A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziszus
nekem csak egy 19mm-es a bal oldali petefészkemben. De ez volt az első hónap még csak. (Meg persze az utolsó is!!!)

Móni
Móni

Sziszus!

Nekem a Closty hatására 2 nagy, jó méretű + 1 kisebb tüszőm lett.
Sajnos eredménye még nincs, most kezdtem a 2.clostys hónapot.

Terka
terka

Móni Kép reméljük tényleg az utolsó Kép

Terka, mennyit szedtél?

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Lányok!Kép

Csak hogy legyen min agyalnom, próbálom elemezgetni a hőgörbém, mert olyan idétlenül alakul! Nem idegesítem magam, csak unatkozom.
Nektek mi a véleményetek róla?

Az első 3 napon nem mértem.
4. - 36,5
5. - 36,3
6. - 36,5
7. - 36,2
8. - 36,5
9. - 36,3
10. - 36,3
11. - 36,2
12. - 36,0
13. - 36,2
14. - 36,3
15. - 36,3
16. - 36,5
17. - 36,5
18. - 36,4
19. - 36,7
20. - 36,6
21. - 36,8
22. - 36,7

Szájban mérem, mindennap 6.40-kor.
11-ik napon volt egy 13x14mm-es tüszőm, 18-ik napon egy nagyon erős LH tesztem!

Szerintetek?

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziszus!
Én a 2. naptól szedtem 2*1 szemet 5 napig. Aztán kaptam tüszőrepesztő injekciót,Choragont.
Ha minden igaz, akkor most az volt a baj, hogy mégsem repedtek meg.
Te most hogy állsz? Remélem megrepedt az a szép nagy tüsződ! Kép
Ne izgulj, egy gyerekhez egy tüsző pont elég! KépKép

Terka
terka

SziszusKép
Nekem 2X1 clostytól az első hónapban 2 nagy tüszőm volt, a további hónapokban pedig mindig csak 1 tüsző. Megszokja a szervezet.Kép

ZitaKép
Bár a szájban mérés nem helyes, csak a hüvelyi mérés mérvadó, de valszeg a 18. napon repedhetett meg a tüsződ.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép

KösziKép, megerősíretted, amit én is gondoltam!
Tudom, hogy a szájban mérés nem túl pontos, csak a hüvelyit nem sikerült megszoknom!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Csak érdeklődtem Kép semmilyen messzemenő következtetéseket nem akarok levonni Kép mi most csak várunk, és várunk ... nagyon szar Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus!

Es mikor derul ki valami neked?

Lanyok!

En is clostit szedek, de most kezdtem. Nagyon kivancsi vagyok mar. Jovo penteken megyek UH-ra.

Ildiko!

Drukkolok, hogy babuci legyen a dologban!

Orsi!

Doki ugyben hogy allsz? Irtam mailt.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

dodp Kép a jövő hét végen.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

már irni sem tudok Kép
dodo Kép a jövő hét végén.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!
Holnap délelőtt lesz a visszaültetés. 3 ígéretes embrió van, akik már túljutottak a morula állapoton, és már blasztocita állapotban várják, hogy bebújhassanak a mami finom puha nyálkahártyájábaKép.A többivel nem tudom mi van, holnap megtudjuk.Az a lényeg, hogy a három befutó jól van, szépek és a biológus szerint holnap mégszebbek lesznek.
Úgy izgulok, pedig tudom, hogy nem szabad. Orsi, Cat Ti hogy vészeltétek át a várakozást?
Lujza
lujza

LujzaKép
Nagyon-nagy drukk holnapra!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

LujzaKép
Rettenetesen szorítok. De ilyen szép blasztokkal tuti ikreid lesznek!!!!! Eddig egyikünk sem húzta az embriókkal. Üdv. az ikres klubban!KépKépKépKép

Én is nagyon nehezen tűrtem a várakozást, az a 2 hét a legidegörlőbb, de túl kell vészelni, és végig pozitívan gondolkozni, ez a legfőbb. Beszélj hozzájuk, és élj teljesen hétköznapi életet.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza!Kép
Bejelentkezel utana??? A Kinai Nepkoztarsasag egy eves termeset kivanom holnapra!!!Kép
szoszi
szoszi

Lujza Kép
Holnap nagyon szorítok neked!

Puszi, Alena
alena

Lujza!

Hat ez kirrraly!!!!!!
Juj, de ugyes vagy, menni fog, meglatod.
En meg mar ugyis elinteztem, tudod.

Sok kitartast ehhez a 2 hethez! Meglatod, elrepul majd!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Lujza Kép nagyon szorítok én is Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Nagyon köszönöm mindenkinek!!Feltétlenül jelentkezem SzösziKép. Most nagyon nagy szükségem lesz a lelki támogatásotokra.
Lujza
lujza

Lujza Kép

Én is, én is!!!!!
Nagyon-nagyon ügyes leszel, meglásd és majd jól meghányjuk vetjük hamarosan a hányásodat Kép

Hajrá!!!! Szorítok nagyon!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Azt nem tudom mitől van ma egész nap olyan érzésem, hogy leszakad a derekam és a hasamalja, mintha holnap meg akarna jönni Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Lujza Kép
Nagyon-nagyon szépek a babácskáid. Drukkolok!!! Hiper-szuper jó esélyeid vannak a ikrekre Kép Drukkolok folyamatosan és küldöm a babatapasztó energiákat. Kép

Lányok Kép
Ahogy Cat Kép is írta a tünetekről. Van, akinek van, van, akinek nincs. Mi már a hetedik hetet tapossuk, és nekem eddig egy reggel volt tünetem. Ha nem reggeliznék, akkor lehet, hogy minden nap lenne, de azóta rászoktam az azonnali reggeli Kép Tehát a tünetek szerintem nem mérvadóak. Cat Kép óta tudjuk, hogy a tesztek és a hőmérő sem Kép Kép Kép Én a vérvételre esküszöm, aztán az UH-ra Kép
Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így belecsöppentem, de olvasom a leveleiteket, s lenne egyetlen kérdésem.
Nektek van olyan tapasztalatotok, hogy a terhességi tesztek esetleg nem jók? Mi még csak természetesen dolgozunk, nem olyan régen, és már van egy 10 éves fiam is. Csak 2 hónapja vannak tüneteim, de a tesztjeim negatívok. A doki meg teszteltetne és ha negatív, akkor nincs semmi. Ezért a kérdésem.
Gratulálok minden pocakosodónak, drukkolok minden reménykedőnek és Lujzinak holnapra!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia mindenkinek!
Kriszta

mohácska

Kriszta!

A tesztek sajnos nem 100%-osak. Szoval elofordulhat, hogy negativ, es kozben terhes vagy. Pl mert tul hamar teszteltel, vagy nem eleg erzekeny, vagy egyszeruen szar a teszt.
Vagy lehet olyan is sajnos nagyon ritkan allitolag, hogy pozitivat mutat, es kozben nem vagy (mar) terhes.
Pl. Catnak is vasarnap, 27. nap negativ lett a tesztje, es masnap reggel mertek neki valami oriasi magas (200 folotti) HCG-t a vereben, es persze o most varja a ket kis tokost odabent!!!!!

Szoval Orsi szavaival elve minden lehetseges...
Ez nagyon tetszett, ugyhogy megjegyeztem...

Ugye, Orsi?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép
ez a nagy igazság Kép az orvostudomány mai állása szerint minden lehet Kép

Krisztina Kép
Ha nagyon nem tudod mi a helyzet, kérj a dokidtól egy HCG vérvételt, abból egyértelműen kiderül, hogy baba vagy nem baba. Akkor te is megnyugodnál egy kicsit.
Hogy érted azt, hogy 2 hónapja vannak tüneteid?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt Mindenkinek!
VKOrsi!
Tüneteim: hányinger, hányás, rámtörő "ennék valamit" érzés, kívánósság: csokisfánk, almapaprika, (amúgy egyiket sem eszem), csuklások (alapban nem csuklom), ég a nyelőcsövem (alapban nem sok a savam), teljes méretet nőtt a melltartóméretem és fájnak is(fazontól függően 75-80B az alapméretem, most 85B-t hordok a legkülső csatba csatolva), márciusban fél napot volt meg, most 1 napot az 5 nappal szemben. Csak ennyi. A doki teszteltetni akar, ha neg., akkor nincs semmi.
Köszi-Kriszta

mohácska

Kriszta Kép
A tesztekben nem hiszek. Harcolj ki egy HCG vérvételt! Az a biztos. Drukkolok, hogy baba legyen a dologban!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lujza!Kép

Sok-sok babatapasztó sugit küldök neked!
X Kép X Kép X Kép X Kép X Kép X Kép X Kép X Kép X Kép

Sziszus!Kép

Nagyon megértelek, várakozni tényleg nagyon szarKép... De meglátod megéri!KépKépKép

Puszi mindenkinek!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Tegnap megvolt a transzfer.3 szép blaszto képet mutató embrio került visszaKépKép.Kaptam utána egy HCG szurit.Holnap kiderül mennyit sikerül lefagyasztani. Tegnap 4-re tippelt az embriológus.Jól vagyok, picit érzékeny a hasam, de egyáltalán nem vészes. Vérvételre 15-én kell mennem.
Köszönöm mindenkinek, hogy szorítottatok!
Pusza; Lujza
lujza

Lujza Kép
Ez nagyon nagyon jó! Drukkolok, és küldöm a babatapasztó sugikat!!!! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lujza

Hajrá, ebből lehetnek ikrek is! Nagyon-nagyon szórítok neked... Remélem 15-én pozítiv lesz a vérvétel eredménye. KépKépKép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok lányokKépKép
Tegnap megjött reggel holnap megyek vérvételreKép
Utána meg az altató orvosal beszélek és jönn a laparKépKép majd még irok hogy mizujs velem és mielött megyek a korházbaKép

Mindenki vigyázzon magára sziasztok Ildikó
ildikó_4

Lujza!

nagyon nagyon klassz!!!! Hajra, hajra! Vigyazz magadra es nagyon drukkolok. Teljes szivembol kivanom, hogy 15-en pozitiv a HCG-d!!!!

Ildiko!

Legy ugyes a korhazban, es meglasd meggyogyitanak, aztan jon a babo!
Drukkolok!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo
Nálad most mi jön, egy újabb inszem?

kagyló

HAJRÁ LUJZA!!!
Nagyon szorítok!!!
Babóca
babóca

Sziasztok lányok!
Most jön a nagy izgalom.Már 5 napja 37°C-os a reggeli hőm, ma reggel 37,10°C-os volt.Ma van a 26. napom.Szerdán kellene megjönnie...remélem nem fog...Kép
Ha nem késne, és holnap is maradna így a hőm, ugye az azt jelenti, hogy sikerül? Kép ???
Már alig bírom kivárni.
Különösbb változást nem vettem észre magamon, picit többször megyek wc-re, talán, meg esténként mintha bekeményedne a pocim, kicsit.
Cicifeszülés csak olyan van a jobb oldalon, mint ami menszesz előtt szokott néha lenni...
Hát nem tudom...van ami mellette szól, van ami ellene...de azért talán. Kép
Csak legyen már legalább szerda!
Babóca
babóca

Babóca

Szerdán nem fog megjönni!!!!! Hajrá!!!!!!!! KépKépKépKép

kagyló

Sziasztok Lányok!

A segítségetek szeretném kérni. Most vagyok a második Clostilbegyt-es hónapban, és ma vagyok a 17.napon. Tegnap kezdeződött, hogy rettenetesen fáj a hasam, de úgy, mintha kőkeményen meglenne. Először azt hittem pisilni kell, de ez nem sokáig tartott. És nem kell pisilni járnom, legalábbis nem vészes.A hasam felakar robbani,mintha egy kő lenne benne. Volt valakinek hasonló problémája, amikor clostit szedett? A hőm még csak most megy felfelé. Ha lehet hinni a görbének, akkor a 13.napon volt peteérésem. Nem hiszem, hogy most lenne a beágyazódás, mert az nagyon korai lenne!
Várom a tapasztalaitokat, és előre is köszönöm. Sajnos doki csak holnap lesz, de egyben félek, hogy ha baba lenne a dologban, nem tenne jót egy vizsgálat! Szerintetek?
Puszi
T.Kriszti
kriszpy

Békáne!

Nem. Nekem nem lesz tobb inszem. Kicsit feljebb nehany nappal ezelott leirtam kicsit eleg hosszan, hogy voltam mar egy ujabb dokinal, a regit otthagytam. Ugy hataroztunk, hogy nem stresszelunk tobbet inszemmel, es pihenunk. Namost ez a pihenes annyira nem jon ossze, mert ez az uj doki felirt nekem clostit, es kell menni kov penteken UH-ra, aztan meg vervetelre, de igy is sokkal nyugodalmasabb, mint a ketnaponkenti UH az inszemeknel a med. kp-ban.Merthogy nalam valoszinuleg az a problema, hogy gyogyi nelkul nincs ovulaciom, es meg raadasul PCO-s tuneteim is vannak. Ez a vervetelen latszik, az UH-n allitolag nem latszanak ezek a tuszok. Majd most megnezi a doki penteken.
De legalabb ujra elvezzuk a ferjemmel a szerelmes egyuttleteket, es ez a legfontosabb.

Szoval most ez van.

Baboca!

Drukkolok, hogy sikeruljon! De jo lenne!

Kriszta!

En meg nem tudok mondani semmit a clostirol, mert most van az elso honapom. Egyelore nem voltam/vagyok tole rosszul.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

sziasztok lányok!

Elég rég nem voltam már errefelé, mert mostanában nagyon sok a munkám és a netet is csak most pénteken kötötték be itthonra.
Cat még mindig ahoz a dokihoz járok akit te ajánlottál és teljesen meg vagyok elégedve vele.
Voltam HSG-n ott mindent rendben találtak.
A vérvételen "hormon" két magasabb értéket talált a doki. Az egyik a pajzsmirigy, a másik meg ha jól értettem a tejtermelő hormon.
Most elküldött pajzsmirigyvizsgálatra.
Az egyik barátnőm olvasta, hogy ennek a két értéknek megasabb a szintje, akkor vagy nehéz a teherbeesés, vagy meddőség.
Cat szerinted, vagyis tapasztalataid szerint, ha elvégeztetem ezeket a vizsgálatokat és meg lesznek az eredmények, melyek valószínűleg nem lesznek túl jók a doki elkezd a lombik gondolatával foglalkozni a mi esetünkben?
Vagy szerinted mi lesz még ezután?
Mivel elég rég voltam erre és pont akkor készültél lombikra nem is tudom mi lett?????
Ha lesz egy kis időm visszaolvaslak benneteket.
Addig is ha valaki tud nekem ezügyben valamit mondani szívesen veszem.

Ági

Kép

Kép
pkagi

Deli Krisztina Kép és teszteltél?? Kép

Lujza, bíztasd őket Kép mi meg drukkolunk KépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Ági!Kép
Annyit tudok hiretelen mondani, ha ez segít neked, hogy a tejtermelő hormon, a prolaktin, ha annak magasabb az értéke, azt gyógyszerrel be tudják állítani, ez nem jelent automatikusan lombikot.

Leone

KépKép
leone

Ági Kép
Bár Catnek Kép szólt a kérdés, leírom, amit én tudok a témáról.
A pajzsmirigy és a tejtermelő (prolaktin) sok esetben összefüggnek. Mekkora volt a prolaktinnál ez a magasabb érték?
A doki egészen biztosan nem fog lombikban gondolkozni, mert ez gyógyszeresen elég jól kezelhető, így jó esélyetek lesz a spontán babára. A lombikhoz pedig a hormonokat is rendbe kell tenni.
Catnek Kép sikerült a lombik, most töltik be a 12. hetet és két kis lurkó fivánkol a pocakjában Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi!Kép
Ez nagyon egyszerre sikerült! Kép
Remélem már jobban vagy!Kép

KépKép
leone

Leone Kép
Köszi. Már jobban. Most estére rendbejöttem, de megtanultam, hogy nincs reggeli ágyban lustálkodás, hanem azonnal reggeli, ahogy kinyílik a szemem, különben halálközeli élményeim lesznek Kép Azt már eddig is észre vettem, hogy ennem kell naponta 5ször, és akkor semmi tünet, és ez a mai nap megerősített ebben Kép Jó kis lecke volt! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziszus!
Köszi a kérdésed, még nem, elbizonytalanodtam a megbízhatóságot illetően. Inkább megek mégis dokihoz.
Lujzi!
Szorítok én is VeledKépKép!!!
Kriszta

mohácska

Szép jó reggelt Mindenkinek, Sziasztok!
Ma reggel néztem a hőt...36,8°C-os volt Kép (igaz ugyan, hogy min. fél órával korábban mértem, mint eddig, mert fel kellett kelnem...)
Hát...nem tudom ez mit jelent.Lehet hogy azt, hogy ne éljem bele magam túlzottan?
Pedig annyira szeretnénk, ha sikerülne!!!Kép
Babóca
babóca

OrsiKép
Ejnye-bejnye! Tessék folyamatosan enni. Nem szabad megvárni a rosszullétet. Én még azt is hallottamm, hogy ha reggel nem kelsz fel, hanem még fekve elrágcsálsz 2-3 Korpovitot, vagy valami száraz kekszet/kenyeret stb, akkor elmarad a rosszullét. Ez nekem bejött, és minden reggel majszolok az ágyban egy kis kekszet.

LujzaKép
Kezem lábam X-ben 15-ig, bár én tudom, hogy ez csak pozitív végkimenetelű lehet!!!!!KépKépKép

ÁgiKép
Ismerve az orvosodatKépKép nem fog lombikra engedni, csak a végső esetben. Mivel a pajzsmirigy probléma gyógyítható gyógyszerekkel, és ezzel a prolaktinod is helyre fog állni, nagy esélyetek van spontán babára is. Hidd el jobb a spontán megoldás, ha van.

BabócaKép
Bár a hőd nem jót jelez, de ne add fel addig, amíg nem jön meg, addig van remény. Ne éld bele magad, és ha mégis babás vagy, akkor jöhet a nagy örömködés.

IldikóKép
Írj, ha megvan a lapar időpontja.

KrisztinaKép
Az orvosi vizsgálat nem árt a kezdődő terhességnek. Én megnézetném UH-val magam, mert nehogy túlstimuláljanak, mert ez a kemény hasfájás utalhat erre. Sajnos ha baba van a dologban azt még nem fogják látni, mert túl korai a terhesség. Egy vérvétel sem ártana, a hormonok ellenőrzése végett.

Cat

Cat
Kép
cateye

LányokKép!

Remélem minden rendben veletek!KépBabások főleg!
Velem az a helyzet, hogy még mindig nem jött
meg...24-én kellett volna, ehhez képest semmi...
2 hét az csak nem pszichés...Szóval teszteltem egyet ma, de negatív lettKép...viszont a cicim eléggé fájt, úgyhogy lementem az orvosomhoz, aki azt mondta, hogy híre-hamva annak, hogy megjöjjön, ha akarom felír gyógyszert, amitől megjön, de annyi a helyzet, hogy a j.o.ovariumban van egy 10 mm átm.cysta, a b.o.ovariumban egy 6 mm átm.cysta.
no,ilyenkor mi van???kérdem tőletek no mensi viszont két pete...Azt mondta, hogy szerinte ha a héten tudunk akciózzunk, a párom meg pont most vidékre utazottKép...szerintetek most tényleg nagyobb az esély...nem tudom-segítsetek..ha igen, akkor a párom hazajön vidékrőlKép, de azt nem értem, hogy ezek még kicsik nem?, és hogy hol a mensim..
millió puszi mindenkinek!
eszti
esztyx

Eszti Kép
ciszta vagy tüsző? mert a cisztából nem lesz pete... tudtommal. A ciszta termeli a hormonokat, amik nem engedik, hogy megjöjjön a mensid.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?