AKIRE
Én speciel mosni-főzni mentem el, mert a héten már nem akarok ilyesmivel foglalkozni.
Látom bekerültem a táblicsekbe. Ari vagyol!

Csak egy kicsit öregítesz!
Majd csak karácsonykor leszek 34, addig még szeretném élvezni, hogy "csak" 33 vagyok!
Nem tudom mizujs van a 6, Bébibogyóval, de majd holnap biztosan megmondják azt is, igen már nagyon várom, még fel sem fogtam igazán, hogy holnap már ikres mami leszek!
Egy csomó mindenkinek sikerül az inszem. Személy szerint két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hánynak elsőre. Sőt 3 lánynak egyből 3 baba is lett!
TRIX
Jó hallani, hogy ilyen boldog vagy!
Meg fogom mutatni az írásodat a páromnak, mert úgy veszem észre hogy ő ragassza rám néha a pesszimizmust.

De el fogok beszélgetni a fejével.
VEKIKK
Remélem a doktornéni szerencsét fog hozni nekünk!
Gratulálok a sok babóhoz, nyugi nem lesz semmi baj, még én is érzem a hasamat, de ez már semmit, sztem holnapra már neked is elenyésző lesz a fájdalom. Nekem is egyből úgy kezdte a doktornő, hogy jó híreim vannak, pedig mint utólag kiderült nem is a helyén volt hanem épp mozgásban.
Olvasom a könyvet amiért hálás köszönetem, mert már egy csomó mindent egész másképp látok. A filmet is megkaptam ma néztem meg, és annyira ledöbbentem, a végén sírógörcs jött rám, aztán mélyen elgondolkodtam.
Egy csomó minden eszembe jutott. Ha gondolod leírom neked is priviben mint Süninek, nem akarom ezzel a topicot offolni.
Hétfőre mennek a szurkok! +++++++++++++++ és a babaragacsok! ++++++++
HENI
Persze hogy sikerülni fog, ez legyen mindig a szemed előtt!