A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Már rettegni és sem rettegek!!!! 8) Inkább én is izgatott vagyok...teljesen új érzésekkel fogunk találkozni.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Zsancy, gyönyörű a kislányod!!!! Köszönjük a képeket!

Rszg, tőled is köszi Döme baba képét, tündéri kis legényke!!!!

Katka, ez szuper! Persze, hogy nem lesz semmi gondja Petinek. Hamarosan majd letenni nem tudjátok, olyan kis élénk lesz. SAjnálom, hogy a lányokra most nem jut annyi idő, iszonyú nehéz lehet, kiváncsi vagyok nálunk is hogy lesz majd, de vhogy csak rendeződnek a dolgok és mindenkinek jut anyából egy kicsi.

Papillon, nagyon szép nevet álmodtál, nekem is tetszik. Kiváncsi vagyok mit ír majd az MTA? Biza, én is kiváncsi vagyok erre a vizes dologra, ha addig nem történik esemény, akkor holnap majd tudom mondani. Érdekes, a barátnőd burokrepesztős sztorija is.

Bea, sajnálom, hogy ilyen rossz neked is a közérzeted, most már nincs sok hátra, remélhetőleg egyre jobb lesz!!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

tehuti: köszönöm, nagyon figyelmes vagy :) Adryn szép kis ajándékkal lepet meg :wink:

sotén szültem én is az elsőt és ott se lehetett vizet inni. Most Tbányán a szőlőcukrot és a citromlevet mondták, hogy mehet. Csak azt nem értem, hogy ha mondjuk itthon vajúdom és közben eszem-iszom, és tényleg szinte csak szülni megyek be, akkor mit csinálnak, meghányatnak? :shock: :) . Nekem egyébként a fáradság mellett az volt a legsz@rabb, hogy nagyon szomjas voltam.

Katka: ötülök,hogy a doki ilyen pozítivan állt hozzá. Reméljük most már többet lesz ébren a kislegény

Döme, tündéri

zsancy: a te lányod meg csudi szép, gondolom nagy a szerelem Apával :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Friss info az újdonsült anyukáról: "kb 3 órát aludtunk, utána jött a doki megnézni a bébit. Minden ok vele. Már lázam sincs, tegnap nagyon magas volt. Most alszunk egyet. Olyan gyönyörű ez a kiscsávó, itt szuszog mellettem" :P

úgy irigylem őket :oops:
De bakker, ennyi ideig vajúdni hagyni magzatvíz nélkül :shock: nem hiába volt magas a láza! Fertőzés veszélye ilyenkor egyre nagyobb!!!

Köszi a név dícséreteket! Őszintén tetszik nektek? Tök jó :oops: Úgy tudom, hogy lehet ezzel a névvel regisztrálni, csak aztán a kórház is elküldi először az anyakönyvi hivatalnak, az meg az MTA-nak. Nem tom mennyi idő :shock: lehet, h majd azt javasolják, h először szedjük szét Liza Annára, aztán ha már megvan akkor átírják. Amúgy iszonyat milyen nevek vannak fönt!!!
itt a link: http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/ut ... index.html

Katka: nagy csibész ez a Peti! Gondolom nem könnyű neked most ez a nyüzsi, de hát így jár akinek nagy a családja :D legalább segítenek :wink: KITARTÁS!

Döme cukipofa!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.03.02 15:15-kor.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Bea Én nem féltem a szüléstől. A vérnyomásom szülés elött 110/60 volt :)
A receptek, amiket írt a doki: fürdőkenőcs, tápszer (ha kellene), popsikrém, szájpenészre (ha kellene), vinolin csepp, és D-vitamin.
Fotók mindig készülnek Mátéról, de nem akarom, hogy velünk legyen teli az oldal :roll:

Katka Nem irigyellek, nincs könnyű dolgod!

Ma kimentünk egyet sétálni. Máté végig aludta az egészet. Nagyon szép idő volt :)

Kép

Kép
rszg

Köszi Tencsi :) reméljük

Papillon a Lizanna nagyon szép, nekem az Annaliza is nagyon tetszik 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Pedig rakhatnál fel képeket!!!!! A fotóktól jön meg a kedvem!!!!!! :wink: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Köszi a receptes választ Rszg, szerintem nagyon örülünk a babás képeknek, mindenki :wink: olyan jó látni ezeket az apróságokat :P :P :P :P :P

Azért tényleg nem semmi, hogy hagyták 25 órát vajúdni, jó lenne a kispasiról egy fotó :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.03.02 15:20-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na jó!
Ez tegnap este készült :D
Kép

Kép

Kép
rszg

Úgy látom apa pocakján a legjobb az alvás neki :lol: :lol: édes :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na, már válaszoltak is! A helyi illetékes anyakönyvvezetőt kell megkeresni, azaz az egyik kollegámat :shock: ez most nem tom jó vagy rossz e. És majd ő veszi fel hivatalosan a kapcsolatot az MTA-val 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nagyon cuki pofa!!!!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Papillon, a kollegád csak el tudja intézni :wink: :lol: :arrow:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Meg lesz a Lizanna!!!!!! :wink: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Remélem! Nem naon ismerem őket, de szerencsére a belső levrendszert eltom itthonról is intézni! 8)

Rszg: irgy irigy! Irtó cukker Máté babó!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Na megyek dógomra! Ma lesz az évfordulós vacsi is :lol: vmi fincsi édességről álmodok!!!
Pihizzetek ti is!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

mondjuk jó későn kezdtétek :lol: :lol: , de biztos meglesz, főleg, ha otthonról is tudod intézni. Hát hiába, virtuális világban élünk, interneten utalunk, vásárlunk, ügyintézünk 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Meghát nem a "Kicsicsajt" akarod engedélyeztetni (szerencsére :lol: )

Sok boldog évfordulót kismama! (most én vagyok irigy :wink: )

Bea, Maja

Kép
bea1978

papillon: az attól függ, hogy mennyire vagytok jó viszonyban 8) Az egyik ismerősömnek is egyedi lányneve volt, hát akkora cirkuszt csináltak a hivatalban dolgozók, direkt szivatták a lányt, de végűl ő győzött :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Rszg, szupper a kép!!!! Nem győz az ember kattintgatni!

Papillon, hurrá, nem lesz gond azzal a névvel!!! Na, akkor csak valósítsd is meg azt a fincsi édességet! Mentek vhová?

Gyöngyi én is így voltam vele, hogy majd szomjan haltam a szülésnél, most már nálunk is be van készítve minden. Nem értem én sem ezt, hogy hol lehet, hol nem enni-inni. Hiszen általában úgyis van beöntés és simán meg is katétereznek ha pisilni kell és nincs kedved kimenni, vagy nincs már rá idő.

Örülök, hogy Adrynék jól vannak és elhiszem, hogy mindent feledtet vele a kis gyönyörű puhatalpúja!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Rszg, Nemlajos, Zsancy, mindenki babája nagyon szép és aranyos :wink: :) Csak rakjátok azokat a képeket és akkor tényleg mindenkinek megjön a kedve :D

Katka örülök hogy gyerekorvos megnyugtatott. Szerintem amíg anyatejet kap addig nem kapja el - vagy legalábbis nem olyan könnyen :roll: - a betegségeket. :wink:
Én is egy kicsit félek, hogy hogyan lesz idő a másik két gyerkőcre, dehát majd valahogy kialakul, remélem nyugis gyerek lesz Nimród.

Papillon tényleg szép név a Lizanna :wink: Nekem is tetszik. És tényleg nagyon sok furi név van, érdekes hogy ez még senkinek nem jutott eszébe.

Voltam de. Nst-n minden rendben volt és mindig semmi fájás :shock:
Utána megkerestem a dokimat, és mondta hogy Algopirynt szedhetek, de inkább menjek el a háziorvoshoz. Na el is mentem ott meg 1 órát vártam mire rákerültem :evil: végülis azt mondta, hogy valami vírus és írt fel Algopirynt, meg ezerrel nyomom magamba a mézes citromos teát. Ma már kicsit jobban vagyok, talán egy-két nap alatt elmúlik.
Szegény Bulcsú köhög még nagyon. Majdnem egy óráig próbált elaludni ebéd után, de mindig felébresztette a köhögés :(

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jobbulást nektek Vica!! Igyad csak azt a teát, egy kis kamillát is lehet mellé szerintem! Szegény Bulcsú..

Semmi fájás? :roll: Amúgy nekem a hziorvosnál nem kell várnom, aki kismama előre szólítják, de pl anyukám orvosánál (mentem neki gyógyszert iratni, amikor gyenge volt) ott kiváratták velem is a sort. Hát hiába, úgy látszik háziorvost, meg nőgyógyászt is jól választottam, a gyerekorvosom is aranyosnak tűnik, bár már nem fiatalka, azt mondják közel a hetvenhez, de kb ötvennél nem néz ki többnek.

Bea, Maja

Kép
bea1978

papillon, boldog évfordulót!!!! Jól kajáljatok be!!!!! 8) :lol: :cry:

vica, te gyógyulgass!!!! múltkor engem is előrehívtak a dokinál!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Wicca, így egy nappal előtted sikeres volt az utazás :wink: ? reméljük nem szültél meg útközben :wink: :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na megyek én is dolgomra 8) pusz

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nem szültem meg :lol: , egyébként tegnap is utaztam és simán mennék holnap is!! :D
holnap doki, kiderül mennyit érnek ezek a keményedések és az az egy fájás ami volt :lol: !
Rszg: hihhetetelenül jól nézel ki!!!! irigyirigy!!!! Máté egy tünemény :D!
Nemlajos:nagyon édike Dömebaba!!!
Csibb: na végre volt Nálad is valami :D!épp ideje nekünk is fájogatni, így a táblicsku elején :lol: !
Vica: remélem jobban vagy!!! én nem hiszem, h elmentem volna a háziorvoshoz, nem szeretnék összeszedni semmit! még a laborba sem szívesen mentem a múlt héten, mert hááát ott is megfordul egy pár ember ...

Szép napot!
Vica
wicca

tom, h még akartam valakinek valamit írni, dehogy kinek és mit?!?! azt elfelejtettem :oops: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

áhhhh eszembe jutott!!!!
Kukli: tényleg nem semmi anyósod :shock: !!!! durvább, mint nővérem, aki a múlt héten felhívott, h jönne hozzám, de süssek már neki olyan tortát, mint amit karácsonykor sütöttem! mondtam neki, h ne haragudj, de így a végefelé nem szeretnék annyit ott állni és különben is!! én úgy gondoltam, hogy Ő hozna nekem valami kaját!!! szval néha nem semmi miket tudnak kitalálni?!

Szép napot!
Vica
wicca

Helló!
Nincs időm visszaolvasni, de majd igyekszem pótolni.
Szval méhszájam zárt, doki szerint héten nem szülünk, de köv. hétre nem ad időpontot, hívnom kell hétfőn.
Vasam: huh az szép volt. Az orvos teljesen ledöbbent, hogy ilyet még sosem látott. Így mindent nem tudtunk beszélgetni, mert látszólag agyilag nem tudta mi legyen. Aztán ő javasolta a vénás pótlást. Holnap reggel megyek is anyuékhoz.
Vércsoport: 0 rh + vagyok, ennek ellenére vhogy ellenanyagot termelek vagy mi….. nem értek hozzá, mert nem volt lényeg eddig. Ő sem érti, holnap reggel lemegy a laborba, mert ilyennel sem találkozott még. Amúgy minden rendben, szegény orvos pedig sztem már nagyon várja, hogy megszüljek, és túl legyen rajtam.
Megyünk vacsi, fürcsi, aztán olvasok…..
Mielőtt elfelejtem, Papillon szép estét!
Gyöngyinek pedig mi is Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Gyöngyinek: Boldog Szülinapot!!!!

Papillon: Boldog Évfordulót és érezzétek jól magatok!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Nem tudom, hogy Gyöngyinek kívántam-e már boldog szülinapot, de úgy gondolom, hogy inkább 2x, mint egyszersem :)

Szóval boldog boldogat :)

Papillon, jó évfordulózást :)

Kukli, lehet, hogy mégis egyszerre szülünk? :)

Katka, szorítok, hogy Peti mihamarabb "kialudja magát".

Minden baba nagyon édes, most már én is egyre kíváncsibb vagyok az én lánykámra, de azért még egy hetet türelmesen kibírok :)

Döme is nagyon cuki, végülis maradt Döme?

Részemről még jöhetnek képek, minden babóról! :)

Moncsi???? Csak annyit írhatna, hogy otthon vannak-e már, meg mi van velük.

ma sikerült alaposan elfáradnom, kicsivel többet csináltam, mint ami mára be volt tervezve, de nem érzem, hogy a pocim vagy a lakója meg akarná torolni :)

Kép

Kép
gabka77

Kukli: ezt az ellenanyag dolgot most én sem értem Nálad! :roll:

Szép napot!
Vica
wicca

2. felvonás
Rszg köszi, hogy felraktad a képet, én még most sem tartanék ott. Irtó cuki minden baba! Zsanci a csókos kép!!!! Olyan jó ilyeneket elkapni. Tünemény. Máté pedig tiszta apja tényleg. Hogy ki van terülve. Annyira puszilgatni való csibefalat!!!!!
Katka örülök, hogy megnyugtattak, nem semmi a kisfiad. Már msot tudja, hogy hogyan is kell viselkedni mások előtt, hogy anyu túlspirázza…. Persze a doki biztos tisztában van azzal, hogy 3 gyerekes anyukaként tudod miről beszélsz. Remélem hamarosan többet szórakoztat majd téged.
Jé volt most egy halvány fájásom. A doki jól megvizsgált. Nagyon felzaklathattam. Azért elnézést kért. A jóslókra 2x rákérdezett, de mondtam , hogy szuperül vagyok, nem szülök és kész.
Papillon ha ilyen gyorsan mennek a dolgok, holnap már felveszik a nevet….. átírjam majd?
Wicca nem vagy semmi. Te sem tudsz a fenekeden maradni. A nővéred se semmi. Biztos úgy gondolja (ahogy sokan), te otthon vagy ráérsz, örülj, ha meglátogat vki….
Ha vki tudna ellenanyagról vmit, léccii... ugye akkor kell szurit kapni vkinek szülésnél vagy mi? Tudom már volt téma, de bevallom nem merültem el benne. A doki annyit mondott, további vizsgálatok kellhetnek...

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

[quote="gabka77"]
írta:
gabka77Kukli, lehet, hogy mégis egyszerre szülünk? :)

Gabka pont most mondtam Zsozsónak, a terhesség elején beszélgettem dokimnál egy anyukával, aki 6 hetes kontrollra ment. Ő mesélte, 38 hétben volt hétfőn dokinál, az mondta a héten nem szülünk, aztán este összeruccantak a szülészeten. 8)
kuklika
Budapest VIII. kerület

lányok, mégegyszer nagyon köszönöm a kedvességeteket :)

kukli: ez "vígasztaló", nekem is alacsony a vasam és én is rh 0 poz. vagyok. Szerdán lesz meg az ellenanyagvizsgálatom,most már érdekel engem is :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Kukli, és szedted a vasat??? Úgy sem lett több??? Nem semmi....ellenanyagot én sem értem. Erpének is ilyesmi van. Tényleg, ő hol van?????????????????????????

Gabka, azért most már pihizz!!!

Wica, neked a delfin már nagyon a karikában van!!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: jaja, lassan (holnap!) le is ugrik róla :D! de Te is már nagyon nagyon közel vagy, aztaaaa!!!!!! :wink:

Szép napot!
Vica
wicca

Gyöngyi
boldog szülinapot!

Kukli
azért adják szülés után a szurit, hogy a következő terhességnél ne termelj ellenanyagot. azt sajnos én sem tudom, hogy mi van akkor, ha egy terhesség közben ellenanyagot termel az anya, hogy akkor mit csinálnak... :roll:
nem is írtad, de ugye nem fordult vissza Kata a popsijára? :wink:

Katka
Peti egy huligán! :lol: róla is kérünk képet!!!

Döme, Máté, és a Kis Petra is nagyon szépek!!! :D

Wicca
nagyon vagány vagy az utazással! én a holnapi dokilátogatástól is írtózom... :roll: bár titokban bízom egy nyitottabb méhszájban, és egy kegyetlen szülésmegindító vizsgálatban! :roll: csak az a baj, hogy ő a márc. 10-ét tartja a kiírt időpontnak... :roll:

Papillon
boldog évfordulót!

Vica
még a végén kihordod Nimródot 40 hétig! :wink:

Tencsi
én is kiváncsi vagyok!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca
egy naposak egymás alatt!!! 8)

a végén egyébként nem aludtam Fannival, mert feljött hozzánk két barátnőm, az egyik pocakkal. de az is jól esett! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gyöngyi Sok Boldog Szülinapot!

Reméljük Papillonnak szépen telik az estéje.

Wicca, örülök, hogy szerencsésen megérkeztél :wink:

Csibb, akkor így két időpontod van?

Most még azon gondolkodom, ha esetleg valami történik és nem biztos, hogy vészes, vagy pont a szülés indul meg, csak véletlen vagy téves riasztás, vagy csak egyszerűen nagyon begörcsöl a kismama, fel lehet hívni az orvost, ti szoktátok? Én mondjuk azért nem negyon szeretném ilyenekkel zavarni. Amikor voltak ezek a jóslók, nagynénémmel telefonáltam, így 4 gyerek után elég tapasztalt, anyukám hülyéskedett is, hogy saját szülésznőm van? :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Wicca azért a tesód sem piskóta :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

csibb: jól nézünk ki :D! én is hulla vagyok, nagyon rossz éccakáim vannak, ráadásul már napközben sem tudok visszapihenni ... lehet, h így készül már a szervezetem a közeljövőre :wink: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Csibb akkor a te dokid sem fog megkegyelmezni, ha szte 10-ei lennél. :? Mátéban bízunk. :wink:
Tehuti november eleje óta szedem a vasat. Holnap reggel megyek elvileg anyuhoz szurira, de..... elkezdődtek icipici de sűrű fájások. Sztem semmi, csak furán érzem magam. Anyut meg nem érem el, hogy azért aludjon a telójával. :roll:
Na elértem. Szte a doki csak megpiszkált kicsit, azért lehet hogy a méhszájam zaklatott. Elhatároztam, nem szülök Csibb előtt. :wink: Sőt Beáig nem szülök. :!:
Szval ilyen ellenanyag esetén babának nem lehet baja? :?: Áh nem lesz és kész. Megyek lefeküdni. Jóét!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Még Beának: én a dokimat hívhatom 7-22-ig. De a sznőt éjjel-nappal. Ha másnem betelóznék a szülészetre vagy mivel nekünk közel van, mint Fanni papája Csibbhez, bemennék.
Holnapra 2 fiút várunk. Nem semmi. Lányok nagyon elvannak bent. :)
Kata nagyon fészkelődik. Lerakom most már tényleg. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bea
hát tulajdonképpen igen. menstruációból számolva holnapra vagyok kiírva, de az uh-szerint egy héttel kisebb a babó. viszont ha azt venném igazinak, akkor akkor kellett volna készülnie, mikor nem is próbálkoztunk már... :roll: szóval én nem akarok beletörődni az egy hét pluszba... :wink:
ráadásul a ciklusaim is rövidebbek voltak a terhesség előtt...
és különben se akarják nekem meghosszabítani a terhességemet!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kuklika, icipici sűrű fájások? hát... gyanús...gyanús :) de inkább akkor szülj, amikor szeretnél :D bár az is igaz, hogy akkor kell megtörténnie és úgy, ahogy meg van írva :wink:

Csibb, akkor viszont ne hagyd magad, ha már abban az időben nem is próbálkoztatok, én úgy hallottam a túlhordás sem veszélytelen, szerintem azért mond meg, hogy abban az időben már nem voltatok együtt, nem akarok okoskodni :oops: csak féltenélek, ha még 10 napig hordanád a picúrt.
Bár, a kispasi úgyis megoldja a dolgot neked :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jó éjt kismamák, jó hírekre ébredjünk

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!! wicca köszi az érdeklődő smst. ma jöttünk haza, mert 2300 g alatt nem engedtek ki. csak még nem volt időm eddig írni:)

Jól vagyunk, és minden rendben velünk. Holnap rakok majd fel képeket. most pedig elkezdem végigolvasni mit írogattatok amég nem voltam.

Gratulálok minden babához:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, örülök, h jól vagytok!!!!! Már aggódtunk.... :wink:
Gratula még egyszer, és várjuk holnap a képeket!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Most kaptuk a képeket Adryn-tól!!!Ahogy ígértem megosztom veletek is!
Adrynék jol vannak.És nagy Cuppanos Puszit küld nektek!
Kép
Kép
Kép
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?