A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ó, Timi,nagyon sajnálom a sok bosszúságot. A biztosításhoz annyit, hogy azok mindig próbálkoznak, küldik akkor is, ha már le van jelentve. Reméljük csak ennyi történt.
Az autóra sajna muszáj lesz megfizetnetek utólag a biztosítást. :(
A munkahellyel pdig nálunk a F.állandóan így van.Ő is váltogatja őket, már rengeteg munkahelye volt. Mióta együtt vagyunk volt, hogy egy évig nem dolgozott sehol. Nagyon összepasszolnak. :( Reméljük,talál valamit magának. Amíg nincs tőkéje a vállalkozáshoz, addig miért nem csapódik egy partihoz? Ha olyan kevés arrafele a vízvezetékszerelő,akkor biztos van elég munka. A F. is most egy ilyen kisvállalkozónál dolgozik, csak ugye ez is már a sokadik,senki nem tetszik neki, sehol sincs megelégedve. Viszont átmeneti megoldásnak jó,legalább van munkája.

Kép
flóra 11

Na,ez egy terjedelmes laptetű. :lol:

Kép
flóra 11

Helló!
:D Itt volt az após meg az Andi is (ig.h.), most ment el, mindent megmutogattam neki és csak ámult-bámult. :D Most majd folytatom a varrogatást stb., a Gy. meg ide akar ülni majd hamarosan. :wink: Le akartam menni anyuékhoz is, de most már nem megyünk. :( Pedig ma jöttek haza. :wink:

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Csak gyorsan bekukkantottam... Nekem a mai napm nagyon sikeres volt, voltam tüdőszűrőn, a háziorvosnál, hogy kiír e majd táppénzre a lombikkor, hogy nem jövök haza, hanem anyám bemegy? Természetes.... :wink: Holnap megyek vérvételre, mert azért arra is kértem beutalót. Voltam kozmetikusnál és a gyerekeket nyaggatom mindenféle hülyeséggel! Olyan jó velük lenni! :D :D :D :D Holnap remélem letudom a gázszerelőt és megyek fodrászhoz, aztán csütörtökön már megyek vissza :(

Vigyázzatok magatokra, remélem minden ok... Majd írtok nekem összefoglalót, ugye?

Puszi Nektek

Zsuzska holnap gondolok rád!

Kép
szilzi

Ügyes vagy, Szilzi, hogy ennyi mindent megcsináltál. :D
Az összefoglalót majd holnap megírom neked, jó?

KépKép
benó

Hát, ma nem sokat találkoztunk itt, csak reggel. :? :(

Márti, te merre jársz? Ugye, minden ok?

KépKép
benó

Miskolcon. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Volt az egyik b.nőm(Anita)Tancsu ismeri.
A kislánya 9 hónapos és mindent szétpakolt.Tünemény egyébként.
L. rögtön megtetszett neki. :D
L.elvitte a kutyut az anyósék mert úgy volt holnap megyünk Pestre de még nem hívott a b.nőm(Szilvi)pedig ők vinnének tök ingyen fel meg haza. :)

Hajamat sem mostam ki. :)

Voltunk a coraba.Bevásárlás.

Ja és a szomszéd is volt hebegett itt valamit,hogy ez az egész pénz összeg nem jár és majd a kórház küld egy csekket,hogy mennyit kell visszafizetni.De kb ennyit értettem
Akkor minek utalták ha vissza kell fizetni belőle.
Na mindegy nem nyúlunk hozzá,az a tuti.

Kép
martik77

Na merre vagytok???? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Hali

Mi jónak mentek Pestre?

Kép

Kép[/
tancsu

Érdekes....
Árutalják a számládra és nem elég hogy majd rohangálsz a postára visszafizetni,de mikor leveszed a számládról,még fizetsz is érte plusz pár száz forintot....ezt kifizeti a kórház????... :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló

Kép
martik77

Szilvi megy fel a póthaját visszavarratni és felvisznek minket nézelődni.

Úgyhogy jó lenne Benóval talizni,de majd csak holnap reggel tudom meg a pontos programot. :)

Kép
martik77

De nem vásárolunk mert nem költekezünk hiszen egy hó és jön a Bab. :)

Kép
martik77

Tancsu nem is írtam tegnap megjött a játékcsomag amire licitáltam és nagyon jó!!!

Licitáltam egy másikra is. :)

Kép
martik77

Na ez tök jó...:)
Akkor ezek szerint megérte...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Mennyiért licitáltál és mi van benne???

Kép

Kép[/
tancsu

Közben tesz-veszen nézelődök,hogy hova tudnám elkölteni a nemlétező pénzemet.. :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

mindjárt belinkelem neked
500 ft-vel licitáltam most is mint múltkor

Kép
martik77

Kép
martik77

A negyedi képen lévő szines csörgő labda van nekünk is...Gergő imádja.....:)

Ez is tökre megéri...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Reméltem,hogy ezt mondod.Mert te most jártasabb vagy ebben mint én.

Kép
martik77

Kép

Kép[/
tancsu

Ilyet ma láttam a Coraban és 3 ezer ft körül volt.

Kép
martik77

De amúgy nehéz mármint súlyra. :)

Kép
martik77

Még van 3 nap,megjegyzem és majd a végén rámegyek..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ja-ja megéri!!! :) :) :)

Kép
martik77

Én is remélem,hogy megnyerem amire licitáltam és akkor egy ideig tuti nem kell játékra költeni. :)

Kép
martik77

Most nem fáj úgy a hátam mi8nt tegnap..:)

Többiek merre lehetnek vajon???

Kép

Kép[/
tancsu

Fogalmam sincs. :roll: :roll: :roll:

Talán elfeküdted,vagy meghúztad. :roll: :roll: :roll:

De lehet ma is be kellene kenni.Az a tuti. :)

Kép
martik77

Persze bekenetem ma is apával..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na lépek...menek bekenetem,meg aztán béka és fejés,aztán alvás....

Nem kenetem,apa most vonult el aludni...:(

Menek...jóéjt...cuppp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó Éjt!!

Én is lépek!!

Puszi Mindenkinek!!! :D :D :D

Kép
martik77

Hellótok!

Én írtam,hogy megyek meditációra.

Már itthon vagyok és képzeljétek, most az összes magyar adó van. De nem láttam a BK-t,mert nem voltam itthon. Tehát Tancsu drága, megint megkérlek és meg is köszönöm rögtön. :wink:

Kép
flóra 11

Szilvi, ügyes vagy!

Zsuzsi, holnap gondolok rád! :wink:

Tancsu, Márti, mindig jókat tudtok venni a tesz-veszen. :wink:

Benó, látod,mindenki ámul, hogy honnan jött ez a kreatívkodás elő belőled. :wink:

Kép
flóra 11

Nagyon jó volt, hogy elmentem meditációra. Úgy feltöltődtem! Már nem is félek olyan nagyon munkába menni holnap. Van erőm, felül tudok kerekedni a főnökökön. :wink: Azért majd gondoljatok rám, főleg, mert nagyon fogtok nekem hiányozni. :(

Kép
flóra 11

Halihó!!!

Tiszta pangás volt itt tegnap. :?

Fél 8 körül indulunk Pestre úgyhogy ma nem leszek.

Szép napot mindenkinek. :)

Kép
martik77

Á, és felénk jöttök? :D :D :D :D

Jó reggelt! :D :D :D

KépKép
benó

Ildókám, aranyos kis Fórumvezető, hogyne gondolnánk rád! Gondolj arra, hogy te sokkal több vagy, mint ők és bekaphatják! Bocs, ez csúnya volt! Mondjuk, a bal bokádat. :roll:

KépKép
benó

Mihelyst tudok valamit Benó csörizlek. :)

De nem ígérek semmit,pedig jó lenne találkozni. :)

Kép
martik77

Oké, nem élem bele magam, de legalább kimosom a hajam, hátha.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Örülök, hogy jót tett neked a meditáció és feltöltődtél, Ildó. Rád is fért. :wink:

A kreatívkodás, elárulom, honnan jött: a babok csinálják ezt velem. :D :D :D De ez komoly. Azt olvastam a Raffai-féle könyvben, hogy a babok őssejtjei közül néhány ? bevándorol az anya gerincvelőjébe vagy hova, mindegy, most hülyeséget írok, de valahová az anyába, és én most azt gondolom, hogy csakis ez az oka, hogy hímzek!!!! kis virágokat miniatűr gombaházikókra :!: :shock: (jó, persze, nem olyan szép, mint az interneten, még meg se mutattam a képet), de akkor is csinálom és ez a lényeg. :D A szándék a fontos, mondaná a Gy. :D

KépKép
benó

Tancsu, remélem, nem fáj már a hátad annyira. :wink:
Szilzi, remélem, sikerrel jársz otthon. Ha megjöttél, írom a privit, hogy kivel mi vót (amire emlékszem :oops: ), majd szólj rám. :D
Tegnap én átadtam a Gy.-nak a helyet, azért nem voltam.
És bazira dagad a lábam, az éjszakák pedig kínszenvedések, ez sem új. :lol:
Ennyit rólam, megyek, kimosom a hajam, mert 8-fél 9 körül megyek anyuékhoz, 10-re jön az Adri (ig.h.), és akkor valamikor (remélem, na) a Mártiék. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Haliiiiiiiiiii.....

Jóreggelt mindenkinek....)

Elég jó éjszaka van mögöttünk...:)

Benó:ezt az össejtdolgot én is olvastam Raffaitól...:)

Szilzi:remélem sikerül ma a kazánt megjavittatni...:)

Ildó:legyen sikeres a mai "első" munkanapod...:)

Zsuzska:gondolunk ma rád...:)

Márti:jó utat,vigyázzatok ebben a ködös car időben... :wink:
És ha találkozol Benóval,öleld meg a nevemben és simogasd meg babokat is a nevemen....
Bár ezt Te már nem olvasod,úgyhogy Benó lééccike ha taliztok,akkor mond meg Mártinak mit üzentem...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Béka

Nóra mérges mikire,de eldöntötte hogy kitart mellette,nem hagyja meghalni,de csak azért,hogy ha felépül akkor megbünhődjön minden galád dolgáért....
Laci elmondta nórának hogy van nála egy széf kulcs,ha miki meghalna akkor kell odaadnia,nóra meg akarja szerezni,hogy majd miki koppanjon hogy üres a széf...
zsolt elmondta zsófinak a netes licitálást,zsófi dühöng,klaudia tagad mindent....
orsi megtudta hogy szifiliszes,ő is dühöng,meg akarja ölni lacit,még a lányát is elkzavarta otthon ról,hogy ha jönne haza laci,ne legyen tanuja a vitának...
laci közben szintén dokinál járt,fülét-farkát behúzva ment haza,orsi addigra kicsit lenyugodott,de közölte lacival hogy pakoljon és takarodjon a háztól...

kb ennyi a lényeg...

Kép

Kép[/
tancsu

Dög lusta vagyok ma,hátam már elég türhető,viszont eldöntöttem,hogy ma aktiv leszek....

Menek kiporszivózok mig inas nem alszik vissza,aztán elmosogatok,kisikálom a hütőm,vasalok,megvarrom a megvarrnivalót,sétálunk,elmenek rossmannba vásárolni...előtte azért megreggelizek....:)

Szép napot mindenkinek....majd napközben bekukk...:)

cuppp..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D
Kimostam a hajam. :D
Oké, átadom neki, de szerintem nem simizi meg őket és én se Kis Vukot :(, mert tudod, az olyan, mintha egymás mellét simogatnánk. :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, drukkolunk ma!!! :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Nem hajt a tatár. :lol: :lol: :lol:
Tudom, engem se. :lol: :lol: :lol:
Akkor légy aktív, de vigyázz a hátadra! puszi :D

KépKép
benó

Timiéknek is drukkolunk a sok-sok elintéznivalóhoz! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Hülye magozott meggyben volt egy mag, én meg rágtam mint állat.... :? 8) :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem, felveszek sapkát és úgy megyek anyuékhoz, mire ez megszárad (tudjátok, nincs hajszárítónk, szerintem az tök gáz berendezés :D ), én is megszáradok itt :lol:, meg ugye, 10-re Adri is jön.....
Koptam.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?