Hali!
Ma éjjel Viola is szuper gyerek volt- némi ordítás után elaludt este 9-kor (8-kor vacsizott, de valamiért eltökélte, hogy 9 előtt nem alszik el

), aztán hajnal 2-kor kelt inni (max 10 perces szopi és azonnali visszaalvás), majd reggel 6-ig nem is tudtam róla. Azaz csinált egy 6 órás és egy 4 órás időszakot rövid ébredéssel
Kisbogács: *nagy ölelés* azért ha tudsz, gyere, mi megvigasztalunk, vagy legalábbis meghallgatunk!
Csöre: Jobbulást!!! Hmm, ezek a forgó izék Violának is bejönnek, de ma reggel már azon gondolkodtam, hogy nincs-e belőlük elemes, mert strapás állandóan felhúzni... Lerohanok teát csinálni, de már hallom, hogy Brahms bölcsődala a végéhez közeledik- futás fel a lépcsőn, felhúzom... leérek újra, már megint az utolsó ütemnél jár az a nyavalya, futás vissza, de előtte felrakom a vizet forrni...
Jandrea: Lehet összefüggés- már annyiban, hogyha a cickódban hajlamosak elzáródni a tejcsatornák, vagy micsodák, akkor te tejlázat kapsz, a babód meg nem jut a kajához. Igazában nem értek hozzá persze...
Pihenés: én akkor jöttem rá erre, amikor kikaptam a védőnénitől, hogy miért próbáltam 5 percet hullahoppozni... Megmondta, hogy minden fizikai tevékenység árt...

Szóval, nem vagyok túl tehetséges ebben a tejgyártó bizniszben- bár van segítségem, így szerencsésebb vagyok sokatoknál

és többnyire tejcsi is van elég (hacsak nem kezdem mérni

)
Krisz: nagy drukk a csípő UH-hoz!
Mágnes: az iromány akkor lenne tökéletes, ha valaki, aki ért hozzá, remek homeobogyós részekkel kiegészítené- akkor már ténylegblogba való lenne

Kösz a tippet a csomaghoz! Ja, és az A vitaminos dolgok tuti jó, Anyukám Manónak készített A vitaminos testápoló kenőcsöt (nagyon lágy, vizes alapú krém, egyáltalán nem zsíros, könnyen kenhető), s Viola bőre egyszerűen imádja...
Basszus, tegnap estére előjött a gyerek füle mögött a nyirokcsomó az egyik oldalon... éjjel a másik oldalon is megjelent, de aztán visszahúzódott. Valami miatt dolgozik az immunrendszer- remélem, csak a BCG oltás szórakoztat minket...
Mágnes: bocs, még egyszer- nálatok már hólyag a BCG oltás? Nálunk úgy néz ki, mint egy betokozódott pattanás, a dudor érezhető, a bőr jóval sötétebb rajta, mint a többi helyen, de hólyagot nem látok, nem tudom, hogy fog ez kifakadni. Gondolom valahogy át kéne alakulnia...