A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nellike!

A férjemmel is ez a helyzet, látszik rajta, hogy fura neki a bébi miatt! Meg persze nekem is :roll: ! Ő már előre mondta, hogy ha már igazán nagy lesz a pocakom, ő nem fogja erőltetni a dolgot (majd kitalálunk valamit :wink: )...
Én abszolút megértem azokat is akiket ez nem feszélyez, de azokat is, akiket igen! ( Engem a helyükben biztos kicsit frusztrálna :roll: ).
Ha meg valakit nagyon zavar, az csinálja hátulról, vagy "kiskifli" pózban, mert úgy nem látszik a pocak :lol: :lol: :lol: !
Azt viszont én nem tudom megérteni, ha egy nő emiatt kategórikusan nem engedi közel magához a párját, az oolyan igazságtalan... :evil: Meg kell adni apának a jussát :lol: :lol: :lol: !

Pocakmérethez: Hát nekem már a legutóbbi lábgyantázásom is nagy lihegések közepette valósult meg, és épp ma esedékes megint, szóval kíváncsi leszek :lol: ! A intim zóna borotválása, pedig szerintem hetek kérdése és kivitelezhetetlenné válik, szóval lehet, hogy ismét jön a kozmetikus, meg a gyanta, mert "nyomokban pamacsosan", még kevésbé lennék kívánatos asszem :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nellike!
nagyon jók lettek a képek!az utsó az tényleg nem semmi...le a kalappal
a doki előtt...
Tényleg te is rakhatnál fel poci képet,ha tudsz...

Kép
Kép
csibe83

tabati! :)

Igen, lassan kezdődik a szerencsétlenkedés a borotvával és a körömvágással. :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

"sillia nekem is bekeményedik. ... Nekem olyankor apa minidg ráteszi a kezét a hasamra. "
Apa kézrátétellel gyógyít? :shock: :shock: :shock: Wooooooooooooowwwwwwwwww! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(kicsidodi! Helyesbítek: kérd meg Apát, hogy tegye mindkét kezét a torkodra. Egészen addig, amíg még érzed, hogy fáj. Utána leveheti. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

lorca! :)

Ne légy túl sokáig türelmes, mert a végén amikor megkérdik, hogy mi lesz a neve már csak sikoltozni fogsz válasz helyett.... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

moncsy.78! :)

Esetleg MagneB6 vagy kismama torna nem segítene?

boo! :)

"kutya lefárassza magát arra a 10 órára"
Basszus, azt olvastam először, hogy felakassza magát... Kezdtek kerekedni a szemeim, aztán rájöttem, hogy valami nem stimmel... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Köszönjük szépen a részletes szexuális felvilágosítást és, hogy veletek lehetünk az ágyban. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Részemről eltekintenék a részletezéstől, annyit azonban elárulok, hogy nálunk minden változatlan Manó előtthöz képest. Még az álmos orgazmus is... :shock: :shock: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

kicsidodi! :)

Nekem nincsenek csíkjaim. :D De te nem olívaolajat használsz? :shock:

(Besz@rok. Gyerekem ebben a pillanatban bekapcsolta a Doors CD-t. Lehet, hogy tle van a kis fütyköse a Halász Jutkámmal?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

tímea83! :)

"Valószínűleg halványodni fog a terhesség után,na meg egy kis konditermi önkínzás és valamennyire helyrejön.
Addig meg megpróbálom így jól érezni magam.
Apa segít benne.. "

Mármint miben segít? A kínzásban vagy a jól érzésben? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

(...És még táncol is rá... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

sillia! :)

Ne haragudj, de most kapsz tőlem egy ejnye-bejnyét. :oops:
SEMMILYEN hivatalos papírt, számlát, csekket és egyebet nem szabad kidobni, ha gubanc van vele! (De ha nincs, lehetőleg akkor se) Hanem azonnal felkapni a telefont és megérdeklődni, hogy mi ez az egész.
Az egy hónap nemfizetés utáni behajtás azért erős kicsit... :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x

nellike! :)

Éljen a sok jó hír és láb! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Nekem vannak striák de ezek még az előző terhesség nyomai.

Tabati műtet semmi szín alatt nem szeretnék, mert az hogy most így gondolom az egy dolog. Végül is még csak 30 éves vagyok és sosem tudni mit hoz a jövő. Persze most azt mondom nem lesz több. De én nem szeretem az ilyen visszafordíthatatlan dolgokat. Majd fogamzásgátlás lesz ahogy eddig is. Nekem nem említette a dokim egyébként a műtétet még a 3. után sem.

boo szex: én mondhatom hogy nem változott a sex rossz irányba, inkább sokkal jobb lett a terhességek után.

csibe nagyon csini vagy,

Nellike örülök hogy minden rendben van. Én is alig várom már hogy ne kelljen felvenni a cipőket.

Uh képek nagyon jók. És várom a híreket azoktól akik most mennek uh-ra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

csíkok

nekem szerencsém van a bőrömmel, eddig egyik terhességnél sem lettem csíkos és most sem látszik még semmi. Pedig az elsőnél 20kg-ot híztam. Egyedül a cicik maradtak halványan csíkosak, mert az eredeti mérethez képest ott volt a legnagyobb változás.
Ha nagyon nagyon megnézem (most épp azt teszem), a combomon a csípőmnél is van néhány hajszálnyi fehér csíkocska de ezt csak tüzetes és közeli szemlélődéssel észrevehető.
Szerintem ez nagyrész bőrtípus és öröklődés kérdése. Nekem nagyon száraz a bőröm, ennek ellenére csak mezei testápolót használok néha és bizony nem 30 hanem 40 felett vagyok.
Mégsem zebrásodok. Persze, valamiben nekem is lehet szerencsém :)
Vendég

(...Feltekerte fullra a hangerőt, úgy táncol... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

007

a számlát nem dobtam ki csak a sárga csekket, minden olyan papír szépen megvan ami ide tartozik.
Vendég

Sziasztok!!

Brekinek én is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok.

De van még egy szülinapos a körömben. Ma 12 körül megszületett a nővérem kisfia, András 3110 gramm és 54 cm. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Tegnap este 10 körül mentek be a kórházba, mert 4 perces fájásai voltak, a dokija majdnem hazaküldte, mert még hajnali 1/2 2-re sem változott semmi. Reggel 8-ra ment be a dokija, aki végül beindította a szülést. Hát egyenlőre csak ennyit tudok róluk.
Holnap így mi is megyünk világot látni fel Pestre- MÁV Kórházban szült -, mint Sillia.

Moncsy 78

NA végre nem vagyok egyedül. Nekem is szokott ott lent nyomni. Kb. 2 hete írtam fel ide. Vettem akkor Magne B6-ot és egy-két nap alatt rendbe hozott. Tegnap óta megint érzem a nyomást, így megint elkezdtem enni a MAgne B6-ot.

Kép
Kép
orsi777

Azt sem. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: De még jobb lett volna, ha azonnal felemeled a KagyLót. :roll: Mindegy most már.

Autót milyet gondoltatok?

orsi777! :)

Isten hozta a kis porontyot! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.03 13:01-kor.

Kép
Kép
200907?

Orsi

Hatalmas gratula a babához :D :D

Egy pillanatra úgy értelmeztem a mondatod hogy én is a MÁV kórházban szültem :shock: Aztán rájöttem hogy miről van szó. :D
Vendég

200907:Úgy értettem a kondizást,h így a bőr vmennyit visszanyer a feszességéből.Legalább is nekem az bejött.
Természetesen -miért is ne- már a terhesség előtt is voltak csíkjaim...

Ja mellméretre vissza térve :
Egyszer épp tesómékhoz mentünk-ez még a terhesség elején volt-és ők is éppen akkor értek haza vhonnan,meglátott a sógor öccse és elkiáltotta magát:Jééé meg csináltattad a melleidet?
Hát ő akkor még nem tudta h babás vagyok.. :wink: :P

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Dodi:Azért híztam ennyit mert leszoktam a dohányzásról..aztán terhes lettem tavaly előtt decemberben..aztán azt már meséltem mi történt :cry: Ugyebár az alatt az idő alatt is híztam.
Utána vissza mentem melózni pár kiló le is ment,de megint bagóztam is...Aztán megint abbahagytam a füstölést,aztán ... :D

tímea83
Ajka

Orsi!

Gratula a babához! :D

Bond!

De, főzéshez :lol: :lol: :lol: ! Az lehet, hogy javasoltam, mert állítólag nagyon jó, de én semmivel sem kenem magam. Sőt esténként épp azon vagyok hogy leszedjem a fejemről ,meg a hátamról, mellkasomról a zsírt :lol: :lol: ! Szóval én leginkább arclemosóval kenegetem magam :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaj a sex:
Nem mondom nem sűrűn tör rám a késztetés,de végül is nekünk jót tett a terhesség!Végre váltottunk kipróbáltunk új dolgokat és most megint visszatért a szíjjel-téplek..Persze óvatosan...de szerintem értitek :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Álljunk csak meg egy pillanatra! A naptáram szerint ma Kornália, Nelli napja van. Akinek nem blúza ne vegye magára, de mindenki másnak hepi némdéjt! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval, bort iszol és vizet prédikálsz. :o Kis cseles... :lol: :lol: :lol: Egyébként tényleg az olíva a legjobb. Mi is azzal kenjük Manót. Nem is csíkosodik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nellike, tündériek a babák! Akartam már írni Neked, h a Zsófi az egyik kedvenc lánynevem, annyira szép! :)

Dodi, jobbulást! Engem nagyon érdekel az a fogyi, majd feltétlen oszd meg velünk, ha itt lesz az ideje! (remélem nincs benne koplalás, meg sok mozgás, és gyors eredménnyel jár, mert nálam az ilyen jöhet szóba, ha egyáltalán létezik… :roll: )

Moncsy, Beni nagyon édi pasi!! :D

Breki, Nagyon boldog szülinapot! :D

Striák: nekem a 37hétig szép volt a hasam, na de utána napról-napra egyre több helyen szétrepedt a bőröm, és mivel a fiam csak a 41.hét végén volt hajlandó megmutatnia magát, hááát képzelhetitek milyen lett a hasam! :cry: Rohantam is a bőrgyógyászhoz szülés után, de csak annyit tudott mondani, h idővel halványodik, elmúlni teljesen soha nem fog, esetleg ha nagyon zavar, akkor plasztikáztassam... Nem tudom mit hoz majd a mostani terhesség, jó lenne nem csíkosodni tovább!!!!
Egyébként tényleg abszolút alkat kérdése, én egész terhesség alatt kenegettem, és mégis.. :x

Orsi, gratulálok a kis Andrishoz!!! :)
o.heni

Csajok! Kitaláltam valamit. Mindenki adja meg, hogy mikor van a névnapja meg a szülinapja, és akkor csibe83 mindig dobhatná a táblickuját, hogy figyelem, ki következik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Szegény Csibe!Azért kérdezzük meg van-e kedve.. :roll: :lol:

tímea83
Ajka

Nem kell kérdezni, mindjárt reagál. Most olvasgat... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Biztos lesz, olyan kis lelkesen nyomja mindig. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Teljesen mellékesen persze nekem máj.3-án van a névnapom,a szülinapom meg jun.19-én.. :roll: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt, boo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha megnézed, akkor a szülésed időpontjára a 40. hét van megadva. Manót én is 40+5-re szültem.
(Azt azért remélem tudod, hogy a gyereket nem a gólya hozza!!! Káposztából kel ki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Belenéztem a tükörbe és eszembe jutott egy vicc ( :? ).

-Hogy hívják a mazsolát az indiánok?
-?
-Riadt Arcú Szőlőszem.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007

Nemtom milyen kocsit szeretnénk, apa rengeteg időt tölt a használtauto.hu-n. Igazából mindegy, csak olcsó legyen és megbízható, 5 személyes. Nem baj ha régi és itt-ott rozsdás. Tavaly még volt egy Subaru-Liberonk, apa imádta bármily csúnya jószág is volt, de el kellett adni.

Halkan megsúgom, hétfőn lesz a szülinapom...
Vendég

Jó, de melyik hétfőn? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007!

Értem én a célzást, de én a névnapomat nov. 13-án tartom :wink: Azért köszi az észrevételt :)

Boo! A csalás ott van, hogy leegyszerűsítve egy hónap ugyan négy hétből áll, de ez a valóságban 2-3 nappal többet jelent havonta , attól függően, hogy 30 vagy 31 napos a hónap, mert csak egy hónap 28 napos, a február. (és az sem biztos, hogy a február beleesik a terhesség 9 hónapjába) A pár napokból bizony összejön pár hét (kettő biztosan) akárhogy számoljuk. A másik két hét meg abból adódik, hogy a terhesség időszaka ugye a fogamzástól számítva 38 hét. A terhességi kort viszont úgy számolják, hogy az utolsó menstruáció első napjától kezdődően, amikor még nem is vagy terhes, tehát hozzáadódik + 2 hét (így lesz meg a 40 hét). Ha nem érthető, akkor írom másképpen.
:oops:
nellike

nellike! :)

Mondtam, hogy akinek nem inge, ne vegye magára... :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Most hétfőn... márc. 9-én.
Vendég

Boo!

Valójában a terhesség tényleg nem 9 hónap, hanem valamivel több! Egy átlagos terhesség 280 nap, így adják meg az utolsó menszi első napjához képest a szülés napját! Esetemben: Okt. 17. és Júli 24. (éppen 280 nap) :wink: !
Így egy terhesség tényleg 40 hét, viszont nálam pl. úgy jönnek ki a hónapok, hogy 9 hónap és 7 nap a terhességem (ami nem egyenlő 41 héttel :roll: )

Pfff...én igyekeztem :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ünnepek:
Hááát, nekem a következő a húsvét lesz :twisted: , mert névnapom már volt (febr.6.) szülinapom meg már csak babuval lesz (szept. 20) :D !

Tök durva, hogy a legutóbbi szülinapomon még nem is terveztük a bébit, így fogalmam sem volt róla, hogy a következő már anyaként fog érni :roll: :D ! (Októberben döntöttük el, és november másodikán (?) megfogant :wink: )
Nem mintha bármit is másképp csináltam volna akkor, de mégis fura belegondolni...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mégvalami!

Szerintetek érdemes a Brico storeban szőnyeget nézni, mert most lenne kedvem kicsit nézelődni, és van egy nem messze...
Végülis nem padlószönyeget akarok, hanem egy nagyméretű kész szőnyeget :twisted: !
Léccilécci segítség (hihetetlenül határozatlan vagyok mostanában :evil: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ez már egyenes beszéd! :lol:

Nincs most véletlenül egy eladó autótok? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nézelődésből még nem lesz baj. :wink: Nem tudom, hogy a Bricostore-ban milyen a felhozatal, de nagyobb esélyed van, mint egy pékségben, az biztos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Most nincs, de mindig van a közelünkben egy-kettő szóval majd hallgatózom, hátha van vmi a Silia-familiának :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lányok!
Köszönöm a válaszokat,de szedem a magne b6ot,és az mellett is érzem!

Nellike!
Jók a fotók a bébikröl,na és nagyon szép neveket választottatok! :lol:

Orsi!
Gratulálok a Kisfiúcskához! :lol: :lol: :lol:
De jó akkor a tesóddal Ti is együtt babáztok majd!
Az én hugom is kismama,és októberben szül majd! :lol:
Mi ezelött is egyszerre voltunk babásak,és nagyon szupi hogy a két csaj között csak 3 hónap a korkülönbség!

Csíkok!
Nekem Rékánál jött pár,de csak mellre,na és hátul csíkosodtam rendesen!
Pocimon egyáltalán nincs!
Jázminnál,na és most sem jött még egy új sem,remélem így is marad!

Szex!
Nahát elég fura dolog,így pocakosan,a bébi nekem is utána mocorog sokat!
Most már azért kezd zavarni a pocakom,na és Apát is,de megoldjuk! :oops:
Mondjuk ha visszagondolok én a csajoknál már sokkal korábban le voltam tiltva a dologról,úgyhogy most egy kicsit fura!
Szülés utáni szex:
Azt mondom hogy igazából talán a második gyerköc után lett a legjobb! :lol:
Akkor lehet hogy a harmadik után meg még majd ennél is jobb lesz! :lol:

Szörtelenítés!
Na ez egy jó téma,a lábam és a hónaljam megoldom a kozmetikusnál,na de ott lennt én nem gyantáztatok,és sajnos egyedül már le sem tudom szedni,ezért eléggé fura de Apa segítségét kértem! :oops:
Sajnos tükörböl nem ment a dolog,ezért kénytelen volt segíteni!
20140328174041

Akkor mondom a paramétereket: kurv@ jó, vadiúj terepjáró kéne, kis fogyasztással, érvényes papírokkal 200 rugóért (de megalkudhatunk 150-ről is)
Menni fog? :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Lányok!

A Sillia famíliának egyenlőre pénze sincs, azért köszi a felbuzdulást :D
Vendég

moncsy.78! :)

Akkor vagy egy kis torna kéne vagy pihenés. Passz. :roll:

Apa segítségét kérni nem gáz. Hiszen annak idején megfogadtátok, hogy jóban-rosszban együtt lesztek, segítetek a másiknak. Ebbe ez is beletartozik. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007

ha egy ilyen járgányt találnál nekünk... Te talán még erre is képes vagy
:lol:
Vendég

Majd ráérsz akkor aggódni, ha már megvan a kocsi. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Persze, biztos sima ügy lesz :lol: :lol: ! Pikkpakk :lol: !

Na, én megyek nézelődni :roll: ! Na jó vásárolni :lol: !
Apától már csak egy: már megint?, volt a reakció, erre én mondtam neki, hogy nem muszáj pénzt vinnem, max. kinézem és majd visszamegyünk együtt... :wink: Erre egyből mondta, hogy ááá, vigyél csak, minek kétszer menni :lol: :lol: ! Annyira pasi :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lehet, hogy akadna ilyen, csak azt nem tudom, hogy a jelenlegi tulaj mit szólna hozzá... Vagy platós nem jó...? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valóban nem szeretnék a pasik több időt tölteni a vásárlással, mint amennyit muszáj, de szerintem ezt most csak azért mondta Apa, mert már ismer téged és tudja, hogy úgyis venni akarsz majd valamit. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!! :D

Most jottunk meg uh-rol, minden a legnagyobb rendben, olyannyira, hogy raadasul meg KISFIUUUUUUUUUU is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hogy a 4 lanyunk utan egy kis kukacosunk lesz, hihetetlen erzes!!!

Szoval, Csibe, vedd elo a kek ceruzadat!!!! :lol:

Na, most visszaolvasok!!!! :D

Puszi
Niki
Vendég

(Basszus, ma már 207 a CHF, ááááááá....... Minden nap egyre feljebb megy. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

niki72! :)

Éljen-éljen! :lol: :lol: :lol: Akkor tehát mi lesz a kis @os neve?

Kép
Kép
200907?

Niki!

Jupppiiiiii! De örülök neki! 4 puncis után már kijárt nektek egy fügykös is :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Niki!

Nagyon nagy gratula a kis kukishoz! :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem nektek is furcsa lesz ennyi lány után a kukacos!
Nálunk is csak lányok vannak,van 2 hugom,nekem 2csaj,a hugomnak 1csaj!
20140328174041

Huuu, hat ez a masik nagy feladat most, ami elottunk all: Fiu nevet talalni! :lol:
Eddig egy nev volt, ami mindkettonknek tetszene, es megallna a helyet itt is, es otthon is: ALexander, de meg keresgelunk....
DE JOOOOO!!!! Holnap veszek is valami fiusat!!! :lol:
Vendég

Niki gratulálok a kisfiúhoz!
Lányok húzzunk bele! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Moncsy, akkor tudod, hogy mit erzunk most!! :lol:
Nekem is hugom van, es a hugomnak is lanya, szoval mindenki....de vegre valahara:itt a tronorokos!!!! :lol:

Koszonom lanyok a gratulaciokat! :lol:
Vendég

Niki! Itt is gratulálok! :wink:

Mi is voltunk tegnap 4D-n és igen, biztosan Natasa van a pocimba :lol:
Néhány kép róla:
Kép
Kép
Kép

ééééééééééés fejvégű fekvésben van (Nolka végig csücsült a hasamba, és császár lett a vége...) hátha Natit meg tudnám szülni :roll: Nagyon "gyúrok" rá :wink:

Puszi Lányok!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?