A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Egy próbát megér, hogy S.H.-t csinálj belőle. :lol:

Helló, Szilzi, lehet, hogy még látod, meddig vagy itt?

KépKép
benó

Miért nem értitek? Majd jön a Zsuzsi,ő majd mondja, neki mennyi volt. Neki sokszor mérték.

Kép
flóra 11

A Szilvi nyolcig dolgozik,mint rendesen. :lol:

Kép
flóra 11

Csak hátha előtte kimegy a Tescóba. :D

KépKép
benó

Nem megyek ki mert már nincs pénzem! :lol: :lol: Cigizni, pedig már egy pár napja csak max egy szálat szívok este, azt is ritkán! :wink: Tehát itt vagyok még nyolcig kb! :D

Kép
szilzi

Rendben, de rájöttünk, hogy csak az ágy van kész, én semmivel se lettem készen ugyanis :shock: :?, úgyhogy csak azt küldjük.

KépKép
benó

Nem baj,csak küldjél képet!!! :D :D :D

Kép
martik77

Hali

Inasom alszik,apa és én jóllakottan heverészünk...:)

Viszont nagyon fáj a hátam,alig birom Gergőt emelgetni...:(
Remélem hogy "csak" meghúztam és nem lesz más bajom,viszont egyre rosszabb....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
benó

Menek apa ekeni hátam ilyen mentolos csodakrémmel,hátha jobb lesz tőle....

Később visszanézek még...
Kiváncsi vagyok én is a képekre!!!.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Az egyik képen nem az ágy van már, hanem a (po)fánk.

KépKép
benó

Nagyon jó a kiságyatok! :D :D :D :D :D Tényleg praktikus!

És a fánkból pedig azonnal küldj egy-két darabot! :lol:

Kép
szilzi

oké :D

KépKép
benó

Tancsu, jobbulást!

Én most lelépek, majd valamikor jövök! Drukkoljatok, hogy a kazán javítható legyen!

Puszi Nektek!

Jók legyetek, ám....

Kép
szilzi

De szép lett az ágy!!Én ilyen széles ágyat ilyenbe nem is láttam még. :shock:

Dömének volt ilyen csak egyszemélyes. :D

Jó a belógó pocakod is!!! :D :D :D

Kép
martik77

Beszéltem a kolléganőmmel. Hát "fantasztikus" híre volt számomra. Állítólag nincs pénz és nem kapunk fizetést. :x Mrha jó, nem? Akkor még jól járok, hogy táppénzen voltam, mert így legalább a biztosítótól kapok majd valamit.

Kép
flóra 11

Minden jót, Szilzi! :D :D :D Sok sikert! :D :D :D

Ezt az ágyat eredetileg a Vivikének csinálta a Gy. és a tesóm férje kb. 9-10 évvel ezelőtt, jó kis gyerekágy, ugye? 93x137 cm, ha jól tudom.

KépKép
benó

Ez hogy lehet? :shock: :x :?

KépKép
benó

Ó,nagyon csinos az ágy! Igazán szép. :D Gondolom az első kép az, hogy milyen volt,ugye? Szépen megcsinálta a Gy. Igazán ügyi. :wink: És ha már tudnak állni, járni, azon a résen tudnak majd kijönni,ugye?

Kép
flóra 11

Ezt tőlem ne kérdezd, Benó. Állítólag országos a baj, csak ugye most nem nézek tévét, mert szlovák adónk egyáltalán nincs, nem láttam a híradót. Majd megnézem a neten.

Kép
flóra 11

igen :D

KépKép
benó

Annyit nézem ezt az ágyat! Nem bírok vele betelni. :lol: Benó, hogyan rendezitek el aszobát? Hová fér el minden?

Kép
flóra 11

Ildó mindig ez a K. pénz!!!!!!

Látod,úgy kicsesznek az emberrel!!Ezért ne is menj vissza dolgozni!!! :?

Kép
martik77

Jaj, Ildó, remélem, csak valami huhogás volt ez és nem igaz. :?

KépKép
benó

Megyek lefekszek,fáj a hátam.

Puszi Jó Éjt Mindenkinek!!! Kép

Kép
martik77

Hát, kérlek:
Belépsz a szobába, bal oldalon a szekrénysor. Ebben már vannak nekik üres részek, ahová lehet pakolni a cuccaikat (összesen 5 polc és 2 fiók).
Szemben az ajtóval a könyvespolc, annak az aljában van polcos rész 3x2 polccal nekik + 2 akasztós rész.
A szobába belépve jobb oldalon közvetlenül az ajtónál (nincs ajtó mondjuk) a pelenkázó hosszában, mellette az ágyikó, ahogy most ott van, és mellette kis hely kihagyásával a mi ágyikónk. :D
A pelenkázónak van 2 polca, ahová lehet pakolni szintén, meg ugye, az új fürdőszobaszekrények is ott vannak, plusz a konyhában is van 1 üres polcuk.

KépKép
benó

Jó éjt, Márti, szép álmokat! :D Vigyázz a hátadra! :D

KépKép
benó

Értem. Elképzeltem a Mártiék szobáját fordítva. Egyszer mintha valami ilyesmit mondtatok volna. De nektek akkor hol az erkély? Vagy az nálatok nincs?

Kép
flóra 11

Márti,szép álmokat!

Kép
flóra 11

Nincs erkélyünk. :D

KépKép
benó

Egyébként az egészet el tudom képzelni, csak a kiságyat és pelenkázót nem annyira. De majd lesz fotó. És nagyon ügyesen csináltatok helyet mindennek. A babok cuccainak is. :wink: Még a konyhában is gondoltatok rájuk, szuper. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.02 20:32-kor.

Kép
flóra 11

Ja, akkor az ablak biztosan jobb oldalt van, nem?

Kép
flóra 11

Igen, az jobboldalt. :D
A bejárattól jobbra ez a sorrend a fal mellett:
pelenkázó
kiságy
mi ágyunk
ablak

KépKép
benó

Nekem már megint fáj a derekam. Nem az üléstől, hiszen fél órája jöttem ide. És más fájás ez,olyan görcsölős.Nagyon kellemetlen. Csak azt tudnám, hogyan fogom így bírni a napi buszozást és a munkát. :(

Kép
flóra 11

:cry:

KépKép
benó

Megint megnéztem az ágyat. :lol: Benó, jól látom, hogy lefele szűkül az ágy? Olyan,mint egy hatalmas csónak. Jól néz ki nagyon. :wink:

Kép
flóra 11

Nem, nem szűkül, hanem ez egy téglatest alak, csak hátul magasabb a támla (íves, mondja a Gy.). :D

KépKép
benó

De szerintem is nagyon szép, nemhiába szerettem volna ezt az ágyat a baboknak a tesóméktól elszedni. :D

KépKép
benó

A tévé megint szar. Alig nézhető valami. :(

Kép
flóra 11

És mostanáig a Kittike aludt benne? És neki már van új ágya?

Kép
flóra 11

Igen, már vettek egy újat, amikor a Gy. elment a tesóm férjének segíteni elhozni ezt az ágyat, egyúttal vettek a Kittikének is valahol egy ágyat, már előre kinézték persze a tesómék, valami szép ágy, de nincs az oldalán ilyen védő, úgyhogy egyik éjjel le is esett szegény róla. :wink:

KépKép
benó

Szegény Kittike! :( Reméljük csak megszokja, hogyan forgolódjon éjjel.

Kép
flóra 11

Puszillak, Ildó, ha nem haragszol, megyek CSI-zni és felrakom a lábam.
Jó éjt neked! :D És mindenkinek! :D

KépKép
benó

Nincs is ma CSI.
:x

Ne aggódj, kicsit bőgött, hogy leesett, de amúgy örül ám az új ágynak. :D

KépKép
benó

Jó éjt Benó!
Szép álmokat! :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, ha jönnél, kérek egy BK jelentést,köszike. :wink:
Cupp... :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Jó éjt, Ildó. :D
Koptam.

KépKép
benó

Totál kopott leszel Benó. :lol: Vigyázz! :lol:

Kép
flóra 11

Jó reggelt!
Szar egy éjszakánk volt, én hajnalban kukorékolok, Királyfi meg hajnalig nem tudott aludni, tehát váltás volt az ágyban. :wink:

Márti, sajnálom hogy nem lettél okosabb a dupla fizi miatt! :? Nincs más megoldás ez lesz a vésztartalék.
Klassz a kicsikocsi és a kutyu kabátja,a zacskóval vigyázz mert a kutyu füle érzékenyebb és lehet,hogy a zörgö zacsi hangja irritálja.

Timi, én éppen félreértettem a mondatod, amikor jött a helyesbítés! :D :D Azt hittem Törpe készítési idejét írtad! :shock:

Tancsu, Gergő nagyon édi! De a mosolygós kép még mindig nincs!!!!!!! :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Benó aranyos az ágyikó!!!!!! :D :D Kíváncsi leszek meddig bírja a két babó az együttlétet! 3-4-5 hónap? :D

Szilvi, gondolom akkor most vonatozol..........

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?