Nagy gratula Andusnak! Jaj de jó!
Bogi köszi az elismerést, te is ügyi vagy! Higgy magadban és az ösztöneidben, a természet mindent szépen kitalált!
Zdori köszönjük a szurkolást!
Hugic Oli is szörcsög, ő a „babatakonytól”, áttetsző híg, ki szoktam szívni, tüsszög is tőle. Azért nem aggódok mert Znek is volt és úgy emlékszek azt mondta a védőnő hogy ez nem „beteg” takony hanem „babatakony”, azért van mert nagyon érzékeny még a nyálkahártyájuk és minden pici porra ezzel a babatakonnyal reagál.
Szoni babának jobbulást!
Zsuzsi a cseppet becseppentem a szájába, az a tuti, úgy biztos célba ér. A másikhoz vettem a gyógyszertárban fecskendőt, és azzal fecskendezem a szájába. Csak trükkösen
Zsu boldog szülinapot Bencusnak!
Pandus jobbulást!
Abencze nálunk is hasonló a helyzet, Zéti puszilgatja Olit, simogatja a haját, ha sír odamegy és mondja hogy „jól van Oli”, de néha meg olyan hisztit csinál hogy nem lehet vele mit kezdeni. Biztos életkori dolog. De most két napja hogy hárman vagyunk leállt szerencsére, lekopogom nem volt nagy műsor.
Zsancy gratula a barátnődnek! Olinak mára jöttek ki kiütései a lábán a pelus vonalában, kifolyt éjjel a pisi, szerintem az csíphette ki, elég érzékeny a bőre. Sudocrem-et kenek rá, az jó rá, nem tudom nálatok kapható-e hogy kipróbáld hátha nektek is jó.
Hugic ha puhának érzed a melled attól még van benne tej, néha én is úgy fogok bele az etetésbe hogy tutira veszem hogy üres annyira puha, aztán meg csak hallgatom ahogy nyel Oli és pislogok Ne aggódj hogy a fejés miatt nem jut tej, épp ellenkezőleg, minél jobban sikerül kiüríteni annál jobban termelődik.
Milllye köszi a táblát! Nilabali ha olvasol írj pár sort hogy jól vagytok-e!
Zsu várjuk mi volt uh-n!
Ez a második nap már egész jó volt, kezdem élvezni a pörgést, eddig azért főleg feladatnak éreztem a babázást, mostmár kezdek rákapni az ízére

Ma is volt itt egy dédi, játszott Zétivel egy kicsit. Holnap úgy tudom nem jön senki. Jaj olyan jó, végre visszavettem az irányítást

Hú de rossz volt kiszolgáltatottnak lenni.
Ezt nem is hallottam hogy ha nem eszik sokáig leesik a cukra

ez nem jó, egész ijesztő

bár ez a veszély minket sem fenyeget hogy esetleg 5-6 órákat aludjon