A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Hali

Van babakocsink :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tök szupi (bár párszor még megsíratom az előzőt :roll: :roll: :roll: ).MAjd ha csajok felkelnek,lefotózom őket benne és dobok képet :wink: :wink: :wink:

Ja és úgy néz ki,megoldódni látszik a hitel dolog :D :D :D :D

Ja és nyílt itt is tőlünk nem messze egy Müller :lol: :lol: :lol: :lol:

Vanda
Rengeteg rucink van nekünk is,gyönyörű állapotban,van olyan is ,amit nem is használtunk,csak lusta vagyok egyesével feltölteni őket. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Nem jártok valamikor erre,jöhetnél,oszt válogathatnál :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Benszi :P
Túl szép vagy, nem jöhettek :lol: :lol:

Csajok :P
Én bazi szentimentális vagyok! Most vitték el a srácok kiskádját, én meg bőgök :cry: 8) Tök hülye vagyok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Detto,bőgjünk együtt :( :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

Eszti :lol: :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Davandi! Jelentem én is szavaztam a 3-asra, de az összesítésből kimaradtam. (sőt Apa is arra szavaz, csak még nem tudja :wink: )

Binyeknéni! Ágyneműt értettük, viszünk. :) Poló küldési határidő? Nálunk folyamatban. Remélem a héten már tudok ilyesmivel is foglalkozni. Miki és a gyerekek: nagyon jó kép. Hihetetlen mennyire hasonlítanak és mégis rögtön látszik ki a kisnő és a kispasi.

Juci, Petra! Szuperek a kirándulós képek. Nálam is nagy a mehetnék, de ez a hétvége is egyéb rohangálásokkal telt.

Benszi! Szépek vagytok és nagyon boldogságosnak tűntök. Mi újság otthon? Remélem már hasonló a helyzet, mint ezen a képen.

Fanni! Derékra vigyázni! Jó, hogy nem lett nagyobb baj. Tegnap én is izgultam kicsit, mert Győr-Bp távot kellett levezetnem egyedül, 3 óra éjszakai alvás után, árpával a bal szememen, de szerencsére hazaértem. Kínomban már röhögtem magamon. Én is a szerencsés vagyok az anyósommal tábort erősítem.

Kép

Kép
szofi74

Benszi!

Ezen a másodikon azért Benszisebb vagy ám :lol: :lol: :lol:

Mi is pont beszéltük Atival, hogy be kellene szabadítani csajokat vmi állatkereskedésbe nézelődni, de lehet megvárjuk a jobb időt és elmegyünk az állatkertbe inkább. Valaki azt mondta, hogy tropikáriumban már alig van valami élőlény...

Annának és Bercinek jobbulást!

Mi tegnap 12-16ig anyóséknál nyomtuk, jöttek szekszárdi rokonok meglátogatni a csajokat, hoztak egy rakat ajándékot és még jó fejek is voltak, jót beszélgettünk, lányok is élvezték, viszont úgy elfáradtak, hogy hatkor már alig éltek, fél nyolckor már aludtak. Valószínűleg kicsit sok inger is érte őket, mert Dorka éjjel kétszer ébredt sírva, meg Liló is elég rendesen dobálta magát az ágyban...

Mosás:
Én még mindig külön mosok rájuk, és minden cuccokat vasalom, nem használok mosóport, magunknak is Baby drefttel mosok és silan sensitivvel. Paramama

:oops:

Judit

jucicuki

Benszi :P
Egyébként tényleg talizhatnánk :lol: Noha enyém manókák még nem szocializáltak, úgy értem, még egymással sem nagyon foglalkoznak, s még csak a forgásnál tartunk, mászás sincs, de mi szülők nagyon jófejek vagyunk :oops: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszti! Szuper hírek, nagyon örülök.

Kép

Kép
szofi74

Juci
Én is külön mosok és mindent vasalok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

[quote="1szálpasi"]l írta:1szálpasianyané: mégiscsak elkezdek neked majd hévízen udvarolni, vanda is nem kicsit volt önbizalomhiányos, amikor megismertem....most meg....néha még nekem is ellentmond (igaz, hogy utána megbánja, és hetekig engesztel, hogy megbocsássak....)
és hajrá minimanók, tartsátok fel anyát, nehogy elolvassa ezt a hsz-emet :lol:

ez a hsz. sztornózva:P
1szálpasi

asszem, hévízen mégiscsak vanda szoknyája mögé fogok bújni és behúzom fülem-farkam....ti csajok úgyis elnyomtok...
1szálpasi

Nekem is jutott örömködés a hétvégére (hogy ne mindig csak panaszkodni jöjjek :wink: ). Átvehettem végre a kocsimat. Ford Fusion, szerintem nagyon szépséges. Az eladó elsírta magát, amikor átadta és közölte, hogy Bubukának hívják és nagyon vigyázzak rá. :D :D :D Mások is szentimentálisak. :wink:

És lőttem a Vaterán egy háti hordozót, már alig várom, hogy megérkezzen. Így végre nem leszek bezárva a lakásba és lemehetek egyedül is a gyerekekkel. A teraszon kicsit uncsi egy órát löködni a babkocsit, nálunk ugyanis álló kocsiban nincs alvás. Amíg megjön, addig még gyúrnom kell egy kicsit, mert kb. 20 kg-ot cipelni 4 emeletnyit így sem lesz egyszerű.

Kép

Kép
szofi74

Banika! tényleg főzni kell! akkor ez lusta asszonyoknak nem való :)
Én úgy csinálom hogy hozzáadom a gyümihez amit leturmixoltam oszt jóvan :)

Benszi! Dehogy szörnyen!!! de minden képen más hajhosszúságot is színt látok! Most milyen a hajad? Csini vagy!

Eszti! képet a kocsiról a csajokkal. Én is sajnáltam az előző kocsit, meg egy csomó babaruhát :(

Én semmit nem mosk külön, és nem is vasalok:)

zsuzska80
Szombathely

Mi van Pasi?
Rosszul viseled,hogy ez a sok nő nem csak veled foglalkozik?
Vendég

Bőgőmasinák! :P Mondom ezt én, aki a kórházban a szülést követő második napot végigbőgte... :oops: Pedig alapból nem vagyok sírós.

Eszti!
Pontosan hol vagytok lerakva?

Pasi!
Nem félsz, hogy ebéd nélkül maradsz? 8) És NEM VISZEK SZOKNYÁT HÉVÍZRE, MERT EGYIKBE SE FÉREK BELE. Nem lesz hova bújnod. :P
vovanda

Sziasztok!

Benszi: szépek vagytok!

Eszti: szuper hírek! Látod még pénteken mennyire letört voltál, most meg már javul a helyzet! :D Képeket várjuk!

Vanda: nekünk is van rengeteg ruhánk! Most még gyűjtöm a sógórnőmnek, mert ha a pocaklakó kislány akkor megkapja. De ha kisfiút vár akkor , gyertek majd át válogatni.

Tudom, hogy már ezerszer volt téma, bocsi, ! Mit adtok tízórai a gyerkőcöknek?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Maryska, Benszi basszus Ti tök szépek vagytok! :roll: :lol:

szofi, gratula Bubukához! :lol:

Tonti
sok puszi Pankának, Ratenak! Pikkelysömör, az gáz! :roll:

csajok, segítsetek mán!
Találtam egy guszti célkagombóc receptet (furán hangzik, de bizti finom lehet) és az Istennek se akar lejönni a kezemről a cékla, pedig mán dörzsölgetem itt citrommal is! Úgy nézek ki, mint egy véreskezű ... :roll: :oops: 8)

Petra
Kép
petricsek

Vanda
Kiskőrös.
Vendég

Külön mosok mindent vasalok

Zsuzska
Akkor most megfőzöd,utána turmixolod?Én hülye vagyok nem értem

Ici-pici rucikat én eltettem,nem adom oda senkinek :oops:

Szofi
Az egyik barátném is Bubuka :lol:
Vendég

Petricsek
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Lekopik :roll: :roll: :roll:

Myra
az én csajaim kihagyják a 10 órait,de gyümit adnék.
Vendég

Szofi: gartula az autóhoz! Na meg a hordozóhoz is!

Vanda: milyen volt a ma reggel Baluval?

Tünde
Kép

Kép
myra77

tünde
mi leginkább gyümölcsrizst v. zabot ettünk anyatejjel v. tápival ...

Petra
Kép
petricsek

Riddencs! Szerintem sem tudod sajna megúszni a köztes autósülés nélkük. Mi olyat akarunk harmadiknak, amit most kaptál. Amikor alaposabban körbejártam ezt az autósülés témát, akkor a legtöbb helyen 1. és 3. ülésnek a Concordot ajánlották, viszont 2. ülésnek egy kicsit lehúzták. Ott (9-18-ig) állítólag a Maxi Cosi és a Römer jobb. Nekünk Concord Baboo hordozó volt 8 hóig, most Römer King. Nagyon jó, csak sajna nem valami olcsó. Ahol pedig végezni szeretnék végre (remélem sok mínusz kilóval együtt :) ): ELTE ÁJK.

Kép

Kép
szofi74

Jaj,már annyiszor akartam kérdezni :roll: :roll: :roll:

Ti beadatjátok az agyhártyagyulladás elleni védőoltást?
Vendég

Szofi
Kérünk képet Bubukáról :D :D :D :D :D
Vendég

Eszti: gyümi oké, de ezek a Minik válogatnak. Főleg Emma. Neki nem kell csak az üveges. Próbáltam már nála, hogy fél üvges, meg fél alma, meg ilyenek, de az első kaál után csak mososlyog és szájzárt kap. :roll: De kitartó vagyok, azért mindig bepróbálkozom, hátha.

Petra: biztos buta kérdés, de a gyümölcsrizs az milyen, amit nekik adtál? :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tízórai: nálunk gyümölcs sinlaccal vagy valami pehellyel. Turmixolva bezzeg megeszik. A gyümilével mi bajuk lehet??? Nem igazodom ki rajtuk.

Kép

Kép
szofi74

Szofi: köszi. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Eszti! mi már beadattuk régebben! nem volt semmi gond.

Banika! nem főzöm meg. leturmixolom a gyümit, oszt ezzel sűrítem, oszt jónapot! :)

zsuzska80
Szombathely

Petri
Az enyém sárgarépás :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti! Rendben, úgyis fotózós hetet tervezek. A hétvégén rájöttem, hogy mostanában a törpékről is alig készült.

Kép

Kép
szofi74

rizst pici vízzel felfőzöm/megpárolom, végén beledobálok almát, majd hígításnak hozzádok tápit v. anyatejet és turmixolom. ennyi meg egy bambi. (vagy még tehetsz bele banánt, én Kecskeméti gyümit is volt, hogy kavartam az íz miatt) nagyon pici só nem árt a rizshez, gyümihez.

Petra
Kép
petricsek

cica: májusig még belefogysz:D
akkor nem megyek ebédelni, ha nem kapok.....

banika: ennyi csaj között 1 szál pasi....szerinted????
még szép, hogy nektek kellene állandóan velem foglalkozni:P
1szálpasi

banika, az is fini lehet. :)
A sárgarépára ráadásul azt írják, hogy párolva jobban kijönnek belőle a vitaminok!
Múltkor kaptak nyers almát, S.répát és natur joghurtot, szerintetek megették?! :lol: (Mondjuk húgom megkóstolta és aszonta pocsék. :oops: )

Petra
Kép
petricsek

...márminthogy jobb párolva adni

Petra
Kép
petricsek

Petricsek
Ez a gyümirizs tök jó ötlet :D :D :D
Vendég

Eszti!

Mi Rota kivételével eddig mindent beadattunk, most a barihimlősön gondolkodom, tudja vki mibe kerül???

Tízórai: natúr joghurt + tönkölybúzapehely + alma, körte

Judit

jucicuki

kb 7 ezer Ft/fő Juci. Ha bölcsiba/oviba mennek én is beadatom.

zsuzska80
Szombathely

Juci: Azt hiszem 6900 ft a barihimlő.
Vendég

TV témához akartam még írni, hogy nálatok nincs BEBE TV? Én mondjuk nem szeretem, ha napközben megy a TV (mármint a gyerekek miatt, én magamban szívesen elbámulnám naphosszat). A férjemet már sikerült leszoktatni arról, hogy háttérzajnak használja. Nálunk most az megy, hogy csak mi tévézhetünk (hiradót, kedvenc sorozatokat gyerekfektetés után felvételről). Gyerekeknél csak legeslegvégső megoldásként nagyon extra nyügi esetén alkalmazzuk, akkor viszont BEBE TV. Itt inkább csak színes képek és rajzok váltják egymást nagyon lassan és nincs az a villogó képhatás, mint a rajfilcsatornáknál.

Kép

Kép
szofi74

Petra. Köszi, ez jól hangzik.

Judit: a bárányhimlő nekünk 7.000 Ft volt 3 éve. Úgy tudom most is kb. ennyi.

Tünde
Kép

Kép
myra77

szofi, nekem apósom mondta a BEBE TV-t, amibe tegnap belenéztem, de 10 perc után apával idegbajt kaptunk tőle ... :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Petra! Ez a gyümölcsrizs nagyon jó ötlet, én is lenyúlom. Vagy legalábbis próbálkozom vele, hátha bejön a kis válogatósaimnak. (Myra kezet foghatunk, nálunk is van sokminden, ami nem csúszik le a kis gigájukon. Én is trükközök állandóan.)

Oltás: ez nekem nagy dilemma. Mi dokinénink a kötelezőkön kívül semmit nem javasol, sőt mást be sem ad. Van még valaki, aki csak a kötelezőket adatta?

Kép

Kép
szofi74

mi is csak a kötelezőket+ 2 Prevenart (de ebből nem is kapunk többet, mert állítólag nem lesz utánpótlás az országban :evil: )

Petra
Kép
petricsek

DMes kuponban kaptunk ingyé Nestlé babyCompote-ot és babyDessert-et, az is megy most nagyon. Nem olcsó, de banánnal, almával, kekszel, bulátával adva ez is egy alternatíva ...

Petra
Kép
petricsek

Szofi: érdekes ez az oltás dolog. Ilyet még nem is halottam, hogy nem ad be mát az orvos a kötelezőkön kívűl. Ha kéri a szülő akkor sem?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Petra! Nekem is hajam égnek áll tőle, de a gyerekeknél szájtátás és minden hiszti elfelejtve. Szerencsére ritkán kell alkalmazni (egyenlőre). Nálunk nagyon bejön a zene is. Kolompost imádják. Táncolunk velük (vagy egyéb módon csinálunk hülyét magunkból), vagy hintáznak a zenére... Mostanában egy kemény lapos mesekönyv nézegetéssel is elvannak a kiságyban addig, amíg a másik fürdik, öltözik vagy pelluscserén van.

Kép

Kép
szofi74

Kötelező + Prevenar + Jázmin barihimlőt, amikor Lilin kijöttek a pöttyök.
Vendég

keménylapos mesekönyvet mi már rágjuk, sőt esszük! úgyhogy óvatosan!

Petra
Kép
petricsek

binyek!de vagany hogy oriasi lakasotok lehet :D mikor indultok hajozni?

petricsek! nagyon rendes volt apa, es hamar el intezed a dolgaidat es makizhatsz nyugodtan egesz nap :D

tonti! hatha meg uszatok a mutit, szoritok! :D sajnalom Annacskat :cry: mi az a pikkelyvalami?

mariann! le se pipald apat, majd sirva jon konyorogni :D
ja es merre voltatok itt olaszban nyaralni?

benszi! nagyon szep vagy!

en kulon mosom 60 fokon + teszek fertotlenitok + oblitott es anyum ki vasalja :D :D :D

ja Mattia az este a laza 39.1, ma reggel 38.6 delutan megyunk dokihoz

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?