A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Én most próbálok aludni egyet.
Takarítónő elment, remélem Beni is alszik még vagy 2 órát. KJót tesz neki ilyenkor.

Majd utána nyilatkozom hogy vagyok.
De egyre jobban.
Vendég

Törpiri!
Köszönöm szépen.
Már nagyon várom a kis ruhákat.
Utalom a pénzt.

Cat! Asyie!
Remélem jobban vagytok.
Én csak feszült vagyok, de nagyon...

Döme baba nagyon szépeséges.
Milyen kis husika :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Zsuzska!
Te merre vagy ma?
Jól vagytok??
Puszillak

picimami

Nekem jót tett az alvás. :) Jobban vagyok.
Vendég

Cat!
Nagyon örülök neki, hogy jobban érzed magad.
Én most nem tudnék aludni.
Robbanás ponton vagyok.
Az anyósom kikészít, a zabálásával :evil: :evil: :evil:
Mindent megeszik amit főzök.. és még szemrehányásokat is tesz

picimami

Sziasztok!

Mejöttem a dokitól, meg utána egy kosza gondolattal egybekötve felmentem Pestre és be is vittem a papiromat! Bent leméreckedtem és sajnos azt láttam, hogy a sulyom megint lejjebb ment! 75,5kg val kezdtem és ma 73,8kg vagyok! Hétről hétre kevesebb! Jó ez igy szerintetek?? Pedig azt mondta a dokibácsi a multhéten, hogy minden okés! Csak akkor én nem értem! Bár lehet, majd behozzuk a lemaradást!! Csak idő kérdése minden!

Pici! A tesom sajna még nem ért haza, de amint jön egyből megkérem!!! Aztán, ha nem lesz fáradt nagyon akkor biztos segit! Aztán apa csinálhatja is a star fotokat és hozom is!
Az anyosod miatt nehogy már te készülj ki! Oszd ki azt mehet amerre lát! Vagy fözzön magának!

Nemlajos! Gyönyörű kis pofija van Döme babának! Olyan szép kis kerek!!!! A szopiba meg majd beletanul! Ne aggodj emiatt!

Cat! Az jó, ha egy kis alvás segitett! És szerintem is beszélj a kis Marcikával, hogy még maradjon egy kicsit! Te inzulinozod magad???

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Az nem jó, ha fogsz szerintem.
Bár most a gyomor gondok miatt is lehet.
Vagy nem ugyanazon a mérlegen mérekeztél.

Nem egyszerűőt kiosztani. Elegem van már belőle...
Él mint egy madame.. :evil: :evil: :evil:

picimami

Nócika!

Ha nem vagy 176 cm, mint én, akkor nem baj még ennyi fogyás.
Amíg van kb 10 kg súlyfelesleg, addig egy-két kiló ide vagy oda nem számít. hamaoan úgyis inkább felgfelé jönnek majd.
Az első hetekben én is lefogytam 3 kilt a diéta miatt, de mostanra visszajött, sőt úgy náz ki még plusz egy is.

Igen, kb 8. héttől használok inzulint.
Elég hamar kidrült, hogy magas az éhgyomi cukrom, (6.6 és 6,0 volt) és ezért kellett elkezdeni, mert a diéta nem volt elég.
De minden reményem szerint szülés után pár héttel már nem is fogok rá emlékezni.
Vendég

Pici! Hát ezen a mérlegen 2 hetente méreckedek! De majd meglátom, hogy megint 2 hét mulva mit mérek meg ugye az afp után ugyis mennem kell a védőnőhöz és az is mindig megmér!
Hát mondjuk igen lehet a gyomorom miatt is4 Nem tudom! majd kiderül!

A kedves mamát az Ő kis fiacskája nem tudná kicsit befolyásolni?? Mert nem kéne, hogy a te idegeiden táncoljon! Lehet, hogy beszélnie kéne vele! Vagy üljetek le mind 3-an és akkor ugy beszéljetek vele! Vagy költözzön el! Vagy ez az Ő lakása ahol vagytok??

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat! Tyüha! Akkor jó magas volt! De szerintem akkor valoban szülés után nem lesz rá szükséged!
Én nem vagyok ilyen magas én 167 cm vagyok! Hát igen az a 10kg meg meg van! Kivi leszek mennyivel leszek a végén! Mert szerintem félek, hogy a végére behozok mindennemü lemaradást!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Asiye, Cat hogy vagytok??

Nóci ne izgulj igaz én diétázom,de már 3,25 kiló minusznál tartok :D

Csütörtökön apa is eljön velkem az uh-ra ma jöttem rá,hogy mivela nagynénja itthon lesz tud vigyázni a MárkrA.

M i voltunk bennt a postán jó sokéig,de végre megtudtam csinálni az üdülési kérvényt.

Nemlajos:Döme egyszerüen meseszép.oLYAN ÉDES DUCI POFIJA VAN!!
Szpi miatt ne aggódj,majd belejön a drága.
Vendég

Mosz olvastam 3,5 kilónál tartok :D

Pici:anyóssal próbálj nem foglalkozni,bár tudom nem egyszerű.
Vendég

Sissi! Oké! No para! Mondjuk, ha nem lennék babás akkor első perctől kezdve nem aggodnék! De mivel nem voltam benne járatos ezért kicsit meglepődtem! De igy hogy nem csak én vagyok vele egyedül igy nem aggodok tovább egy percet sem!Köszike!

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok megjöttem :):):):

jajj döme mennyire édes pofi :):):):)

na megjártuk tolnát baranyát :):):)::)9 de........................................
megvan a lakás :):):):):)

itt a Gorkijon csak feljebb atető felé te cat nagyjából tudod :)Bementünk a lakszövbe mondtuk a kínunkat erre mondták hogy csak két szobás lakások vannak a városban is kb 45 nm erre kiszól a nagyfőnök hogy most ment átvenni egy lakást pálfalván az ügyintéző az három szobás stb anyós is velünk volt egyből lecsaptunk rá mondtuk várjanak meg megyünk vissza és megnézzük a lakást ha lehet elmentünk két nagyszoba szép nagy konyha vagyis inkább azt mondom hogy a konyhába kényelmesen elfog férni egy ebédlőasztal majd valamikor amikor úgy alakul :):):) wc fürdő külön van egy félszoba is és van a konyha mellett egy kis kamra is földszinti lakás ez régebben házmesteri lakás volt ezt adják ki most kb két hétig a felújítást csinálják takarítanak a hiányzó csempéket visszateszik utána megyünk mi egynlőre egy szobát megcsinálunk fullra igaz butorunk sem nagyon van :):):):) de egy darabig elleszünk egy szobában most is úgy vagyunk :) aztán majd szépen lassan ahogy apa keresi a pénzt csinositjuk a lakást :):):)
de ez a mienk innen nem tesznek ki minket ha fizetjük a számlát vagyis terveim szerointe nem lesz több költözködés hacsak nem nyerünk a lottón és e4szünk majd kertes házat :):):)
szerdán megyek szerződést kötni és március utsó hetén költözünk :):):):):

nika70
Salgótarján

nócika ennyi idős terhesen kb 3 kg-val voltam kevesebb a kezdősúlyomhoz képest :):):):

nika70
Salgótarján

Nika Gratulálok!!!Látod megmondtam tegnap,hogy nem az kellett nektek,majd lesz egy megfelelőbb :lol:

Pici..nagyon szívesen,remélem tetszeni fog :wink:
Anyósodon meg ne hergeld magad....

Én most kivasaltam végre..1 1/2 óra :oops: és a maradék kisruhákat amit vinni kell a kórházba azt is bepakoltam.
Már csak köntöst,papucsot és a tisztálkodószereimet kell majd betennem ha indulni kell :wink: :roll:

Nócika az elején én is fogytam 3-5 kiló között...én mondjuk a rókát néztem folyamatosan,de ne izgulj,ez nem baj ha van rajtad plusz kiló :lol:

Cat örülök,hogy jobban vagy...Beni is????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Köszi az aggódást lányok, jobban vagyok csak most nincs időm mert az egésznapi dolgok felgyülemlettek :)
ugyhogy megyek is, majd jövök! :) :) :)

Nika!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Nika!

Nagyon örülök a lakásnak. :D Gondolom Ti még jobban.
Akkor ez most önkormányzati bérlakás? Addig maradtok amíg akartok és majd meg is vehetitek?
A Gorkij ugya Pálfalván van? Vagy már majdnem ott. Arra felé is lakott ismerősöm, de mivel az nagyon kint volt (nekünk), talán csak egyszer voltam nála.
Bútorok majd jönnek szép lassan, és olyan jó lesz végre a sajátba vásárolgatni.

Asiye!

Örülök, hogy te is jobban vagy.

Beni aludt négy és fél órát. Szerintem jót tett neki. Mjd éjszaka kiderül. Reggel pedig megyünk orvoshoz.
Vendég

Azt hiszem holnap mosok majd. Ki kellene mosnom a köntösömet. És legkésőbb hétévégn mindent megveszek ami még hiányzik. Nem húzom tovább az időt.
Bár nem tudom hol találok olyan hálóinget és pizsamát ami tetszeni fog.

Szerintetek hülyén fog kinézni, ha Micimackós műanyag tányérokat viszek be a kórházba? :)
Vendég

Nika! Hatalmas gratula a szép uj kecohoz! A butorok miatt ne aggodj! Majd jönnek az ismik, hogy van kell e ez vagy az! Majd amig nem tellik ujra jó lesz az is! Én is igy kezdtem idestova 4 éve! Még most is elég sok minden van ami hazsnált, de tudom, majd el jön a mi idönk amikor is sajátot ujat és szépet veszek! Most be kell érni azzal ami van! :D Szívből gratulálok!

Cat! Szerintem egyáltalán nem néz ki hülyén, ha micimackos tányért viszel be a korházba! Szarintem nyugodtan! Ha hiszed ha nem én is hasonló megoldásra gondoltam, majd akkor amikor én megyek!
Háloing ügyben én is nehezen választok! Nekem is olyan füri egy izlésem van! Nekem sem tetszik mindjárt mindegyik! Szoval no para4 Lehet most bejön a nemvárt számitásod és egybölre olyat találsz ami az igazi lesz! Én igy szoktam hozzáálni! Sok sikert!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nemlajos: Döme álomszép kisfiú:)

Kép
csucsu05

Nekünk még mindig vannak használt bútoraink. Évekkel ezelőtt nagyon jó áron vettünk egy csomót. Az egész lakást be tudtuk vele rendezni. Nappali+2 háló. Igaz, azok nagyon jó állapotban voltak, mert max fél évet hsználták, és igazi, minőségi bútorok. Kb. negyedáron vettük meg, ha nem olcsóbban. Igazán jó üzlet volt. :D

Megyek, hátha sikerül Benit letennem mire Apa hazaér. Vagy legalábbis megfürdetni.
Vendég

Nika:de örülök neki!!!Ügyik vagytok.Az a lényeg,hogy majd a tietek lehet, a btorok pedig szépnelassan ráérnek.

Nálunk Márk már alszik :) én meg lassan megyek fürdeni.

Holnap ha Márk alszikmegpróbálok jönni.
Vendég

cat igen a tescótól balra ha mész be tarjánba az a gorkij lakótelep :):):)

nem önkormányzati hanem lakászszövetkezeti bérlakás annó házfelügyelői lakás volt ez megmaradt a szövetkezetnek mert a többi lakás azt hiszem már magán tulajdonban van :)de igy van nem tesznek ki csak ha nem fizetjük a számlát vagy nagyon zűrösek vagyunk :):):)

jaja a bútorokon nem aggódok majd lesz valahogyan :):):):)

én nem nagyon voltam hálóingben tréning ruciban voltam napközben :):):)mikro Gergőt szültem igaz ott összeverődtünk anyucik kismamik azt állandóan atársalkodóban röhögcséltünk dumáltunk :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Van a lakásnak önálló tuljdoni lapja?
Mert a házfelügyelői lakások gyakran közös tulajdonban vannak, és ahhoz hogy megvehessétek alapszabályt kell módosítani, ami nem egyszerű.
Milyen feltételekkel bérlitek?

Sissi!

Jó korán aludt ma Márk.
Vagy csak Beni aludt el későn. Még meg akarta várni Apát.
Vendég

cat még nem tudok semmit sem de tuti nem kelházfelügyelői dologkat csinálni és egyenlőre megvenni sem akarjuk az még azért évek múlva lesz esetleg téma :)

szerdán fogok mindent megtudni

nika70
Salgótarján

Most küldte Nemlajos:

"Én is márteljesen jól, tej bőven van, csak Döme sztrájkol délutánonként, déltől 9-ig alszik, bármit csinálok. Gyakorlatilag átalussza az éjszakát, csak egy másik időzónában. :) Volt próbaszopi, ügyesek voltunk. Még nem tudni, hogy ma vagy holnap megyünk haza. Aztán lassan a dokim is hazatér a szabijáról. :) Csók mindnekinek! Jól esett a sok drukk és gondolat! Köszi!"
Vendég

És a mai kép Döméről:

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Hú az fincsi ha megforditja a napszakokat :? ,de talán majd otthon máshogy lesz...
Kitartás :lol:

Én már reggeliztem,befestettem a hajam(nagyon készülök)...ma megyünk megvenni a kiságyat...

Este olyan ramazurit rendezett a lányom,hogy folyt a könnyem..
Nem tudom mi baja volt,de akkorákat rúgott belém,a hüvelyemet meg mintha ki akarta volna tépni,hogy mi volt vele?? :roll: :roll:
Ma is kicsit szurkál "ott lent",a medencém hátul is kezd egy kicsit fájni....de ezt már féllábon is kibírom :wink:

Cat jobban vagytok????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Édes :lol: :lol: :lol:

Ja..Pici megkaptam a pénzt,köszi szépen...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok jó reggelt :wink: :lol: :lol: :lol:

Döme bébi nagyon édi, hát jó sokat alszik egyhuzamban, de majd otthon :wink: :wink: :wink:

Cat, hogy vagytok???

Törpiri!
Akkor bizti csini vagy és milyen jó hogy ma megveszitek az ágyat, hová mentek venni??????

Nika!
Örülök, hogy lesz egy "szép" lakásotok :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Drukkoljatok ma megyek 10-re a genetikára, majd irok valakinek sms-t, de tudjátok lehet, hogy ma is ott alszok :shock: :roll: :wink: :wink: :wink: semmi izgulás majd jelentkezem, ha végeztem :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri!
Hát már neked sincs sok hátra, csak kibirja a kis Lilike ameddig szeretnéd :wink: :roll:

Kép
Kép
minimano74

A Nagykőrösi úton van egy babadiszkont..oda megyünk.

És igy néz ki :wink:
Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sajnálom,hogy nincs fehérben,mert a bútoraim fehérek..de hát ez van..

Gabi biztos nem lesz semmi gond.De jó akkor ma már azt is fogod tudni,hogy kisfiú vagy kislány :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szerintem jó a bútor, habár szerintem is fehérben jobb lett volna, de ez van. :wink: :wink: :wink: :wink:
Hát igen remélem ma már megtudom :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

jó reggelt nagyon helyes dö,me baba és jó hogy te is jól vagy nemlajos :):):):) majd jöhetnek a képek ezerrel :):):)

gabi nem izgulunkj :wink: de azért gyere hamar az eredménnyel :)

nika70
Salgótarján

Nika!
Könnyű mondani a zabszem a fenekemben van már vagy péntek óta :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Nemlajos! Gyönyörü kis kerek a kis pici Döme baba! Hát nem lehet ugy könnyü, hogy megfordsitotta a napszakokat, de ez biztos meg fog nála változni! Elöbb vagy utobb! :roll: :? :shock:

Piri! Mi is hasonló kis babaágyat néztünk ki és fehérben! Már lefoglaltam a teszveszen csak megbeszéltem a csajszival, hogy megyek érte csak egy kis időt kérek! Minden hétvégén ujabban lenyom falami nyavaja igy az miatt nem jutunk el érte! Ott meg van két pici azt nem akarok semmitse átadni! De talán majd most a hétvégén!

Nika! És mikor költözhettek?? De jó! Uj lakás uj idők, uj remények! Lehet a babó is erre várt!!! Figyeld csak meg! Igy érzi, hogy anya és apa megnyugodott és már jön is!!

Kép

Kép

Kép
nócika

15-éig csinálják meg ami t pótólni kell festenek stb a alakszöv utána meg mi csináljuk a magunk dolgait ig valamikor a március utsó hétvégéjén nem akarjuk az itteni főbérlőnket sem szarban hagyni nagyon rendes velünk ezért maradunk hó végéig :):):)

nika70
Salgótarján

Törpiri!

Mennyiért néztétek a kiságyat?

Mert Vecsésen lehet kapni fehérben is.
Ágyneműtartó nélküli, zárt szekrényes kombi bükk,fehér,cseresznye,fenyő,juhar színekben: 33000ft Ágyneműtartós , műanyag szegélyes ,zárt szekrényes :bükk,fenyő,juhar,cseresznye,fehér színben:40000ft

http://www.katibababolt.hu/tbutor_kisagy.shtml

Gabi!

Várjuk nagyon az eredményeket!
Vendég

Voltunk doktornéninél.
Kaptunk megint egy csomó bogyót.
Remélem ezzel most már vége lesz.

És rájöttem, hogy Beninek már ebben a hónapban sem nagyon kellett volna bölcsibe menni.
De majd jövő héten sokat lesz, és talán nem bukunk rajta annyit.
Mindenesetre ha Marci megszületik, nem engedem, mert mindig összeszed valamit.
Vendég

Cat köszi...mindjárt megnézem!!

Most volt itt a védőnő..állitólag lent a hasam...igaz 2 napja szurkál "ott lent"..
Azon gondolkodtam mielött elmegy a dokim felhivom,hogy hagy ugorjak be a kórházba nézzen meg....
Hülyeség??? :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Van nekik 1 db fehér!!!

Mindjárt hivom apát,hogy el tudnánk-e hozni!!!!

Köszi-köszi :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Szívesen! :)

Gabi írta:

"Minden rendben, kislány."

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Jaj de jóóóóóóóóó :lol:

Gratula!!!!! :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos és Döme holnap megy haza.
Vendég

Sziasztok!

Cat! Jobbulást nektek! :) :)

Gabi!
Mennek a drukkok! :) :) :) :)
várjuk az eredményeket! :)

Törpiri!
Nagyon szép a kiságy! :)

Nekem este visszajött az erős szédülés és mellé erős szív-szúrás társult :?
megijedtünk, de mára elmúlt sokkal jobban vagyok! :)

NEMLAJOS!!!

A FIAD MESE SZÉP! :) :) :)
NEM TUDOM BUKNI FOG E AZ IDŐSEBB CSAJOKRA(6 HÉTTEL IDŐSEBBEKRE :) ), DE LEFOGLALÓZOM A LÁNYOMNAK!!!!!!!!! :) :) :)

ÖRÜLÖK, HOGY TE IS JOBBAN VAGY! :) :)

Én ezeket pecáztam ma az Ideababruhat-on! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Én pénteken megkapom a homeós listát, ami segít szülésnél.
Kíváncsi vagyok miben tér majd el a neten keringőktől?
Vendég

Cat! Ez jó hír!!!! :) :) :)
holnap végre otthon lehetnek hármasban :roll: :roll: :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?