Boni, Zsiginek jobbulást! Részvétem a nagybátyád miatt, remélem most már nem lesz több szomorú esemény a családodban!
Mecsi, szerintem mindkét színben szép a babakocsi, bár én inkább narancsos párti vagyok;)
Remélem Áronka is jobban van már, szegénykét nagyon sajnálom, amiket írtál.... mennek oda is a gyógypuszik!!!
Dia, annyira édes Virág, ahogy ott kukucskál a kiságyban! Biztos nehéz lehet, de majd hozzászoktok, nálunk egyelőre egy szobában alszunk, nem nagyon lehet másképp kivitelezni, de én nem is szeretném;)
Kitti, ez aranyos, hogy a fogak hajnali 1 és 3 között nőnek, jót mosolyogtam;))) nem tudom, hogy így van-e, de elég nyűgös 2 heten vagyunk túl. Barnus volt hogy óránként ébredt, én cicire raktam, attól könnyen visszaaludt. Akik ilyen sűrűn kelnek, gondolom átérzik, hogy anyukának ilyenkor nincs kedve ringatni, sétálgatni, hátha visszaalszik a baba, a legegyszerűbb a cicizés. Tegnap éjjel már csak 2x keltünk, szóval kitartás Kitti, lesz ez még így se;)
nappal szintén cicin bealvás van és utána simán le tudom rakni hasra aludni;) ne félj ennyire a ciciztetéstől, hidd el nem fogos elrontani...
ha pedig nem alszik be etetés közben, akkor zenére táncolás közben tuti 5 perc alatt elalszik Barnus, nálunk ez vált be. Sajnos sosem volt olyan baba, akit ha beteszek a kiságyba, csendben elvan és elalszik magától. De mára már annyira megszoktam, hogy az lenne a furcsa;))
Panna, mi hétvégén lentebb engedtük az ágyat, mert arra mentem be vmelyik nap a szobába, hogy Barnus miután felébredt, belekapaszkodott az ágy tetejébe és már húzta is fel magát. Jobb, ha minél előbb lentebb teszitek, hogy ne legyen meglepődés!
Szerintem, ha lekerül a rácsvédő, akkor még jobban fogja próbálgatni, én egyelőre fent hagytam (nem volt egyszerű rögzíteni) de lehet, hogy nemsokára leszedem...
Fú lányok, jó sok képet sikerült felraknotok, nagyon szuperek lettek;)) külön tetszik a Sziszkáéknál készült csoportkép!!!
Barbi, örülök, hogy szerencsésen hazaértetek, jó volt találkozni veletek nagyon, ne haragudj, hogy nem sikerült méág egy talit összehoznunk, nagyon restellem, de nem vagyok túl jó formában mostanában, nyáron remélem pótoljuk;)
gyed: lányok, először a tgyás utáni különbözetet küldi az oep, utána a teljes havit, a február pedig 28 napos volt, amiatt kevesebb!!!
én is úgy tudom, hogy 80 felett van a max. nettó, remélem nem lepődök meg én sem nagyon;(
Feluca, örülök, hogy ti is jól vagytok, tényleg jó rég írtál, rakhatnál fel képeket is, ha van egy kis időd, megkuksiznám Alma babát;) a ringató tanfolyam pedig biztos nagyon tuti lesz, mi eddig egyszer voltunk Csengével és Verával ilyen foglalkozáson és nagyon beleszerettünk, megyünk is rendszeresen még az is lehet, hogy kedvet kapok egy ilyen tanfolyamhoz én is;))
Gabi, nagyon helyesek a pocakfotók;)) igen engem láthattál pénteken, dm-ben, bankban voltunk, na meg a piacra is eljutottunk a barátosnémmal. Sajnálom, hogy nem köszöntél rám, jó lett volna találkozni Veled, de gondolom nem voltál benne biztos, hogy engem látsz;)
remélem jók lesznek az eredményeid, lehet már tudni, hogy kisfiú vagy kislány?
Kata, szerintem ne aggódj, mi eleinte elég keveset ettünk, 50-70 grammokat és a heti hízás is 10-15 deka volt, bezzeg most már 8440 grammok vagyunk, szóval csak nyugi, addig amíg gyarapszik hétről hétre a kis Martin, nincs min aggódnod;)) gyere bátram bármikor, ha tudunk, segítünk!!
Gergő baba hihetetlen, milyen ügyes, és ezek a fogacskák;))) zabálnivaló;)
Vera, nagyon sok gyógypuszi Miksának is, jobbulást a kis barátunknak!
CsengeAndi, holnap jöttök ringatóra, mi Ritussal tuti megyünk a 11.10-esre, felvétel ide vagy oda, legalább jó lesz emléknek, hogy megörökítik a lurkókat;))
na most megyek, mert mozgolódás van, bocsi, ha hosszúra sikeredtem, de rengeteget írtatok és nem szerettem volna kihagyni senkit, remélem sikerült;)