A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ildikó, annyit gondoltam rád délután!!!!!!!! Először is miután szültél 3 gyereket addig nem érett petéd ez kb 3 év, tehát nem merülhetett ki a petefészked és nem lehetsz klimaxos!!!!!!!

Majdnem küldtem smst hogy kérj egy átjárhatósági petevezeték vizsgálatot a dokinőtől!

Okos az emberi test nekem a méhenkívűli műtét után már másnap negatív volt a hcg eredényem.

Viszont a mh- baromi vastag , nekem asszem 17volt de előtte még 7 se.
Sajnos meg fogsz szenvedni a piriddel.
:cry: :cry:
Nálunk ilyenkor megy az egészségügyi küret.

Viszont ez klassz, hogy leért egy petécske és be is ágyazódótt,sajna megszakadt az élete. :evil: :evil:

De gondolj bele, milyen beteg voltál és mennyi ideig , mennyit stresszeltél a munkahely és minden miatt!!!!!!

Mostantól nyugi- bár nem tudom hogy ha dolgozni mész! :shock:

Kép
muzsuzska

Éhes vagyok!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Helló! Jó reggelt! :D
A mi éjszakánk is kb. ugyanígy zajlott, Zsuzsi.
:wink: És én is éhes vagyok.
:D És ugyanazt gondolom Ildóval kapcsolatban, mint te. :wink:

A FIÚCSKÁK 28 HETESEK!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Jó reggelt!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!! Akkor már hét hónaposak vagytok!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ó, tényleg! :shock: :shock: :shock: :D :D :D

KépKép
benó

Megettem a joghurtot (hallod Szilvi) baromi szar volt, most vajas kenyeret eszem, még se illik töltött káposztát enni reggelire! :D

Kép
muzsuzska

megyek a kávémért!

Kép
muzsuzska

Én nem szeretem a joghurtot, főleg, ha gyümölcsdarabok vannak benne, olyan, mintha már egyszer megette volna valaki.... számomra. :lol: Bocsi :oops: , tudom, hogy mások direkt a gyümölcsdarabkákat szeretik benne. :lol: :lol:

KépKép
benó

Én se szeretem, csak gondoltam hátha jót tesz a belemnek, arra várok! :roll:
Hihetetlenül gyorsan elszaladt az idő, lassan szülni fogsz, de Márti előbb úl lesz rajta.

Kép
muzsuzska

Oké, én itt leszek, max. én is hozok valamit enni/inni. :D

A Gy. éjszaka kb. kettőig fenn volt :? , összesen 4 db :!: álcasapkát csinált magának. 8) :D

KépKép
benó

Királyfi meg hokimeccset nézet. Gy. nem dolgozik ma?

Kép
muzsuzska

Nagyon gyorsnak tűnik nekem is, eszméletlen gyorsnak. :shock:
Tancsu mintha tovább terhes lett volna, nem? :roll: :D Többnek tűnt (nekem :lol:).
Igen, Mártit követem majd a sorban. Márti 5 hét múlva, én meg egy hónapra rá kb. UGYE. :lol:

KépKép
benó

Tancsunál a szülés előtti időszak tűnt baromi lassúnak, mindennapi kérdésekkel, még nem???

Kép
muzsuzska

Ma szabadnaposak vagyunk,holnap doki, holnapután délelőttős műszak!

Kép
muzsuzska

Dehogynem dolgozik. Már el is ment 7-kor, de mit bánja ő, ha álcasapkát csinálhat.... :lol: :lol:
Hozok kaját.

KépKép
benó

Helló!! :D :D :D

Kép
martik77

Igen, az lassúnak tűnt. :D
Az jó, ha ma pihi van. :D

KépKép
benó

Helló Márti! :D :D :D

KépKép
benó

Mindjárt jövünk. Mi hárman. Még jó, hogy nem 5 babám lesz, akkor lehetne hatökörnek hívni, bár néha így is lehet. :lol: :lol: :lol: Na, húzok kajáért. :D

KépKép
benó

BOLDOG 28-dik HÉTFORDULÓT a BABOKNAK és NEKED!!!!!!!!

Kép
martik77

Bocsi ez olyan felemásra sikeredett!!! :oops: :)

Kép
martik77

Köszönjük. :D :D :D

KépKép
benó

Az idő vacak,egész éjszaka forgolódtam,mert L.úgy horkolt mint egy nem is tudom mi és most meg olyan hányingerre keltem éhségérzettel együtt,hogy muszáj ennem.

Kép
martik77

egyél akkor

KépKép
benó

Azt csinálom.Szerintem utána visszafekszek még egy kicsit. :?

Kép
martik77

rendben, pihenj csak békésen :D

KépKép
benó

Sziasztok lányok! :D

Zsuzsi, nagyon köszönöm a nyugtató szavakat. :wink:

Kép
flóra 11

Rozskenyeret eszem, de olyan sz...r, már tökre utálom ezeket az egészséges kajákat (spenót, hülye kenyerek, tofu, vááááá). :lol:

KépKép
benó

Hívogatom a nőgyógyimat, mert holnapra kéne a citológia eredménye de nem veszi fel! Nem akarnék egy rendelési időt végigcsücsülni!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Helló Ildó! :D :D :D Tegnap jól elhagytuk egymást. :wink: :lol:

KépKép
benó

Jóreggelt.....

Én aludtam végig,1 felkelés volt,akkor inas teázott,lefejtem a tejet és huss vissza....
Viszont baromira fáj a hátam..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Lehet, hogy még korán van.

KépKép
benó

Helló Ildó!!!!!!
Örülök, hogy nyugtatólag hat amit írtam, nem okoskodónak!

Kép
muzsuzska

Boldog hétfordulót a baboknak!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Hátfájás-szűkebb értelemben merre??????????

Kép
muzsuzska

Helló Tancsu! :D :D :D Nahát, egy felkelés csak, ez baromi jó! :D :D Ügyesek vagytok! :D A hátadat nem maszta (= masszírozta) még meg az R.?

KépKép
benó

Benó

Tök szupi lett az ágy,ügyesek vagytok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nem baj, Benó. Én is hulla voltam. Pont ezért nálunk is valahogy olyan volt az éjszaka, mint nálatok, A F. kora este elaludt. 10-kor felkelt és háromig fenn volt. Én meg 10-kor ájultam be az ágyba. :lol: Mondtuk is, itt a csere. :lol:

Kép
flóra 11

Este nem maszta meg,hanem bekente jégzselével.....
Akkor nagyon jó is volt,meg még amikor lefeküdtem is,de most megint nagyon car...:(
A hátam teteje,a nyaktól a lapocka aljáig teljes szélességben...:(
Amikor háton fekszem és próálok felülni,na akkor majdnem szarógalamb leszek....előtte oldalra kell fordulni csak úgy megy....mintha nagyon erősen meghúzódott volna.....ár nem is csodálom,Gergő nagyon nehéz már...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi mindenkinek a boldog hétfordulót.
Elolvastam egy oldalon csak a babákra vonatkozó részt, és elvileg, ha most születnének, se lenne baj. :D De persze ez elképzelhetetlen. :D Csak úgy mondom.

KépKép
benó

Mi az a jégzselé????? :shock:

Kép
muzsuzska

Csak nálunk azzal a különbséggel, hogy én 10-ko, lefekvés előtt vettem észre, hogy nincs kenyér. Gyorsan bedobtam egyet sülni, 11-kor kimentem megnézni, éjfélre megsült, akkor kimentem kiszedni a sütőből, majd utána már aludtam. Éjjel viszont nem tudom, mi volt, háromkor annyit pipiltem,mint a Niagara. Hajnalban már megint állandóan azt álmostam, hogy ülök a vécén és pipilek, annyira kellett mennem, tehát megint kimentem. Ez most így lesz, míg le nem válik a méhnyálkám? :shock:

Kép
flóra 11

Köszi az ágydicséretet. :D
Lehet, hogy el kéne azért menni orvoshoz, nehogy rosszabbodjon, nem? :roll:

KépKép
benó

Elképzelhető, mivel vastag a mh és a méhed is dagi és nyomja a hólyagod.

Kép
muzsuzska

Benó, boldog hétfordulót mindhármotóknak! :wink: Ügyesen húzzátok a dolgokat, még legalább pár hetet húzzatok ki. :wink:

Kép
flóra 11

Az előzőt Tancsunak írtam.

Most neked, Ildó: és a pocakod nem görcsölt? Remélem, nem. :?

KépKép
benó

Béka:

miklós meggyónta azt is nórának,hogy ő üldözte el kristófot a házból.
klaudia átverte zsoltot,megigérte hogy ha licitál a neten zsófi holmiaira,akkor kifizeti a felét,hiszen mindketten segiteni akarnak zsófinak hogy ne pocsékolja el a cuccait...de közben ő is licitált zsolt tudta nélkül,jól felverte az árat,aztán amikor zsolt megnyert mindent,akkor klaudia nem fizette ki a felét ahogy igérte és elárulta hogy ő volt a titkos másik licitáló...
nóra totál ki van ukva mikire,elpanaszolta andrásnak,aki bevallotta hogy tudott a kristóf ügyről,de annak idején megigérte hogy hallgat róla...
magdinéni félti gézáékat,megkérte nórát beszéljen mikivel a lakásról,igy amig miki a főnök,nem adják el a lakást....
orsi beteg,rohant nőgyógyihoz,mert valami nem stimmel....
lacit felhivta a volt szeretője,találkoztak,bevallotta a csaj hogy tripperes....laci ki van bukva.tuti orsi ezt kapta el,igy be kell majd vallania a kis kalandot....
klaudia megkereste berényi attilát és bemutatkozott neki,hogy ő a sógornője...ezzel lett vége

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, valamit ki kellene találni, hogyan emelgesd Gergőt. Mert így nem lesz jobb a hátad. Pl. ne emeld őt nyújtott kézzel,próbáld minél hamarabb a mellkasodra tenni és úgy emelni, akkor könnyebb.

Kép
flóra 11

Lányok ti ezt a bk-t tudjátok még követni!!!??sajnálom, én nem nézem mert egy idő után nekem nagyon fárasztó lett. :oops:

Kép
muzsuzska

a jégzselét amcsiból hozták nekem,kék szinü zselé,kifejezett izületi húzódásokra van...bekened vele,elkezd hüsiteni,jól be kell bugyolálni,aztán már annyira elhüsit,hogy egy idő után azt veszed észre ez nem is hideg hanem tűzforró...:)
lazitja az izületeket....

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?