Sziasztok!
Boni: részemről tiéd lehet az elsőbbség, sőt szívből kívánom, hogy úgy legyen! Mi egyébként csak jövőre szeretnénk próbálkozni a kistesóval, én az arany középút híve korkülönbség terén, se túl kevés ne legyen, és persze túl sok se. Nem semmi mennyi energiád van, hány topikot követsz?
Részemről én úgy szeretném, ha ez a társaság így együtt maradna, és akkor is együtt várnánk a babócákat (kistesókat) ha nem egyszerre jön mindenkinek, szerintem ez olyan szuper lenne

Együtt izgulni
Csandi, ebbe még bele sem gondoltam, de így tényleg egyedül megy a férjem Pestre, sajnos ő csak a szerdai pesti út után csatlakozik hozzánk, addig itthon melózik

De megyünk ám elég gyakran, mindenképpen összehozzuk!
Apró: cici gondok nálunk is voltak amikor először megjött, nekem egyébként az napra pontosan egy évre rá volt, ahhoz képest amikor Málnus "elkészült" Azóta is rendszeres.
Mecsi: Bili projektre mostanában nem volt energiám

DE utána még hetekig belekakilt

Szerintem most is menne, ha rá szánnám az energiát.
Barbi a férjednek jobbulást!
Apró: köszi a homeós infót, te nagyon profi vagy a témában

Nekünk épp elfogyott, így ma nem kapott, és bár nem volt nyűgös, de hallgatok rád, és holnap beszerzem újra, csak olyan gyorsan fogy...persze nem drága, csak meglepődtem, amikor kiürült, pedig én 2 X 5-öt adtam csak. Azt hiszem ennek az oltásnak is utána járok. 1000 Ft-ot megér, de szerintem ez nem az agyhártya gyulladás elleni.....
Panna: nekünk is volt egy ilyen hányás nem rég, és én arra gyanakszok, hogy elalvás előtt szopizott, és ahogy betettem a kiságyba rosszul fogtam,és megnyomhattam a pocakját, mert ahogy leért ki is jött, pont így mint nektek....azóta jobban vigyázok, nem volt többször.
Gergő vigyorgós képe, nagyon édes!
Szilvi