A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Köszönjük az epret!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tancsu, nekünk kábel van sajna és a net a tv vel 10ezr Ft. Ja hűségídővel,ami azt hiszem az idén jár le év végén. :evil:

Kép
muzsuzska

Maradnék de dógom van.Úgyhogy elkészülünk és csak megcsörizlek ha ott vagyok. :)

Kép
martik77

Már vörösbort is ittam, Zsuzsi. :( De lehet, hogy benyakalom, ami maradt. :lol:

Kép
flóra 11

Helyeslem, én is inkább azt innék mint a joghurt, de én vezetek. :?

Kép
muzsuzska

Tancsu, gratulálok az alvásotokhoz! És te kipihented az osztálytalit? :D

Az eper olyan vidám dolog szerintem. :D :D :D Tavaszi, nyári, derűs, barátságos, pozitív. :D Meg a többi gyümölcs is, természetesen. :D

KépKép
benó

Benó

Nekem is nagyon tetszik a forgó....:)
Talán én annyit variálnék,hogy nem igy lógatom fel az egyes figurákat,hanem mondjuk 4 oldalán tüzöm meg és elfektetem,hiszen igy alulról ebből semmit nem lát a baba...:(
A legtöbb forgót ha megfigyelitek,akkor fentről tök szuper,csak ha aláfekszel,imnt ahogy a baba látja,akkor semmi kivehető forma....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Márti, menjél a dógodra!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D :D :D Na ja!

Kép
muzsuzska

Igazad van, Tancsu, de ezt nem is én terveztem LOGIKUSAN fellógatni :lol: :lol: :lol:, gondoltam, én megcsinálom a figurákat (az épp elég :lol:), Gy. meg kilogikázza, hogy látják jobban, HOGYAN???? :lol: :lol: és HOVÁ???? :lol: :lol: lógatja fel. De mondani fogom neki, mert lehet, hogy nem képzeli bele magát a babok helyébe. :roll: :D

KépKép
benó

Ildikó, én arra gondoltam, hogy szerdán sírok a dokinak egyet még! :oops: Munkahelyi válság, mérgező vegyszerek, elfogy a fogigátló, nem lehetne előbb kezdeni? :shock:

Veszteni nem vesztek vele......

Kép
muzsuzska

De már hajnalban mész dolgodra, Márti? Nem csak valamikor?

KépKép
benó

Zsuzsi,egyelőre én is még a joghurtnál tartok. :lol: Ez a reggelim egy kávé kíséretében. Reggeli pucolás. :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.02 07:56-kor.

Kép
flóra 11

Fektesd be Gy.kát a kiságyba hogy jobban lásson! :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Egy próbát mindenképp megér, Zsuzsi, bár nem vagyok Ildó. :lol:

KépKép
benó

Szerencsére itt kabelen már van UPC,DIGI,DUAL,lehet válogatni....:D

Ildó:sajnálom hogy igy megkinoz a piri...:(
Egy kád melegviz tényleg hatásos ilyenkor...:)

Zsuzska:én is úgy tudtam hogy a netem még megy decemberig hűségidővel...erre felvilágositottak hogy tavaly decben lejárt....hát gyorsan le is mondtam....:P

Márti:mi dóóóóógod van????...:)

Benó:én tudom milyen a hátadon érezni minden belsőseged..... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Még csak készülődök,meg L.még reggelizik.

És már 8 óra!!Munkahelyen már ilyenkor tudok intézkedni. :) Remélem. :?

Kép
martik77

Oké, befektetem, egyébként simán elférni benne, és már aludtam a gyerekekkel (nem ezekkel a sajátokkal, persze :lol: ) benne. Egy 5 éves gyerek és egy felnőtt simán elfér benne. :lol:

KépKép
benó

Kávét már megittam, joghurt előtt, most a pucolásra várok már két napja. :wink:

Fől egy fazék krumplim, rakott vagy tepsis krumpli lesz a menű, holnap meg a maradékok.

Kép
muzsuzska

Ti legalább haladtok, Zsuzsi,de én egy helyben topogok, senki semmit nem csinál velem, itt minden doki arra vár, hogy csoda történjen és én magamtól essek teherbe. Pedig látható, hogy ez nem megy valahogy. :(

Kép
flóra 11

Na nekem ma nem kell főzni....
Van egy kondér gyümilevesem,anyós hozott krumplipürét májjal,meg bolognait...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem még nem fő semmim :oops:, majd fő :oops:, fő az egészség! Jól van, kicsit hülye vagyok, na. :oops: :lol:
Én vettem búzakorpát a CBA-ban tök olcsón, ha esetleg a kórházban nekem is hasonló pucolásos problémáim lennének, nem akarok kínlódni, az nem jó. :?

KépKép
benó

Ha kész lesztek, kérünk képet a szobáról és az ágyról!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

1. a tgys-t vagy hogy kell leírni akarom a munkaügyön megkérdezni
2.Ma jött az sms az Otp ráutalta a fizut. :) Ez eddig jó de én valamiért kettőt kaptam. :shock: :shock: :shock:

Most mi van??

Nem az enyémet is nekem utalták vagy a kórházi átszervezés miatt(1-től)már az áprilisit is megkaptam előre??Nem értem

Nem akarok pofára esni.Az elmúlt időben annyit szívtunk a pénz miatt. :?

Kép
martik77

Márti, a táppénzt elintézted?
Nekem ma kell mennem intézni (du.).

KépKép
benó

Benó a kórházba nem lesz gondod, nagyok édes slagok vannak a beöntéshez!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, biztos megér egy próbát, bár elég szigorúnak tűntek, ahogy írtad.

Benó, sajnálom,hogy így nyomkodnak a babok, de azért irigyellek is. :wink:

Kép
flóra 11

Rendben, mindent le fogunk fényképezni, kaptok egy nagy adag fényképet, ha minden kész lesz (lehet, hogy előbb is). :D

Hú, két fizetés, nofene. :roll: Tényleg inkább járj utána, nehogy koppanj. :?

KépKép
benó

Márti ne haragudj de nagyon röhögök, dupla fizi már nem is jó!!!!!!!!!! Persze értem az aggódást de olyan jól jött ki, gondolom néztél rendesen az sms re!!!!!!! Kép

Kép
muzsuzska

Elintéztem a TP-t még szerdán mert akkor lehetett utóljára intézni.
Telcsizett a főnővér.L.pont dolgozott és felvitte a TP papírt.

Kép
martik77

Ma én sem főzök,sőt holnap sem. Szerdán pedig már munka. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
flóra 11

Jaj, ez a beöntés. :? Én olyan hülye vagyok, állandóan azon jár az eszem, hogy fogok járni a kórházban wc-re, mert én nem tudok úgy, hogy más is ott van valahol..... a koliban is elmentem baromi messzire, annyira gáz vagyok, és itthon se tudok, ha itthon a Gy., max. éjszaka, úristen, ezt remélem, azért idegenek nem olvassák el.... :oops: :oops: :oops: :? :? :? :?

KépKép
benó

Igen, Ildikó elég merev és szigorú a doki, de pénzzel nem próbálkozom.......... nincs fölös 100ezrem neki egy hónapért. :evil:

Kép
muzsuzska

Akkor jó, ha elintézted a tápot. :D

KépKép
benó

TGYAS-terhességi gyermekágyi segély

Formanyomtatványt kitöltöd,ha megszületitak kis Vuk,akkor apa beviszi a nyomtatványt,viszi vele eredeti születési anyakönyvit,arra ráirják hogy mikor kérted a segélyt.....
Családi pótlékot az államkincstárnál,ahhoz is formanyomtatvány,plusz eredeti anyakönyvi kivonat,plusz az irataid...

Kép

Kép[/
tancsu

Csak vagy 20x néztem meg.Minden adat stimmel de nem értem.Nem tudom mire vélni!! :shock: :shock: :shock:

És már itt a cél előtt 35 nappal nem lenne jó valami pénz gixer.Értitek.
Megint nem a mi hibánkból.

Arról nem is beszélve ha valakiét véletlenül hozzám utalták.
Az a szegény,hogy aggódhat most! :?

Kép
martik77

Császár után meg nem fogsz annyit enni hogy sűrűn keljen wc-ni.Utána meg otthon vagy.

Kép
muzsuzska

Benó, micsoda gondjaid vannak! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Köszi Tancsu,de bemegyek magyarázzák el mert úgy tudom szülés előtt 1 hóval lehet igényelni és akkor már most beadnám hozzá a papírokat.

Kép
martik77

Bocsi. :oops:

KépKép
benó

Benó

Nyugi, a kórházan majd örülni fogsz ha magadtól megy a dolog...:)
Ha 3 napig semmi,kapod a hashajtót,mert akkor a belek nem tudtak maguktól rendeződni és ha nem indul meg az emésztésed rendesen akkor nagy baj lehet belőlle...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Márti és az összeg egyforma?

Kép
flóra 11

Bocsánat, hogy ilyeneket is leírok, én meg túl őszinte vagyok... :oops:

KépKép
benó

Nyugi nekem 5 napig nem volt semmi.
Teleküldtek annyi hashajtóval,hogy szegény Döme csak úgy.....na értitek. :)
Hazaengedtek rögtön rendeződött a rendszer odabenn. :)

Kép
martik77

Nem az egyik 4 ezerrel több.

Ja és most úgy kaptam mintha fizut kaptam volna.
Szóval nem 70 ezret hanem 90-et ezt se értem. :roll:

Kép
martik77

Krumplim szarrá főtt, most felraktam a tojást.

Kép
muzsuzska

Elpofáztuk a krumplit. :lol: :lol:

KépKép
benó

Mártikám, ne is tagadd, dől hozzád a pénz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Márti

Lehet szüléselőtt 1 hóval is,de igyis-úgyis 186 hapig jár...vagy 168...már nem tom... :oops:
Egyébként nem nagyon éri meg szülés előtt,mert ugyanakkora össze mint a táppénz,igy 1 hóval tovább kapod a táppénzt,a gyed meg kicsivel kevesebb,mert abból járulékokat fognak le...
Azt hiszem azoknak éri meg hamarab,akik a szülés évében még doliztak,vagy valami iylesmit magyaráztak nekem...majd utánnagondolkodom hogy is volt ez annak idején.... :oops: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ne találgass, bemész és megmondják mire kaptad!! :wink: :wink: Majd utána elmondod nekünk is! :wink:

Kép
muzsuzska

Vagy elszartuk??? :lol: :lol: :lol: Bocsi. :oops:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?