A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Süncsi, köszi. Kép És jó pakolászást, ablakpucolást. Én nem bírom rávenni magam a dologra.

Szöszi, hétvégén töltöm a 26. hetet és 8 kilót híztam. Az első három hónapban jött rám 6 kiló, utána már csak kettő. De jó magas vagyok úgyhogy símán belefér. És Te mennyit híztál?

Egcsi, mi is járjuk a boltokat és a férjem csak kísérő, nekem kell eldönteni mit kell venni. Csak annyit mond, hogy jó az ízlésed. Kép

Chello
chello

Edit: Szerintem sem sok az a súly egy babára. Ne aggódj, majd lemegy a szülés után az esetleghes felesleg.

Chello: Köszi, hogy válaszoltál, eddig nekem is így volt, most akarja megint besűríteni a kontrolokat, 2-3 hétre főleg, ha elérjük a 28. hetet. Ugyanakkor mindenkitől azt hallom, hogy ők alig járnak UH-ra. Persze mi lombikosok is vagyunk, meg én ikres is biztosan ezért irányul ránk ilyen nagy figyelem. Azért megnyugodtam, hogy nem csak az én dokim ilyen nagyon szorgalmas.

Egycsi: Nem láttál valamilyen szép komódot, amit pellenkázásra is lehet használni?

Süncsi: Csak óvatosan a takarítással! Szerintem a nagy dolgokat nyugodtan bízd rá a takarító nénire.

Itt is kisütött a nap. Menni kéne sétálni, annyira jó az idő.

Vali
C.Vali

Zsuzsa hol vagy ma???
C.Vali

Sziasztok!

Ortopédia: voltunk. Egy idős dokibácsi van. Megnézte a Zsófit, hogy jár, és azt mondta, hogy azon kevés gyerek egyike, akinek a lába oké! Így most megúsztuk a feliratást, de nekem ez megéri a teljes árat!
Amúgy a magasszárú Dr. Leók 7000 Ft körül vannak.

Egcsi: ne is add fel! Hátha megúszod a sliccelést! Amúgy elárulom, és a gátsebemmel sem nagyon kacagtam!

Süncsi: mára ideért a nap! De állítólag holnap odébbáll.

Panó: engem sem küldtek szemészhez a 1.5 dioptriámmal!
Látom kapcsoltál, és bekerült a lánykám a táblába. Köszi! A nevét még szüljük.
Hát, ez a sok fiú nekem is gyanús ott lentebb! Lányod lesz lelkem???
Egész téli kutyagumi??? Akkor hajolgattál rendesen!
Nem is kérdeztem tőled azóta! Sikerült a hálózsák beszerzése?
Nem tűntem el, nem volt gépidőm!

Szöszi: én is kérdeztem Alicet. Akkor neki is lánya lesz!

Bellana: köszi, a sebhelye javulgat, de mély alatta a seb! Hát, egy darabig tuti meglesz a helye!
Ilyen erős, és nem hordod? Azért ez szerintem könnyelműség!

Jerry: csak azét fotóztam le, aki megmutatta!
Amúgy evvel a babával én sem kívánom annyira az édeset!

Bori: nem is tudtam, hogy a babaneten is lehet csinálni nem publikus albumot!
Én ismerem az ASSO-t. Szombathelyi, szieszta típusú. Zsófinak is volt már 2.

Chello: nem koplalsz! Te ihatsz finom túlédesített limonádét! Én azt nem kapok, de van helyette tejecske, és zsemle.

Mucska: ők nem érzékelik azt jellemetlennek, ha fejjel lefele vannak! Amúgy még befordulhat!
Kismamáknak az úszás nagyon egészséges, csak nem a hideg Tiszában!

Orsi: ha ők is érezték, az nagy dolog!

Most dolgom van, még folytatom a visszaolvasást, csak mennem kell!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Délig voltunk a játszótéren, Dani nagyon élvezte és csupa korabeli lurkó volt,ami jó, mert délután a nagyobbakkal van tele az egész és nem mondhatnám, hogy tekintettel lennének a kicsikre.
Sajna a szüleik sem. Kép

Itthon az fogadott, hogy fúrógéppel feltörték a fél parkolót, azóta is azt teszik. Kép
Jó hangja van ám!

Süncsi: miért írtad, hogy neveletlen vagyok? Csak nem a képek? Kép
Aztán csak óvatosan azzal a takarítással!

Egcsi: és egyedül vetted nyakadba a várost?
EKG:már el kellett volna menni, de nem jutottam el. Kép Hétfőre kaptam időpontot.
A mail címed működik?

Vali: a tisztaság mánia már nálam is nagyban megy, azért nem is értem, hogy mitől kapok el mindig valami kórságot. Valamit elrontok?
Hogy vannak a babucik? Mikor mész masszázsra?

Mucska: egyszer átteleportálok az egyik grillpartitokra! Kép Biztos jó lehet!

Panó: kiváncsi vagyok meddig bírod megállni, hogy megkérdezd a nemét. Kép

Hízás: én ma álltam rá a mérlegre és eddig 4 kg. Tán ha nem ennék annyi finomságot...
De ha egyszer olyan édesszájú vagyok!

Anikó,hol vagy?
Zsuzsa mi volt a cipősnél?
Bori?
És a törpiek?

Bellana
bellana

Szia drága Zsuzsám! Csakhogy előkerültél lelkem.
Az jó hír, hogy a Zsófinak oké a lába!!
Olvasom, hogy megütköztél amiért nem hordom a szemüveget. Tudod az már kicsit sok lenne a kontaktlencse fölé. Kép
Pedig írtam ám, hogy lencsét hordok!

Csók:
Bellana
bellana

Na, írógörcsöt kaptam. Kép

Már akartam kérdezni a több gyerekes anyukáktól, hogy mennyi korkülönbség van a lurkóik között.
Dani és a Tesóbaba között 2 év lesz és 1 hónap.
A gondom az, hogy mi a jobb, ha 1 szobában vannak, vagy ha külön? Nekünk kicsi lakásunk van, másfél szoba és az is egybe nyílik. Nem tudom Danit melyik viseli meg kevésbé. Ha a kicsi kinnt van a nagy szobában akkor nappal a Dani, vagy a látogatók nem fogják felverni? De ha a fél szobában vannak, akkor éjjel ugrálni kell,lámpát oltani stb. És akkor meg a Dani nem tud nyugton lenni. Mi a jobb megoldás?

Kedves Lino, Panó,Ildikó, Anikó írjatok!

Hú, ma megyek becsíkoztatni a hajam. Cirmos leszek. Kép Vörös, vagy bordó csíkokra gondolok. Remélem nem lesz rémes?

Más: ma egy helyes fiatal srác a házból, lecsókolomozott!!! Jesszus!
Mondtam neki, hogy ezt sürgősen felejtse el. Kép
Amúgy albérletben laknak vagy 3-an, ránézésre macsók, de Zámbó Jimmyt bömböltetnek és köszönnek, na meg a Danival bohóckodnak.Kép
Megdöbbentő. A látszat tényleg csal.
A másik, amikor az 50-es taxisofőr le "sziasztok"-ozott. Ülök be pocakkal, gyerekkel...Megkérdeztem, hogy ismerjük-e egymást, mert nem emlékszem rá, hogy megittuk volna a pertut. Csak lesett. Kép
A korombeliektől nem zavar a tegezés, de a csendőrpertunak nem vagyok híve.

Oké, befejezem a szájmenést. Kép

Puszi!

Bellana
bellana

Szia Zsuzsa!
Jó, hogy előkerültél!

Bellana!
Nálunk 3 év 2 hónap van Peti meg Rita közt és Rita 1-2 hónapos kora óta egy szobában alszanak. Először én is féltem, hogy fel fogja kelteni Petit, de ezek a kisgyerekek nagyon mélyen alszanak. A mai napig, soha nem ébredt fel egyik se a másikra. Amíg Rita szopott, ha felsírt éjjel átmentem érte (nálunk van éjjeli fény, nem kell villanyt gyújtani), átvittem a mi ágyunkba megszoptatni, utána visszavittem. Sőt, ha jól emlékszem olyan is volt, hogy Rita vagy fél órát üvöltöt éjjel, de arra se ébredt fel Peti.

Panó
panó

Zsuzsa, ez jó hír. Kép Valami gond volt és azért vitted el vagy ez egy szokásos vizsgálat volt?

Vali, mi a Domusban vettünk pelenkázószekrényt ami később komód lesz és 20000-be került. Már nincs kitéve de lehet tőlük rendelni és 2-3 hét alatt megvan.

Szerintem a 30. héttől mi is gyakrabban fogunk járni dokihoz.

Chello
chello

Nos, most folytatnám.

Szöszi: holnapra borúsat, vasárnapra esőset mondtak. A télről még nem hallottam. De már az sem lepne meg!

Edit: Szerintem nem nagyon sok, de azért óvatosan, mert sok van még hátra, és a babád majd csak most nő sokat!
Amúgy nem a magasságod a mérvadó, hanem a terhesség előtti súlyod!

Chello: gratula a nagy babához!
Szokásosnak nem mondanám, ez volt az első. Csak mivel nekem, és a férjemnek is van gondja, gondoltam, nézzék meg! Amúgy én is eddig csupa márkásat vettem neki!

Cvali: a gyakori kontroll szerintem is az ikreknek szól! Amúgy neked a szülés is lehet, hogy hamarabb várható!

Bellana: 4 kiló csak? Az nem sok!
Jól van no! A kontaktlencse tudatában feloldozlak!
Nálunk szűk 3 év lesz. És idővel egy szoba, az tuti.

Én kérdeztem a dokimat, mi jön még! Jövő héten terheléses. Utána április végén majd egy matatás, és a 35. héttől asszem majd CTG minden héten, majd ha nem jön a baba, hetente többször. Én ennyit tudok…

Na, most végeztem.
Pusz:

Zsuzsa
zerko

Csak beugrottam szolni,hogy fel 6-ra megyunk megkuksizni a fiunkat!!! Olyan kivancsi vagyok mennyit nott(teljesen felbuzdultam chello 950gr-janKép) es hogy fekszik,mert az a maniam,hogy megfordult.

Lanyok, a 25.-ik heten mar szokas a korhazi szokasokrol,a szulesrol kerdezgetni a dokit,vagy meg korai? Szoval,kirohog, ha megkerdem,hogy ideadja-e majd a tel.szamat vagy hogy lesz az ertesites,ha pl este szulok???

chelloKép
25-ot toltok vasarnap (nem ev,hanem hetKép)es 6.5-7kg-ot hiztam.Doki utan megirom mennyi a baba.

chelloKép,mucskaKép
Este irok mailt!!!

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Megint ketten hiányoznak, úgyhogy ismét idejutok még emberi időbenKép

Kicsit válaszolgatok:

Panó, Vali
Az osztálytalálkozó azért volt hét közben, mert ugye zenész társaság (a középiskolai, Konzis osztályom voltKép) és a hétvége többnyire valakinek mindig problémás. Ráadásul az ofőm lakásában volt és ott is a csütörtök a nyerő, mert akkor se férj, se gyerek, se kutya, csak a macsek volt otthonKép, de az is hamar elmenekült és elbújt valahová, mert a gyerekek kikészítették idegilegKép

Szöszi
Én most úgy hallottam, hogy csak hétfő-kedd fog esni, hétvégén még nem. De ugye ettől még akármi lehet sajnos, volt már rá a közelmúltban példa, hogy totál más időt jósoltak!
Reméljük most igazuk van, mert a párom szegény csak hétvégén tud bicajozni és mindig kiszúr vele az időjárás!

Edit
Én ma vagyok 21 hetes és még a legutóbbi méréskor 5-5 és fél kg plusszom volt, úgyhogy szerintem a tiéd abszolút nem sok! Én is 176cm vagyok és nekem is mind a pocakomon látszik, szép nagy gömbölyű, imádom!!!Kép Nekem mondjuk ebből az 5-ből 2 karácsonykor csúszott fel, mert ugye jó kis töltött káposzták, stb.Kép NyammKép De szerintem alkat is. A barátnőm az utolsó hónapig 13kg-ot hízott és a végén 1 hónap alatt jött fel neki még 10!!! És ő nem ilyen magas! De a kórházból már 10 minusszal jött ki, szóval nem kell annyira aggódni! Nekem szerencsére azt mondta a doki, hogy azt egyek, ami jól esik, persze nem kell zabálni, de szerintem ha az ember kíván valamit, azt egye meg, hisz a szervezet jelez, hogy mi kell nekiKép Nekem most például csokis nápolyi kell!!!Kép

Képzeljétek, már majdnem az egész tetőn van cserép! Lassan dűlőre jutunk a szobák színeivel kapcsolatba, de annyira nehéz!!! Azért elkértem a színskálát, hogy még a hétvégén nézegessem, de nagyjából már megvannak a színek. Jó lenne már tényleg túl lenni az egészen! És azért még sok van hátra, ha nem is időben, hiszen májusban kész lesz, de most jön ugye mindenféle, ami bent van a házban, és állandóan mászkálni kell valami után. Például, hogy milyen lámpák lesznek itt, vagy ott, ugye annak úgy kell, hogy kiépítsék a villanyszerelők a helyet, szóval ezer dolog! De nehogy úgy tűnjön, hogy panaszkodok, mert azt egyáltalán nem akarok, szuper dolog, hogy épül a saját házunk, csak néha kicsit strapás!
És még milyen lenne, ha nem lenne kivitelezőnk, aki amúgy mindent intéz, szervezi a mestereket, stb.!Az tuti idegbaj és őrület lehet!!!
Az egyik szomszédunk is most úgy fog beköltözni, hogy még kívülről nincs bevakolva a ház, mert ugye elfogyott a pénz! Ő is kicsit elszállt, hiszen mikor a falai álltak és bent voltak az ablakok, akkor tartott ott pénzben, mint mi a kész házzal fogunk! De ilyenkor gáz, mert így beköltöznek és baromi nehezen fogják tudni befejezni! Szegények, kíváncsi is vagyok, hogy mi lesz!
Mindenesetre ma este megpróbálom rávenni a párom, hogy segítsen megcsinálni azt a fotóalbumot és ha kész, akkor akit érdekel, annak megadom a hozzáférhetőséget.

Na, most aztán igazi szófosásom voltKép

Abba is hagyom, nehogy az agyatokra menjekKép

Ma vagyunk 21 hetesek!!!KépKépKép

Puszika mindenkinek, jók legyetek, menjetek el fagyizni, amíg süt a napocskaKép

Sziasztok!

Orsi
21

avocado

Bellana!
Mint később több orvostól és a szakirodalomból is megtudtam ez egyáltalán nem függ össze a tisztasággal (na jó csak nagyon kicsit). Én a végén odáig jutottam, hogy semmilyen közfürdőbe, WC-re nem mentem be. Valamilyen ok miatt (nálam az endometriózis volt) felborul a hüvely pH-ja, emiatt pedig az egyébként ott megtalálható, normál állapotban egyensúlyban lévő gombák, stb. egy része, amelyiknek éppen kedvez az adott körülmén túlszaporodik. Ez okozza a folyamatos visszaesést, annak ellenére, hogy te minden lehetséges dolgot megteszel, arról nem is beszélve ugye, hogy ilyenkor a párunkat is kúráltatni kell, ami még kellemetlenebbé teszi ezt az egészet.
Én amikor nagyon kibuktam, olvastam egy GINEVAC
(http://www.gynevac.hu/ismerteto.html) vakcináról, ami hosszú távon biztosítja a hüvely jó állapotát és segít teherbe esni. Ki is próbáltam, sajnos teherbe nem estem, de a hüvelyi problémáimat teljesen megszüntette és ennek már több mint 4 éve. Persze azt nem tudom, hogy terhesség alatt szabad-e ilyen kúrán részt venni (5 db injekció, hetente egyszer), de érdemes rákérdezned a nőgyógyásznál erre. Nekem bejött. Fönt bemásoltam az internet címet, ott bővebb tájékoztatást is el tudsz olvasni.

Képzeljétek el találtunk jó minőségű és viszonylag korrekt árú ikerbabakocsit.
A márkája BERGON. Az utcán szóllítottam le a múltkor egy kismamát, hogy hol vette a babakocsiját, mert nagyon tetszik. Ő adta meg a nagykereskedés címét. Ma elmentünk és el voltam ájulva a kinálattól és a kiszolgálástól. Csak ikerből 9-10 közzül lehet választani. A pasi több mint fél órán keresztül tartott bemutatót nekünk a különböző funkciókról, lehetőségekről. Ez merőben ritkaság számba ment, a nagy üzletekben soha nem tudtak válaszolni egyetlen kérdésemre sem. Teljesen szétszedte majd összerakta nekünk a kocsit. Ezek a kocsik téliesítettek, fekvő és sportkocsik is egyben, különböző kerekekkel rendelhetők, rengeteg színben. Mind a kettőnknek nagyon tetszett, és ami a lényeg 79cm széles, azaz elméletileg befér az ajtókon és a liftbe is, mivel azok 80 cm szélesek (bár cinkesen).
A nem iker babakocsiknál pedig 40 féle típusból és több mint 400 színből lehetne választanunk. Isten bizony én nem tudnék.

Na most jót áradoztam a babakocsikról, de tényleg látnotok kéne azt a kínálatot.

Orsi!
Hol van Szilasliget? Hogy választottátok ki a fővállalkozót? Mi is gondolkodtunk már ilyesmiben, de eddig soha nem mertünk belevágni.

Zsuzsa!
Köszi a nyugtató szavakat. A környezetem állandóandóan arról akar meggyőzni, hogy nem kell olyan sok UH, és a természetes szülés az igazi, stb. Egy kicsit már tele van a hócipőm ezzel, mert szerintem meg úgy lesz ahogy lesz, csak itt legyenek egészségesen velem. Egyébként már rengeteg helyen utána néztem és mindenhol azt írták, hogy teljesen ártalmatlan, az egyik legkíméletesebb és legbiztonságosabb módszer.
Azért még mindig nyugtalanít, és alig tudom leállítani azokat az embereket akik ennek az ellenkezőjéről akarnak akaratosan meggyőzni.

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Megjöttem a fodrásztól, kicsit cirmos lettem. Nem látványos, mert csak pár vékony tincs lett bordós, de az összhatás tetszik. Lehet, hogy legközelebb már bátrabb leszek. Kép

Vali: köszi az infót, utána nézek. Azért megnyugtató, hogy bizonyos értelemben nem tehetek róla. Kép
A szüléssel kapcsolatban teljesen igazad van, tényleg az a lényeg, hogy te és a babák rendben legyetek, a többi marhaság. Senki nem lesz jobb anya, csak mert hüvelyi úton szült és persze a császáros anyukák sem lesznek rosszabbak, csak mert császárral szültek. Az Uh- meg tudtommal nem ártalmas akármennyiszer is csinálják. Viszont az erőszakoskodókkal nehéz lehet az biztos.

Orsi: gratula a 21-ik héthez!! Kép

Szöszi: remélem csupa jó hírrel jösz vissza az Uh-ról! Kép

Zsuzsa: Danival 14 kiló jött fel, szerintem most is csak idő kérdése. Kép

Nandáról, Timiről tudtok valamit?

Bellana
bellana

szöszi: számolj be, mi volt! Kép
Amúgy szerintem nyugodtan kérdezősködj!

CVali: ne is érdekeljenek! A babák fontosak csak!
És a rövid UH-k tuti nem ártanak!

Bellana: és kapunk képet a frizurádról?
Amúgy tényleg a végén jön fel sok. Nekem is így volt a Zsófival. Most szerencsére nem...

Nanda, Timi, Kakukk, Lino, Kinga, Ildi, Nixi merre vagytok?

Szép 7végét mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Bellana, Zsuzsa!
Köszike! A férjem is mindig ugyan ezt modja. Nem szabadna aggódnom ilyenek miatt szerinte sem, hisz a szakember csak jobban tudja, mint a károgó laikusok.

Bellana mikor látjuk meg az eredményt?

Most megyek vacsit csinálni, mert jönnek a szüleim.
Ha esetleg nem lesz időm feljönni, akkor jó hétvégét mindenkinek. Remélem sütni fog a napocska.

Vali
C.Vali

Haho!Kép

Itt vagyunk,epen,egeszsegesen, 840 gr-osan, 65mm-es BPD-vel, 44mm-es FL-el. Jelentem ujra kidugta a futyijet latvanyosan,ez a gyerek nagyon nem szegyenlos.Ma nem volt integetes,ma labujj-szamolas volt!Kép Kaptunk a kepunkbe egy talpacskat ugyanis...Ja! Es ucsorog a gyerek,nem levital megKép.

Vali!Kép
Szerintem se aggodj,persze jobb meg mindenki szeretne termeszetesen megszulni(en is igy szeretnem!!!!),hamar tul lenni,stb.Ezek az idealis esetek,de mint minden a terhesseggel,mindenkinel mas a dolog,mas lesz a szules is. Es ha veletlenul csaszar,akkor mi van? Nem Te lennel az elso. Szoval csak azert ne indulj majd rossz szajizzel a csaszarnak,ha arra kerulne a sor (ne keruljon), mert beledsulykoltak az ellenerzeseket.Szerintem...
Hol van a nagyker??? Weboldala nincs?

Bellana!Kép
A gynevac-ot terhesseg alatt is be lehet adatni,bar elotte javasoljak, de a gyereket nem bantja,sot!Egyebkent nekunk is gynevac kura kozben jott ossze a babo.

Zsuzsa!Kép
Ilyen hirekre gondoltal?Kép Ugye, megfeleltunk? Igyekszem joban lenni,ugyanis ugy latom nagy harc lesz meg itt azert a par szam leanyzoert...Kép

Mindenkinek kellemes hetveget, en lustizni fogok,az mar biztos!!!
szoszi
szoszi

Szoszi!

Gratula a fiatalúrhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

A nagykernek sajnos honlapja nincsen, de az eladó szerint 2 üzletük van.

XV. ker. Szentmihályi út 58. tel:306-49-54
Mi itt voltunk. Itt babakocsik, hordozók, kocsi ülések, babakocsi kiegészítők vannak.

XIV. ker Örs vezér tere 12. tel: 222-81-40
A prosi és az eladó szerint itt bababútorok is vannak nagy választékban. (pl. 150 féle kiságy) Itt nem voltunk, nem tudom.

Vali
C.Vali

Szöszi: gartula a fiúcskához! Szép szál legényke már! Kép
Legközelebb megkérdem a dokimat erről a kúráról, ha már ennyire ajánljátok! Kép

Zsuzsa, Vali: nem tudom fényképen mennyire látszana az eredmény, mert valahogy egybeolvad a feketével, mivel nem mertem sokat becsíkoztatni, de holnap napfényben lefotóztatom magam a párommal. Kép

Puszi lányok!

Bellana
bellana

Sziasztok!

A csaszi szerintem sem lehet a világ vége! Az sokkal rosszabb, ha az ember tervez, és nem az lesz! Higyjétek el nekem! Így mindenki csak a babára koncentráljon, és ki fognak bújni valahol!

Lánynevünk még nincs! Kép De dolgozunk rajta.

Holnap MEGASZTÁR döntö lesz!

szöszi: szép nagy baba, és ezer gratula! Kép
Lustizz helyettem is, mert én nem tehetem! Kép

Bellana: csináltass fotót csak a hajadról. Azon csak látszik! Kép

Én ma nagyon elfáradtam már, és hol van még a szunya! Kép Mára búcsúzom. Sziasztok!

Már egy hete lesz holnap a talinak. De régen volt. Folyt köv.??? Kép
Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, szép álmokat! Kép
Tali folyt. ok. Kép

Holnap hajrá TVerának!!!

Jó éjt:

Bellana
bellana

Szép reggelt Mindenkinek!

Itt minden a legnagyobb rendben. A Tisza jelenleg stagnál, így az üdülőtelepen azon kevesek közé tartozunk, akik megússzák a vizet. Valószínűleg. Ennek az örömére ma csirkepöri pirított tarhonyával és ubival a menű. Természetesen bográcsban.

Zsuzsa!

Engem nem nagyon izgat, hogy Anna,épp hogy áll. ( Mármint a fekvése)NAgyon örülnék ha temészetes úton szülhetnék, de ha nem az sem izgat. Sőt valahogy még az egész szülés sem, pedig beszari fajta vagyok. Egy lényeg: egészségesen kint legyen. Hétfőn megyünk a 3 D-re. Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak.
Alvással nincs baj, mert a jó levegő úgy elnyom, hogy alszunk, mint a tej. Még Ginó is mozdulatlan egész éjszaka.

Bellana!

Nem kell bejelentkeznetek sem, csak szólj ha Szegedre értek, hogy tudjam mondani a további utat.
Ez mindenkire vonatkozik!!!!!!!!!!!

Vali!

Te se hallgass senkire! Az orvosod fogja tudni, hogy mi a jó Nektek és Nálatok 2 baba van. Ebből nem szabad ügyet csinálni. A lényeg, hogy mind a hárman jól legyetek!!!!

Chello! Szöszi! Kép
NAgy pusz!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok. Itt már süt a napocska így nagy baj már nem lehet.

Pusza: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Mucska, jó étvágyat a finom ebédhez! Kép

Szöszi, gratula a nagyfiúhoz! Kép

Megpróbálok pár képet feltenni Noémi szobájáról.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Chello
chello

Ja és van új pocis kép a profilomban!

Chello
chello

Sziasztok!

Mucska: remélem megússzátok a vizet!
Szivesen meglátogatnálak, de elég messze vagytok, hogy csak úgy beugorjunk. Kép

Chello: Jó a kép a profilodban és Noémi szobája is kellemes. Kép

Puszi:

Bellana
bellana

chello!Kép
Milyen szeles a fuggony-anyag?Mert en kineztem egy macisat es 210 cm szeles.Na,marmost nekunk van erkelyajto a gyerekszobaban, tehat a fuggony 225-230 magas kellene legyen.Gondoltam a hosszat veszem szelnek, de nem lehet,mert a macik nem allhatnak fejjel lefele,tehat nem tudom mi lesz, az elado szerint gyerekmintasban nincs ennel szelesebb.
Latom nalatok is foldig er!!! Akkor megis van szelesebb?Hol vettetek?????
szoszi
szoszi

Mucska: elárulom neked, hogy amikor Zsófit vártam, engem sem "érdekelt" a szülés! Úgy voltam vele, sokan túlélték, nekem is menni fog! Most már van elképzelésem, mi vár rám, és bízom benne, hogy könnyebb lesz! De kibírom. És engem sem foglalkoztat még, csak az, hogy közeleg, és utána egy darabig tuti nagyon nehéz lesz a 2 gyerekkel!

chello: nagyon klasszak a képek, és a szoba is nagyon hangulatos! Avval a 3szög alakú asztallal majd vigyázzatok, mert balesetveszélyes!
A kép nagyon helyes! És a hasad is alakul! Csak nem terhes vagy? Kép

Hajrá TVERA!

Szép estét nektek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,
csak gyorsan beköszönök, visszaolvastam mindent, látom, mindenki rendben van - legalábbis aki betért a topikba, a többiek is remélem jól vannak.

Chello,
nagyon szép vagy a profilos képen, a pocid mérete nem is túl nagy még, szerintem! Biztosan van még olyan ruhád, amiben nem veszik észre az állapotodat! A szoba csodás, nagyon tetszenek benne a pasztelszínek, és persze a fenyőpolc...Imádom a fenyőt.
Dani szobájába itt lehet bekukkantani, vigyázzatok, nehogy valami apró Lego-ra lépjetek! és még egy kép,és az utolsó kép

Vali,
asszem, a héten felkeresem a masszőrödet (az elsőt), hétfőn fel is hívom, vajon mennyire zsúfolt a naptára?!
A babakocsi-diszkontot felírtam magamnak, ha nem találok a börzén megfelelőt, akkor kirándulok oda.

Edit,
szerintem semmi gond a 7 kg-mal. Én a "hízós terhes- típus vagyok", Danival 20 kg szedtem fel, amit szoptatás után el is hagytam valahol. Most pár deka híján már 10 kg plusznál tartok, a 29. vagy 30.héten vagyok. (És ha ehhez még hozzáveszem az első 18 hét mínusz hat kilóját, az már 16 kg gyarapodás?!)

Zsuzsa,
hamarosan mi is elzarándokolunk a gágogós orvoshoz.
Mucska,
talán megússzátok? Mikor is van tetőzés?
Bellana,
nem látom a csíkokat...Lesz fotó?

Most bedőlök az ágyba, alszom egyet. Ég a nyelőcsövem. Az előbb ettem meg egy pralinét, talán attól?

Mindenkit szeretettel ölelek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szép estét!

Várom a megasztár végeredményét. Képzeljétek szavaztam. Kép Na kire?
Amúgy szerintem mindegy ki nyeri, gondolom a másik is kapni fog szerződést. Ha eddig még nem kapott volna. Kép

Bori Kép: betojt a fényképezőnk. Valahogy nem lehet állítani rajta a fókuszt és a kép totál homályos. Kép
Ádi holnap szétszedi. A hajam szerintem nem nagy durranás, már bánom is, hogy ilyen betoji voltam és nem kértem erélyesebb csíkokat. Ha már egyszer órákig ott ültem.. (Persze mert sok idő míg leszívja a feketét és befesti.)
Danid szobája nagyon barátságos, nagyon tetszik! Főleg az az ágy!!
Amúgy az én Danim még itt rohangál. Kép Hiába zsákoltuk be, kijött és abban kolbászolt, sőt még a hintalóra is felült benne. Kép Nagyon profi!
Ádi már mérges, mert megint kijött. Kép levettük a zsákot. Most a mi ágyunkon üldögél az apjával.
Mi a túrót lehetne tenni, hogy esténként ne ez legyen? Kész csoda, hogy egyeseknek 4-5 gyereke van.Vajon, hogy hozzák össze? Kép Még jó, hogy nem most akarunk tesót gyártani. Kép

Zsuzsa: én a gátmetszéstől, ill., hogy mi jön utána attól félek. Meg, hogy mi van ha éjjel jön rám, akkor hova tesszük a Danit?
Meg, hogy mi lesz utána...hogy mennyire lesz féltékeny stb.

Nna, azt nem is írtam (ugye?), hogy Ádit kiakarták küldeni amcsiba 3 hétre. Nem vállalta. Úgyhogy azok csak lestek, hogy nemet mondott. Nem szokott persze. Végül természetesen mást is ki tudnak küldeni, akinek se kutyája, se macskája,hiszen a többség olyan. Még jó. Azért nem szivesen maradnék egyedül a kölökkel 3 hétig!
Félő, hogy most majd szívatni fogják. Kép Na, nem mintha eddig olyan nagyon kímélték volna. Kép
Épp ma néztem, szegényemnek már elég sok ősz hajszála van. Kép

Jól van, befejezem az esti monológomat,
hajrá TVERA!!!!!!!!!!

Puszi, aludjatok helyettünk is!!! Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok!
Talán van pár percem,hogy írjak Nektek.
Kicsit mozgalmasra sikerült a hetem,de látom,nem nagyon hiányoztam senkinek Bellanán kívül.Kép Kép
Csak vicceltem!Kép

Zsuzsa:Gratula a csajszihoz,már jó volt olvasni,hogy végre még egy menyasszonyjelölt is várható.Ha ilyen szép lesz,mint Zsófi,hát nem irigyellek a fiúk miatt úgy 14 év múlva.Kép

Szöszi:Gratulálok a kisfiúhoz.

Mucska:De jó Neked,hogy holnap mész kukkolni!
Örülök,hogy jobban alszol mostanában,én mindig azt mondom,ha enni és aludni tud az ember,akkor nagy baj nincs.Kép
Milyen helyes lenne,ha egyszerre mind meglepnénk,gyerekestől,mindenestől.Kép

Chello:Nagyon szépek a képek a szobáról és a pociról is.Látom,Ti is szeretitek a bordűrt.Kép
Nálunk is van mindenhol.Majd megpróbálok én is feltenni képeket,bár a baba szobája még nincs meg,de a többi is nagyon szép.

Bori:Klassz a fiad szobája.Az enyémeknek is ilyen emelt ágyuk van,csúszdával,és alul egy szivacson alszik Gergő,felül pedig Kata.Ők választották maguknak,és nagyon örülünk ,hogy végre így hajlandók külön szobában aludni./Egész most februárig velünk aludtak./Így mondhattuk Nekik,hogy Ők akartak ilyen ágyat,akkor tessék használni.Szerencsére viszonylag könnyen ment az átállás,én sokkal rosszabbra számítottam.Kép
A diszkontot már én is ajánlottam Nektek,és mi is ott fogjuk megvenni a kocsit,ha a börzén nem sikerül.Annyiból érdemes elmenni előtte,hogy tisztában legyél egy új árával,legyen mihez viszonyítani.

Most megyek,aztán nem tudom mikor tudok jönnni megint,mert ma megint vendégségbe megyünk.
Ha valakit kifelejtettem,elnézést kérek,de nem volt időm rendesen visszaolvasni.
Mindenkinek nagyon sok puszi:

Anikó
vakili

Jó reggelt!

Bellana, Szöszi, Zsuzsa, Bori, Anikó, köszönjük a gratulációkat. Tényleg szép lett a szoba és büszkék vagyunk, hogy nem kellett szakembert hívni. Kép

Bori, Dani szobája is gyönyörű! Kép Noémi szobája sajnos elég kicsi így nem sok bútor fog beférni.
A pocimat azért már nem tudom letagadni de nem is akarom, büszkén mutogatom!

Zsuzsa, az asztal csak átmenetileg lesz ott, hogy tudjunk rá pakolászni meg anélkül üres lenne most a szoba.

Bellana, jó hogy a párod nem hagyott itt Titeket 3 hétre. Az rengeteg idő !

Szöszi, a mintás függöny nálunk sem szélesebb, nincs két méter. De nem is kell mert az egész szoba 2,10 széles, a két végét meg lecsaljuk a sötétítővel. A hossza 2,35 de 2,45-nek árulták és csak amikor feltettük akkor vettük észre hogy rövidebb. Szerencsére le tudtam engedni belőle pár centit de még így is van a földtől 10-15 centi. Mi a Kikában vettük a függönyt és a sötétítőket és kész fügönyök voltak.

Anikó, várjuk a képeket. Nálunk eddig csak az előszobában volt bordür.

Chello
chello

Sziasztok!

Bori: Dani sem panaszkodhat, mert nagyon ízléses szobája van! Ja, és nagy a rend is. Azt ő tartja, vagy az anyukája? Kép
Ezt a 10 kilót nem mondod komolyan? Akkor nagyon vékony voltál lelkem, mert most is az vagy még!

Bellana: szavaztál? Én nem, de nem is tudtam volna. És van isten, a legjobb HANG nyert! Ami tetszett, hogy a Vera még akkor sem hitte el, amikor mondták, de az Ibolyán én csalódottságot láttam!
Hát, ismerős az esti helyzet! Zsófi akkor talán már aludt, de nem sokkal korábban! Igen, én is megállípítottam már, hogy a gyerek a legjobb fogamzásgátló! Amúgy lehet hajnalban is csinálni, meg akkor is, amikor a gyerek netán du. alszik. ÉS hogy lesz-e belőle kisbaba? Az passz!
Ne aggódj, minden megoldható! Nincs olyan barátnőd, aki esetleg átugrana hozzátok arra a pár órára?
Mivel foglalkozik a férjed, hogy csak Amerika jöhet szóba?

Anikó: de hiányoztál ám! Kép
Én is félek, mi lesz, ha majd a csajok serdülnek...
Februárig??? Akkor hogy készült a fiatok??? Kép

Chello: nektek is pusz!

Az ebéd kész, és meccs lesz, így most én el Zsófival sétálni...

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Szép napot!

Tegnap este győzött az igazság!
Nagyon csalódtam volna, ha nem Vera nyer. Lehet, hogy Ibolya csinosabb, meg jobb előadó, de Vera hangjának és énekléseinek nyomába sem ér! Az külön nem tetszett benne, hogy szándékosan nehéz dalt választott Verának. de szerencsére fordítva sült el. Kép

Anikó: nekem azért hiányoztál, de biztos a többieknek is, de a múlt héten elég kevesen voltunk, szerintem csak beugrott a többség és nem is tudták ki van, ki nincs. Kép
A csúszdás ágy jól hangzik! Kép

Zsuzsa: hajnali szerelmeskedés? Na, az nem fog menni. Kép Örülünk ha végre alszunk. Nappali alvás meg ugye szintén elég ritka Daninál. Atomanti, mondom én. Kép
Ádi cégének a székhelye amcsiban van, onnan jönnek az új gépek, egyebek, ott folyik a fejlesztés. Ezért kell időnként kimenniük.

Mi délután megyünk babanézőbe. Kép
Már 2 ismerősünk is lebabázott. Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Tegnap sajnos nem tudtam jönni, kint voltunk a háznál, meg bevásároltunk Anyukámmal az Auchanban, úgyhogy elment az egész délután. Este meg a Megasztárt néztük! Én is szavaztam, életemben először, és úgy örülök, hogy egy hívással én is hozzájárultam Vera győzelméhez! Szerintem jó, hogy ő nyerte meg, mert tuti. hogy Ibolya is befut, de így talán nem fog elszállni! de szerintem ő is baromi tehetséges. Viszont a múltkor, amikor Vera azt a Presszer dalt énekelte a Padlásból, akkor én rendesen elbőgtem magam, annyira szépen énekelt!!!
Szóval éljen TVera, az év legjobb hangja!Kép

Vali
Gratula a babakocsihoz, nagyon irígyellek! Már mi is megpróbáltunk eljutni abba a nagykerbe, mert Anikó írta, hogy milyen jó, de 5 perccel zárás után értünk oda! De a jövő héten már tuti elmegyünk, köszi hogy írtad a másik üzletüket, mert az nekünk jobban útba esik.
Szilasliget Gödöllő felé van, Kerepeshez tartozik, HÉV megálló is van ilyen néven. Szuper nyugis hely, úgy örülök, hogy ott kötöttünk ki annak idején, mert iszonyú sok telket megnéztünk! Ráadásul a barátnőmék is ott laknak, ők akkor építkeztek, amikor mi megvettük a telket, úgyhogy nem leszünk egyedülKép Neki most volt 1 éves a kisfia, úgyhogy majd a gyerkőcök is jól ellesznek kicsit későbbKép
A kivitelezőnket úgy találtuk, hogy amikor még kint voltunk Portugáliában a párom az interneten elkezdett utánnanézni a könnyűszerkezetes házakkal kapcsolatban mindennek. Van egy oldal, ahol egy csomóan leírják a tapasztalatukat, hogy mire figyeljen az ember, meg minden, és ott többen is nagyon dícsérték ez a kivitelezőt, úgyhogy mi is megkerestük és kértünk tőle egy árajánlatot. Volt egy másik kivitelező is, de ehhez képest tök komolytalannak tűnt. És ráadásul nem is lett volna olyan sokkal olcsóbb! Most nem írom le az egészet, ha érdekel írd meg és leírom külön emilbenKép Mindenesetre nagyon jó, hogy e mellett a cég mellett döntöttünk, mert abszolút korrektek! Semmi előleget nem kértek(!!!), mindig csak a végzett munka után kell fizetni, úgyhogy az sem volt mindegy, hogy addig a pénzünk szépen kamatozgatott a bankban! Szóval csak ajánlani tudom!!! És nem csak könnyűszerkezetes házakat épít, hanem téglát is, tehát bárkinek bátran ajánlom, mert vele semmi idegeskedés nincs az építkezés körül!

Bellana
KösziKép Minden héten a péntek, amikor betöltjük az épp aktuális számot, nekem kicsit ünnepnapKép

Anikó
Nekem is hiányoztálKép Csak elfelejtettem leírniKép De most pótoltamKép Imádom a farmerruhámat!!! Annyira kényelmes! Úgyhogy mégegyszer köszi a tippet!Kép

Na, most megyek vissza a fotóalbumhoz, ugyanis elkezdtem csinálni, csak 48 képet feltölteni nem kevés idő! Akit érdekel majd az építkezésünk, annak elküldöm a hozzáféréstKép

SziasztokKép

Orsi
21+2

avocado

Bellana: na, milyenek voltak a babák?
Én ízért írtam, hogy a legjobb HANG, mert ez volt a cím, amit elnyert! 2004. legjobb hangja! Amúgy ha jól értettem, folytatódik ez az ingyencirkusz is!
Ami még nekem NEM tetszett, hogy senki sem mondta ki a zsűriből, hogy nyerjen a VERA, csak a SOMA, de ő sem élőben! Ez fájt! Kép

Orsi: én nem sírtam a dalain, de a libabőr! ÉS ez a csaj csak 19 éves!!! Őstehetség szerintem!
Egy jó managerrel, és pár kilóval karcsúbban még sokra fogja vinni!
Ibolya meg szerintem színpadra termett, de csak akkor viszio majd valamire, ha lesz kitartása, és ha megtanul viselkedni!
Én kérem majd a linket!

Szisztok!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa:
Időnként még én is csodálkozom,hogy sikerült Bencét összehozni,nem kis szervezőmunka kellett hozzá.Mindig meg kellett várni,amíg mindkét lurkó elalszik,és közben figyelni,hogy legalább az egyikünk fennt tudjon maradni.Ez annál is nehezebb volt,mivel Geri elég sokáig nem szokott elaludni,én viszont kb. 5 perc alatt.Kép

Orsi:
Örülök,hogy jó a ruha,én is szeretem.Nem láttál valami nyárra való lenge rucit ott,ami bokáig érő?
Sajnos csak ilyet vehetek fel,és már előre félek,hogy nem fogok ilyet találni.Kép
Apa is azt mondta,hogy olyan csúnya a lábam,hogy egész nyáron nadrágban kell járnom./Sajnos igaza van./Azért én jobban örülnék valami szoknyának vagy ruhának.

Bellana:Neked külön is puszi!Kép

Üdv:Anikó
vakili

Orsi!

Én is szeretném megnézni a képeket!Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!
Na, végre én is gép elé értem, nem könnyű behozni a lemaradást Kép

Nekünk is megvan a babakocsink, naggggyon boldog vagyok. Végül Ausztriában vettük meg, bazi drága volt, de szép Kép Én is beleszerettem először a Bergonokba, meg sokan dicsérték, de mi amikor kint voltunk a nagykerben, az eladó fickónak olyan hihetetlen kocsmaszaga volt, hogy alig bírtam ki rókázás nélkül, és többet engem nem lehetett rávenni, hogy odamenjünk Kép (Pedig istenbizony soha életemben nem tiltakoztam egy hideg sör ellen, és baba előtt bagóztam is, de ez túlzás volt...Kép)

Hízás ügyben: én simán felkaptam eddig 9 kilót (26 hetesen), pedig csak 160 cm vagyok, és eleve jó nagy többlettel indultam, de ehhez képest mindenki azt mondja, hogy nem látszik Kép Mondjuk nagyon nem izgat, sok ismerősöm hízott 20 kg körül, de mindenkiről lement utána. Persze biztos én leszek a kivétel Kép

Nem reagálok egyenként, de mindenkinek gratula a szép pocakokhoz, meg a babaméretekhez is (én is akarom már látni megint!!!), meg egyáltalán. (Most, hogy lett babakocsink meg kiságyunk, hihetetlenül megnyugodtam, úgyhogy mindenkinek nagyon örülök épp Kép)

Na pusz, megyek vacsit főzni, mert már megint éhes vagyok...

dzsungelcsiga

ui: és elkezdtük a 3. harmadot, teljesen hihetetlen!
dzsungelcsiga

Dzsungelcsiga!
Most nagyon irigykedem,hogy Nektek már megvan a kocsi.Én már alig várom a május 9-ét,ezt határoztuk meg határidőnek,hogy kezdhetek vásárolni.Kép
Ráadásul a szoba felújítása is tavaszról nyárra csúszik,anyagi okok miatt.Kép
Úgyhogy egyenlőre majad a sóhajtozás,ahogy mindenki leírja,hogy milyen szépséget vett megint a babának.
Puszi:Anikó
vakili

Zsuzsa, Anikó
Készül az album, remélem hamarosan kész lesz és akkor küldöm a címetKép

Anikó
Volt nekik szuper szép nyári ruhájuk, meg tavaszi-nyári is, abból kaptam egyet, lenvászon, de vékony és az is tök bokáig érKép De lesznek abszolút nyáriak is muszlinból, pontosabban voltak a tavalyi maradékból, de annak a szabásmintája nekem nem állt jól, mert pont a mellem közepére esett a mellvarrás és annyira erősített, hogy tiszta tejcsárdának néztem ki már mostKép Úgyhogy én is arra várok, hogy kapjanak anyagot és akkor talán varrnak nekem egy más fazonút muszlinból. De nagyon szépek voltak ott a ruhák és ezekért még én sem sajnáltam a 10ezer pénzt, pedig mostanában nagyon üres a pénztárcánk. Igaz ezeket ajándékba kaptamKép De a nyárit, ha megvarrják már sajátból veszem, a párom megígérte, hogy megvehetemKép

Na megyek albumot befejezniKép

Puszika mindenkinek!

Orsi
21+2

avocado

Anikó!

Meglephettek, mert nem esnék ám kétségbe! Amíg bogrács van addig nem halunk éhen! Szóval gyertek csak nyugodtan!!!!! Én is várom, hogy holnap lássam Annát.

Bellana!

Puszi Nektek! Remélem, hogy a jövőheti eső nem fog bekavarni. Jövő hétre mondták a tetőzést, de ma apadt 5 cm-t. Elvileg csütörtökön kiköltözünk.

Zsuzsa!

Puszi!

Mindenkinek sok puszi!
MucskaANdi

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa, Anikó!

Mail elmentKép

Remélem tetszeni fognak a képekKép

Puszi

Orsi
21+2

avocado

Jó estét!

Anikó: képzelem. Ez az izgalom! Kép Gondoltam is rá, hogy ti meg vonultatok ilyenkor a gyerekszobába Kép
Nálunk nem is lesz felújítás! Csak max. kiteszünk néhány bútort, mert nem fér el a baba ágya! Ja, és max. festét, de az sem tuti. És ha összejön, egy ablakcsere, hogy lehessen úgy szellőztetni, hogy egyik gyerekre sem nyitom rá nyáron az ablakot! (bukó lesz)
És valami sötétebb harisnyával sem megy a szoknya?

Dzsungelcsiga: remélhetőleg te is a nagy átlagot fogod erősíteni, és leugrik!
Gratula a 2 letöltött harmadhoz! Kép

Mucska: neked is puszi, és számolj majd be, mi volt az UH-n!

Orsi: még nem volt időm meglesni a képeket, de holnap megteszem, és reagálok!

Szép estét!

Zsuzsa
28+6 (holnap nekem is a 30. hetem indul Kép)
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa: ma csak az egyik babánál voltunk, aki 5 hetes és kislány. Olyan haja van, hogy döbbenet, én nem hittem, hogy ilyen létezik! Kép
Babáztam is vele egy kicsit és kivételesen Dani nem kapott dührohamot. Amúgy nagyon féltékeny a szentem. Kép Állítólag mi leszünk a kicsilány keresztszülei. Kép

Orsi: ez a ház dolog nagyon jó lehet!! A barátnőmék is kertesházban laknak, meg egy pár ismerős és hát összehasonlíthatatlanul jobb lehet.
Sajna nekünk sosem lesz. Ha eladnánk a panelt az nem lenne elég semmire, hitelt nem kapnánk,ha kapnánk se tudnánk fizetni...családi segítség nuku, úgyhogy vérzik a szivem, de reménytelen az ügy. Kép Már csak abban bízom, hogy a másfélszobát valamikor, valahogy nagyobbra tudnánk váltani...

Mucska: ha kiköltöztök azért még fogunk tudni rólad??? Vigyázz magadra!!!

Anikó: ügyik vagytok, hogy sikerült Bencét összehozni. Kép Épp panaszkodtam Zsuzsának, hogy Dani milyen szigorú velünk. Kép
Mi a baj a lábaddal??
Nyári ruci nekem is kéne legalább egy, mert Danival is pont nyáron gömbölyödtem, úgyhogy az maradt.

Babakocsi: szerencsére ez is megmaradt Danitól. Még jó, hogy csak 2 év lesz köztük, mert jóformán semmit sem kell venni, se ágyat, se rucikat. Persze pár új dolgot biztos veszek neki, úgysem bírnám ki. Kép

Dzscs: akkor te már befordultál a célegyenesbe! Kép
Remélem jót kajáltál. Kép

Puszi mindenkinek:
Bellana
bellana

Mucska:
Várjuk a beszámolót!Kép

Bellana:
Nagyon csúnya visszereim lettek,és egész a bokámnál is van,ezért kéne olyan hosszú ruha.
Egy-két helyen olyan lila a lábam,mintha összevertek volna.Kép

Zsuzsa:
Jól gondolod a költözést.Kép
Egész világos térdig érő ruhám van,ami még jó rám,ehhez nem vehetek fel sajnos sötét harisnyát.Kép

Orsi:
Köszi,akkor elmegyek körülnézni,hátha nekem jól áll.Kép

Mindenkinek jó éjszakát!

Anikó
vakili

Bellana: megtisztelő feladat lesz, ha már nálatok a férfiaké a túlerő! Kép

Anikó: kötözés Kép Fura lehet most ez a nagy szabadság! Kép
Hát, akkor az a ruha tényleg nem lesz megoldás! Én az enyémet nem is találom! Kép Sebaj, így van ez!

Nos, mára lelövöm magamat.
Sok alvást nem jósolok, mert Zsófimnak van egy kis hasmenése, így ma koplaltattuk, és ő azt sem ette, amit ehetett volna. Éjjel meg persze éhes lesz! Kép
Ja, és telihold is van Kép
Most fürdik Zsófi az apjával, lassan megyek neki hajatmosni!
Szép álmokat mamákok!

Eltűntek merre vagytok???

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Rég nem jártam erre, és most is csak nagyjából tudtam végig olvasni amiket írtatok. Majd igyekszem bepótolni. Nálunk nincs semmi különös. Mostanában nyűgös vagyok, nincs semmihez kedvem. Még internetezni sem. Viszont így legalább haladtam valamit a házban meg a kertben is, így meg hulla fáradtnak érzem magamat. Pocakom nő, sajnos még mindig hányok, egyre nehezebben viselem. De nem nyavalygok tovább, itt mindenki olyan jó kedvű. Közben apa is hazaért Olaszországból, úgyhogy azért jó is történik velünk.

Zsuzsa: gratulálok a kislányhoz!!!

Maci2: gratulálok a kisfiúhoz!

Mindenkinek gratula a nagyra nőtt pocaklakóhoz!

Szöszi: kíváncsi leszek, hogy milyen sorrendet jósolsz majd Kép Lili a 42. héten született, Nóra meg pont 14 nappal hamarabb. Most elvileg június 18 a céldátum, de gyakorlatilag Gömböc 6 nappal később készült, mint a félidő, úgyhogy szerintem jópáran beelőznek majd!

Gyerekek együttaltatása: szerintem nagyon jól szokták bírni! Most biztos nem várok majd annyit, hogy Gömböc bekerüljön a nagyok szobájába! Nóra egy ideig egy szobában aludt velünk, de amikor átvittük Lilihez, onnantól sokkal jobban aludt, és nem zavartuk a mi zajainkkal. Szóval Gömböc marad kb 4-5 hétig velünk mózeskosárba, aztán megy a gyerekszobába. Remélem ő sem fog rengeteget szopizni éjjel, mert úgy viszont félő, hogy elalszom majd a fáradtságtól szoptatás közben Kép

Szülés: az első előtt igazából el se tudtam képzelni, hogy milyen lesz majd, mennyire fog fájni. A másodiknál már tudtam, hogy mire számíthatok, és amiközben szültem, bizony felmerült bennem, hogy hogyan is lehettem ilyen hülye, hogy ezt még egyszer akartam. De ez csak 20 perc volt, utána meg ott szuszogott Nóra, és nem adtam volna semmiért Kép Néha most is beugrik, hogy bizony fájni is fog, de bízom benne, hogy ügyes lesz, és hamar kibújik. Lili az első fájástól 3 órán belül, Nóra meg 2 és fél órán belül megszületett, úgyhogy intenzív volt ugyan, de gyors! Nekem nem is voltak 10 perces fájásaim, rögtön 2-3 percesekkel indítottam. Remélem senkit nem riasztottam el!

Mindenkinek szép napot!

Szilvi
lino

JO reggelt!Kép

Lino!Kép
Te vagy az en emberem!!! Elso fajastol szamitott 2-3 ora!Ezt kell beceloznom!Kép EN is ilyet akarooook!
Amugy nem vagy a legjobb alany a tippeleshez, az egyik hamarabb a masik kesobb...

En a hetvegen mar gyerekrucikat mostam es vasaltam es ma d.u is ezt fogom csinalni,mert imadom elpakolgatni a fiokokba,szekrenyekbe.Olyan aranyosak.Mar nagyon varom,hogy megvegyuk a kisagyat meg a fuggonyt, akkor lesz csak az igazi a babaszoba. De, nalunk is egy honapot kesni fog a dolog, az ehavi fizuba nem fer bele,pedig igy terveztukKép

Vali!Kép
Elfelejtettem kerdezni,hogy a nagyker mindenfele markaju kocsit arul?Olyat is,aminek pl egyik bababolt a m.o-i kepviselete?Konkretan van Graco markaju is? Leellenoriztetek,hogy amit vettetek az mashol dragabb? Mert nagyon jonak hangzott es agyat is ott fogok nezni,ha azt mondod olcsobb...

Legyen szep es esomentes(grillben gazdagKép) hetunk!!!

szoszi
szoszi

Szia Mindenkinek!

este megyünk a 3 Dre, majd rakok fel képet Annáról. Ma 29+5 napos. HOlnap után indul a 31. hét! Kép
CSütörtökön fogunk kiköltözni. HA bejövünk, akkor mindig be fogok jelentkezni, hogy mi újság nálunk.
Estig nagy puszi mindenkinek, most megyünk a nyaralóba, mert a Tisza szívat bennünket. Most megint elkezdett áradni. Remélem a héten vége az áradásnak itt Szegednél is és végre nyugtunk lesz.
Kilók: meg kellett állapítanom, hogy a szervezettől is függ, hogy mennyi kilót szedsz fel. Ugyanis én most eszek igazán rendesen, de a mérleg rendesen viselkedik és nem mutatja. Jelenleg 6 és 1/2 kilónál tartok. Ahhoz képest jó, hogy 20 kilóra számítottam! Már csak nem lesz szörnyű a végeredmény!
Puszi kivétel nélkül MINDENKINEK!
MucskaANdi

Andi
Kép
mucska

Szöszi:

Ugyan nem engem kérdeztél,de a XV.ker-i nagykerben nincs Graco babakocsi,csak a Bergonnal foglalkoznak.Közvetlenül mellette is van egy,ott pedig csak Roan és Symbaba típusok vannak./Ez egy másik cég./A zuglói boltjukban nem voltam még ,de szerintem ott is csak ez van.

Lino:Nagyon sajnálom,hogy még mindig rosszul vagy,én már megőrültem volna.Kép
A Marcello után is voltak gondok?

Szöszi:Én is olyan gyorsan szültem ,mint Lino,az első gyerkőcnél már zuhanyozni sem volt időm.Kép
Ezért már 2 héttel a kiírt időpont előtt anyuéknál alszunk,hogy ne legyen gond a gyerekek lepaszolásával,ha rohanni kell.Remélem a kicsi Bence is olyan ügyes lesz,mint a tesók.Kép

Szép napot!

Anikó

Anitabori hiányollak!!!
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?