Sziasztok!
Kata:köszi a tanácsot, megpróbálom napraforgó vagy olivaolajjal.
Mágnes:hagyd a csudába a mérleget!!!Csudajó képek!!!
rita:örülök, hogy újra itt!
Magdolnasz:köszi a szupi linket!
Batkata:grat. a jól sikerült talihoz!
Katuska:apukádnak kitartást, nektek pedig sok erőt!!:(
kisbogacs:örülök, hogy tetszett a film, jól sikerült a kimenő!
Maszatmanó:én is hallottam a rántott leves jótékony hatásáról, csak sajna én utálom.
Luca:nagyon szép babátok van! Üdv. köztünk!
Hanna:sajnálom, hogy így sikerült a 7vége. Sajnos tudjuk, hogy csak jót akarnak, és szívből jön, amit tesznek, csak a következményekre nem gondolnak. Majd megnyugszanak!
Én sem ugrom egyszerre manóhoz, így már csak akkor sír, ha vmi gondja van:éhes, kakás,megunta a szőnyegen stb.
Bartika:jobbulást gyerkőceidnek!:(Fürdéskor nálunk is dettó ugyanez megy. Előtte, utána üvöltés, vízben vigyorgás. Kakis fürcsikor viszont vigyorgás van.:S, ki érti ezt?!
csöre:köszi neked is a tippet! Jonsonst próbáltam, az kiütötte, Gabit még nem próbáltam.
Erika:grt. a 4kg-os határhoz, és az akrobatikus mutatványokhoz!
Vickybabe:sajnálom a sírást!:( Nagyon cuki Levente!
Petne:ti sem panaszkodhattok, szép kis tokája van a leányzónak.

Bizti nem éhezik. És ez a nézés!!!
enikő:igen, most tart a tejcsi, minden nap sikerül 120-130 ml-t lefagyasztani. Ahhoz képest, hogy majdnem elapadt, ez csudajó.
védőnő:már én is kiakadtam rá. Bármit kérdezek, sosem tud semmit. Jóbb, ha magamtól jövök rá a dolgokra, meg tőletek is többet tanulok, mint tőle.
Gombócmakka:én a hajlatokat is kentem.
Katuska:Noéminek is a köldöke van nagyon kidudorodva, és kemény körülötte. De majd 2 hét múlva megmondja a doki. Ennek a védőnőnek már nem hiszek.
Bálintanyu:nappal, ha nagyon ritkán bealszik szopi közben, akkor viszem a kiságyba. De általában magától alszik wl a babyhordóban, vagy a játszószőnyegen, bár ezek max. fél órás alvások.
Férjem remélhetőleg a 7végén jön haza. Nagyon hosszú ez a 2 hét, és nagyon kevés a 7vége. Most elhatároztam, hogy szombat d.e. rábízom a gyereket tejcivel ellátva.

Én pedig elmegyek hosszú idő után fodrászhoz. Így megszépülök(amennyire meg lehet egy új frizkótól:D), párom meg ismerkedik babóval. Estére pedig elcipelem vacsizni egy étterembe, persze ez meglepi lesz, csak még nem tudom, kire merjem bízni babucit. Szívem szakad meg, hogy másra kell bíznom, de vissza kell szerezni a férjemet, míg lehet.
És most elszánt vagyok, így jobb a kedvem is.
Kata:tegnap este pl. nekem sem volt elég 1 cici. Ma viszont folyamatosan tudok fejni mindkettőből. Ha már kevesebbet eszem, vagy alszom, egyszerre csökken a mennyiség.
Krisz:az én kezem is majd' leszakad a hordozótól. És ennél csak nehezebb lesz.:S
csöre:ügyi kis csöppség! Már én is félek a szuritól.:S
Képzeljétek, Noémi is átaludta az éjszakát!!! 22-6ig, maj 7-10ig aludt. Olyan fitt vagyok ma.

Bizti meglesz a böjtje, de ma éjjel bírni fogom.
Kiscsajszim pedig egy csoda, komolyan. Eddig azt hittem hülye vagyok, és képzelődöm, de nem. Minden kaki előtt mondja, hogy pffűű, amit én szoktam neki mondani, mikor érzem a csomagot. Aztán jött a puki és az ajándék.