Sziasztok!
Chello!
Gratulalok a 950 grammos Noémihez! Gyogyulast a folyashoz!
Bellana!
Hogy Te milyen neveletlen vagy!
Gratulalok a 22. héthez és remélem a kup segit és hamar tul leszel Te is a folyason.
Pano!
Vagy Neked is kisfiad lesz, ahogy mindenkinek a tabla aljan, vagy egy kislany, aki szereti, ha sok férfi veszi körül
Bori!
Nyugodtan beelözhetsz a tablaban! A valosagban meg majd melatjuk, ki gyöz
Szép idö van mar otthon is? Itt gyönyörü még mindig, tegnap este fél 9-kor még 18 fok volt!
Itt is mondanak hétvégére egy kis lehülést és esöt
Mucska!
Szép napot a nyaraloban, jo grillezést! Annyit emlegeted, lehet, hogy raveszem a férejem, hogy a hétvégén mi is grillezzünk egyet a kertben.
Edit!
Szerintem a 7 kg a 27. héten egyaltalan nem sok.
Ha nem is eszel sokat, jol érzed magad, akkor a tested igy akarja és akkor ez nagyon is rendben van.
Zsuzsa!
Igen, itt a topikban kiokosodik az ember lanya, az biztos!
Szöszi!
A sajat dokim még nem javitott a szülési datumon, a Praxisban 1 nappal elöbbre josolta a doki a szülést. Mas misztikus elörejelzést még nem tapasztaltam, de ha vmit kiolvastam a csillagokbol, majd szolok
Ma délutan elkezdem a pakolaszast, ablakpucolas és függönymosas is lesz! Az ablakpucolasban lesz segitségem szerencsére, de igy is lesz elég tennivalo, talan jövö hétvégre rend lesz.
(van egy koszovoi asszonyka, nagyon kedves, aki néha segit nekem a haztartasban, amiota terhes vagyok, de a baba mellett is jol fog jönni).
Holnap megyünk a férjemmel egy kiallitasra Baselba, mar rég tervezzük, remélem szép lesz! Hazafelé szekrénykét is nézünk Dömperkének.
Tovabbi szép napot Mindenkinek!
Süncsi