A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Ágica Petra napról napra szebb!!!!!!! Béres mellé adod a C vitamint is???? kell hogy fel tudjon szivódni a béres. Hány csepp bérest adsz?
Én 5 csepp béres+10 c vitamin.
Nálunk is van verekedés, szerintem tudatosan, mert akkor üt, ha nem teccik valami.

Sense nagyon kis okos Botond!!! hordozóerszény lesz nekünk eleinte, mert azért áprilisban már jó idő lesz, meg persze majd babakocsiban szunya mig mi Péterkével homokozunk,aztán ki tudja.

Miléna nálunk Péterke érti, hogy nem szabad, de azért hozzá nyúl

:evil:

Hiszti: nálunk nem is olyan kimondott hiszti van, inkább nyökögés :evil:

Viranka én vennék is tőled egy olyan hordozót, ha megvarrnád nekem! Teccik nekem az nagyon, de 5000 ft nagyon sok érte, pláne, hogy egy darab anyagról van szó! Remélem sikerül megegyeznünk 8) erről jut eszembe mi van a kicsi kocsival????? ezzel is hozzájárulnék 8)

Cumi miatt ne aggódjatok, tesóm volt vagy 6 éves mire eldobta :oops:

Heni
KépKép
heni81

Szánom-bánom bűneimet, hogy rég voltam nálatok sajnos visszaolvasni sincs időm, csak néhány dolgot olvastam el, azokra tudok reagálni!

Sense! Szívből gratulálok a csodálatos kislányotokhoz! Jó egészséget nektek!

Móni! Sok erőt neked!

Próbálok jönni sűrűbben és majd képekkel is, de most sem vagyunk otthon, eljöttünk wellnessezni egy kicsit. Nagyon élvezzük mindhárman, ránk fért már egy kis kikapcsolódás.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Halihó!

Éppen csak belekezdtem az olvasgatásba, apa fürdet, én meg zokni.

De láttam téma a verekedős gyerek. Én sem gondolnám, hogy az lenne a megoldás, hogy a felnőtt uazt csinálja a gyerekkel, mint ő a másikkal. Szerintem ezzel csak megerősítést kap arra, hogy ez igenis legális. Szerintem meg egyáltalán nem ez a cél. Én éppen ezért ellenzem ezeket, pedig Bercó is tud fúria lenni. A múltkor is úgy kimarta az anyukám arcát, hogy talán még mindig látszik a helye. De csak türelmesen elmagyaráztuk neki, hogy ezt nem szabad csinálni.

No, most csak ennyit, mert mindjárt készen vannak.
dmaggie

Ágica!
reggel 8kor aludni :lol: :lol: :lol: uggggggggyan már :9 bár tegnap 6ig hagyott :) de ma is már 5kor boldogan elégedetten jött át hozzánk :) pedig tegnap egész du. kint voltunk az udvaron/játszótéren reméltem legalább csend lesz hajnalban :)
Petra gyönyörűűűűűűűűűűűűűű :)

testrészek :) tudja őket :) ha kérdezzük hol a szája bazi nagyra kitátja :) de minden mást mutat :)

Regi!
ruhaipari szk-be jártam+modellező technikus is vagyok papíron :) (amire sajnálom h. már nem emlékszenm h. kellett csinálni) s elméletileg minden női cuccot meg tudok varrni :) :) de csak elméletben :wink:

:arrow: megjött B :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Most csak gyorsban vagyok.
Sensének leginkább,
van sok minden igaz kicsit drága.

http://www.tutijatek.hu/hu_termek_egy.p ... szint_id=1

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Hisztit fel sem veszem,így hamar abba hagyja. :)

Kakinál szól,hogy van a pelusban.Addig huziza kifelé míg ki nem cseréljünk a pelust. Zavarja. :)

Tüneményesek a képek.. :)

Megint orrfolyósok lettünk,előbb Beni most Domi.. :( Dominak még hőemelkedése is van,nem eszik csak iszik. :(

Lehetne már jó idő..

Na megyek most ölbebaba Domi...
varga tünde

Sziasztok!

Tünde! Jobbulást a gyerekeknek! +++++++

Vera! De jóóóó! (irigy ;)) Én hobbiból varrtam nagyon sok ruhát főleg magamnak, néha anyukámnak, de kizárólag Burda szabásmintából (főleg az motivált, hogy nem találtam megfelelő hosszúságú nadrágot magamra... :oops:). Meg akartam tanulni szabásmintát készíteni, de nem jutottam el odáig, hogy beiratkozzak egy tanfolyamra... :?
Az első sikeres munkám egy szövet télikabát béléssel, zsebbel, gallérral! Mai napig őrzöm, pedig már rég nem jó rám... :lol: Persze nem teljesen hibátlan. de állítólag ezt csak én látom!
Mostanában elő sem veszem a varrógépet. Nekem ahhoz csend és nyugalom kell, hogy nekiálljak... Hát ilyen mostanában nem lesz... :lol:

Most már számolom a napokat, nemsokára költözünk!!!!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Ágica Zétus 84 cm volt legutóbb. Valamennyit biztosan nőtt, az itthoni nacijain látom... Nagyon szép kiscsajszid van! :wink:

Alvás: Zéti is egyre korábban kel sajnos. Előnye, hogy minden házimunkával végzek délig. Hátránya, hogy én is hamar kidőlök este...Pedig mostantól keményen angoloznom kell és csak este tudnék.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Lányok, most csak röviden:
BONGYI PUSZIL MINDENKIT!!! A GYEREKEK BETEGEK VOLTAK, ÉS NEM JUT NAGYON A GÉPHEZ, DE PRÓBÁL MINKET OLVASNI. ÍRTA, HOGY PRÓBÁL MAJD JÖNNI, HA TUD.

Én is puszilok mindenkit, mennem kell dógozni!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt :D !

Megpróbálok visszaolvasni, de új konyhabútorom van :D , és ezzel el is telt az egész hétvégém, sőőőőt, még mindig van pakolnivalóm 8) , de nem bánom, Erről most csak egy képet hoztam:
Kép :lol: :lol:

Vindo, ezt csak a kedvedért :wink: :lol: :
Kép Utcarészlet :shock: . Bocsánat :oops: :lol: :lol: .
dettyk

Dettyk - Köszönöm! Köszönöm! :lol: :lol: :lol: Jó pakolászást a konyhaszekrénybe.

Petra nagyon szép!!

Bongyit üdvözöljük akkor innen is!

Most ennyire futotta, mert még most keltünk kilenckor. Tegnap este olyat csináltam, amit már régóta nem - kidőltem 11-kor, de úgy, hogy a szobában Gábor dolgozott, én meg Rugót altattam. Mindig sandít, hogy ébren vagyunk-e, és el kell neki játszanom, hogy nem, én már alszok... Hát, jól sikerült. Fél háromkor keltem, hogy átöltözzek meg fogat mossak (szegény Gábor még fenn volt).

Mivel a héten nem tudtunk haza menni, megpróbáljuk most hétvégén. Hátha lazább lesz G. munkarendje.

Minden nap kreszt tanulok, de tegnap kimaradt. Délután vasaltam, este meg elaludtam.

De ma bepótolom, és belehúzok az angolba is.

Miléna, mindent bele :!:

Most vár a reggeli kakaóm, Rugó meg kikövetelt egy Spongyabobot, még az ágyban fetreng :shock:

:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo!
küldjed mán erre az álommanókat vazze 8) 4kor megint felkelt :evil: :evil: s még mindig virgonc :roll:

Dettyk
:) :)

Regi!
az nagyon kemény :) én inkább megvettem :) mondjuk mikor befejeztem a sulit majd 10 évig nem varrtam :lol: annyira sokkolt :)
még mikor Mírával pocakos voltam akkor is varrattam a kismamagatyáimat :)
1dologból jó volt a suli :) nem szedek sehonnan szabásmintát megrajzolom,ahogy elépzeltem azután meg szűkítőket belevarrom :)
ez volt az első rucim suli után :)
Kép
ezt meg hugi esküvőjére varrtam(de ez már burda szabásminta volt :) :) )csíteltem :)
Kép

:arrow: már zajong lelkem :)

KépKép
viranka

Sziasztok Lányok!

Vagyok, csak kicsit rohanósan hétvégén nagyiztunk, meg egy ismerős kisgyerekes családnál voltunk, így gép elé nem nagyon keveredtem, most meg takarítás stb.

Próbáltam a gmailre feltenni képeket rólunk , de nem tudtam belépni. Elküldenétek priviben a pontos címet, jelszót. Lehet, h vmit rosszul csináltam. :oops:

Igyekszem olvasni és jönni érdemben.

Puszi Mindenkinek!
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Nemrég jöttünk meg a Ringatóról. Hát Szeli egyre jobban élvezi. Most már a körjátéknál mellettem jött, nem kéredzkedett fel a kezembe! :) És a "zsupsz"-nál ő is leguggolt! Ééédes! :) Hazafelé teljesen fel volt dobódva, ugrált az utcán, mielőtt beült a babakocsiba. :D
A babakocsiban már félálomba került, úgyhogy levetkőztettem, megkérdeztem, akar-e csicsikálni, és igggen válasz után letettem. Érdekes, hogy ilyenkor, ha kellően álmos, nem kell, hogy melléfeküdjek... ;)

Vera! csúúúúcs! :) Ügyes vagy!
Én még azért is hagytam abba a varrást, mert sokszor az anyag jóval drágábban jött ki, mint ahogy pl. a kínaiban meg lehet venni... :roll:
Ja, terhesgatya átalakításokat én csináltam! :lol:

Dettyk! :lol:

És ami elmaradt... :oops:

Ákosnak boldog névnapot! :)
Dávidnak boldog szülinapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Még el akartam mesélni, hogy milyen finomat ettem tegnap! :)
Pároltam jó sok brokkolit, főztem hozzá 1 tojást, felvágtam, szeltem rá egy kevés csirkemellsonkát, és hideg natúr joghurtot öntöttem a tetejére. Nagyon finom lett, még csodálkoztam is, hogy így eltaláltam! :lol:
Fogyi: Egyébként -8,5 kilónál tartok, de iszonyatosan lelassult, 2 hétig meg se mozdult a mérleg, talán most újra elindul... :roll: Nem bánom, ha lassan, csak még menjen le!!! 8)

LMóni! Hogy vagytok?

Maggie! Igyekszem a könyvküldéssel, holnap meg is veszem (vagy ma), csak pár napra megfeledkeztem róla... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Van olyan, aki még szeretne ilyen könyvküldős körlevelet kapni??? Maggie! Volt olyan, aki már nem fért be?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Élünk és virulunk (bár nekem most fáj a fejem a front miatt).
A vírusból kijöttünk, már jól van mindenki. :)
Ma voltam TGYÁS-t intézni, meglepő módon a parkolóhely keresése több időbe került, mint maga az ügyintézés.
Gegit nem vittem, nehogy valamit elkapjon, szépen aludt otthon, Apa vigyázott rá, Zsozsi meg fent volt Anyunál.

Hiszti: No az van bőven. :D Volt már nálunk is kézrecsapás, de nem vágta, hogy mi az, miért kapja. Azóta van a beszélgetős/beszéltetős módszer. Persze ennek ellenére is van hiszti, csak éppen sokkal hamarabb abbamarad, mintha otthagynám vergődni.
Figyelemelterelés is segít, kivéve, ha álmos, de akkor igyekszem gyorsan ágyba dugni.

Beszéd: Hihetetlen, mennyi mindent mond. ÉS már kapcsolja a szavakat is. Egyszer mondott egy 3 szavas mondatot: Gegi ne sírj! (Gegi ne sííí). :)
Az öccsét imádja, annyira jó látni őket. A legújabb, hogy együtt hintáznak a pihenőszékben, és Zsozsira rá kell fektetni Gegit. :)
Büfiztetésnél kérés nélkül hozza a pelust, teszi a vállamra, ha kérek valamit, megkeresi, és odahozza, nagy segítség! :)
A játékaival már nem játszik, mindegyik az ikeás tárolókban figyel. A rajzolás most a menő. Mindenhol ceruza, zsírkréta, meg papír. :)

Gegi szépen gyarapodik, az arca már kb. 2 hete jó pöttyös, de majd elmúlik. :)
Egyre többet van ébren, egyre többet mosolyog, már nagyon interaktív. :)
Mit mosolyog? NEvet!

És Regi! Van olyan kép, amin nem bandzsít. :wink: :lol:

Na, valamelyik nem alszik. :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese - de jó, hogy veletek minden rendben. Rugó is rettenetesen tejkiütéses volt, de aztán nyom nélkül elmúlt róla.

Varrás és társai - számomra ezek a dolgok az élet nagy rejtélyei maradnak, azt hiszem :roll: Viranka, nagyon ügyes vagy.

Rugó elaludt. Elég nyűgi, a foga is fáj, meg náthára utaló jeleket is látok rajta.

De most rohanok kreszt tanulni :wink:

Kép
vindolanda

Miléna
Zéti nagyon édes és lakás nagyon klassz :) szép világos én az ilyeneket szeretem.

Viranka
:(
wow de csini ruhákat varrtál :)
Anyukám is varrónő ezért rám is ragadt rendesen :) én is szoktam varrogatni, de mióta Lilla megvan nem jut rá időm :(, meg lehet türelmem sem lenne :oops:

Vindo
Mikor lesz a kresz vizsgád?
Hóember :lol: :lol: férjem is szétröhögte az agyát rajta.

Anita
Cuki Nolka, ahogy örül a hóembernek.

Dettyk
:( remélem már jobban vagytok!
És Pankaa nagyon ügyes :) Lillát is érdekli a dolog, de szerintem ő még nem készült fel rá. Mindenesetre apa javaslatára beszerzünk egy bilit.

Dmagie
Azért gondolom most már nálatok sincsen hó :?

Nyekrit
Örülök, hogy Marci ilyen hamar megszokta az ágyát. :) amúgy képet igazán rakhatnál magatokról :) pocakosan nem is láttunk, persze a körmöd csak piros lehet :wink:

Csenus könyv: szerintem nagyon jó. Marhára polgár pukkasztó dolgok is vannak benne, de szerintem igaza van. Érdemes elolvasni és mindenkinek kivenni belőle tanúságként azt ami számára fontos.
No nem fizet ám jogdíjat nekem :) csak nekem nagyon tetszik.

Dotildi
Én is ezt szoktam tenni hiszti esetén, vagy nem veszek róla tudomást.

Ágica
hát én is remélem, hogy majd leszokik róla, de ez most a fogzás miatt van és miért venném el tőle a vigaszát..
Sajnálom, hogy Petrus kiborult a verekedős gyerektől. Lilla is járt így egyszer, h jött hozzánk egy kisfiú és a végén mindent el akart venni tőle és fellökte. Ezzel szerintem nehezen tud a szülő is mit kezdeni, mert annyira nem értik még. Itt is anyuka nem győzött elnézést kérni.
Persze egy idő után Lilla berágott és megvédte magát :) persze nem durván csak pl. nem engedte, h a kisfiú az ölembe üljön, amikor ő is ott ült.
Remélem elmúlik majd a félelme.
Nagyon cuki Petrus.

Regi
Sajna nem jött össze a múlt héten a tali Mónival..

Testrészeket Lilla is meg tudja mutatni és amikor megmutatja a sajátját utána mindig anyáét is megmutatja.

Kaki: mi jó sokszor halljuk azt, hogy kaka :) most már a kakaó is kaka :) de ha tényleg van akkor mutogat a pelusra és jelez. Csak aztán mikor a tisztába tétel szóba jön elrohan és nemnemnem szokta mondani :)

Dettyk
Látom Panka volt a legfőbb pakolnivaló :lol:

Bongyi
Puszi neked és gyere hamar.

Ákos Boldog névnapot!
Dávid Boldog szülinapot!

Könyvküldős levél én is kaptam egy barátnőmtől. Annyit segítsetek, hogy új könyvet kell venni? És van olyan aki szeretne az én körömhöz csatlakozni?
6 embernek kell továbbküldeni, még nem tudom ki lesz az a 6 :?

Emese
Örülök, hogy jól vagytok! Zsófi nagyon ügyes!

KépKép
KépKép
fleur

Lilla még mindig fogakat növeszt és eléggé hullámzó a lelkiállapota. Ha lefoglaljuk (valahol vagyunk) akkor általában jó, de otthon még ha játszom vele is van, hogy rájön a dili. Ilyenkor a ruhámat harapdálja, meg vergődik.
Este meg ha felébred olyan erővel tudja rúgni a falat, hogy már a hallgatása is fáj. Teljesen be tud vadulni néha.

Ma voltam a hozzánk közelebbi bölcsibe. Hát nagyon szocreál. Mondjuk akikkel találkoztunk az mind nagyon kedves mosolygós volt. Kivéve a vezető (legalábbis úgy gondolom ő a vezető) elkezdte sorolni, hogy még miket kell csatolni a jelentkezési lap mellé és én meg megkérdeztem, hogy felírhatnám e.
Erre ő: miért nem tudja megjegyezni????? :shock:
Én meg mondtam, hogy NEM! vagy 5 dolog volt és ki szeret kockáztatni, hogy valamit elfelejtek és azért futkossak 2x-3x mert neki nehezére esett egy nyamvadt fecnit meg egy tollat adnia. :evil:
Amúgy a termekből mese mondást, meg mondókázást hallottam kiszűrődni, ez némiképp megnyugtatott. De azért most elgondolkoztam azon is, hogy megnézek egy-két privát helyet is.
Van egy másik bölcsi is itt, oda segít elvileg az ismerősünk, de már hetek óta az van, hogy küldi a jelentkezési lapot, amit ki kell tölteni :(. Ma megint felhívom. Olyan hülyén érzem magam, mert nem szeretek embereket piszkálni és nem haragudnék, ha kiderülne, hogy nem tud segíteni, csak nem nagyon érek rá az időhúzással, mert kiesünk a felvételi körökből lassan.

Ügyintézés után elmentünk a bölcsihez közeli játszóra és Lilla hintázott egyet. Olyanokat kacagott közben, hogy csak na :)

KépKép
KépKép
fleur

Lányok, hol vagytok? :roll:

Nekünk borzalmas éjszakánk volt, Rugón előjött a takonykór. valamit összeszedhetett az egyetemen, már napok óta kínlódik vele kissé. De nem komolyan. Mert az ma éjszaka volt, hogy elöntötte minden, szörcsögött, folyt az orra, krákogott stb. És persze sírt, mert álmos lett volna.

:x :x :x

Alvás olyan négy órától van, én persze nyolc után felkeltem.

Nem is akartam kimenni vele ma sehová, de postára kell adnom egy önéletrajzot sürgősen, és Gábor itthon hagyta, úgy látom...

Egyelőre alszik :arrow:

Móni - hogy vagy???

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok lányok!

Köszönöm az érdeklődést. Elvagyok.
Hoztam pár képet. Grétike hétvégén megint volt úszni én meg fotóztam.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

puszi mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú, ezek nagyon jó képek!! Biztos jó program lehetett 8)

Rugót még nagyobb medencébe mi nem vittük be, csak a babamedencében járkált. Névnapján viszont el akarjuk vinni megint fürdeni :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Na végre! Jó zsúfoltak a napjaim, de olvasásra azért szakítok időt, csak írni nem tudok. :oops: :lol:

Regi! Az időpontot én is nagyvonalúan kezeltem, semmi gond. Én asszem mindenkinek küldtem levelet, aki kérte. Igen, ez talán a legnehezebb a dologban, hogy kinek is küldhetjük tovább. Gratulálok az eredményedhez. Én nem vagyok sajnos ennyire kitartó. Pedig én is éjszakázom, stb., de ahogyan Irina is írta nem sok látszatja van a dolognak. Valahol olvastam vagy hallottam, hogy akik rendesen alszanak, pihennek, kevesebb kalóriával is beérik. :shock: Na, én nem ebbe a csoportba tartozom. :oops:

Dettyk! Végre elindult a konyha-projekt. Majd megmutatod Pankát az új szekrényben is? Hogy énekel ez a csajszi?! az eszem áll meg. Ráadásul nagyon szééééép.
Kép: :lol: :lol: :lol: Tényleg, milyen autód van?

Na, a másik gyönyörűségről sem felejtkezem ám el. Ágica, Petrád is kész nő már. Nagyon szépséges. Zéti meg a finom vonásaival.... Ááááááá! Az itteni kiscsajszik helyében nem sokat haboznék. :lol:

Vindo! Jaj, gyorsan gyógyuljatok meg! Szegény kicsi Rugó!!!! :cry: :cry: :cry: Én sem nagyon merek programot szervezni ebben a járványos időben, pedig gondolkodom az Interspar emeletén lévő játszóházon. Már csak ezen a héten lesz, aztán továbbáll.

Bongyi! Gyere!!!!!!! Pusszancs!!!

Mónikám! Jó hallani Rólad! Gréti eszméletlenül élvezheti ezt az uszis programot. Gyönyörű leányzó ő is.

Ja, és még mindig van egy kicsi hó. Már olvadozik rendesen, de még azért akad.

Viranka! :shock: :shock: :shock: Ez igen!!!!
dmaggie

Na, megjártuk a postát... Sajnos Gábor este szabadul csak, az önéletrajzot meg még javítgatnom kellett reggel, így nekünk kellett elmenni.

Szegény Rugó végigordította :? :? :?

Maggie - abban a játszóházban dolgozott pár évet a kisebbik sógornőm. Mindig ott üldögéltünk mellette a padon, ha dolgozott.

A sok alvás - könnyebb fogyás összefüggését én is hallottam valahol.

A hó tényleg elolvadhatna, mert Rugó nem jár hóban... :D Csak a babakocsizás, a garázsmenet (pakolás a garázsban), vagy cipelés a megoldható levegőzési forma.

Nagyon nyűgi szegény, az orrszívástól meg sír.

De most éhes vagyok, és vár rám az ebéd :arrow:

Kép
vindolanda

:lol: :lol: :oops: Vindo! Én nem arra gondoltam, most van egy másik is, ahol fa játékokkal lehet "ingyért" játszani. :lol: :lol: Ma meg egy ingyenes zenebölcsibe is mentünk volna, ha Johanna nem betegszik meg. Majd megnézem azért magamnak és beszámolok róla. Hátha Nektek és Kaqkéknak is jó lesz. Valahol az Újkertben van. Meg Szilvi barátosnőm is mondott valamilyen játszóházat, ami olyasmi lehet, ahova Móniék járnak, mert mintha az is bölcsiben lenne, de majd azt is megkérdezem. Csak most Kristóf el van tiltva az ilyen helyektől, mert megoperálták a sérvét és eltiltották minden olyan játéktól, ami a lába közé kerülhetne. Ő meg leginkább ezeket szereti.
dmaggie

Sziasztok!

Móni! Nagyon jók az uszis képek! Gréti egy tünemény! :)

Elég pangi van itt. Ma velünk nem történt semmi különös... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Na, akkor ezt jól összekevertem :wink: Nem jártam arra egy ideje, vagy max. a Praktikerig jutunk :D

Rugó közben elaludt, az orrát is épp most szívtam ki. Remélem, alszik vagy két órát, mert ha nem, teljesen leamortizál estére :roll:

Lépek is kreszt tanulni, meg egyéb dolgaim is vannak 8) Pl. csokit akarok enni :arrow:

Kép
vindolanda

Regi! Sokszor az a jó!!!! :lol: :lol: :lol: Mikor kezded a dobozolást? Hamarosan majd annyi dolgod lesz, hogy hálát adnál egy ilyen napért. :wink: :lol:

Bercó már egy ideje alszik, én meg dolgozgatok. (jegyzetet készítek egy könyvből).

Vindo! Lehet, hogy jó lenne akkor beszereznek egy orrcseppet, hogy összehúzza a nyálkahártyát, hátha jobban tud aludni a manóka. Meg egy kis calcium sem árthat. Jó tanulást egyébként!
dmaggie

Sziasztok, csak gyors életjel :D

Kinn vagyunk anyuéknál Sk, nagyon jól érezzük magunkat :D

Olvaslak ám benneteket, csak reagálni nincs idöm :oops:

Mindenkinek nagy puszika!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Mammikák!
Natiról gyorsan egy kép:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

nnnnnnnna tudtam nem sikerül :roll:

Mindegy... még dolgozom rajta... szóval Natasa jól van, szépen fejlődik, már 587gr :D

Viszont Nolkababám beteg lett (taknyi, lázas... megfázás, vagy influ) :cry: úgyhogy nem tudok többet...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Lanyok!! :D

En is egy gyors hir erejeig, aztan UNNEPLUNK!!!!! :D

UGYANIS:

KISFIUUUUUUUUUUU!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon boldogok vagyunk, es egyben meg egy kicsit le vagyunk dobbenve, hihetetlen!!!!

Egyebkent teljesen rendben van minden, kis orokmozgo mar most, mint a kis novere, es a kukac egyertelmuen OTT VOLT!!!!! :lol:

Millio puszi!!

Niki
Vendég

Fél óra alvás után felébredt, ordított egy órát, közben végig cipelnem kellett, majd visszaaludt :?

Kíváncsi vagyok, most mi lesz :roll:

Maggie - ne is mondd, két hete hozattam volna neki Gáborral, de ő meg parázik a gyógyszerektől meg a mellékhatásoktól. És hogy hogy nem, kifogott egy rokonlélek gyógyszertárost, aki lebeszélte az orrcseppről.
Komoly tortúra, mire bead(hat)ok Rugónak valamit...

De a porszívótól szinte sírógörcsöt kap szegény.

Na, megyek vissza a kis közjáték után kreszt tanulni
:(

Kép
vindolanda

Niki, végre valami jó hír, ami feldobja a délutánomat :D :D :D Rám fér.

Anitja - odaképzeljük a gyönyörű Natit :wink: Nolkának jobbulást.

Most már tényleg megyek.

Rugónak lehet az is baja volt, hogy nem aludt az éjjel rendesen. Írtam, hogy olyan négy körül aludtunk el vele csupán.

Tényleg megyek, várnak a közlekedési táblák meg a gyerekülések :arrow:

Kép
vindolanda

na még egyszer próbálom Natit megmutatni Nektek:
Kép így bujkált :lol:
Kép de azért néha elvette a kezecskéjét
Kép tiszta Nolka :shock:

Jaj az éjszakánk szörnyű volt, felváltva aludtunk Apával Nolka mellett, szegénykém félóránként felsírt, most alszik Apukájával, de hallom, hogy most se mélyen...
:cry:

puszi Lányok!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

NIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAJ DE JÓ!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Koszonom a gratulaciokat!!! Olyan hihetetlen.... :lol: :lol:
Vendég

Anitja, olyan szep kislany Natasa!!! Mar most kis bajos arca van!!! :)
Vendég

Hűűű, micsoda hírek, gratulálok mindkettőtöknek :D

Móni, Grétis képek nagyon jók :)

Hoztam fotókat én is :)

Kép Kép Kép
Vendég

Maggie! Már dobozolok! ;) Apa már a nagyját el is vitte! :)

nem hagy... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Szóval nem unatkozom azért, csak a napi rutin... semmi megszokottól eltérő... így értettem... ;)

Mehettünk volna zenés foglalkozásra, ez valami másik, máshol, de Szeli úgy élvezi a Ringatót, hogy biztosan megnézzük ezt is, csak sajna ma jön a vevőmnek a leendő bérlője megnézni a lakást. Csak délután tudtam meg, hogy van ilyen foglalkozás. Sebaj, majd a jövő héten! :)

Nikiii! Hatalmas gratula!!! :D

Nati nagyon szép baba már most! :)
Nolkának jobbulást!

Rugónak is! +++++

Zsófi is gyönyörű! :) Bal kézzel eszik???
Látom, már ő is profin kanalaz! :)

Van még gyerek, aki nem issza a tejet? :?:
Szeli csak a vizet hajlandó meginni. Védőnő mondta, hogy akkor adjak neki más tejterméket a kalcium bevitel miatt, de a sajtba is csak belekóstol, nem mennyiség, a túrót nem eszi, gondolom, nem tetszik neki az állaga. Most kitaláltam, hogy adok túrórudit, azt nyomja! ;) Meg vettem túróvarázst, hátha bejön.
Amit én kevertem ki túrót tejföllel, cukorral, nem ízlett... :/
Bár naponta megeszik egy gyümölcsjoghurtot, de lehet, hogy az nem elég... :roll:

megint itt van... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regina - Rugó sem iszik tejet, forralva sem... A kakaótól kiütéses, és inkább nem kísérletezek vele :roll: Túró Rudit, pudingot eszik. Igaz, még szopik is.

Sajt, túrós gyümölcs keverve - hát, ez nálunk sem nyerő.

Rugó alszik békésen... Ez hátha jót jelent :roll:

Zsófi nagyon aranyos :D Rugónak is ilyen tányérja van :wink:

Nati már most olyan kis finom vonásokkal rendelkezik :D

Kép
vindolanda

Zsófi hol bal kézzel eszik, hol jobb kézzel, mindkettővel szépen tud enni, még levest is :)
Vendég

Anitja nagyin helyes Nati baba.

Niki gratulálok a kisfiúhoz.Ez aztán jó hír.
Lehet nekünk is sikerülne harmadikra? :lol:

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Mármint lány nem fiú :D :D :D :D Fiút tud gyártani az uram az már kiderült 8)

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Mi lányokban vagyunk jók :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, Rugó fél hatkor felkelt, miután egyhuzamban aludt három órát. Jó kedve van, lehet, kialvatlan volt, és csak kissé beteg.

Viszont Gábor telefonált, hogy 39 fokos láza van, pedig holnap prezentációt is kellene tartania a tanszéken :evil:

Megyek, adok kaját Rugónak, mert reggel óta nem evett jóformán. Du. egykor feküdt le :shock:

Kép
vindolanda

Mármint egy tanszéki weblappal kapcsolatban, nem úgy :roll:

Kép
vindolanda

Lányok, megint eltűntetek :wink:

Gábor tényleg betegen jött haza, evett valamennyit és el is aludt. 39 fokot mért pontosan, mielőtt kidőlt.
De mintha most nem lenne olyan forró a homloka.

Rugó viszont jól érzi magát, mivel sokat aludt délután. Így most kettesben vagyunk, bár már nem lenne rossz, ha álmosodni kezdene :D

De ennek még nem látom a jelét.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?