Nekem is nagyon tetszik a forgó.... Talán én annyit variálnék,hogy nem igy lógatom fel az egyes figurákat,hanem mondjuk 4 oldalán tüzöm meg és elfektetem,hiszen igy alulról ebből semmit nem lát a baba... A legtöbb forgót ha megfigyelitek,akkor fentről tök szuper,csak ha aláfekszel,imnt ahogy a baba látja,akkor semmi kivehető forma....
Igazad van, Tancsu, de ezt nem is én terveztem LOGIKUSAN fellógatni , gondoltam, én megcsinálom a figurákat (az épp elég ), Gy. meg kilogikázza, hogy látják jobban, HOGYAN???? és HOVÁ???? lógatja fel. De mondani fogom neki, mert lehet, hogy nem képzeli bele magát a babok helyébe.
Ildikó, én arra gondoltam, hogy szerdán sírok a dokinak egyet még! Munkahelyi válság, mérgező vegyszerek, elfogy a fogigátló, nem lehetne előbb kezdeni?
Szerencsére itt kabelen már van UPC,DIGI,DUAL,lehet válogatni....
Ildó:sajnálom hogy igy megkinoz a piri... Egy kád melegviz tényleg hatásos ilyenkor...
Zsuzska:én is úgy tudtam hogy a netem még megy decemberig hűségidővel...erre felvilágositottak hogy tavaly decben lejárt....hát gyorsan le is mondtam....
Márti:mi dóóóóógod van????...
Benó:én tudom milyen a hátadon érezni minden belsőseged.....
Oké, befektetem, egyébként simán elférni benne, és már aludtam a gyerekekkel (nem ezekkel a sajátokkal, persze ) benne. Egy 5 éves gyerek és egy felnőtt simán elfér benne.
Ti legalább haladtok, Zsuzsi,de én egy helyben topogok, senki semmit nem csinál velem, itt minden doki arra vár, hogy csoda történjen és én magamtól essek teherbe. Pedig látható, hogy ez nem megy valahogy.
Nekem még nem fő semmim , majd fő , fő az egészség! Jól van, kicsit hülye vagyok, na. Én vettem búzakorpát a CBA-ban tök olcsón, ha esetleg a kórházban nekem is hasonló pucolásos problémáim lennének, nem akarok kínlódni, az nem jó.
Márti ne haragudj de nagyon röhögök, dupla fizi már nem is jó!!!!!!!!!! Persze értem az aggódást de olyan jól jött ki, gondolom néztél rendesen az sms re!!!!!!!
Jaj, ez a beöntés. Én olyan hülye vagyok, állandóan azon jár az eszem, hogy fogok járni a kórházban wc-re, mert én nem tudok úgy, hogy más is ott van valahol..... a koliban is elmentem baromi messzire, annyira gáz vagyok, és itthon se tudok, ha itthon a Gy., max. éjszaka, úristen, ezt remélem, azért idegenek nem olvassák el....
Formanyomtatványt kitöltöd,ha megszületitak kis Vuk,akkor apa beviszi a nyomtatványt,viszi vele eredeti születési anyakönyvit,arra ráirják hogy mikor kérted a segélyt.....
Családi pótlékot az államkincstárnál,ahhoz is formanyomtatvány,plusz eredeti anyakönyvi kivonat,plusz az irataid...
Nyugi, a kórházan majd örülni fogsz ha magadtól megy a dolog... Ha 3 napig semmi,kapod a hashajtót,mert akkor a belek nem tudtak maguktól rendeződni és ha nem indul meg az emésztésed rendesen akkor nagy baj lehet belőlle...
Nyugi nekem 5 napig nem volt semmi.
Teleküldtek annyi hashajtóval,hogy szegény Döme csak úgy.....na értitek. Hazaengedtek rögtön rendeződött a rendszer odabenn.
Lehet szüléselőtt 1 hóval is,de igyis-úgyis 186 hapig jár...vagy 168...már nem tom... Egyébként nem nagyon éri meg szülés előtt,mert ugyanakkora össze mint a táppénz,igy 1 hóval tovább kapod a táppénzt,a gyed meg kicsivel kevesebb,mert abból járulékokat fognak le...
Azt hiszem azoknak éri meg hamarab,akik a szülés évében még doliztak,vagy valami iylesmit magyaráztak nekem...majd utánnagondolkodom hogy is volt ez annak idején....