A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Rana, ne tojj be! Nem megy az a baba sehová. Én is csúsztam az utro dugdosással. Egyedül a reggeli volt mindig egy időpontban. A többit nem tudtam óramű pontossággal bedugni. És ami kifolyt, az kifolyt. Amennyi kell a szervezetnek, annyi úgyis felszívódik, a többi meg természetesen kifolyik. És egyik dugás után sem feküdtem fél órát. Inkább ültem, mivel dolgoztam. NYUGI!!!

Mindenkinek szép vasárnapot kívánok! Remélem később kisüt a napocska is! 8)

skrisz72

Laptetőt átadom most Dezsinának!!!! Hajrá Dezsina!!!! :lol: :lol:

skrisz72

Szép vasárnapot mindenkinek! :D

Elutazunk csajok, jók legyetek. Ma mondjuk meg a szüleimnek, hogy érkezik az új unoka. :D Köszi a tanácsokat, majd valamit csinálok. (Lehet hogy lelépek 2-kor :roll: ) Netközelben nem nagyon leszek, majd kedden jövök. Puszi

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, jó pihit!

skrisz72

Suliban volt pár napig, most meg az uram tart rám igényt, csak Rana pénteki híreit jöttem megnézni!

Szóval Rana!
Nekünk ilyenkor még semmi sem látszott!!! Lehet ott még bőven két baba is!!! Leírom ezredszer, hogy 4+6-on semmi nagyjából, 5+6-on két petezsák és =+1-en voltak szívhangok!!! És az egynek is tessék nagyon-nagyon örülni, mert különben jól megkergetlek cica! :lol:

Holnap jövök rendesen és mindent visszaolvasok ígérem.

Addig is mindenkinek puszi és mennek a drukkjaim kinek mihez!!!

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Dezsinám,mai adag ragacsok mennek!!! :wink:
Rana,jó pihit kívánok!És no para :D Puszi,Annmari,tüszőnövelők++++++++ :wink:
Katavirág,ragacsok neked is :wink:
Törpe,Bea,Till nemsoká uhu :D Drukk!!!
Vendég

Sziasztok!!! :D

25.cn, 36,8 regel7.30-kor. Msot jut eszembe, hogy ha a 15. nap körüli pici vérzéssel új ciklus indult volna esteleg (mert mostmár ki tudja)?...akkor lehet mindjárt lesz pém. :? Ha meg minden ment a maga útján, akkor meg csüt körül jön Piri.

Tegnapelőtt voltam megint fodrásznál, kis fazonigazításon, tegnap szoliban voltunk apával...és vettünk bérletet is 4200-ért amit lehet együtt is használni és kaptunk hozzá jó nagy Solisun-os esernyőt is ajándékba meg persze 12 percet plusszba.Tök jó! :D Ma meg hajat is festettünk megint...egyre szőkébb. :D És mindjárt megyek tornázok vmit....

Rana
De jó!Jó pihenést!Én is rosszul voltam kicsit a szájon át bevettól.Én szinte sosem feküdtem a hüvelyi után...kivéve este...de nem is nagyon folyt ki.

Pusszantás!!! :D
vizkriszisback

Vkrisz,egyre szebb leszel :D én fodrászhoz eddig mindegyik lombik elött elmentem,hogy letudjam egy időre,kivéve most...szóval utoljára ez a lombik elötti lombiknál voltam :oops: Már nagyon rámférne :roll: ...szolizni,hát az jó,nagyon kis fehérke vagyok,várom már a tavaszi napsütést,szerencsére gyorsan barnulok.
Kiváncsi vagyok hogy alakul a ciklusod :shock:
Vendég

Sziasztok!

Rana, sajnálom a cisztát, de nem lesz semmi baj, meglátod. Holnapra én is a WC-ben feldugdosósra szavazok. Igyekezz higiénikusan csinálni, utána meg ülj rá :wink: :wink: .

Árnika, drukkolok az inszemhez.

Puszi, Annmari, tüszőnövelő drukkok.

Dezsi, sokat gondoltam Rád tegnap. Babaragacsok mennek ezerrel.

Kata, gratulálok a betöltött 12 héthez!

Skrisz, és minden kismami, ez tényleg úgy van, ahogy Skrisz írja. Visszasírjátok még ezeket a nyugis napokat :D . Naggggyon jó lesz anyukának lenni, de minden perceteket a pici fogja irányítani. Nekem ez még mindig fura. Nincs ám olyan, hogy elhatározom, hogy 5 perc múlva ebédelek. Ha Julcsi nem így gondolja, akkor én aztán elhatározhatom, úgysem úgy lesz.

Kép
petne

Na végigolvastam a hétvégi termést!

Rana!
Mire ezt olvasod, már megoldottad a kérdést, de én is a wc-ben feldugásra szavazok! Volt, hogy én is így oldottam meg! :wink: És a lényeg felszívódik, mert nem folyik vissza rögtön.

Ciszta: mi a lombikba is úgy kezdtünk bele, hogy a bal petefészkemben 3 cmes csokiciszta volt. Ami nem múlik el magától, tehát most is ott van. :roll: De a Babákat nem zavarja! :wink:

Kisbuta!
Tényleg hamar levették az afp-t. Nekem egy helyen van a labor és a védőnő, de nem egyidőbe kell menni, így mindegy végülis. Doki meg más városban van. :wink:

Szezso!
Vettél nacit?

Árnika!
Drukk az inszemhez és hogy minden rendben legyen!!! :lol:

Dezsimami!!!
Drukk a 3 kis drágához!!!! :lol:

Puszi, Annamari!
Tüszőnövelő drukkok mennek!!!

KépKép
zsófikukac

Sziasztok :!:

Itt az ejjeli muszakos :wink: Lanyok, en nappal irok, csak meszi foldrol :wink:

Rana, Szezso, Till, Egerecske, Nyulasz, Dezsi (bocs, ha valaki kimaradt) koszi a drukkokat. Dezsi, igen, egy babo van a hasamban, e het vasarnap, azaz Nonapon tesztelek.

Egerecske, te most hol tartasz :?:

Dezsi, hajra, hajra :!: Csak semmi depozas :!: :wink:

Rana, hess ciszta :!: Erdekes, en ha jol emlekszem, nappal szajon at szedtem az utrot, este huvelybe, de en semmi mellekhatast nem ereztem.

Nyulasz, Pofa be :!: En is imadom :!: A legjobb poen, az emberszemu lo :lol: :lol: :lol:
katavirag

Sziasztok!
Katavirág,babaragacsok mennek++++++++++nőnapra megnem kívánok mást,csak egy zebrás tesztet!...szerintem az egész film hatalmas,az utolsó beültimnél a dokim kérdezte,melyik a kedvenc filmem,én meg rávágtam,hogy pofa be...lett először kínos csend,aztán az egyik aszisztenső törte meg,ja a jean reno film? :oops:
Dezsinám,zebracsorda++++++++++remélem még mindig pozití vagy!!!
Kistörpe,Bea,uhu tán gyertek!!!
Till,már csak egyet kell aludnod,nagyon++++++++++++
Puszi,Annmari boldog szúrkálást!Hajrá tüszők+++++++++
Vendég

Sziasztok, már vagyok.

Azzal az elhatározással jöttem dolgozni, hogy visszaolvasok. Nem tudok, sokat írtatok, sok a munkám.

De megöl a kiváncsiság. Kérhetek valakitől egy rövid összefoglalót? Skrisz! Esetleg egy táblát?

Otthon már nincs netünk. Nehéz döntés volt, de kényszer. Nagykamasz meggárgyult, és továbbtanulás küszöbén rontja a jegyeit, erősen. 1x-2x fenyegettem, de számból nem csinálhatok segget. Jól kiszurtam maginkkal is.

Kisfiam nagyon jól van, pénteken kuksiztam. A gép négy nappal nagyobbnak ítélte koránál, és nagyon aktív volt. Grimaszolt, csücsörített, nyújtogatta a nyelvét. Lehet, hogy akkor ért oda a babánturmix :lol: Sokat mozog, imádom. :lol:
Kicsit későn, de a héten elkezdem a kismamatornát.
Közben esküvőt szervezek ezerrel, és még két hét a továbbképzés. Nem unatkozom. Hiányoztok!!!

Drukkok és pocsaksimik!

Kép
estike66

Sziasztok, Drágáim! :P

Nem tűntem el, csak tegnap ellepett a família, ma meg a meló, rohanok is, csak életjelt adtam! :P
Este visszaolvasok!

Puszikám,
1000-rel drukkolok!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Beültiseknek babaragi,
szirizóknak tüszőnövelő!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Sziasztok!

Estike, akkor tényleg jól megsz...vattátok magatokat ezzel a net dologgal, bár megértem az okát. Remélem, javulni fognak azok a jegyek. Grimaszoló kisfiadnak simi idekintről.
Nekem is el kellene kezdenem tornázni, mert nagyon rám férne, csak soha nem tudom előre, lesz-e fél óra nyugalom... persze tudom, ez nem kifogás. Talán majd ma.

Dezsi, mai adag babaragik elindultak. +++++++++++++ Meg sem merem kérdezni, hogy mikorra tervezed az első tesztet :oops: .

Többieknek is drukkok, tüszőnövelők és pocaksimik!!!

Kép
petne

Estike, csak neked, csak most:

Kép

skrisz72

Estike,lassan félidős leszel :D örülök,hogy jól van manó :D

Most beszéltem a dokimmal,szerdán uhu :D jajj,de várom már!!!!
Vendég

Nyulasz, most szerdán?

skrisz72

Skrisz,igen :D de te nem a Péterfybe jössz,ha jól látom.
Vendég

Nem, én nem. De azért örülök, hogy egy napon megyünk. :lol: Te hányra mész? Én 8:40-re.

skrisz72

Skrisz,én csak 11-re.Szerintem a drnő megmondja nektek,van-e kukac :D én kukacra tippelek :wink:
Vendég

Nyulasz, jó lenne tudni. Szeretnék rá lelkileg készülni. Nem mindegy, hogy fiú vagy lány. Szoknom kell a gondolatot. :wink:

skrisz72

sziasztok!

mindenkinek köszönöm a drukkokat :!: :!: :!:

jól vagyunk :) bizakodom, de tiszta ideg vagyok :evil:

ma már melózgatok... light-osan... üldögélek, de van mit csinálnom...

Skrisz!
olyan jó látni magam a táblázat tetején :D
dezsina

Dezsi!!!
Nyugi!!! És csak ligthosan a melóval, legalább eltereli a figyelmed! :lol:

Skrisz!
Szorítok, hogy kiderüljön, mi van a lába között!!! :lol:

Esti!
De jóó, már érzed, hogy mozog? Irígy. :lol:

Nyulasz!
De jó, hogy mész uhura! Látod, most én irígykedem, mert nekünk legközelebb csak vizsgálat lesz. legalábbis doki ezt mondta. De lehet kisírok egy uhut! :lol:

KépKép
zsófikukac

Dezsina, igen, láttam, hogy bejelentkeztél... :roll: te kis pörgő-mörgő. Össze kéne téged kötni Estikével. Remélem egyszer majd lassítotok. :wink: Remélem nem sokáig leszel az első helyen, hanem kivehetlek és betehetlek a kék tábla utolsó sorába!!!

Puszedli, mikor jössz??

skrisz72

Petné! Ahogy mondod, egy ideig bizti hiányozni fog. Most ez van. :twisted: Nehéz a kamsz gyerekekkel, és akkor az enyém még szinte egy angyal!
Szerintem még ráérsz a tornával, ne izgasd magad!

Nyulaszkám! :
D Igen, néhány szempillantás és itt a fele, most úúúúgy lassítanám az időt, élvezem! Látom mész kukucsra :D :D

Skrisz! Köszi táblát, kicsit képbe kerülök. Neked is boldog kukucskálást! :D

Dezsikém! Nagyon szorítok, és puszik!

Kép
estike66

Zsófi!
Neked kettő izgő-mozgó kukacod van, szerintem 2-3 hét és Te is érzed. :D

Rana! utroparát olvastam. Én munkahelyemen miníg dugtam, aztán ültem, dolgoztam. Ne aggódj, felszívódik amennyi kell!!! :D Pocaksimi!

Kép
estike66

Bocsi lányok,hogy először "idetolakodtam",aztán meg eltűntem.Sajna mi elég sokáig parkolópályán leszünk még,így nem igazán tudok magamról mit írni. :-(
Estike!Én eddig "csak" zsinór-eldugással próbálkoztam.A net kiköttetését nem merem bevállalni,mert én a munkahelyemen nem tudok hozzájutni,na és a tanulásban is nagy segítség.Viszont valamit nekem is ki kell találnom,mert lassan tűrhetetlen lesz a helyzet. :roll:
endzsi93

Skrisz!
én is nagyon nagyon remélem :) szivesen lennék ott alul az utolsó (jelen pillanatban)

Estike!
köszönöm!

Zsófi!
igen light-osra veszem... és tudod duplákra hajtok :P :P
(persze mindegy, csak legyen)
dezsina

Estike!
Már nagyon várom! :lol:

Dezsi!
Igen, tudom, ezért duplán drukkolok! :lol: és a Babákoknak is szóltam, hogy drukkoljanak!

Nyulasz!
Vasárnap este 9-kor a national geographicon lesz ikres műsor. Igaz egypetéjűekről lesz szó, de azért érdekes! :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsófi!
:D :D
dezsina

Halihó!

Itthon...
Örülök, hogy mindenki jól van.

Rana! Hurrrrrrrrááááááááááááááááááá :)

Dezsikém! Nagycsaládos vagy! :) Drukkolok!!!!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kismamiknak pocisimi!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Dobok fel két képet.

Az elsőn nagy ásítás közben megmutatja a tokáját és a grimaszát, a másikon pedig hogy milyen csábosan tud nézni.

Kép

Kép

Kép
petne

az ásítás persze = nyújtózkodás

Kép
petne

Sziasztok!

Hétvégén nem voltam, minden napra volt vmi program,... :D

Dezsi: naggggyon drukkolok!

Katavirág: akkor nőnapra virág helyett + tesztet kívánok Neked!

Uhu: vannak már tüszőcskék, de picik. :( (múltkor is lassan indultak be nekem). Szerdán megint uhu.

Pusssssssz.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nem baj Puszi, megnőnek majd időre!!!++++++++++++++++++

Petne, annyira helyes lányod van! :D

skrisz72

Hanna!
:D

Petne!
nagyon nagyon cuki!!! :wink: Csodálatosan szépséges :)

Puszedli!
mennek a tüszőnövelő drukkok!!!! :wink:
dezsina

Petné, Hanna! na, erről beszélek! Úgy lassítanám az időt, hiiszen olyan hamar ittvannak, és akkor már csak nőnek és nőnek. Hihetetlen, hogy már ekkorák a babáitok! Igazi szépségek mindketten!! :D :lol: Ripsz, ropsz lehet lemondani a netet, vagya mittudoménmit! :D

Puszi! Eddig sokasodtak, most híznak, nyugi! Drukkjaim mennek!

Kép
estike66

Puszi!
Jó munkához idő kell!!! :wink: :lol: Drukk!!!

Petne!
Gyönyörűűű Julcsi és olyan édes a nyújtózkodóson! :lol:

KépKép
zsófikukac

Dezsinám,dupla drukkok mennek! :wink:
Petne,micsoda kiscsaj :D gyönyörű :wink:
Hanna,Olivér is cuki kispasi :D
Puszikám,így van,szépen megnőnek!Lényeg,hogy vannak!!!
Kukacka,mintha ezer éve lettem volna uhun :o már nagyon várom...képem sincs,csak amelyiken hárman vannak,azt meg nem igazán veszem elő :roll: De most kérek,remélem a kórházban nem mondják azt,hogy nem adnak,mert akkor nagyon mérges leszek.
Vendég

Puszi!!! Drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Estike! Nőnek mint a gomba!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna :D nagyon cuki :D hogy bírta a hétvégét?
Vendég

Petne!

Ez a lányka gyönyürűűűűűűűűűűű! :D :D :D

Rólam: Ma megvolt a punkció 3 tüszőm lett de mind üres :( :( :(

Így a beülti elmarad. Köv.ciklusban újra kezdjük!

Továbbra is mennek drukkjaim mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

(((((((((((((((((Annmari))))))))))))))))))) Ezt nem hiszem el! Mint Alle,.... :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Annmari, sajnos tudom mit érzel most, nagyon sajnálom!:-( Következő ciklusban már újra próbálkozhattok, ez nem semmi! :shock: Akkor viszont ezer drukk!!!

Puszikám, tüsző növelő sugaraim mennek feléd!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Petne, Hanna! gyönyörűséges csemetéitek vannak, irigy-irigy!

Estike, én nem is tudtam, hogy kisfiad lesz, gratulálok!:-)

Dezsikém babaragacsok ezerrel:+++++++++++++++++++++
Lenne hozzád egy kérdésem is:
Ha felhívom az intézetet kb mennyi idő múlva adnak most időpontot a Tanár úrhoz? Ha megvan az időpont akkor kb mennyi időt kell várni a lombikra :?:

Árnika, várom a prividet! :-)
Pusz mindenkinek!
Vendég

Hanna!
:D nagyon édi! Milyen jóképű fiú!!!!! :D :wink:

Annmari!
nagyon nagyon sajnálom :( :( :(
kitartás! Remélem, jó hatással van rád, hogy a kövi ciklusban folytathatjátok!!!!
mennek a drukkjaim ezerrel :!: :!: :!:
(és most hogy szégyenlem magam, hogy nyavajogtam :oops: :oops: :oops: )
dezsina

Szép napot mindenkinek!

Katavirág, kezem-lábam csuriban érted! :) Nekem mostanra sikerült levinni a prolaktin szintet normálisra, valszeg 3. ciklusnapi vv-re és uhura megyek kb. március idusán.

Annmari :( , szívemből sajnálom, de azért ne törj le nagyon!

Nyulasz, anno nekem előre be kellett egy csekken fizetnem 500 forintot, csak így adott a kórház uhu képet. Ugye, felteszed majd? :?:

Petné, kicsi tündéred ennivaló! :D

Hanna, Olivér tüneményesen aranyos! Igen vidám fickó lehet... :D

Puszedli, nagyon drukkolok a tüszőidnek!

Skrisz, de izgalmas, gratula a 18. héthez! :D

Dezsi, nyugtató hullámok elindítva feléd! 8)

Estike, milyen hamar telik az idő, máris félidős leszel. :)

Zsófi, kis kukacok jól viselik magukat, rókát elkergetté :wink: tek már?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Tücsi!
időpontot hamarjában kapsz, szerintem 2 héten belül. A sorszám... hát az húzosabb :( szerintem szeptember... de ezt saccolom. Kb. fél év a várakozás :?

Egerecske!
:) húú, már át is jöttek.... :)
dezsina

Dezsike, köszönöm! A félév nekem most nem gáz, mert szeretnék lelkileg teljesen rendbejönni, és a nyarat semmiképpen nem akarom most elrontani a baba témával! Szóval a szeptember nekem tökéletesen hangzik!;-) Este még beszélek Apával aztán a közel jövőben szerintem felhívom őket!;-)
Vendég

Dezsi, Skrisz bejelöltelek benneteket iwiwen.

Tücsi örülök, úgy látom használ a pszichomókus. :wink: (Te nem vagy fenn?)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?