A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Banika! Még bele sem próbáltam őket, nem használjuk ám még! Nektek milyen típusú van? Mert Concord van, ugye jól emlékszem?

Szanet! Azért kemény kép volt! :lol:

Vanda! Kitartás, jól csinálod!

Kép
riddencs

Azt hiszem az idő
Tudom könnyű ezt mondani......
Ezt a helyzetet neki is fel kell dolgoznia,baromi nehéz lehet elfogadni,hogy osztozni kell anyán.
Még egy ok amiért örülök,hogy ikreim vannak :lol:
Vendég

Jo estet! :D

Moni: sajnalom hogy Nalatok is erezteti hatasat a krizis! Remelem ferjed marad az allasaban!

Fanny: meg szerencse hogy nem lett semmi komoly bajod!!!

Binyek: ez a kep tooooooooooook joooooooooo!!! :lol: Az en uran is pihentagyu pedig mar nem fiatal.

Juci: latom tenyleg bejott a kavics a Lanyoknak! Gyonyoru a taj!

Vanda: hogy ez mennnnnnnnnnire ismeros es hogy en mennnnnnnyire egyutt tudok erezni Veled! :wink:
Megnyugtattal, mar keztem azt erezni hogy csak az en gyerekem ilyen "utodott" de ezek szerit nem. :lol: Nem tudom, talan ez a korral jar es tesok nelkul is ilyenek lennenek, allandoan lazadoznak. Az enyem allandoan ugraltatni akar, ezt AKAROM azt AKAROM hiaba mondom Neki hogy azt kerni kell nem akarni. Minden masodik szava a kaka (volt, mert miota 5 percre a szekre ultetem buneteskepp javul a helyzet) es persze ha valami nem ugy van ahogy azt elkepzelte jon a hiszti. Nekunk az segit ha beosztom az idejet es megmondom mikor mit csinaljon, mert uracska ha unatkozik akkor vege a vilagnak, egyedul sem nagyon tud eljatszani, elso gyerek, hozza volt szokva hogy en jatszok Vele egyfolytaban. :roll:
De azert szepen-lassan javul a helyzet, minden este 15-30 percre csak az Ove vagyok, olvasok Neki vagy diavetitozunk vagy jatszunk, ezt nagyon szereti!
Szerencsere a pakolas nagyon megy Neki, egyedul osszeramolja a szobajat nagyon ugyesen, hiaba szuz a lelkem es a horoszkop szerint a szuzet onnan ismerni fel hogy ragyog a tisztasagtol az otthona :lol: hat, ez nalunk most eppen nincs igy mert egy lusta bika a haz asszonya. :lol:

Mennem kell mert kiskiralyfi velem akar elaludni. :evil: :D

KépKép
KépKép
tontica

Concord ultimax
0-18kg
Azért szerettem volna ilyen ülést,mert a hordozók már kicsik voltak
a 9kg viszont még oddébb volt amikor már stabilan ültek.
Mi nem bántuk meg.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=54

Ilyen,csak más színben
Vendég

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=54

ez 9kt-tól jó,de én elég nagynak találtam
Ugyebár nekem törpéim vannak :lol:
Vendég

de jól széthúztam a hülye linkemmel :lol:
Vendég

Riddencs,
én is fagyasztott tengeri halfilét adok, talán egyszer egy héten. Előfordult azért, h volt benne szálka, de úgyis szétszedi az ember a kezével, mielőtt adja, és akkor rátalál.
A mostani ülés az hordozó? Az enyémek majd egy éves korukig abban utaztak. Azért sztem nem úszod meg a köztes biztonsági ülést, mert a 15 kg az nagyon sokára lesz jó.

Fanni,
pedig nekem eszembe nem jutott volna a felnőtt életemben Hungáriát hallgatni, de ez azért előcsalogatott némi nosztalgiát. Én jó kritikákat olvastam róla. Egyszerűen nem kell többet kívánni tőle, mint ami, és akkor mellékes, h milyen a történet.
Karambol: hát nekem sajna volt is, ráadásul az én hibámból, mikor épp tápszerért siettem a 2 hónaposaimnak. Olyan helyen, ahol előtte ezerszer jártam, valszeg a kimerültség miatt nem voltam elég figyelmes. Majdnem gazdasági totálkározták az autót.

Binyek,
rám nem kell várni, nem akarok szavazni, mivel eleve pólót sem kértem, tőlem ez a pólósdi kicsit messze áll :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.02.28 22:17-kor.

KépKép
lili73

Petricsek :D
épp gondoltam rád, h a múltkor kerestél, aztán eltűntél. Látom, bent vagy!

KépKép
lili73

amúgy hogy van ez a póló? ki csináltatja? hol kell szavazni? van táblázat? mennyibe kerül?

ok kicsit le vagyok maradva :oops: de gondolom valaki megszán, és válaszol. :roll: 8)
ilyen vagyok , na.kicsit későn kapcsolok.remélem így is szerettek :)

szanet

Hahó Csajok!
3 napot nem vagyok és több, mint 10 :!: oldalt írtatok! :shock:

Szellemesdi: belenéztem ebbe az ezotére-be és nem merek kimenni pisilni … ilyen utoljára kiskoromban volt. :oops: :roll:

Eszti: Te szegény! Azért Ti ne zálogosítsátok el Magatokat! Ti hova mentek, ha még rosszabb lesz (bár ne legyen!)? Nálunk is gáz van, mert egy féltestvérem nagy tartozást halmozott fel és élete végéig nem fog kikeveredni belőle, nem beszélve a lelki teherről (is), ami a családot (is) nyomja. De bízom benne, hogy van megoldás! Fel a fejjel! :wink: És jó, hogy mégis írsz!

TV: Én is szoktam, de nem egész nap. Van,hogy nekem van hír- vagy bulváréhségem, de van, hogy Minimax-ot vagy Teletubbie-kat nyomok a srácoknak. … Elvileg gáz, de mit csináljak, ha pl. hisztik és nem esznek és a játék sem segít …hát ezt…Ja, és ha bekapcsolom a TV-t, még nem is megy kép, meg a hang, de kintről az előszobából rohannak, szóval biztos hatással van rájuk az erőtere, ami nem jó. :roll:

Alak, súly, kinézet: én tök amorf lettem! Nincs is több hozzáfűznivalóm! ... Ja, de, binyek, tőlem már kérdezték, hogy jön-e a harmadik gyerek?! 8) (esszemfasszom! :evil: )

Pasipizsi: de komoly! :lol:

Képek őrült jók mindenkiről!!! :lol: :lol:

Na, még van kb 5 oldal lemaradásom az olvasásban, amit vagy behozok, vagy nem, de addig is itt van egy-két kép a mai budakeszis havas kiréndulásunkról!

Petra
Kép
petricsek

Kép makik és kamuanyu

Kép makik és kamuapu

Kép makicsalád

Kép csikósok

Petra
Kép
petricsek

De édesek! Jó lenne, ha az enyémek is önállóan járnának már!

KépKép
lili73

Banika! Köszi!

Lili! Neked is! A kocsi mózes része, ami 0-13 kg-ig autósülés is, de lassan kinövik. Na, nekünk még a 9 kilósnál is nagyobb van. Apánk kitér a hitéből, ha ilyet is venni kell... :roll:

Kép
riddencs

Makicsalád nagyon király
Csíkos harisnya nálunk is terndi,most rendűtem csíkos térdzoknit is nekik. :lol:
Vendég

[quote="lili73"]P írta:lili73etricsek :D
épp gondoltam rád, h a múltkor kerestél, aztán eltűntél. Látom, bent vagy!

sári, telepátia! :lol:
vigyázz, elvisznek az ufók! 8)

Petra
Kép
petricsek

juci! de szep lehetet :D es 3 meiszter csaj is szepseges

vanda! bizti mindent jol csinalsz... nincs olyan otletem amit te nem tettel volna meg, hatha a tobbi anyuka tud neked segiteni, na most nem kel neked taposo, ugy le mennek a kiloid ha sokaig eszt muveli Balu :cry:

ridencs! mit mondot Levi milyen??? :D :D :D nekem az 5 hos Mattiam is belle trappol a kakis pelusba meg ki szedem alola anyira izeg-mozog

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

járást illetően, ami késik, nem múlik! visszasírod Te még a támaszkodós, csetlősbotlós időt! ... néha én is. :lol:

banika, én a (jövendő) tavasztól már kezdek megőrülni. mármint ruhailag, meg cipőileg. lehet olyan ruhát kapni, amit röptükben is rájuk lehet adni??? :roll: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Ha megkérdezema Marcitól hol vannak az ufók,mutogat a plafon felé és bőszen mondogatja:otttta,otttta :lol: :lol: :lol:

Lassan én is csúzlival öltöztethetem őket?Aszondod?
Vendég

ha Marci esetleg kezdene átalakulni ... mond neki, hogy békével jöttél, a játék, a peluscsere és az étel a földi halandók számára jó dolog. :lol:

Kép

Petra
Kép
petricsek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti is elég viccesen élhettek,akár csak mi.

Egyébként tanítgatja a bercusnak is.Lehet,hogy tényleg készülnek vmire?
Vendég

ha elkezdik építeni a leszállópályát, akkor már elkezdhetsz aggódni! :shock: :o 8) :lol:

jesszusz, már ennyi az idő! elindulok pisilni, és ha holnap nem jövök, akkor a WCablakon keresztül elraboltak és a topikozást majd akkor folytatom, ha visszahoztak ... és emlékezni fogok ki voltam. :oops: :roll:

JÓÉJT! :mrgreen:

Petra
Kép
petricsek

jó éjt mindenkinek énisaszondom :lol:

szanet

Jó reggelt :D

Be kell valljam, én nem olvastam azt az UFO-s dolgot... Nem véletlenül. Én bazira félek az ilyesmitől :oops: :oops:

TV: Enyémek nézik a Minimaxot. Kifigyeltem, mit szeretnek és vettem 2 olyan dvd-t. Szezám utca amúgy. Naponta, 2 naponta odateszem őket elé amikor szeretnék 20-30 perc csendet és nézik :oops: 8) Hintából, olykor az elalvást segíti, ha olyan fáradtak, hogy nem tudnak nap közben elaludni.

Szanet :P
Póló - Hévizre logos pólót tervezett Dóri. Rányomtatjuk a pólónkra. Végül abban maradtunk, mindenki küldi Binyeknek, amire szeretné a logot. Apa, Anya, gyerekek is logos pólóban lesznek... Ezek szerint Liliék nem, de amúgy más mindenki, szerintem. A neveink is rajta lesznek, de ott elakadtunk, hogy az itteni, vagy az igazi, vagy mindkettő és az hogy kerül rá a pólóra.
Azé' mert bak vagyok, remélem nem fogsz utálni élőben :oops:

Binyek :P
Ez már visszafelé történt, de nem örülnék, ha Anyós lesérülne, nekem ő a legnagyobb segítségem :wink: Szóval én Anyós-dolgokban kivétel vagyok a topikon 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hajnali szekció jelen! Felöltözve, összepakolva, ha a törpök ébrednek és ettek, irány jóanyám.

Tontica!
Megnyugodtam. Úgy látszik, az én gyerekem is teljesen normális (vagy mindkettőnké megkergült 8) ).
AKAROM, DE ÉN AKAROM és nem lehet megértetni vele, miért nem. Majdcsak túléljük, ha szükségét érzed, nyafoghatunk egymásnak priviben is, hogy a többiek ne menjenek a falnak a nagytesó-szindrómától.

Tegnapi nap: természetesen Laurának NEM VOLT SEMMI BAJA. Illetve folyt az orra, de ez így volt egész télen. :twisted: Aki nem bírja a szitkozódást, ugorjon: rohadt hülye szőke picsa, ennyi öröme legyen életében, hogy ilyen szarságokat talál ki.

Lépek, este jövünk.
vovanda

Fanni

ezek az elelntétek csak akkor szoktak kiütközni, ha sokáig vagyok összezárva az illetővel.mondjuk koliban, mikor együtt kkellett laknunk.
amúgy meg mé utálnálak? nem skatulyázok én be senkit.vannak kivételek.pl van egy szűz barátnőm is.mondjuk vele sem bírtam együtt lakni egy idő után :oops: de amúgy szeretjük egymást.
és mire eljön a hévizi tali én azt sem fogom tudni, ki kocsoda, nem , h milyen csillagjegyben született.
szitaagy vagyok :oops: 8) :roll:

szanet

reggeli kávé melett jelen 8) éjjeli etetésnél az urammal nem gyengén összevesztünk.-no comment.menjen a picsába :twisted: szétvág az ideg ilyenkor útálom :twisted: :twisted: áááááááá
polókat mi már megvettük apának is meg nekem is tök jó minőségű csini fekete nem is volt drága 800ft.-lányoknak veszek fehér bodyt meg polót mert ha hüvösebb lesz azt rá lehet adni a hosszuujjú body fölé :D
ufókat olvassa a radai rosseb,nem akarok parázni,az én gyerekeim az anygyalkákhoz beszélnek a fejük fölé,a védőangyalkákhoz :D
tévéfüggő vagyok,a lányokkal a tom és jerryt nyomjuk,minimaxot megy egész nap de nem feltétlenül bámuljuk.
szanet a mülleres h.a.-pép amit mondtál nem találtuk mi a neve ,izesített?

lanyané

Lanyané

nincs ráirva , h ha, mivel nem is tejpép.ALMAPÉP Humana.

min vesztetek össze?

szanet

Hahó Mindenki!
Madárcsicsergéses jó reggelt!De jó kedvem van ebben a szép időben!(ja meg azért is,mert Marci csak 4x volt fent az éjjel :roll: ) :lol: :lol: :lol:

Maryska!
Mi a fenén lehet éjjel összeveszni???Te is olyan lobbanékony lehetsz,mint én... :oops: :oops: Élmény velünk együttélni! :wink:

Vanda!
Te szegény!Kisfiad feladja a leckét! :roll: Mi lehet ilyenkor egy gyerekfejben??? :shock: :shock: :shock:

Az ufófiókák remélem hogy itt maradnak a Földön Hévízig,hogy láthassuk őket! :lol: :lol: :lol:

Petri!
Nagyon édesek a kismanók!Látszik rajtuk,hogy nem nagyon szoktak megállni.... :lol:

binyek

ja binyek látszik rajtad is,hogy 100fokon égsz,de ez szerintem pozitív mit csinálnának ezek a f.szok nélkülünk,ja és azért nem keveset tolerálok neki mert azé van hülyesége rendesen.
szanet lefotozod nekem?
azon vesztünk össze,hogy fölkelt mikor a lányok üvöltöttek a kajárt aztán indul cigizni amitől egyenesen a falra mászok és mondtam nem kéne segíteni bazdmeg :?: :twisted: meg már tegnap kivolt mert furattam vele a tévét a másik falra meg ilyenek . :twisted:
jajjj a télimakik :D

lanyané

Halika!

Itt a késő reggeli szekció :D

Lanyané!Tényleg nem semmi az éjszakai "bulitok",gondolom mára már minden oké :D .Mi a HA Miluppa igaz az tejpép esszük van sima meg vanilliás ,csak az a baj hogy kb 3-4 napig elég csak :( .
Igaz elkezdtem ritkábban adni ,mert Rezső vakarózik a hasán :shock: ,dokinő irt krémet de még mindig csinálja.

Tök jó idő van itt is , úgyhogy megyünk toljuk a szekeret egy kicsit ebben az szép időben.Késöbb jövök.

[Kép
amonré

banika! az meg nem is balna kep, esetleg be vagtal egy nagyob gorog dinyet :lol: :lol:

tonti! nagyon ari vagy, remelem en is

petri! hianyoztal :D edesek vagytok es meg mindig rajongok makikakert :lol: hogy alsz a tanulasal? ja meg garzon adasal?

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Lányok!
Van valakinek NANDU hordozókendőhöz megkötési útmutatója?
El szeretném adni, nekünk 2 kendőnk is van, de az útmutatókat úgy tűnik, kidobtam :evil:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Logószavazatok (297.oldal):

1.:Ati (Jucié), Zsuzska

2.: Dóri, Tontica

3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek, Benszi+Benszi apa, Judit, DokiApu, Banika+Higanyapa,Sotske+Sotskeapa

4.:Binyek, Vanda, Myra, Maryska+Lanya, Tomi(Dórié), Anny, Demoniq

Itt vannak az eddig beérkezett logószavazatok.
Szanet ha jól tudom Te kérdezted hol vannak. A 297. oldalon vannak a minták.
davandi

Andi

jelentem megnéztem :D 4es képre szavazok!

szanet

Logószavazatok (297.oldal):

1.:Ati (Jucié), Zsuzska

2.: Dóri, Tontica

3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek, Benszi+Benszi apa, Judit, DokiApu, Banika+Higanyapa,Sotske+Sotskeapa

4.:Binyek, Vanda, Myra, Maryska+Lanya, Tomi(Dórié), Anny, Demoniq, Szanet
davandi

Sziasztok!

Riddencs: mi a baj a babakocsival? Azon nincs sportrész?

Juci: szépségesek a a kavicsszedőid! :D Szép a családotok!

Binyek: szerintem nagyon aranyos Apa a képen a Kicsikkel! :D

Petra: na végre, megkerültél! Jól néztek ki nagyon! Édesek a Makik! :D

Vanda: nem akarlak elkeseríteni, de nálunk is ez a helyzet. Volt egy időszak pár hónapja, amikor javult a helyzet és visszakaptam az én édes Tündérkémet! De most ismét olyan mintha kicsrélték volna az ufók! :shock: Nálunk még az is gáz, hogy az oviban elkényeztetik. :roll: Épp ma buktunk ki nagyon Apával, már azon törjük a fejünket, hogy nem lesz Ovi csak 5 évesen. Tanácstalanok vagyunk. Mi is alkalmazzuk a széken ülést büntinek, mint Tonticáék. Meg ha mondunk valamit, akkor ahhoz tartjuk magunkat tüzőn -vízen át. Verés még kézrecsapás formályában sincs nálunk, de néha már tényleg nehéz tűrtőzteni magamat. De remélem majd csak javul a helyzet.

Lanyané: sajnálom a balhét Apával, de igazad volt. Pusziljátok meg egymást! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Maryska!
Húúúúú,büdös bagós apjukod! :twisted: :twisted: :twisted:
Küldd el hozzám,majd leszoktatom!(ugyanis ez a munkám :wink: )

Tünde!
Akkor nektek se lehet egyszerű Kírával! :roll: De az oviból ne vedd ki,szerintem(bocsi,hogy belepofázok :oops: ).Ha ott jól érzi magát,akkor nagy törés lenne neki...

binyek

Binyek: hát nem könnyű! Mi lesz velünk majd három tizenéves csajjal? :shock: :roll: A tanácsokat szívesen fogadom. Oviból nem vesszük ki, csak már végső elkeseredésünkben nem tudtunk min gondolkozni.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Khm, én mindig arra gondolok, hogy nehéz a fiúkkal, de egy kamaszlánynál szörnyűbb nincs. Tudom, én ugyanis borzalom voltam! :oops: :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek
Akkor holnap már postázom is az uram hozzád,de csak akkor küld vissza ha leszokott

Móni
Két ufót nyeltem le,nem dinnyét :lol: :lol: :lol:

lanyané
Én is hasonló stílusban érdeklődtem volna az uramtól ebben a szituban :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lanyané!
Pasim szerint: SEGÍTSÉ MÁR BAZDMEG! a helyes mondat ilyen esetben.
Én még ennyire sem finomkodnék, szerencsére Pasi segít, úgyhogy nincs rá szükség.

Tonti, Myra!
GYEREKEINK NORMÁLISAK!
Tesóm 4 évese ugyanezt csinálja, pedig ő a harmadik gyerek a csapatban. Szóval nem hibbantak meg és nem vitték el őket az ufók. Ki kell bírni.
vovanda

Tünde!
A legfőbb tanácsom:túlélni!Neked is meg a csajoknak is! :lol:

Banika!
Testi fenyítéshez is folyamodhatok az uradnál?Mert akkor hamarabb vissza tudom juttatni... :lol:

Maryska!
Igaza van Pasinak!Nem jól bazzmegoltál,szivem!Az volt a gebasz! :lol: :lol:

Képzeljétek el,hogy szólt az emeleten a szomszéd,hogy megvehetjük a lakásukat! :lol: Ez tök jó,mert frankón összenyitjuk a miénkkel és akkor azért 180nm-en már eltengődünk.... :oops: :oops: :oops:

binyek

Lanyané!
Látod? Elfinomkodtad ezt a dolgot. :lol: Nekem az exemmel kellett folyton balhézni, mert nem ment be a haja alá, hogy szökőévente nekem is kéne kicsit szunyálni ahhoz, hogy ne essek teljesen szét.

Binyek!
Ez a lakás-téma jól hangzik. 8) Már én is töröm a fejem, mi lesz néhány év múlva, pedig nem mini a kulipintyó, 70 nm, 3 szoba. De ha ezek kamaszkorba érnek, kinőjük. Ja, és persze Laurát is tenni kell majd valahova, ha eljön az az idő, amikor itt is alszik.
vovanda

Ja, a legjobbat kihagytam: Balut úgy kipurcabtották a tesóm gyerekei, hogy fél 6-kor az autóban elájult és azóta is alszik. Remélem, reggelig. :lol:
vovanda

Jót derültem a mozis okfejtéseken.

Szerintem egy pasinak való filmben van min. 5 hulla, ebből egy az elején úgy izgi, (lehetőleg a főhös neje haljon meg, hogy bosszúból ölhessen, így együtt tud vele érezni a néző minden lelkiismerfurdalás nélkül), legyen némi sci-fi jellege, sok technikai kütyüvel, legyen mozgalmas, legyen benne erotikus (piroskarikás) jelenet főhösünkkel (itt a férfi néző tud együttérezni) min. 1-2 nővel, akik véletlenül marha jól néznek ki :wink:
főhösünknek legyen barinéja, akibe ugye nem tud beleszerteni, mert még mindig a nejét gyászolja, de azért alkalmanként összejönnek, már ha így hozt a sors, no kötöttség csak szex
a végén főhösünk megtalálja a főgonoszt akit vagy 5* eltalálnak,de mégsem fogja a golyó, felrobbantanak, megússza, és végül nagy nehezen legyőzi

Én is szeretem a Hungáriát, ott voltam a népstradioni koncertjükön is 8)

Lanyané!
Apa igazi pasiból van :lol: A lobbanékony csapathoz pedig csatlakozom :oops:

Fanni!
Miket csináltál?

Dóri
Vendég

Mi tegnap voltunk apám élettársának afiáéknál.na a lányok már akocsiban elaludtak hazafelé 7 kor.így itthon levetkőztetem őket és ment aszunya tovább.
csak az volt agebac, hogy mivel 1 órával hamarabb aludtak le , már reggel 6 kor fent kukorékoltak :lol:

szanet

ja, van néhány eladó cuccom a teszveszen.nem sok , de háhha kell valakinek valami :D

vannak újak is.ha sok az ár, de kellene vmi, szólj, mert velem lehet alkudozni :wink:

szanet

szanet

Szanet!
http://www.teszvesz.hu/item570340414_va ... ba_is.html
Ezt kérnénk szépen. Ha leszednéd teszveszről, akkor neked sem kell az eladás után jutalékot fizetni.
vovanda

ok szedem.pill

szanet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?