A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Április 8.án kezdjük a lombikot!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Kaptunk egy hónappal előbbre időpontot!

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, gratula, hogy el tudtátok intézni! :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu,köszönöm a BK-t.

Márti, Benó, remélem sikerül taliznotok.

Kép
flóra 11

Hú, de rosszul működik ez az oldal. :x

Munkában az volt, hogy a kollégák és a gyerekek nagy üdvrivalgással fogadtak, az ig.és a helyettes pedig nem is köszöntek nekem. Szerintem ebből is csak a primitívségük tükröződik vissza. :evil:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nagyon-nagyon nagy gratula és drukk, drukk, drukk!!!! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Akkor azért annyira nem volt rossz ez a nap neked sem, Ildó, ugye? A többség örült neked. :D :D :D Az egység meg nyal. :evil: :lol: :lol: :lol:

Jaj, Zsuzsi, nagyon örülök, hogy hamarabbra kaptál időpontot! De szuper! :D :D :D :D :D :D :D :D

Mi sajnos, nem taliztunk a Mártival, szerintem már nem is fogunk, mert ugye, azért mi Pesttől 30 km-re vagyunk és pont a másik irányban, tehát nem Miskolc irányában 30 km, hanem nagy kitérő lenne ez nekik, szóval, szerintem nem nagyon lehetne rávenni arra a Szilvit, hogy ilyen messzire kocsikázgasson vadidegen emberhez, na, sebaj, majd jönnek ők még a mi utcánkba.... :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Én ma semmi hasznosat nem csináltam, azon kívül, hogy jól elszalasztottam az Adrit (lementem anyuékhoz, ő meg azalatt jött, és ennyi, nem találkoztunk), meg csináltam almalevest + krumplis tésztát, mosogattam :twisted:, kicsit összepakoltam, itt voltak anyuék és ennyi. Mindjárt hazajön a Gy. Utána befogom őt a kreatívkodásba, ez az esti terv. :wink:

KépKép
benó

Hali...

Voltunk sétálni,esett az eső,de manóm jót aludt kint...:)
Voltunk rossmannban is,de most megint nyügös,olyan meleg az arca és nagyon piros...ez aktiv fogzás ismét...:(
Mindent sikerült megcsinálnom amit akartam,sőt a gyerek plédje is már mosógépben,kicsit összekentük..:)
Jah...nem vasaltam,ez kimaradt....:)

Zsuzska:ügyik vagytok hogy van hamarabbi időpont,gratula!!!!!!!

Ildó:Benónak adok igazat,egység nyal...:P
Ma pl én is összefutottam kolléganőmmel az utcán,simán elment mellettem köszönés nélkül...hát nem lettem szegényebb tőle... :wink:
Alapból mindig egy mufurc,megkeseredett nő volt és csak öregszik tovább.... :roll:

Benó:tuti nem Szilvin múlott a talitok,ismerem,ő szivesen levinné Mártit...szerintem inkább időhiány volt az oka...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Menek pakolgatok kicsit,remélem jót alszik majd manóm most is...

Szép napot..cuppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ügyes vagy, hogy mindent elintéztél, amit szerettél volna! :D :D :D

Nem is akartam én bántani a Szilvit, semmi baj. Majd jönnek a Mártiék nyáron. :D

KépKép
benó

Tancsu, a textilkönyvetekben benne van a kukacban a gumi, vagy nincs, csak ahhoz van hozzávarrva? Gy. most nem segít, valamiért nem szól hozzám.... :( :( :( A világítós képet mondjuk megcsinálta, de még lett volna más is... na, mindegy. :roll: Lehet, hogy ma már én se jövök, majd holnap, álmos vagyok, mint állat. :wink: És még mosok. Puszi, jó éjt mindenkinek. :D :D :D :D És még egyszer gratula, Zsuzsi! :D :D :D :D

KépKép
benó

Igazából nem az én érdemem a korábbi időpont,én félve kezdtem kérdezni hogy nem e lehetne előbb, erre a doki rávágta , dehogynem! Kívánságom teljesítve!! Hú, és már potyogtak is az örömkönnyeim!

A laborba levették a vért mindkettőnktől, tőlem a hüvelykeneteket, Királyfinak is kellett volna mintát vinni :oops: de mivel konkrétan senki sem mondta nem vittünk, ezért már csak ez van vissza.

Kép
muzsuzska

Ildó látod azért örültek neked!!!!!! Az ig. meg a helyettes az hülye!

Kép
muzsuzska

Márti, remélem jól érezted magad a nagy Bp.en! :wink: Gondolom hulla fáradt lehetsz!!! Pihenj!

Kép
muzsuzska

Lassan megyünk aludni,mert reggel korán lesz az ébresztő! :evil:

Kép
muzsuzska

Hát, Benó, azért nem volt egyáltalán kellemes a napot úgy végigcsinálni, hogy a főnökségből senki nem szól hozzád. :? És annyira látványosan csinálták, hohy mindenki észrevette. A többiek meg járkáltak utánam, hogy vigasztaljanak, itthon meg egész délután csörögtek a telefonok, mindenki nyugtatgatott. De én megnyugodni nem tudok. Nagyon forralnak ellenem valamit.Szerintem fegyelmit akarnak nekem adni, lesik minden mozdulatomat, mikor csinálok valamit rosszul. Én ma nagyjából haza is költöztettem a cuccaimat, mert nem akarok maradni.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, tudom, hogy ők a hülyék, de sajna tőlük függök és ők azok, akik árthatnak nekem. Rengeteg rossz összejött nekem mostanában. :( És még jön is,mert fizetés tényleg nem lesz,egyelőre ezt mondták, a F. is alig kapott valamit. Mehetünk legelni. :(

Kép
flóra 11

Ma van RTL Klub, holnap nem kell BK összefoglalót írnod Tancsu! :wink:

Kép
flóra 11

Halihó!!

Nemrég értünk haza.

Eléggé elfáradtunk és Benóval se taliztam. :( :( :(

ZSUZSI NAGYON GRATULÁLOK ÉS SZORÍTOK NEKTEK EZERREL!!!!

Kép
martik77

Majd holnap visszaolvasok.Remélem minden oké mindenkivel.Puszi és Jó Éjt!!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Aki fél 9 kor elmegy aludni az hajnalban kukorékol!!!! :evil:

Kép
muzsuzska

Ildó, ha megnyugodni sem tudsz akkor az azt jelenti, hogy a két marhának sikerült azért toppra tenni az idegeidet!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Látod ez a hálája az ig.nak hogy mindent mindig megcsináltál és kitetted a szíved-lelked!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Azt hogy a fizetést nem adják oda !!!!!!!!!!! Mégis mit képzelnek levegőből is megél az ember?????????????
Nincs más hátra, mint önzőnek kell lenned és minden követ megmozgatni új és jobb munkahelyért!!!!!! Értem ezt a volt iskolatársaidra, akik ig. most, kérlek ne foglalkozz azzal hogy kit rúgnak ki hogy legyen helyed!!!!!!!!! A Tündéri aranyos természeteddel úgyis mindenhol be fogod bizonyítani ,hogy nagyon jó tanárnéni vagy!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

20 perc múlva csörög az ébresztőm!!!!! :D :D :D :D

Nekem sincs kedvem dolgozni menni, főleg a mérges vizsgálatokhoz!!!! Új kollégina pedig átpasszolja rendszeresen! De a héten megszívatom, elkezdem a vizsgálatot és áttolom a befejezési időt neki délutánra!!!! :D :D Ugyanis ő jön utánam :D :D :D :D !
De nem fogom felhúzni magam, hisz már csak egy hónap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Gondolkodni sem fogok!!!!!!! :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Ildó, lehet hogy hüle vagyok, most akkor van pirid a szúri után???? :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Szilvi, nem mondtam meg apámnak a lombikot, lementem, anyámnak mondtam hogy előbb lesz, de igazából semmi reakciója nem volt rá! :evil: Azt hittem apám 4ig dolgozik, erre anyám közölte,hogy 5kor jön haza, na erre mondtam hogy akkor nem várok tovább majd megtudja, szarom le!!!!!!!!! :evil: :evil:

Az sms után Szilvi felhívott, mondtam hogy kéne már apámnak is mondani mi a helyzet mert előbb utóbb mástól fogja hallani, erre mondta Szilvi, hogy ne hagyjam elrontani a boldogságomat, legalább egy napot örüljek, hogy nem bosszantanak fel. :D

Kép
muzsuzska

Mindenkinek szép napot!!!!

Benó az ikres topicban láttam sok képet és az egyiken látszott,hogy hogy szoptatta anyuka a két babát!!!!! :D :D Haláli, de megoldható!! :D

Kép
muzsuzska

Hát jó reggelt! :D

Zsuzsi, én is kaptam tőled sms-t, de csak este vettem észre :oops: :oops:, tök hülye vagyok mostanában (is). :roll: Anyukád miért nem reagált normálisan? Ez tabu téma, vagy mi? :roll:

Márti, azért remélem, jól éreztétek magatokat Pesten! :D :D :D
Amiatt meg ne aggódj, hogy nem taliztunk, ugyan kimostam a hajam a tiszteletetekre :lol:, de már amúgy is ideje volt. :D Majd lesz skype, aztán ott látjuk egymást. :D

Ildó, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz volt, azt hittem, csak reggel bementél és akkor láttad őket aznap először és utoljára, de ezek szerint nem.... :( :( :( Ezek szerint mások előtt is látszott stb., ó, jaj, valahová el kellene menned dolgozni, szerintem ha tudsz, telefonálj inkább az e-mailes önéletrajz helyett, mégpedig ismerősöknek, és csak magatokra gondolj! Magadra és a családodra! Ez a stressz szörnyű lehet, és iszonyú igazságtalan, szegény apukámmal is pont ugyanezt csinálták, amikor dolgozott, minél jobb volt, annál szemetebbek voltak vele, és rémálmai voltak, és rettenetesen fájt neki. Megértelek :( , és gondolkozom, mi a fenét kéne tenni. :wink: :roll:

Tancsu, nem jöttél, minden ok, ugye? Hátad?

KépKép
benó

Pedig te olyan jó ember vagy és annyi mindent csináltál, mégpedig lelkiismeretesen, precízen, szorgalmasan. Honlap, újság, dekoráció, mindenféle szervezés stb. Nem lehetne egyébként beszélni az igazgatóval, hogy mégis mi a szar baja van veled? Az én bababoltos kolléganőmmel is ugyanígy bántak el, és az ok egyébként nem bevallottan az volt (csak ott az volt a helyzet, hogy a hülye tanárok is ellene fordultak, mert féltették az állásukat tőle, a hülyék :twisted: :twisted:), hogy féltette a pozícióját az ig., mert túl jó volt a csaj. Szerintem nálatok is ez a helyzet. Akkor viszont nem fogja neked bevallani. Valahol ajánlottak neked ig.-i állást még nyáron, nem? Azzal mi van? Nálatok újságokban nincsenek hirdetések? Vagy a neten? Van, hogy félévkor üresedik egy állás, nem? Na, befogtam, van elég bajod, csak annyira szeretném, ha nem lenne... :( :( :(

KépKép
benó

Alvásomtól akár én is jöhettem volna 4:17-kor, Zsuzsi. :lol: :lol: :lol: Ja, a múltkori szülésfelkészítőn olyat mondtak, amit szerintem neked szántak: ha az anyuka nem szereti a tejet, nem muszáj azt innia terhesség alatt, és amúgy sem ajánlott fél liternél többet inni egy nap. :D :D :D (Én azért van, hogy megiszom többet is, ha kívánom, aztán mondjuk egy hétig semmi, na, de nem ez a lényeg.)

KépKép
benó

Helló!!! :D :D :D

Kép
martik77

Helló Mártikám! :D :D :D

KépKép
benó

Hogy tetszik lenni?

KépKép
benó

Köszike.Fáradtan. :D

Veled mi zu???Éjszaka??

Kép
martik77

Az volt a gond tegnap,hogy nem a mi kocsinkkal voltunk és Szilvi(b.nőm)pasija olyan mint egy nő.Nem úgy hanem úgy,hogy órákig shoppingolt stb.Na mindegy azért jó volt.De olyan sokat ettem és mégis hajnali fél2 kor korgott a gyomrom. :?

Ildó munkahelyen nincs barátság!!Én már megtanultam sok bőgés árán.
Ha rendes vagy kihasználnak azután beléd rúgnak.Nem éri meg.

Úgyis ott akarod hagyni akkor meg addig próbáld nem magadra venni a bunkóságaikat.
De a gyerekeknek hiányoztál!!!! :D :D :D

Kép
martik77

A szokásos. :? 1 és 2 óránként wc, nyöszörgés, keserves felállás (kb. 2 perc/felállás).
Ja, és a Gy. azért volt rám mérges, tegnap este elmondta, mert nem foglalkoztam vele, mikor hazajött (mikor fürdött pl., és mondta, hogy ne menjek be :twisted:), úgyhogy még reggel is annyira mufurc volt, hogy nem is köszönt nekem, ilyet nem szokott csinálni. :( :( :( Bunkóság. Úgyhogy a tegnap estére betervezett kreatívkodás ugrott, pedig egy csomó mindent megígért, hogy megcsinál, és ebből az lett, hogy a világítós képet felrakta, de azt is csak úgy csinálta meg, hogy a konnektorból kell kiráncigálni a zsinórt, pedig azt ígérte, hogy kapcsolósra csinálja, de most, ugyebár, nem volt hozzá kedve. Meg a filcképre azt mondta, hogy arra nem is lehet falécet tenni alulra és fölülre, hosszabb anyagot kellett volna szabadon hagyni. Jókor mondja, mikor már kész van, nem?????? :twisted: :twisted: :twisted: Majd, ha megenyhül, szépen megcsinálja így is. Remélem. :roll: Nem érti meg, hogy nincs időm.

KépKép
benó

Ja és vettünk a kis Vuknak ilyen csörgős papucsot mint ami van Gergőnek is.Mert ott(Pesten)volt olyan,hogy lila-sárga színbe itt meg mindenhol csak kék-rózsaszínt láttunk.És még egy éjszakai fényt ami elemmel működik(590ft volt)
Meg Dömének egy fagolyós nyakláncot,most ilyet hord.

Ennyit költöttünk. :D

Kép
martik77

Nem tudom, milyen az a csörgős papucs. :roll: De biztos ari lehet. :D Ezeket az Aréna plázában vettétek? Vagy másfelé is jártatok?

KépKép
benó

Talán ő is a gyors időrohanás miatt ideges.
Hagyd lenyugodni.
Látod múltkor mindent lefújt azután meg mennyi mindent megcsinált!!
Csak fáradt.
Nem alszotok rendesen se ő se te!!Ez érthető!!

Nekem meg már kb 2 hete mindenem fáj úgy fekszek és úgy kelek.Össze vagyok törve. :? :) Meg a térdem is fáj hajnalba most nem tom,hogy sokáig van felhúzva a lábam(amikor alszok)azért vagy vizesedik a térdem és azért fáj. :roll:

Kép
martik77

Nem sokat költöttetek akkor. :D Ügyesek vagytok. :D

Nekem meg semmi pénzem nincs, ugye, nem veszek le a számlámról (csak a múltkor a gyógyszert vettem kártyáról meg a telefontöltést csináltam onnan), pedig be kéne már fizetni a csekkeket, de most, gondoltam, nem kérek a Gy.-tól, pukkadjon meg, majd holnap. :roll: Tudom, ez hülyeség, mindegy.

KépKép
benó

Én is azt mondtam neki, hogy biztos fáradt. El kéne hozni anyuéktól a rácsot, aminek a matracát most húzza be az anyós kékbe, és akkor tudnék a konyhában aludni azon. Akkor jobban tudna aludni. Amint visszajön a matrac, elhozom a rácsot.

A Melcsi mondta, hogy az a víztől van (nekem is fáj mindig, és ezt dumáltuk), és hogy azt kell csinálni, hogy meg kell mozgatni, én is meg szoktam mozgatni éjszaka is, különben nagyon fáj.

KépKép
benó

Csak kocsikáztunk meg egy időre külön váltunk a fiúktól(akkor rakták fel Szilvi póthaját és én inkább vele voltam),ők jól elvoltak. :)

Simba márka a csörgős papucs és Tancsu mondta,hogy Gergő úgy tanulta meg felhúzni a lábait meg oldalra fordulni és megfogni a papucsot.Tetszett neki,hogy csörög.Játékboltba lehet kapni.Mi is ott vettük.

Ja és ebbe a Plázába van egy Horváth cipőbolt( :lol: )leakartam L.t fényképezni előtte de nem ment bele. :? :)

Kép
martik77

Holnapra terveztem azt, hogy bemegyek a bankba, megkérdezem, mennyi pénzem van a számlán, és lejjebb veszem a hitelkeretet, mert úgysem fognak annyit hitelkeretet adni a gyesre vagy mire, mint a fizetésemre. Szóval ezért. Hogy ne akarják majd egyszerre befizettetni velem a különbözetet.
Holnap kérek pénzt a Gy.-tól és megveszem a kórházi cumókat (bugyi, zokni, melltartó stb., nem sok mindent).

KépKép
benó

Kár, hogy nem ment bele! :lol: :lol: :lol: És mennyibe került a pacsker?

KépKép
benó

Na ja,úgy fáj mikor kinyújtom meg visszahúzom,hogy csak na!

De aztán tényleg jobb.

Pedig mennyi kismamát láttunk tegnap,mondtam is L.nek vajon a te pocakod is ilyen vagy nagyobb??Mindenkit megnéztem. :( :)

Na és az egyik ruhás üzletbe Szilvi bement ruhát próbálni(vagyis estélyik meg kosztümök meg ilyenek voltak ott), és L.mutatott ott nekem egy szép kosztümöt,hogy majd egyszer ő vesz nekem egy ilyet(Édes!! :) Mellesleg 50 ezer volt).Na de nem is ez volt a poén hanem oldalra nézve láttam,hogy az eladócsaj végigmér a tekintetével és KImosolygott!!!! :x Gondolta na ez is mit akar.l :?

Úgyhogy mondtam L.nek menjünk ki várjunk ott mert nem húzom fel magam ilyen primitív csajszin.

Kép
martik77

Mi az, hogy kimosolygott? :twisted: :twisted: :twisted: És mégis miért? :x :x :x Gondolom, valami hosszú combú pipike volt, hülyére festett fejjel (én is úgy szoktam, de az most mindegy). :x :x

KépKép
benó

Nekem is már össze kéne pakolni egy táskába legalább az ilyen tiszt.szereket(wc papír,tusfürdő stb).Szerintem ma meg is csinálom. :)

Kép
martik77

Egy ilyen kis girhestészta volt,de egyébként semmi extra. :) Inkább volt szürke egér mint Plázacica. :)

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?