A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Binyek
én imádom az olajos halat
(de higanykáknak nemmernék adni,szerintem szétfosnák az agyukat is)

Jucihugi
Rókarudik? :wink:
Vendég

Petricsek, basszus! nem lehet alkoholt adni a gyereknek!!!!???? :shock:

Binyek, akkor neked laaaasssssaaan szo-ta-gol-va :wink: :D :D
este 8kor fekszenek, reggel 6 es 7 koztt kelnek, kozben kb 3x ebrednek enni.

Ja, es a kajara hulyeseget irtam: 4x 150ml tapi a tobbi szopi kb 3x-4x.....

remelem ertheto voltam, ha nem, iszom egy kis bort, hatha segit. :wink: :roll:

dragonfly

:lol: :lol: igyál, ne vacakolj!

Petra
Kép
petricsek

binyek, én 2. napja vagyok már ettől beszrva. várom, hogy mikor botlom szellemekbe ... :roll: :? :shock: :|

Petra
Kép
petricsek

hat en Maryska velemenyet osztom: olvassa a radai rosseb!!! (ezen mekkorat rohogtem :lol:) en mar attol nem aludtam, amit itt irtatok! :shock: :oops:

dragonfly

Szamy: nagyon jó lenne. Majd akkor még visszatérünk rá.

Ha este kezdtek el szellemekről beszélni akkor megint nem fogtok tudni aludni! Vagy ezt nem mondta az anyukátok? :roll: :roll: :roll:

Megint mennem kell mert azuram éjszakás és egyedül vagyok a gyerkőcökkel, de elég ügyes vagyok, mert a lányok már megfürödve alszanak, már csak Botit kéne elaltatnom (mert ő még így működik :roll: :roll: ) :twisted:

Betegeknek jobbulást!!!
davandi

Davandi!
mit dolgozik apa?

Sotske!
Mi volt apuddal?

Szamy!
Végigalusszák az éjszakát?Mázlista!

Maryska!
Mit mondott Dokiapu,lesz cicid?

Andi!
Tartod még a közös ismerősünkkel a kapcsolatot?Húsvétkor jönnek haza!
Vendég

Akkor én mit mondjak?
Marci a Hol vannak az ufók? kérdésre csak itthon mondja,hogy otttta-otttta
Máshol nem.
A Hol a lámpa? mindenhol működőképes :shock:
Vendég

"Kicsit" en is lemaradtam, beteg gyerekek mellett nem sok idom van zugolvasni sem nemhogy irni. :oops:

Milyen allatkert, mikor hol stb.? Tenyleg miert nem jottok el hozzank egy talira? :wink: :D

VickiCristinaBarcelona egy nagy baromsag! :evil: Es ezert nyert Oscart a Penelope Cruz!? :roll: :evil:

Andi: mi van Veletek? Milyen psihoize?

Eszti: tok jo a babakocsi es olllllllyan cukik benne a Lanyok!!! :D Majd meselj hitelugyben mi az elorelepes!

Gyerekek ujra antibiotikumot kaptak. :cry: :cry: :cry: Most egesz heten itthon lesznek velem, de ma nem volt lazuk ugyhogy nagy baj nincs.

Annyira birom ezt a Binyeszkopot, annyi igaszsag van benne hogy hihetetlen!
Pl. Figyu, rolam mit ir:
Humorod sajatsagos de azt is mondhatnank hogy keves, igy aztan konnyen azt gondolod, hogy az emberek rajtad mulatnak. Ha pedig felheccelnek, akkor verbe borul a szemed, agyad voros kod boritja el, es jaj annak aki a kozeledbe kerul mert ver fog folyni.
En ilyen vagyok, ahhhhhhhhhhhh dehogy!!! :lol: (ha megegyszer folkapom a vizet valami miatt mar tudjatok hogy miert, nincs humorerzekem :roll: :lol: )

A nagyfiamrol: A szuz gyerekek igen tisztelettudoak, szofogadoak ... (hu, ezt eddig nagyon jol titkolja :lol: )

KépKép
KépKép
tontica

mi ez a Binyeszkóp? lemaradtam :roll:

Petra
Kép
petricsek

Benszi!

Ez a lesz cicid kérdés nagyon tetszik :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Szellemekről ne írjatok, én azóta félek este a sötétben mióta láttam az X-aktákban a gumiemberes részt (vagy 10 éve :shock: )
ráadásul amíg amerikában laktam, pont olyan fűtésszellőző nyílás volt a szobában, mint a filmben, gondolhatjátok :? mondjuk az elektromos lepedő sokkal nagyobb veszélyt jelentett, de ez már más tészta :lol:
sok fóbiám van, többek között írtózom a békáktól (kitűnő dzsungelceleb lennék, rajtam röhögne egész Mo.)

Ja és Ági megint beteg, Tonti sorstárshoz csatlakozom :(
Holnap hívom a dokit, a gyest lassan neki utaljuk :x
tegnap fizettem 3000-et a patikában a tetűírtó szerekért (megelőzés), lassan ez az ovi többe van, mintha bébiszityó lenne :? és kapaszkodjatok meg, a másik ovónő szerint is ki kellene venni az orrmanduláit, úgy horkol, ja és állítólag akkor jobban enne, mert így azért nem eszik, mert nem kap közben rendesen levegőt :? majd a gyerekorvost jól kifaggatom, csatlakozom juci és benszi paramamikhoz, mert én meg attól rettegek, hogy örökre elaltatják, na meg azért van kockázata a műtétnek és még olyan pici, meg se tudja mondani, ha baja van :cry:
11 hósan voltam már vele a tűzoltó utcában, akkor sem tudtak elsőre vénát szúrni neki, vagy 5* megszúrták ott bénáztak hihetetlen volt, a végén le kellett mennünk a leukémiás betegeket ellátó osztályra, mert ott sajna nagyobb a rutin, össze vissza szúrkodták a gyereket, nem igaz, hogy ezt nem lehet megtanulni, aki meg béna ne kerüljön gyerekek közelébe :twisted:
Dóri
Vendég

Dori: eppen most beszeltem a hugommal es a 3 eves kisfianak is ki kell vetetni az orrmandulait mert allitolag tul nagyok es nem kap rendesen levegot. :shock:

A Laura hugomat az anyum elkuldte pszichologushoz. Tudjatok a 12 evest. :roll:

Jocakat!

KépKép
KépKép
tontica

Ja, jobbulast Aginak! Es ne felj a szellemektol sem az ufoktol!!! :wink: :D

KépKép
KépKép
tontica

Benszi: folyamatos műszakban dolgoznak, fermentor kezelő :lol: :lol: valami jó bacikat állítanak elő, amivel biológiai ártalmatlanítást meg ilyesmiket csinálnak (olyasmi mint az olajfaló baktriumok pl). Ez egy környezetvédelmi cég :roll: :roll:

Binyek: azért remélem Hévízet nem áldozod fel az új kéró oltárán :roll: :roll: :roll:

Petricsek: Binyektől kértük, vicces horoszkóp, csak valaki elnevezte Binyeszkópnak.

Tontica: remélem a pszichológus tud segíteni a hugodnak. Azért jó hogy láztalanok a gyerkőcök, mondjuk jobb lett volna ha tegnap is azok lettek volna, na de mindegy
Benszi ötlete volt egy nyári állatkerti találkozó. Igaz hogy még Hévízen se vagyunk túl, de már előrelátó.

Dóri: olyan borzasztó hogy az óvónők ennyire osszák az észt mikor mit vetess ki a lányodból. Túl sokan vannak a csoportban, vagy mi van? Sajnálom Ági betegségét is :cry:
davandi

Dóri
Az óvódapedagógusi az még mindig nem orvosi diploma.
A barátném lányának is jópár éve az egyik fül-orr gégész mindenáron ki akarta venni a manduláját(ez a fétise biztos).Elvitték másik dokihoz is,aki azt mondta hogy nem kell mindenáron kivenni.
A gyerek azóta 8 és fél éves,eszik ha éhes,tök jóalakú kiscsaj,mióta iskolás talán 2x volt beteg.Szóval kutya baja,max kicsit hangosan alszik :lol:
Vendég

Petri
Binyeszkópot átküldtem(remélem neked :oops: )

Andi
Holnap jelentkezem Müllerből,szerintem csak délután ha már végeztünk a dokinál és higanykák is ebédeltek.
Reggel még indulás előtt elvisszük őket a mi dokinéninkhez is biztos ami sicher alapon.
9,5cm ugye?
Vendég

Jól emlékszel :lol: :lol:
Pont írni akartam ahogy megláttalak hogy ugye holnap mentek. Majd nálam tartom a telefonomat :roll: :roll:
Jó kis programotok lesz holnap. Remélem higanykáknál mindent rendben találnak és bacijuk sincs
davandi

Nem a vesegondozóba megyünk,oda már csak 3 havonta kell mennünk.
Most a fejlődésneurológia van éppen soron.Ha minden igaz,ez az utcsó előtti.1 éves korukig "kötelező"
Vendég

Dóri, basszus beléphettetek volna hozzánk is :wink:

Andi! Kíváncsi leszek, gyere majd mesélj! Mikor mentek?

Betegeknek jobbulást!

Barátnőm kisfiának tavasszal veszik ki az orrmanduláját, mert szintén nagy (de még nem óvódás, nem is ott állapították meg :roll: ) de állítólag torzulhat tőle a feje is :shock: ilyet én még nem is hallottam :?

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Banika: én a Ti dokitok miatt írtam. A vesegondozó őszintén szólva eszembe se jutott. Vagy nem Te is azt írtad hogy higanykák betegek? Mert akkor mostmár tényleg elvesztettem a fonalat. Lehet hogy Binyek csinálhatna egy táblát a betegekről is :roll: hogy nyomon tudjuk követni a gyógyulásukat
davandi

na végre végigolvastam a lemaradásomat.csupán 3 oldal volt.pedig csak déltől nem vagyok :roll:
már nem is merek hiányozni :lol:

betegeknek gyógyulást!!!!

errefelé miért nem jár senki? nem is értem :roll:
na rakok még néhány kisrucit, háha vki nem nézné a teszveszt :)

szanet

De én írtam. :lol:
Vendég

Kép

először ezt Lanyanénak
ez az a pép , amit eszünk és tejmenets

szanet

Kép Kép nem együttes , de nagyon szép együtt! 0-3 hó.szoknya kb 9 kilóig jó. 1000 Ft együtt
Kép
Kép 3 hó 500 Ft
Kép Kép 0-6hó 400 Ft
Kép icipici.újszülöttre 250 Ft
Kép 0-3hó 300 Ft Kép 0-3 hó 250 Ft KépDisney 3hó 300 Ft Képpici kis virágos 300 Ft

szanet

mind nagyon szép és hibátlan.ha kell még kép vkinek küldök priviben.de ha itt nem érdekel senkit, akkor felteszem őket teszveszre :)
és ígérem legközelebb csinálok webalbumot, hogy ne itt foglaljam a helyet :roll: 8)

szanet

még egy utsó 8)

új 56-os, címkével Kép 400 Ft

szanet

Köszönöm az olajos halas infokat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Binyek
Fémdoboz-vashiányra tökéletes :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Banika
Drukkok mennek mára :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Hitel:ugye anyunak szóltam,hogy mi a szitu és írtam,hogy nem is tudott semmit az egészről.Beszélt apámmal,így arra jutottak,hogy anyám nevére lesz a hitel intézve :) :) :) :) :) :) Halleluja...Egyenlőre ennyi.

Tonti
Jó,hogy már legalább lázatok nincs és tök jó,hogy alakul Rate heréje is.Mikor írtad,hogy a húgod 3 éves gyereke,kicsit meglepődtem,azt hittem,lemaradtam és a 12 évesről :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: beszélsz :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Dóri
Óvónéni mondjon le :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nehogy már ő döntse el,hogy mi legyen a TE gyerekeddel!!
Jobbulást Áginak!!!

Zsuzska
Asszem te kérdezted,72cm széles a babakocsi.

Huba+Petra Andi
Igen,neked szólt a hsz.Sokat hiányzol mostanában!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Banika, rókarudik sehol :D hogy hogy lehet, én sem tudom, de örülök neki! Émelygés van és eléggé válogatós lettem (húst pl. alig bírok enni), de még egyszer sem hánytam. Most már 8 hetes vagyok (úristen az már 2 hónap!!!) úgyhogy remélem már nem is fogok! Bár egy ismerősöm 12 hetesen kezdte...

Jaj Lányok el ne adjátok az összes ruhácskátokat, amíg nem tudom, hogy lányom lesz-e vagy fiam!!! Annyi szép rucitok van, már vásárolnám is magam halálra!!! :D

Nem tudtok véletlenül ilyen népi hiedelmeket, hogy ez meg az van, ha lányt vársz, amaz meg ha fiút...mert hallottam egy csomó ilyet, de a neten semmit nem találok. Nem mintha mérget akarnék venni rá, de elszórakoznék vele! Mondjuk 2 napja azt álmodom, hogy kislányom lesz...úgyhogy tuti fiú :D
Anyósom szerint ÉREZNEM KÉNE :shock: :shock: :shock: :?: :!:

Még kérdés: ha abbahagyom a 3. hónap után a Gravidát, akkor mit kell szednem? MgB6-ot tudom, de folsav pl. van külön is? Ma megyek védőnőhöz, csak tőle nem akarom megkérdezni, mert a védőnők általában 2 évig akarják szedetni a magzatvédőt, ahogy a reklámban van (terhesség előtt, közben, szoptatás alatt, na persze...! Leszek 200 kiló...), szóval őt nem tartom hiteles forrásnak. Ma találkozunk amúgy először, de nem várok sokat a tesóm tapasztalatai alapján... :?
Vendég

A vonalzóm meg el van késve a dokimhoz képest...már keményen 8 hetes vagyok!!! :lol:
Vendég

Most olvastam vissza a tegnap írtakat, Woody Allenen kifeküdtem, mi a férjemmel IMÁDJUK (én szoktattam rá, mert amúgy nem gondolta, hogy ez az undi hapsi jó filmeket csinál és humoros is...)!!! Kedvencem az a filmje (most nem ugrik be a címe) amikor megvakul, de közben meg kell rendeznie egy filmet...hát beszarás! Ajánlanám Mindenkinek, ha eszembe jutna a címe :lol:

Petricsek, láttam kerestél Te is, ari vagy, itt vagyok minden nap, olvaslak Benneteket, csak nem akarok mindenbe belepofázni, meg van, amibe bele sem tudok :oops:

Esztinek akartam még írni, hogy annyira édesek ezek a tökegyforma hajasbabák, megzabálom őket!!! Én is babakocsinézőben vagyok -nem lehet elég korán kezdeni- ha valaki netalántán Kikában járna megtenné nekem, hogy megnézi a szürke babakocsit hogy milyen?
[url]http://www.kika.hu/cgi-bin/katalog.php?edvnr=16378540&id=927
Ez az, nekem annyira tetszik!!![/url]
Vendég

Na az első nem sikerült...sorry
Vendég

Na eldugulok mert sosem érek oda a védőnénihez meg a leleteimért a kórházba, jövök majd visszaolvasni hihetetlen mennyiségeket írtok ám :shock: de nem baj, jó olvasni!
Vendég

Jó reggelt :D
Visszaolvastam, de az OLAJOS HAL-on kívül semmi sem maradt meg a fejemben... Írtatok még valami mást is? :shock: :lol:

Betegeknek jobbulást!
Fránya derekam még mindig fáj :( Túl fogom élni, de gyógyszerezem magam a hülye miatt, aki nem ismeri a KRESZ-t :evil: :evil: :evil:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

JuditHugi :P
Jó vicc! Megérzés? Úgy mentem az 1. 4D UH-mra, hogy nézzük a kislányaimat. Mire közölték, hogy 2 fiú :shock: :lol:
Itt egy link Neked: http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_01.html

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

hali parások:)ne olvassatok ilyeneket csak a szépeket a jókat a rossz gondolatok ,félelmek bevonzák azokat.
tündér vagy binyikém szerintem ellennénk egész nap :D meg a kölkök is :D
benszikém sajna még dokiapunak nem is mertem mondani de leinformálodtam ,hogy nem lehet két hétre rá,pedig van ahol egyszerre csinálják,pedig nekem ez kurva jól jönne mert akkor egyszerre letudnám,na mindegy ugyis meglesz amit én akarok :lol: :oops:
eszti örülök,hogy megoldodott a hiteles ügy :D
sokkolnak a lányok kora reggel nyüszi

lanyané

fanni nekem közölték két fiú :shock: :cry: én meg ott bőgtem mert lányokat akartam iv:oops: oszt tessék már megint nekem volt igazam :D minjá küldöm priben dokiapunak a haskötő kódot

lanyané

Maryska :P
Igen, én is megkérdeztem. Felelősségteljes orvos egyszerre 2 ilyen műtétet nem csinál. A 6 hét sebgyógyulást pedig meg kell várni a következő műtétig...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszti, ha jössz du hozd a gyűrűdet és megnézzük Galina módszere alapján :lol: pont kérdezte szombaton, hogy megnéztem-e már neked
Folsavam van is itthon, sőt ha vasat kell majd szedned, még az is maradt.

Judit

jucicuki

Maryska :P
Emlékszem. Én azért mentem 4D UH-ra, mert Nálad már láttak valamit. Én 15+3-on voltam, Te meg már előbb :wink: Mondjuk nálam jól látták :lol: 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok!

Tök jogos, hogy nem mertek kimenni éjszaka pisilni. Köztudott, hogy az ufók mindig pisilő embereket visznek el :lol: Azé vicces lehet, mikor az ember épp a nagydolgát végzi, majd egyszer csak 10 marslakó néz vele szembe :lol: :lol: AMúgy én a vámpíroktól félek :oops:
Vendég

Naaaaaaaaaaaa, UFO és egyéb paratémákat szüntessük be! Én pl. direkt nem olvasok ilyesmit, egész gyerekkoromban rettegtem a csontvázaktól :shock: Hol láttam ilyet? Nem tudom, de mindig azt képzeltem, hogy ott áll egy az ágyam mellett! Szóval fő parázós vagyok és már nagyon régen. Lécci-lécci, ne beszéljünk ilyenekről :evil: :x :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hihihi nem csak paramamik vagyunk, hanem paranénik is! :lol: :lol:
Vendég

fanni :D ment a privi :D
állatkert itt a pestiben nekem bármikor jó :D amikor szültem az ablakból azt láttam meg a büdi is bejött én szeretem :D
szanet köszi a képeket

lanyané

amúgy velem történt évekkel ezelőtt egy dolog,jártunk csajokkal esténként kosarazni(én a 154 :shock: )kikapcsolodni aztán nyár volt kifáradtam kimentem levegőzni leültem egy padra sötét este volt és egyszer csak az égből egy fél méter Xfél méteres világoskék fénycsik jött le, :shock: :shock: lesokkolodtam de nem féltem csak néztem aztán eltünt,aztán mint kiderült ez egy energiacsik volt amibe bele kellett volna állni és feltöltődni :shock: :D ajándék volt nekem csak nem tudtam---de nem az ufóktól jött :D azt azért elmondom :D

lanyané

Kép

Jázmin
Kép

Lili
Kép
Vendég

mrsparis A Spektrumon pár napja volt egy műsor, ahol letesztelték a különböző népi hiedelmeket: volt inga (cérnára fűzött karikargyűrű) a pocak felett. Ennek egész jó volt a találata. Volt valami olyan, hogy tisztítószert össze kellett keverni pisivel és ha kékes, akkor lány, ha zöldes akkor fiú. Na, ennek nagyon rossz volt a találata. Van valami kínai naptár, ami az anya korából és a fogantatás dátumából tippel. Ennek is egész jó volt a találata. Meg még egy volt, de arra már nem emlékszem.

Ez nem igazság.. Csajok gyönyörűen végigalusszák az éjszakát, én meg csak úgy felébredek szinte minden nap 3 körül. Olyan vagyok, mint akit kifacsartak. Lehet, hogy az ufók ébresztgetnek? :lol:
szamy

Kamulányaim, a kis betegek. Épp Amanda Leart hallgatják a YouToub-on :D Tudjátok a Kinderbueno reklám :wink: Egyből tánciznak ha meghallják :D

Figyi: Ti adtok valami homeos cuccot ha náthásak? Vagy csak Ambroxol+orrszívás stb-t?
Vendég

Szamy, Anny! szépek a csajok!

Betegeknak jobbulást!

Jucihúgaeszti! Kínai horoszkópot nem néztél még?:) sztem vasat és magnéziumot szedjél, meg egyél sok gyümit zöldséget oszt jóvan :)

Imádom az X aktákat! de az ikreseken az ezotériás brutál...mennyi hülyeséget össze tudnak írni...

Banika! mit veszel Andinak a Müllerben? olyan szobacipőt? 18 20 és 22-es méretekben vannak! ha kell lemérem neked itt őket!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.03.03 08:42-kor.

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?