Jó régen voltam erre! Azért olvasgatni olvasok, de írni nem mindig van időm!
Judy!
nekünk összesen több mint 30E-vel emelkedtek mega részletek! De én is azt vallom, hogy fő az optimizmus! Nem érdekel, hogy mennyivel lett több a hitelünk tőkéje, mert hiába rágnám magam rajta, csak felidegesíteném magam, az meg senkinek sem tenne jót! Ahol tudom megfogom a pénzt, állandóan osztok szorzok én is. Mondjuk mi max. futamidőre vettük fel a hitelt, és azt teveztük, hogy kicsinyenként félrerakunk, aztán abbólelőbb visszafizetjük. Na ez most nem megy...
Átszoktatás!
Nemegyszerű ügy az tuti. Én is nagyon féltem, mi lesz Ramival, ha átkerül a saját szobájába, de szerencsénkre, semmi gond nem volt. 1 évesen költözött át, minden sírás nélkül. Most karácsonykor volt egy nem akarok a helyemen aludni korszak, de én a bárányhimlőnek tdtam be, mert iután meggyógyult megszűntek a sírások. De akkor se hagytam sokáig sírni, inkább áthoztam közénk, és mikor megnyugodott akkor tettem vissza, vagy odafeküdtem mellé a földre. Még egy tipp, akecske is,káposzta is... hogy a kiságyról szedjétek le a rácsot, és tegyétek a ti ágytaok mellé. Szomszédunk ezt alkalmazza, és nagyon bevállt nekik!
Velünk semmi extra. Pontosabban az, hoyg félek nagyon, hogy nem lehet 4dik... Mivel mi abszolút nem védekezünk már szülés óta, és csak egyszer szopizik Rami is, aztán semmi. Igaz megfogadtam, hogy soha többé számolgatás, célirányosság, ha jön, akkor úgyis jönni fog.De az egyik ismerősömnek védekezés mellett és szopi mellett sikerült összehozni... Szóval kicsi esélyt látok nagyon... De nem keseredek el, fő azoptimizusom ezen a téren is!!! Le nem mondok róla, de ha mégsem adatik meg mégegyzser a CSODA, akkor se leszek szomorú, elfogadom a helyzetem!

Komolyan nézek...
Ez a könyv rólam szól...
Huncutka