tartani.... pedig azt mondták, hogy sárgasága nem erős és elég 3-4 óránkánt ennie.... lehet, hogy ő egy lusta baba??? :shock: :shock: :?
Holnap lányoknak ovi és iskola, plusz jön Dani is egész napra (még nem látta az öccsét). Apát meg berendelték dolgozni.... :twisted: :twisted: :twisted:
Mondtam én, hogy a kórház volt a császárság nekem....

Katka

katka22

Adryn++++++++++++++++++++++++++drukk és kitartás, tudom hogy most nem olvasol minket, de reméljük átmegy a sok pozitív energia, amit küldünk neked

de miért nem csinálnak ilyenkor valamit? nem lehet ezen segíteni? gyorsítani? :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg, babó nagyon édes, és micsoda kis haja van, hát ezen mindig mosolygom :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kézzel tágítani, de ezt már nem nagyon alkalmazzák!!! nálam még ezt csinálták, nem túl kíméletes módszer!

Szép napot!
Vica
wicca

hát Katka, nem irigyellek... jönnek a nehéz hétköznapok! és te viszed a lányokat suliba? vagy hogy lesz?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
a feketeerdő muffinod sül a sütőmben!!! és közben rád gondolok!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn:
"Még 1 kicsit izguljatok. Most keltem fel a morfeumtól, kaptam, így tudtam aludni kicsit. Sajna nehezen tágulok (4 cm morf előtt)de Nico minden fájdalmat megér. Majd írok"
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Papillon küldte át, mert ő nincs gép előtt)
Remélem mielőtt elalszunk meglesz Nico! Legalább pihenni tudott kicsit. :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn:veled vagyok én is, továbbra is megy a drukk

rszg: nálunk a Lili 3 hós koráig csak rajtam volt hajlandó aludni, azóta viszont csak a kiságyban, szóval nincs veszve semmi :)
Máté cukipofa :D

Katka: sajnos nem tudok segíteni, nálunk másfajta gondok voltak a szoptatással.

Kép

Kép
pgyöngyi

Bea: Mindenkinek megvan a maga tágulási üteme... Oxitocinnal tudják növelni a fájásokat, ha nem elég erős és akkor gyorsabban tágul.... De szerintem fájhat szegény eléggé. Szimplán lassan tágul. Sajnos van ilyen. Szerintem a kritikus, hogy mivel lassan 24 órája elfolyt a magzatvíz, ezért kérdés, hogy meddig hagyják vajúdni....
Magyar protokol szerint (ha jól tudom) 24 órával magzatvíz elfolyás után beindítják a szülést, ha nem indul és ha nem tudom mennyi órán belül nem szül meg az anya, akkor császárral kiszedik a babát....
De tágulni Adryn helyett senki nem tud. Ez az ő csatája. Mi meg drukkolunk. Remélem átmennek az energiák és adnak erőt!

Katka

katka22

Viszont nekem az első 2 ujjnyi szokott menni a leglassabban és 3 ujjnyitól meg fel szoktak gyorsulni az események.... nem tudom, hogy másnál is igaz ez.... :roll:

Katka

katka22

[quote="rszg"]
írta:
rszgMost meg apa pucakján alszik már másfél órája. A kiságyban mindig felsírt. Remélem nem lesz rendszer ebből :)

csak az irigység beszél belőled :wink:
8) :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Egy bnőm Angliában szült és 42 óráig vajúdott. Nem akart tágulni, de mivel a baba szívhangja okés volt végig, így hagyták. Reméljük Adryn hamarabb babázhat!!!!!

Bezzeg Katka és Rszg már otthon babázik!!!! Katka hozzátok már látogatók mennek????

Ja, meg még az jutott eszembe, h szegény Adryn is itta a málnalevél teát, de ezek szerint nem nagyon használ neki. :evil: :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

fene sem gondolta volna reggel, hogy ilyenkor még nem tudunk semmit... :twisted:
hajrá Adryn!!!! ++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Én is már tűkön ülök. :) Jó, hogy tudott Adryn pihenni egy kicsit, az biztos segít egy kicsit...

Katka, hát igen... amíg a kórházban voltál, addig csak Petivel kellett foglalkoznod. Ha Dani egész nap ott lesz, lányok meg oviban/suliban, akkor neked kell lefoglalnod valamivel, gondolom.

Moncsiról nincs hír?

Masut
masut

Sziasztok!

Hát én is azt hittem hogy mire hazaérünk már meglesz Nico baba :?
Adryn kitartás, most már talán nincs sok hátra!!!!

Csibb te is gondolkozol a babaerszényben? Én is ezen filózok már napok óta hogy vennem kéne valami ilyesmit, de én még a karikás kendőben gondolkozom, sok jót olvastam róla.

Most már én is kezdek türelmetlen lenni, kibújhatna már Nimród, lassan tovább hordom mint Pannát és Bulcsút :roll: pedig már másfél hete két újjnyira nyitva vagyok. Ráadásul úgy érzem elkaptam valami kórt a gyerkőcöktől, megint köhögnöm kell, meg olyan fáradt vagyok meg még a hátam is fáj egy kicsit, csak nehogy influenza legyen belőle, meg a párom is szarul van. :(

Rszg nagyon édes Máté baba :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn-ról még semmi hír...irtam neki
Lehet kifele bujik Nico baba??? :P
Szegény lány mi lehet vele...ez nagyon hosszú idő.Szegénykém hogy itta a m.levél teát meg kapkodta a homeós bogyokat...és tessék...nem segit neki.
Remélem minél elöbb lesz valami fejleményünk!

zsancy

hogyhogy morfium?????
nem eda????

számomra ez döbbenetes!!! :shock:

zsancy, reméljük, azért nem tud neked írni, mert mindkét kezét lefoglalja már Nico :wink:

Kép
Kép

mpatr

Vica
igen, gondolkodom rajta, de még nem győztem meg magam, hogy kell ilyen...
illetve elég kevés ideig kellene, mert én nem bírom sokáig cipelni, ha már nehezebb a gyerek...

nekem muszáj lefeküdnöm, és felpolcolnom a lábam, mert már megint nem ismerek rá... :evil:
ma már tényleg kicsit mérgesen szóltam a fiamnak, hogy ideje lenne más alvóhelyet keresnie magának... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

még mindig semmi hír Adrynról(kivéve, hogy felkelt és még mindig tágul)? ez nagyon hosszú vajúdás....megszenved Nicoért szegényke...reméljük már nincs sok hátra, vagy már babázik :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn veled vagyunk, drukkolunk neked+++++++++++++++

Bea, Maja

Kép
bea1978

én is állandóan visszanézek, hátha ... de minden szenvedést kárpótol majd Nicobaba :D!!! +++++++++++
no ma éjszaka ki fog babázni??? :D

Szép napot!
Vica
wicca

hát igen, csak várakozunk és izgulunk érte, de az biztos, hogy így van, elfelejti majd a sok szenvedést, ha meglátja Nico babát.
Tényleg, vajon holnap kinek a babájára ébredünk :D ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

biztos hülyeség, de nem azért tágul ennyire nehezen, mert ilyen kis vékony? van erről valami tapasztalatotok, hogy mi az összefüggés?
azt hallottam, hogy akinek keskeny a csípője, az nehezebben szül, mert a csontos szülőútnak az az átmérője, ahol a baba átmegy, az kisebb
viszont általában a sportos nőknek rugalmasabbak, tágulékonyabbak a szövetei...

áááááááá, csak filózgatok :?
jobban izgulok értetek, mint anno a 2008-asokért :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

hát a vékony, kis csipőjű nőkre mondják általában, nekem se túl széles, csak hasra hízok...47.5 kg-val kezdtem, most 60 vagyok

Bea, Maja

Kép
bea1978

szerintem én is elteszem magam holnapra, egész nap kemény a hasam és rossz a közérzetem

jó éjt mindenkinek

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!!!

Hajrá-hajrá lányok és babák!

Szívből gratulálok az újdonsült anyukáknak a többieknek meg kitartást a végére!!!!!!!!

Adryn
Nagyon szorítok és nagyon ügyes vagy, hamarosan kézzel fogható lesz az eredmény, kitartás!!!!

Én nagyon magas vagyok, széles csípőm van és átlagos súlyú, nem sovány..és olyan szülésem volt, mint Adryn-é..nehezen tágultam, semmi sem használt, pedig kézzel is tágítottak..mert igen ilyen is van még és még azt a fránya málnalevél teát is iszogattam...ja és vákummal született a babám végül...
ez van..nem lehet előre tudni kinél milyen lesz a szülés, bármit is teszünk..az eredmény a lényeg, amikor a kezetekben lesz a baba a szülés alatti legnagyobb fájdalom is már csak halvány emlék lesz...a gyermek az élet legnagyobb és legszebb ajándéka!!!!

Szóval kitartás, ügyes lesz mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!

Lelkes olvasótok üdvözöl mindenkit :)

Én 8.-án szültem volna..de nyáron újra próbálkozunk...

Kép
dytt

Sziasztok!

Én is sokat gondoltam ma Adrynra, remélem, hogy vagy már babázik, vagy nagyon hamar azt fog. Biztos elfáradt nagyon, drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Katka, lehet, hogy Petibaba tényleg csak lustább. Szerintem nem baj (ha egyébként gyarapodik a súlya), hogy nem 2-3 óránként eszik, hanem ritkábban. És tuti, hogy nemsokára nem fog bealudni a cicin, ne izgulj!
Lányokat (ugye nem) te viszed oviba, isibe? Ezzel együtt is jó sűrű lesz a holnapi napod... Kitartás!

Rszg, Mátébaba nagyon édes, és te meg csini vagy! :) Az elején tényleg nem baj, ha nem alszik az ágyában szívesen... Szép lassan majd megtanulja. Samu is sokat aludt apján az első hónapokban :) És aztán megszerette az ágyát is.

Nekem ma jó napom volt, a vizesedés sem volt nagyon durva, mondjuk ma elég sokat jöttem-mentem, és du aludtam is egy órát, meg ittam sok folyadékot - szóval igyekszem betartani a szülésznői utasításokat. Programok jól sikerültek, és beszereztem egy szögletes fürdetőkádat (Kukli :) ), plusz egy pihenőszéket.
Samunak tegnap mutattam, hogy milyen elefánt lábaim vannak, erre ma reggel odajön, és kérdezi: "anya, malac lábad van?" :D
Valami kövér állat, végülis :)
No, jó éjt mindenkinek!

erpé

sziasztok.
Most kaptam Adrynról egy kis infót. Sajnos Nico még mindíg a pocakjában van. Kapott EDA-t meg valami összehúzódás segítő injekciót. Bővebb infót sajnos én sem tudok, ennyit írt a férje az én páromnak sms-ben. Ha megtudok valami bővebbet, azonnal megírom nektek is.

zsancy

jaj, szegény...

az én éjszakám nem valami fényes... fájdogál a hasam... most először érzem úgy, hogy ebből lehet valami, de még ne izguljatok, mert semmi komoly... azért leginkább Adryn miatt keltem fel, meg pisilni... :wink:

gyerünk Nico!!! most már hagyd anyut pihenni!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok
2:22-kor megszületett Nicolay Lucas :D
Méreteket még nem tudok, csak azt hogy Adryn és a Pici is jól vannak.
Gratulálunk! Ha minden jól megy 2-3 nap múlva Adryn személyesen is beszámol az élményeiről. Nico-t épp a karjában tartotta amikor beszéltem vele telefonon, s úgy tűnt ez az érzés már most feledtette vele az összes átélt fájdalmat. :D

zsancy

Nagyon Sok Boldogságot, Tejcit, és mielőbbi felépülést Ardynnak és új kis családjának! :) :)
Ide az sms később ért, méretet én sem tudok. Örülök, hogy Nico már rögtön csillapítja anya elmúllt óráinak emlékeit! Nagyon kicentizte ez a fiú anyának és apának a hétfőt.

Megyek asszem alszom még kicsit. :roll:
Csibb továbbra is mennek a drukkok! Egyszer csak kibújik a kislegény. Már egész biztos csak kicsit simózhatod a pocidban. Próbáld ezt kihasználni. :wink: (könnyen beszélek, én majd bizti 3 hét múlva fogok csak várni és várni......) Te ma egyedül leszel Fannyval?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJJJJJJ! Éljen éljen Nico baba, nagy gratula neki és Adrynnak!!!
Reméljük mihamarabb kiheveri ezt a hosszú vajúdást! sok puszi!

Szép napot!
Vica
wicca

Ma megyek pestre öcsémékhez, meglátogatom a két rosszcsont unokaöcsémet és kapok egy csomó rucit még ... majd jövök!!
(ha lehet ne írjatok tele 3 oldalt!!! :wink: :lol: )

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt, gondoltam indulás előtt még bekukkantok, és végre itt is a hír.

Nagyon gratulálok Adrynnak, Niconak és az újdonsült apának is!
Örülök, hogy végül minden rendben van velük. Zsancy, majd ha megtudsz még valamit róluk, akkor jelentkezz, és nagyon köszi a hírhozást!
Most ennyi, gyerek ébredezik.

erpé

Jaj de jó!!! Már nagyon vártam ezt a hírt! Szívből gratula Adrynnak, Niconak és Micnek! Nagyon sok boldogságot és rengeteg tejcit Nekik!

Nem volt egyszerű szegénynek, de talán már mindent el is felejtett. Várjuk majd a beszámolóját!!!!

Zsancy nagyon szépen köszönjük a tudósítást és neked is szívből gratula Petra babához, végigizgultuk ám az ő érkezését is!!!

Wicca, te még ilyeneket bevállalsz, hogy Pestre mész!! Nem semmi, ennek szülés lesz a vége. Vigyázz magadra nagyon!

Csibb megy a drukk, hogy ez már olyan legyen, hogy hamarosan te is a kezeidben tarthasd Mátét.

Éjszaka nekem is folydogált vmi, de csak nagyon kevés, úgyhogy nemtom mi ez. Asszem nálam is készülődik vmi. Nagyon jó lenne kihúzni péntekig, mert szegény apa nem győzi a munkáját. De hát ha menni kell, akkor megyünk, nincs mese!

Dytt, de jó, hogy jelentkeztél! Én még emlékszem rád! Szuper, hogy nyáron újból nekiálltok a projektnek. Szívből kívánom, hogy hamar sikerüljön!!!

Gyerkőcökkel tegnap hatalmasat motoroztunk kint a mamánál. Nagyon élvezték ezt a szép időt. Ha Domcsi nem esik egy nagyot (beleakadt a cipőfűzője a motor pedáljába), akkor szerintem még most is kint vagyunk. Vikica már előbb feljött, mert éhes volt. Jó nagyot ebédeltek, éjszaka meg jó nagyot aludtak.
Iszonyúan bejön nekik az Anna, Peti és Gergő könyv, majdnem ki kellett egyszuszra olvasnom este, de szerencsére marad mára is. Őket kell behelyettesítenem.

Megyek, eszek egy jó nagy tányér tejbegrízt, aztán hajmosás, elindítom a mosó- ill. a mosogatógépet és ejtőzök vmi jó kis film vagy könyv társaságában.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Végre Hurrá, sok boldogságot, jó egészséget Adryn, gratulálok!!

Kép

Tencsi, Csibb, hajrá++++++++++++++++, Csibb, mi lett a fájásból? jelentkezz

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Dytt, sok sikert a baba projekthez, és köszönjük a jókívánságokat!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Hú, nem gondoltam, hogy ilyen sokáig fog tartani...Remélem, mihamarabb kiheverik mindketten a fáradalmakat!
Hatalmas gratula Adryn!Ezt ne semmi lehetett végigcsinálni, de olyan jó volt olvasni, hogy "Nico baba mindent megér", biztosan hősiesen viselted!Mégegyszere gratula és sok boldogságot nektek!

Ezért vacilláltam én sokáig ezzel a málnalevéltea-homeós üggyel.KI tudja, segít-e tényleg.

Lányok, én ma reggel rájöttem, hogy az én pocakom nemhogy lefele menne, hanem fölfele jön. :shock: Még mindig nő szerintem.Rgyre többet van hányingerem is, gondolom attól, hogy a gyomrom a torkomban van.Lara meg egy csomót csuklik.Ez normális???Úgy sajnálom, mikor elkezd rángatózni a pocakom.

Kép
Kép
zazzy

NA VÉGRE!!! Adryn sokat szenvedtél, de biztos megérte! Gyönyörű lehet Nico! Sok-sok tejcit, és boldogságot Mamának, Papának és Babának!!!

Kép

Kép
rszg

Zazzy Máté is rengeteget csuklott az én pocakomban. Sőt! Itt kint is sokat csuklik. Én is sajnáltam, hogy szegény mennyit csuklik odabent, de kint még jobban sajnálom :roll:

Kép

Kép
rszg

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?