Megvolt az uhu....3000 gr-osra saccolta a dokibáááá...szóval Nyafinak lesz igaza és tényleg azért nézhet ki nagyobbnak a hasam mert túl kevés idő telt el a 2 terhesség között....amúgy most visszanéztem és Rékával amikor mentem szülni akkor volt a haskörfogatom 103 cm....na ez most 105 cm....szóval nem is nagyobb....ki érti ezt?Na mind1 a lényeg hogy minden ok.....Kíváncsian várom hogy mikor óhajt kibújni a FiatalÚr
De csajok én alig keményedek...pedig tegnap felnyaltam a fürdőszobát, Wc.....négykézláb vízkőoldóztam a kádat
Pedig a holnapi napot annyira megúsznám....mennem kell 11-re altató orvoshoz egy konzultációra....az előző császár miatt!Aztán 13.30-ra védőnő....14.30-ra saját fogadott dokibáááá....
Nyafi nem lehet hogy inkább aaz epres joghurtra allergiás Gigi....mert epret csak 2 éves kor után ajánlanak az apró magvak miatt + allergén is!
Köszi a tippeket a popóra....van itthon sudocreme...mondjuk én annyira nem szeretem.....de mintha már szebb lenne a popója....és már nem fosizik annyit mert próbálok olyan kajcsit összeállítani neki ami picit fogja a hasát és ez beválik úgy néz ki(kopp-kopp-kopp)
Anna örülök hogy minden ok...kistesóval....
Betegeknek jobbulást!!!
Na megyek mert a csajom nemsokára kel...és...indul a nagyüzem!
Puszi
Niki

Cica egyedül próbál enni...
Nagyon éééélveziii....kismalackaaaa...

Nagybácsi itatja
Unokabátyóval puszilkodás után
Ezt az ajtót csináltuk mi!