A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrum - babás topik"

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi az offolásért csajok :oops:
Vendég

Manda!

Egész délelőtt rád gondolok!!!!!!!!!! Lehet, hogy te már tudod is, hogy kismami vagy :!: :!: :!:

Judit

jucicuki

Manda
jaj már nagyon várlak :lol: :lol: :lol: szerintem te már tegnap tudtál valamit igazam van??utólag megirhatnád :wink: :wink: minden órában lesem a babnetet :oops: :oops:

Benszikém
ott leszünk :P :P annyira cukik ezek a kölkök,Balunka az a grimasz,oltári :lol: :lol: pusza

bibar

Manda!
Szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lucia!
De jó hallani felőled! Sajnálom, a betegséghullámot. Jön a tavasz, jobb lesz!
Jó nagyok már a gyerkőcök, de mi is növünk. :) Nálatok is Luca kezdett először beszélni, Zsomzsom meg később? Nálunk ez a helyzet. Vagyis Zsuzska már szépen mond mindenfélét, Gergő kb 1 hónappal van lemaradva beszédügyileg. Zsuzska szépen el tud játszani egy helyben, rajzol, épít, Gergő jön- megy, tolja dömpert, emeli hoz, visz, rakod. Ahogy kivettem a szavaidból a Luca-Zsomzsom páros is hasonlóan működik. :)

Zsókuci!
CSatlakozom Lukihoz. Hiányzol!

Elan!
Igazad van, nem lóverseny! Te viszon hamarosan futhatsz Gabi nyomában! :lol:

Witch!
Én is örülök a kakihelyzet javulásának!

Benszi!
Édesek, mint mindig. :)

Kép
gica1

Mandaaaaa

gyere mááááár!!!!Nagyon szorítok!!!!!

Benszi

tűzzük ki célul az utána következőt,oké? :lol: De jól esik ám,köszi :D
Az ikrek meseszépek.Jó hosszú haja van Dórinak ahhoz képest hogy már háromszor levágtad :roll: A nagy találkozáson azért a kezedbe adnám a lányom buksiját :roll: Csak az apja ne lássa mert már a gondolattól is sík ideg :lol:

Witch

hú a fél üveg azért nem kevés :D de mindent a kakiért :wink:

Bibarkám

:P csók :P

Kép
lukrécia

Csajok!
Köszi a dícséretet!

Lucia!
De jó,hogy jelentkeztél!
Hogy bírod a melót a gyerekek mellett?Okosak a gyerkőceid,hogy ennyi verset tudnak már!

Gica!
Anyám,akkor mindjárt kezdődik a dumálós korszak?

Bibarkám!
És ilyen grimaszt nem csak jókedvében csinál Balu,hanem amikor meghibban a lelkem és hisztizik!Ő lesz a plázában földre verjük magunkat gyerek! :oops:

Luki!
Na jó a következő is jó lesz,de azt már nem úszod meg és a lánykád haja sem :lol: Apa majd kint a teraszon szittyózik addig Bibar apuval és Benszi apuval,így nem látja majd! :lol:

Manda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Benszikém
nem lehetne hogy én szittyózak Benszi apuval és Luki apuval? :lol: :lol: :lol: :lol:

Manda
ez nem ér,percenként nézem ez már beteges :oops: :oops: :oops:

Lukikám
látom te is kukkolsz egyfolytában :wink:

bibar

Bibarkám!
Bármit lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Süni!
Utólag boldog névnapot neked!
Vendég

Sziasztok!

Alszanak a lurkók, így talán tudok írni és képet feltenni.
Jól vagyunk, Zalán már több mint 5 kg, szóval hízik rendesen. Miló nagyon jól bánik a kisöcsivel, még levetkőztetni is segít, ő patentolja ki a rugit, és mindent szükséges dolgot odapakol nekem(popsitörlő, krém, pelus stb) A pihenőfotelben ringatja, énekel neki, simizi a pociját, olyan édes, meg tudnám zabálni. A plüsseit büfizteti, pelenkázza stb. Még mindig a Mikulás és a Karácsony bűvöletében él, mert napont többször énekel nekünk: Suttog a fenyves...Évi és Peti vár....Kedves öreg télapó.... Ha így megy, kitart Mikulásig.... :lol:

Manda
Szorítok!

Lucia
Jó, hogy jelentkeztél, képet is tehetnél fel a lurkókról!!!!

Share
Mielőbbi gyógyulást a férjednek, a lurkókhoz meg kitartást. Amellett, hogy összességében egy tündér a Miló, ő is be tud bolondulni. Na akkor viszont nem is akárhogy. :wink:

Oltáskérdés
Mi a bárányhimlő ellenit beadattuk, de a rotát nem, mert hasmenéssel-hányással járó betegséget más is okoz.

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek
Teszek fel képeket, jó sokat :lol:
Miló llandóan felveszi a ruháimat, cipőimet
Kép
ez még karácsonykor készült
Kép
Zalán
Kép
Kép
Kép
a kendőm is tetszik Milónak
Kép
Zalán mosolyogni próbál
Kép
Kép
Kép
Kép
ezek a szempillák
Kép
testvérek
Kép

Kép

Kép
agnese

Agnese!
Nagyon gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Manda
ez már kinzás :shock: :shock: percenként nézem :oops: :oops: ezek szerint mégis te irod meg a jó hirt? :wink:

Agnese
nagyon szépek a fiúk :lol: a kicsi zalánt megzabálom,annyira cuki :wink:

bibar

Sziasztok Lányok!

Most csak Manda miatt ugrottam be, pedig vidéken dolgozom csak becseleztem a gépet :)

Szóval Manda merre vagy már??????????
Anniyra izgulok érted :wink:
madrin

Sziasztok Lányok!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!
Sajnos még nem csatlakozom hozzátok, még más utakat kell bejárnunk.
manda

Manda... :cry: Nagyon sajnálom!
elan

Most olvastam vissza, nagyon aranyosak vagytok! :cry: :cry: :cry:
manda

Manda :(

nagyon várunk ide.A francba.

Kép
lukrécia

Manda, nagyon sajnálom! Puszi nektek

Lucia

Kép
lucia1

Manda!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Manda!

Nagyon sajnálom, pedig sokat gondoltam rád...

Benszi!

A szél jön, csak a kaki nem jött, de mostmár minden okés :)
Csodásak a gyerekeid, igazi kis huncutkák :)

Agnese!

Csodásak a fiaid, főleg amin ketten vannak :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Manda!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
gica1

Manda, annyira, de annyira... :cry:

KépKép
süni76

Manda!
Jajj istenem! Én is annyira sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kira76

Manda drága,

Szívből és őszintén sajnálom! :cry: :cry: De eljön a mi időnk is előbb-utóbb, tudod! :wink:

Millió puszi, és fel a fejjel!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Olyan, de olyan drágák vagytok, komolyan... :oops: Itt potyognak a könnyeim... :cry::cry::cry: Ti is nagyon hiányoztok nekem... :oops:

Holnap jövök, és írok többet!

Millió puszi addig is!

Kép

Kép
zsókuci

Manda :cry: (annyira biztos voltam benne, hogy sikerült)

Zsókuci :lol: (gyere, mesélj)

Judit

jucicuki

Köszönöm Csajok az együttérző soraitokat.
Puszi Mindenkinek!
Gyönyörüek vagytok!

Zsókuci
Hát én már nem is tudom.
Még egy stimu, plusz előtte még vizsgálatok, aztán majd meglátjuk.
Puszi!
manda

Manda
Kép

Agnesee
Nagyon szépek vagytok :D

Benszi
Te milyen időközönként szoktad vágni a gyerkőcöknek?

Zsókuci
Már alig várjuk :wink:
gabicsibe

Sziasztok!

Manda! :( Ha van kedved, hívj, jó? Puszillak

Gabi, nem sajnáltad a haját?Mi minden hónapban vágatjuk már 4 hós kora óta, de csak annyira, hogy ne lógjon a szemébe, úgy havonta 1-2 cm-t. Bár már én is gondolkodtam rajta, hogy veszek egy gépet, de úgy félek, hogy elrontanám. Ügyes a férjed.

Benszi, ha te vágod a hajukat akkor is sírnak? Nálunk, már ha a fodrászlány előveszi az ollót megy a házeladás..:)

Agnese, nagyon édesek! :)
torolve_20130114141731

Manda!

Nagyon sajnálom! :(

Agnese!

Nagyon szépek a srácok! :)
Nem semmi az a szempilla....

Kép
nika28

Sziasztok!

Gabi, ügyes a Boti nagyon! Én is próbálkozom a poharazással, de inkább csak olyankor, amikor van türelme hozzá, és csak néhány kortyot kér. Kaja után, amikor viszonylag sokat iszik, inkább üvegből adom.

Benszi, édesek a kölkek :)

Gica, úgy látom, igaz, hogy a csajszik cserfesebbek ;)

Agnese, sokat gondoltam Rád, hogy mizujs Veletek! Nagyon szuper, hogy így szereti Milán a kisöccsét. Nagyon szépek a fiúk, látszik rajtuk, mennyire kiegyensúlyozottak.

Zsókuci, nem úgy volt, hogy ma írsz? ;)

Na, vettünk egy hálózsákot a Kenguru Kidben (ez van hozzánk a legközelebb), félvastag, szóval most pamutrugit adtam alá, meg hosszúujjú bodyt, ha melegebb lesz, akkor majd kevesebb ruhával is tudja használni... Kipróbáltuk is próbáltuk az éjjel, Gabi nem tiltakozott... persze kicsit rátekeredett, de a takarójával is ez szokott lenni a helyzet. Nem ébredt többször, mint szokott.

Tanácsot szeretnék kérni az esti főzelék-ügyében... Ti ugyanazt adjátok/adtátok, mint amit délben vagy másfélét főztök?
Most nálunk úgy van, hogy délre főzök neki egy emberes adagot (250 grammot), azt le is tolja, este pedig üvegeset adok neki kb. 150-et, ami mellé még szopik is. Azért csinálom így, mert nincs kedvem kétfélét főzni, és így változatosabb... de igazából lehet, hogy nem bánná, ha ugyanazt enné, mint délben, nem? Tanácstalan vagyok.

Kép
elan

Kata
Még a héten itthon vagyok, a nővédelmiben a doki rábeszélt, hogy ne menjen még dolgozni hétfőnél előbb.
Majd hívlak, vagy sms-ezünk.
Puszi
manda

Sziasztok! :)

Na, most végre van időm írni, ugyanis beteg vagyok… valószínűleg influenza. Torokfájás, orrfolyás, köhögés, szóval azért megmaradok :D Mától itthon maradtam, mert nem vagyok túl jól, na meg fertőzni sem akarok bent.
Szóval köszönöm még egyszer a hiányolást, nagyon aranyosak vagytok!
Hát velem semmi jó nem igazán történik, leszámítva, hogy most készül a Bt.-nk :D Ma írtuk alá a papírokat, és ha minden jól megy, legkésőbb a jövő hét elején kész is lesz. Most már csak egy jó kis helyet kellene találni, egy szalont, ahol tudnék asztalt bérelni, és forgalmam is lenne, akkor azonnal felmondanék, és végre csinálhatnám azt, amit szeretek. Sajnos a melóhely még mindig elég rossz. Ami egyedüli jó dolog, hogy közelebb költöztünk, így csak fele annyi km az út, mint eddig, cserébe viszont fizetni kell az irodaház udvarában történő parkolásért, és hát sajnos muszáj, mert elég „érdekes” környékre költöztünk. Éjszaka nem szívesen sétálnék kint, és hát napközben sem szívesen hagynám kint a kocsit. :roll: Sajnos elég feszültek vagyunk mostanában, ami főleg a munkahelyből adódik, és a nem túl fényes anyagi helyzetünk miatt… Néha össze is kapunk Zozóval, na de ezen remélhetően hamar túlleszünk, és remélem Ő is talál most már valami jó állást magának, mert elég sok sikertelenség van most mögötte, ami szintén nem tesz jót. De szeretjük egymást, és ezen is - mint annyi minden rosszon már-, túl fogunk lendülni. :)
Viszont azt beszéltük a napokban, hogy a jelenlegi helyzetekre való tekintettel, örülünk, ha talán jövőre vissza tudunk menni a BMC-be. Nem hiszem, hogy idén bele fog férni a büdzsébe, sajnos ezen nem tudunk változtatni, legalábbis jelenleg nem úgy fest a dolog. Rossz, mert jó lett volna idén, én sem leszek már fiatalabb. Na, mindegy, ez van, végülis jövő ilyenkor még csak 32 leszek :roll: :shock:
Jaj, hát nagyon szépek a gyerekek! :D Nem győzök velük betelni! :D
Na most visszaolvasok, aztán írok még egy kisebb litániát :D

(Elan, türelem :D:D)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Gratulálok a Bt-tekhez! Tessék gyógyulgatni otthon egy picit!
Kívánom, hogy minél előbb találj magadnak egy jó kis szalont, ahol kedvedre dolgozgathatsz és férjecskéd is pedig egy jó kis állást találjon magának!

Puszi!
manda

Zsókuci!

Én kívánom, hogy akkora forgalmad legyen, hogy még idén vissza mehessetek :).
Merre akarsz helyet? Én könyvelő vagyok, és egy kozmetikus ügyfelemnél lehet hogy lenne hely...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Na, most meg is fogtok unni :D Remélem, senkit nem hagytam ki :oops: Ha mégis, nem szándékos! :D

Chesti drága,
Van már valami eredménye Nikinek a hajhullással kapcsolatosan? Várom ám az e-mailt :wink:
Havas képek szuperek! :D:D

Luki,
Falatka annyira helyes kiscsaj, jó a hintás, „szerelmesen” kép Rólatok!

Bibar,
Annyira ééédes Olivér! Megzabálom! :D:D:D

Luki, Bibar,
A légyottról a képek nagyon jók! Szétröhögtem magam rajta! Szuperek a kommentek hozzá :D:D

Elan,
Annyira cuki kispasi Gábor! :D Nagyon tetszenek a közös képeitek, olyan szépek vagytok, nyugalom és harmónia árad belőletek! Komolyan! :)
Köszi a tippet, tervezem felrakni arra az oldalra a weblapomat, csak mindenképpen meg szeretném várni, amíg találok valami helyet, na meg, amíg számlaképes nem leszek. Elég parás vagyok, nehogy ebből legyen a baj…

Witch,
Alvási dolgokkal hogy álltok? Mikor mentek az alváslaborba? A korábbi képek nagyon jók, és hát ha lehet, így utólag én is a „keresztapus” képre szavaznék :wink: :lol: Igazán jóóó :oops:

Bessy,
Hát Zorka… már most nagyon huncut :D Kis hussiii :)

Fiona,
Bence még mindig terrorizál? :wink: Vagy már javult a helyzet csípés-karmolás ügyben? Erősen próbálgatja a szárnyait szerintem, azt figyeli, hol a határ, meddig mehet el… nem? :roll:

Málna,
De jó, hogy jelentkeztél Te is! :D Nagyon helyes a kisfiad! :D Az uszis képek a legjobbak :lol: Sajnálom az alvásos kálváriát, de a lényeg, hogy túl vagytok rajta!

Agnese,
Nagyon szépek a gyerekek! :D Szépek vagytok!

Benszi,
Hát, én csak ismételni tudom magamat! :D Nagyon szépek a gyerekek! :D Beszarás ahogy ott ülnek egymás kezét fogva :D:D:D

Vicuska,
Remélem továbbra is minden rendben a férjeddel :) Most olvasom azt a hsz-t, amikor írtad, h most jött ki az új kocsitörlesztőről a levél… háááát, nekünk is napokban jött ki az új… sokkolt is minket a hír… :evil: :evil: :shock:
Nagyon csini vagy ám, hallod-e! :wink:

Rebe,
Sajnos a váci kiruccanásunk elmaradt… :roll: úgyhogy egyelőre még a beszámoló is. De hamarosan, majd lesz madridi :D Milyen szépek és nagyok a lányok! :D

Gica,
Képeket is kérünk ám! :D

Nika,
Pocakfájással hogy álltok? Remélem már a múlté! :) Nagyon helyes Ati! :)

Judit,
Hűűű, mekkorák már a lánykák! :D Tündériek, de tényleg! :D Látom, már a házimunkából is kiveszik a részüket :wink: :lol: Irigy-birigy vagyok a szépséges péksütikért! Korábban mi is próbálkoztunk, de hát meg sem közelítette a tieidet! Esetleg, ha priviben, vagy mailben küldenél recepteket, azt nagyon megköszönném :oops:
Sajnálom az alacsony IgA szintet… :roll: gondolom még nem sikerült így dönteni a munkahely-ügyben…

Nellike,
Szépek a nevek! :D Pocakkép? :wink:

Süni drága,
nagyon szépséges a pocid, és csini kismami vagy! :D Bár már azóta biztos jó sokat nőtt a pocid, én most még a közel 1 hónappal ezelőttire reagálok :P

Zuzmó,
Tee eltűnt nőszemély… most megint fél évig nem hallunk felőled? :wink: :P Megkaptam ám a privit, de még nem hívott az emberke. Ha gondolod, mesélhetsz még priviben! Örülök, h jól vagytok, és gratulálok a szép eredményeidhez! :D

Morzsa Kriszti,
Hát helllóóóó! Jó, hogy írtál! :) Aztán hajrá, nem feladni, hallod?

Share,
Nagyon szépek a fiúk! :D És jó nagyon a közös kép! :D
Megértem a tejjel kapcsolatos aggályaidat, én sem bíznék abban a nőben, elég érdekes… :roll: Szerintem is jól döntöttél.

Kira,
Nagyon édes Olivér! :D

Gabicsibe,
Olyan nagy már Boti! :D Nagyon helyes kópé! És milyen jó az új sérója :wink:

Timy,
Jó hogy Te is jelentkeztél! :) Norcsi szép nagy lány :D

Vikkata,
Hát, de jóóó :D Lőrinc annyira édes, helyes kispasi! :D Ez a haj! :D Kéész vagyok tőle! Jó, hogy jelentkeztél Te is :)

Jerika,
Nagyon kis édes a kisfiad! :D

Luciaaaa,
Annyira örülök, h írtál! :D:D Képet kérünk Lucáról és Don Zsombiról :D:D Én is sokat gondolok Rátok, sok-sok puszi!!!!

Madrin!!!
Jaj, de jó, h látlak! Mizu veled???? Írj!!!! :)

Kép

Kép
zsókuci

Manda, Witch,
De édesek vagytok! Köszönöm! :D

Witch,
Hm.. hol? :wink: Privit ha tudsz, esetleg... :wink: Lehet holnap nézem már csak meg, mert nagyon elfáradtam a gép előtt, és vonz az ágyikó...de írj, ha tudsz vmit :) Köszönöm szépen!

Kép

Kép
zsókuci

Manda Sajnálom :cry:

Zsókuci Jobbulást neked.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Gabi
én soha nem adtam neki főzit estére :oops: :oops: régebben táp volt a vacsi,aztán szendvics és tejital a mostani vacsi :wink:

Zsókuci
de jó hogy irtál,soha nem ununk meg,irj csak sokat :wink: annak nagyon örülök hogy a körmözéssel tudsz majd foglalkozni,annak nem hogy csak jövöre mentek vissza :cry: :cry: ez a fránya pénz,megneheziti az életet rendesen :cry: Zozonak is drukkolok egy jó állásért,neked meg egy jó kis helyért,jöhetnél a közelembe,tuti hozzád mennék :lol: :lol: puszika

bibar

Csajok, csak gyorsan írok, mert szörnyű dolog történt, Gabi lefejelte a komódot, de úgy, hogy felrepedt a homloka egy pici helyen, és egy elég nagy kék búb nőtt rá... volt 1 perces bömbölés, de azóta jókedvű... most nem tudom, vigyük-e dokihoz, vagy ez még a "belefér"-kategória... szerintetek?

Kép
elan

Elan,

Hát, én lehet, hogy elvinném a helyedben a biztonság kedvéért dokihoz. Inkább legyél a szemükben "hülye, aggódós anyuka", minthogy baj legyen :roll: Ez az én véleményem :)

Kép

Kép
zsókuci

Elan, most nézem, már tuti eldöntöttétek, de én is elvinném dokihoz :oops:

Zsókuci!

Jobbulást!
http://limarapeksege.blogspot.com/ Én innen lesek, Marcsi valami fantasztikus szépeket süt és amit eddig kipróbáltam, mind finom is volt.
Nem tudom, mi lesz még a melóval, lehet bevállalom négy órába és csinálom ha Ati hazaért, mert a pénz meg szerintem kelleni fog...

Agnese!

Szuper a kis családod, nagyon szépek vagytok!

Judit

jucicuki

Gabi én is főzit adtam Raminak vacsira, de én is más és mást. Ha megeszi jóízűen akkor jól csinálod! Később meg úgy is jöhet a virsli, rántotta, szendvics.

Zsókuci, hát szia Te kis elveszett, gyógyulgass.Sajnos az anyagiak mindent behatárolnak, nagyon kívánom, hogy rendbe jöjjetek az állásokkal!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Elan!

Hogy vagytok? Mi lett végül, mentetek?

Judit

jucicuki

Jucicuki, Zsókuci köszi!!! Hát nem mentünk :oops:

Figyeltem Gabit egész este, vidám volt, éjjel úgy és annyit aludt, amennyit szokott... Ma reggelre a homlokán már csak egy kis lila csík van. Tudom, hogy még napokkal később is kijöhet a dolog, úgyhogy most várok kb 10-ig és felhívom a dokinéninket, hogy mi legyen. Majd beszámolok!!!

Kép
elan

Elan!
Boldog szülinapot tegnapra!Ha nem furcsa a gyerek én akkor nem vinném dokihoz!Mi estére még most is tápit eszünk,mert egyszerűen utálják a tejet!

Witch!
A szélcső nekik sokat segített a kakinál.

Bibarka!
Csók!

Zsókuci!
Sajnálom,hogy egy rossz periódusban vagytok éppen.Köszönöm a kölkök dícséretét!Remélem hamar találtok egy klassz helyet és akkor nem kell jövőig várnod!

Vikkata!
Komoly hiszti van nálunk is hajvágásnál.Szergény nem érti,hogy kínzom és nem vigasztalom.

Gabicsibe!
4-6hetente vágom Balunak.
Vendég

Akkor most bővebben :)

Zsókuci, szuper, hogy végre hosszabban írtál! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön beindítani a "praxist", és Zozó is találjon valami jó munkát, amit szeret. Jobbulást Neked! A korod miatt ne aggódj, fiatal vagy még! De azért persze menjetek minél előbb vissza babásodni, még idén, ha kérhetjük ;)

Bibar, Vicuska, a főzelékesdit én kérdeztem ;) És igazából nem az utolsó étkezésre gondoltam, mert az még szopás és tápszer, hanem a 6 körülire...

Húúú csajok, olyan gesztenyés-almás pulykát kotyvasztottam Gabinak, hogy legszívesebben elenném előle :D Isteni lett, pedig nekem általában nem ízlenek a pépek...:)

Majd beszámolok, hogy mit mondott a doki... Most épp nehéz eldöntenem, hogy emiatt a hülye idő miatt alszik már egy órája Gabi, vagy az ütés miatt... pfff..

Kép
elan

Kép

Kép

Kép

Ezt csak úgy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?