Sziasztok!
Bocs, h tegnap már nem jöttem, de egy tudományos kísérletbe fogtam: vajon elmúlik-e a fejfájás ha epret eszik az ember?
Kész "szerencse", h fájt a fejem, mert legalább magamon kísérletezhettem. Sajnos az eredmény nem hozta meg a kívánt hatást (de azért az eper fincsi volt), ezért kipróbáltam azt a B verziót ( természetesen tudományosan

), h az vajon eredményre vezet-e, ha kis fejemet lehajtom a párnára, becsukom kis szemem és egy kicsikét belülről nézem a szemhéjam (

)
Ez a kísérlet ugyan eredményes volt, de igencsak hosszú időt vett igénybe.
Most meg éppen mosok, sütök, tanulok és majd ezek között valamikor zuhanyozok is, úgyhogy csak tényleg bekukk
Pici! Nagyon sajnálom a Picit és a szülőket, de ahogy a barátnőnk is mondja (akinek szintén most halt meg a lánya): legalább van egy gyermekük, aki tuti a Mennyben van és megadatott neki az, h ne kelljen evilági szenvedéseket, megpróbáltatásokat elszenvednie...egyenes az útja az Örök Boldogságba. Persze ezt egy szülőnek nagyon-nagyon nehéz feldolgoznia, de talán (?) ezzel a tudattal könnyebben el lehet őt engedni.
Törpiri! ne add még fel! Hátha mégis meglesz az a hőn áhított fehér kiságy. Testvéred hogy van? Minden rendben van a pocaklakójával?
Zsu! Jók a viccek! Örülök, h jól vagy! Nőjjenek csak azok a picikék!
Asiye! Köszönöm elhamdulillah jól vagyok, a lábam sem annyira bice-bóca már (ha bejáratódik)...szerintem bölcs döntés a testvérkocsi. Kicsi lányod hogy van? No meg a fiúk? És te???
Nócika! Kíváncsian várom a fotókat!
Nika! De jóóóó! Gratulálok még egyszer! Húú, milyen izgi és milyen jó, h már tervezgethetsz, rendezgethetsz
Cat! 
Elhiszem, h kivagy...de küldök egy kis +++++ energiát, h erőt meríthess, és újra jókedvű, pozitív légy!
Gabi! Nagyon szép nevet választottatok
Sziszi! Neked is ++++, h ne izgulj, minden rendben lesz meglásd