A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kata
Én kifejezetten az alvásprobléma miatt vettem, mert mostanában nyugtalanul alszik napközben Fanni. Sőt néha dühöng, pedig elég jó hangulatú baba. Nekem egy homeos orvos ajánlotta és mellesleg fogzásra is jó, mert nyugtató hatása van. Azt nem írtam, hogy ez homeopátiás szer és kis golyócskák vanna a dobozban amit el kell szopogatni, babáknak meg fel kell oldani vízben és a nyelve alá kell tenni, hogy ne nyelje le azonnal. Itt már valakinek bevállt, így holnap napközben ki fogom próbálni, ha kell.

Honey
Sensi itthon volt? És most dolgozni ment vissza? vagy egyenlőre csak babázik?

Kép
Kép
nati80

aztaa micsoda szemek :lol: :lol: :lol: :lol:

a felicitason én már 2 hete regiztem én már várom a csomit de állt 3-4 hét mire jön.

köszike szépen a köszöntéseket a fiam nevében :lol: :lol:

Balum ujja már jól van. már csak egy ragtapasz van rajta

harivera
Budapest XXI. kerület

Nati!

Sensi még decemberben jött,már itthon karácsonyoztak,és azt hiszem febr.23-án mentek vissza.apjuk már korábban hazament.nem hiszem hogy dolgozik,legalábbis pár hónapig biztos nem

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vera!

össze kellett Balunak varni ujját,vagy "csak" jól bekötötték?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Jaj olyan szépek a gyerekek!!!!!! A lányok és a kisfiúk is gyönyörűűűek!!!még több képet! :)

Kri
én is még csak most töltöttem le.Tegnap próbálkoztam: nem cicin aludt el hanem a kezemben a kiságy mellett.... :) ez nálunk már haladás. :D ma még áll a bál :( , apa van soron

Nati
én nagyon béna vagyok ilyesmiben,ha apának lesz ideje megkérem csináljon vele valamit.

Kép
katica_75

Sziasztok!

Én is csak egy kép erejéig jövök :oops: ! Bocsánat!

Katus (miután tegnap betöltötte a 4. hónapot) önállóan megkezdte az "egyebek" fogyasztását!
Kép :D :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri
Hú de ügyi a lánykád! Fanni nem próbálkozik még ilyennel, sőt még a kezét sem fedezte fel.

Katica
Ok! Ha sikerül írj.

Éjszakánk:
7kor evett Fanni (akkor ébredt fel a fürcsi elötti alvásból), utána már nagyon nyügi volt és nem bírtam foglalkozni vele, így fél8kor irány a pancsi. De mivel nekem 1 óra alatt nem jön össze elég tej, így nem tudott cicin elaludni. Adtam neki camomillat (csak mert kezdte a mérgelődést és a szokásos műsorszámot) és simán el tudtam ringatni. Fél2kor ébredt elöször enni, de utána sajna gyakrabban, vagyis 3kor, 6kor.
Próbálkoztam az álometetéssel is 11kor, de egyszerűen annyira aludt, hogy nem sikerült a szopóreflexet elindítani nála, így visszatettem az ágyába aludni. :shock:

Éjszakáitok milyenek voltak???

Kép
Kép
nati80

Mára kaptunk időpontot csípőszűrésre, de csak este 7re!!! Nem tudom mennyire fogja Fanni bírni idegekkel. Olyankor már készülünk a fürdéshez és általában elég nyűgös is.

Kép
Kép
nati80

Kép szundi a hintaágyban Kép ébredés után Kép Kép huncutka

Kép
Kép
nati80

Nekünk így nézett ki:

este 7kor ébredt
8kor fürdetés
1/2 9kor szopi
9-től aludt
4kor kelt először
1/2 6kor megint kelt,azóta alszik

Remélem még egy fél órát szunyál,mert akkor a köv. etetés 12körül lesz,és én megyek egerbe sógornőmmel,Betti meg marad a nagyival.a köv szopira meg épp hazaérünk.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Nati!

Nagyon cuki Fanni!szereti ezt a hintát?én is akartam ilyet,csak nem tudnám hova tenni :(

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Reni, Melaszka, Kri, Kata csudaédes kispasijaitok vannak!!!
Dalmi, hát igen ezek a szemek hmmm :wink: gyönyörű ez a Pannababa!
Nati, Fanni is nagyon szép lányka, milyen kis huncut frizurája van :D Nem is néz ki olyan picikének...

és Csuri, hát igen, nem semmi produkció! Mi még csak szemezünk a lábunkkal...

Ma reggel nálunk körömvágás volt (ezt álmában szoktuk), mert tegnap úgy belemarkolt az arcomba, hogy úgy nézek ki, mint aki három macskával verekedett....

Mi konkrétan mióta írtam a fürdés előtti alvást nem alszunk, tegnap sem sikerült, viszont mivel 5kor ébredt 7kor még nem volt nyügi, így vidám hangulatban megfürcsiztünk, és utána szopi, kb 1/2perc alatt beájult, innentől kezdve hortyogott, de a kiságyba letenni csak 1/2 10kor lehetett.
De igazából én ezt nem bánom, mert inkább aludjon a karomban és lerakom 10kor, mint sírjon 9ig és utána aludjon be. Mert ilyen is szokott lenni.
Viszont hajnalban nagyon galád voltam. 4kor felébredt, mocorgott, köhécselt, láttam, hogy felnyomta magát és körülnézett, hogy jön-e vk, és miújság, én meg (tudtam, hogy nem éhes, meg ha mégis, akkor úgysem tud majd visszaaludni) jó látványosan megfordultam, hogy lássa, hogy ottvagyok, de alszom. Erre ő meg nyögött még egy amolyan "hátha mégis"-t, azt visszaaludt :D
(bosszúból 7helyett 1/2 7-kor kelt... :shock: )

Ma megyünk uszizni (persze egy hét alatt rászokott, hogy pont olyankor alszik...kiváncsi leszek...)

Szép napot!
(esik az eső :( :( nem fogunk tudni így kinnaludni...)

Pipal

Kép
pipal

Csuri: hu ez igen nagyon ügyi,és nagyon édes :lol:

Nati: nagyon édes Fannika.kis szépség :lol:

pipal: babauszásra mentek?hova jártok?most mentek elöször?

000kata

Éva: hogy vagytok?

000kata

Kata!

Köszi , jól vagyunk majd jövök !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Csuri, édes a lánykád :lol: Mi még csak szemezünk a lábunkkal.

Ma voltunk oltáson. A szeme se rebbent sőt utána még egy mosollyal is megörvendeztette a dokit. :lol: :lol: :lol:
Most alvás van az erkélyen kell a levegőzés ebben a vacak időben is.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: nagyon ügyes volt Zsombi :lol:

000kata

Honey
Szereti, de természetesen csak mikor kedve van hozzá és nem kézben akar lenni. De ma délután is abban aludt, mert nem tudtam letenni a kiságyba. Ebbe meg beleteszem és még el sem engedem már tudom finoman ringatni.

Pipal
Már nem is olyan kicsi a Fanni, közel 5 kiló! De összehasonlítva a tanácsadáson lévő egykorú gyerekekkel nagyon picinek látszik.

Kép
Kép
nati80

Na megjöttünk az usziból, vegyes élményekkel...
- szerintem elsőre túl sok gyakorlat volt, nem is Natnak, inkább én nem bírtam követni, Natra figyelni, jól csinálni a gyakorlatokat (meg hát ő volt a legkisebb, egy félévessel könnyebb, mert nem kell már annyira tartani)
- szegény a mi bizonytalanságunk persze ráragadt, kicsit kapkodta a fejét, hogy most akkor mi is van

- viszont egyáltalán nem ijesztette meg a nagy víz, meg hogy nem olyan meleg, a többi baba is megnyugtatta, és a végén már kaptunk egy kis mosolykát is :)

persze hozzátenném, hogy a mai nap úgy döntött, hogy akkor ő egyáltalá nem alszik délelőtt, (szokott ált. 3órát min.), így szerintem ez is hozzátett... A kocsiban kb beájult, azóta alszik...

Kata, babauszas.hu, Kalovics program, és a X. kerületbe járunk

Nati, hát igen, 5kilo az már nem rossz. Mondjuk mis sem vagyunk azok a hűdenagyok (5,7kg és 62cm).
Viszont tök vicces mert 2 hete még 56-os ruhákat hordtunk, most meg már a 62-esek kicsik hosszban. Széltében rengeteg hely van, de a hossz... Most találtam egy olyan ruhát, amit anno eltettem, hogy "óóó ilyen nagyok sose leszünk", és lám épphogy jó ránk. Ez ráadásul karcsúsított fazon, így pont jó ránk. (vicces mert egyikünk sem nyúlánk típus, tuti az én apukámtól örökölte)

Olyan gyorsan nőnek....

Kép
pipal

sziasztok.

nem nem kellett varrni mert nagy rész hiányzik neki és azt nem lehet varrni csak bekötözték.

háát én lehet nem fogok jönni majd valamikor mert ki fogják kapcsolni az áramot nálunk annyira gáz a helyzet. már sehova nemtudok menni ígyjártunk. ennyi.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Kérdés, ti hogy altattok. Kézben alszik el a gyerek, vagy az ágyában magától?
Mi újra jól alszunk éjjel. Jelenleg 7200g és 65 cm Zsombi :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri, én kendőben, sétálva, szopival... tehát én minden sokak által nehezményezett módon altatok, de nekem és Natasának jó így... És este elalvás után megy a kiságyba, és reggelig húzza a lóbőrt.

Kép
pipal

Kri!
Egyelőre még én is kézben altatom, bár van néha, hogy kézben nem akar aludni és akkor leteszem, aztán a kiságyban 5 perc után alszik.
Viszont mindenképp meg szerteném taníttatni vele az egyedül elalvást hamarosan.

Eszter

Kép

Kép
ske

Kri: szépek a méretei Zsombinak :lol:
mi is kézbe alszunk +cici.este meg magammellé fektetem cici és alvás :lol: Sajnos kevinnek nem jön be az egyedül alvás,se a kiságy :lol: :lol: :cry:

000kata

Kri!

én mikor látom rajta,hogy már kicsit nyüszi,ez kb.ébredés után 1-1/2 1órával van,akkor leteszem a helyére,cumi be,kicsit forgatja a fejét,néha sír,és aztán elalszik.
mondjuk ma fél 9kor kelt,és most raktam le,mert itt volt a védőnő,meg 1 rokon,és nem raktam le mikor elálmosodott,így fél órát üvöltött szó szerint,aztán aludt el.ki is vettem,próbáltam szopiztatni is ,de semmi se volt jó.úgyhogy most megfogadtam,senki miatt nem fogom ébren tartani szegénykémet.amúgy az éjszakánk se volt túl fényes,felkelt éjfélkor,2kor 5kor enni.de mi sem aludtunk túl jól,én is sokat forgolódtam. :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

na azt elfelejtettem,hogy védőnő azt mondta,hogy 5hósan valóban kezdjek el adni alma,répa,sütőtöklevet kanállal,de csakis kanállal,és úgy hogy mondjuk szopik 9kor,akkor utána 1 óra múlva kínáljam meg a lével,de csak akkor ha jó kedve van.semmiképpen se szopizás előtt,ahogy a dokinőnk mondta.
azt mondta már csak azért is kezdjük el,mert állítólag a csak szoptatott babákat,ha fél évesen kezdjük el kanállal eteni,nagyon nehezen kanálhoz szoktatni,így meg legalább szokja,mire tényleg kanállal kell ennie.nagyon kiváncsi vagyok mit fog szólni az új ízekhez. :)

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

nektek mennyit van cicin a baba egy szopizás alatt?mert nekem legjobb esetben is csak max.7-8 percet :roll: ez meg nem igazán kedvez a tejtermelésnek.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Altatás:
Nálunk kézben + babakocsiban napközben, de az esti az általában cicin, ha van benne elég tej.

Evés:
Nálunk szerintem nem lesz gond a kanállal, mert a d vitamint kanállal kapja minden nap és kezdetektől jól megy neki.

Megyek mert felsírt.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok! :)

Altatás:
Nálunk is kézben altatás van, ő szépen jelzi mostanában, ha aludni akar, így csak szopi után kb.5 perc és már alszik is :)

Éjjel mi még kelünk 2x, ugyan tegnapelőtt csak egyszer kelt.

Nálunk a kanállal nagyon szépen eszik Marcell már régóta, a teáztatás miatt.
Azért jó lenne a cumisüveghez is szoktatgatni lassan.
Mi lesz, ha nem lesz már tejem, viszont tápit akkor kell neki adni :?

Felétek is ilyen rossz az idő?Falun vagyunk most, és nem tudom majd sétáltatni :evil:
Vendég

Ja, a D vitamint én úgy cseppentem a szájába :D
Vendég

Ezt egy másik topikból másoltam át! :lol: :lol: :lol:

Mindaz, amit nem tudsz addig, amíg nincs egy 6-12 hónapos csemetéd

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a postás csenget. De kétszer!!
- a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis, és a vízszolgáltatás előreláthatólag 14 óráig szünetel
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben
- napi négyszer átöltöztetni nem is sok
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lyukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- a körömvágást altatásban kéne végezni. Olyan, mint futó vadra lőni...
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán
- a baba tojik rá, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra
- lehet égnek álló seggel aludni
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Tegnap voltunk csípőszűrésen és sajna bajunk van. Még időben vagyunk, de a jobb csípője erősen kötött, fejletlen. ma voltunk röntgenen és nincs kóros elváltozás, így szerintem minden ok lesz, de csak jövő szerdán megyünk vissza a dokihoz. Ő annyit mondott tegnap, hogy használjunk most kengurút vagy kendőt, mert az széttartja a lábait.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Köszi csajok a válaszokat. Igazából azért kérdeztem, mert Zsombi korábban átaludta az éjszakákat, most viszont pár hete többször felébredt. Kicsit utána olvastam a neten és kiderült, hogy ebben a korban a fogzás produkálhat alvászavarokat a gyerekeknél. Később majd a mozgásfejlődés és más is hozzá jöhet ehhez.
Én is kézben altatom egyébként, este van hogy cicin alszik el és utána leteszem az ágyába és szépen alszik is. Csak kicsit megijedtem, hogy valamit rosszul csinálok és azért ébredezik fel éjszaka. Nem vagyok híve annak, hogy sírni kell hagyni a gyereket.
Homeopátiás szerekről fogzáskor pedig nem minden baba tudja ugyanazt szedni, mert mindenkire más hat. Ezzel kapcsolatban ezt találtam:

1236249843.074.pdf

Most is szépen alszik az ágyában :D

Kri

Kép
Kép
kri29

Nati: sajnálom,de biztos nem lesz semmi baj csak tornáztatni kell.reméljük.

Honey: tök jo amit bemásoltál :lol: Nállunk változó hogy mennyit cicizik.Van amikor 20perc de közbe már alszik.van amikor csak 8-10perc

melaszka: itt is rossz idő van,esik az eső pedig sétálni akartunk :cry:

000kata

Nati!

Nálunk Ádámnak mindkét oldalon kötött volt a csípője születésekor. Lehet kapni úgy neveztett ruginadrágot a patikában, az széttartja a lábait. Mi is ilyet hordtunk 6 hetes korig és tornáztatjuk a mai napig minden este, elvileg minden peluscserénél kellene néhány körzést.

Eszter

Kép

Kép
ske

Itt is esik :(
De mi most az előszobában aludtunk (ill. én nem :)), és kinyitottam a bejárati ajtó ablakát, és úgy jött be a friss levegő, meg az eső kopogása is jótékony hatással volt ránk...
És du. is megyünk kendőbe, esőkabátban sétálni.

Vera, sajnálom, hogy ilyen nehézségeitek vannak, remélem nem kerül sor a kikapcsolásra...

Nati, sajnálom a csípőt, de ilyenkor még hamar korrigálhatók az ilyen dolgok, és igen a kendő jót tesz szerintem is, ha békatartásban van a lába.

Kép
pipal

ugy meglehet elvileg nézni a képeket hogy nem rákattintotok hanem beirjátok ti,vagy bemásoljátok.

Ezt a rossz idöt,tiszta lehangoló.sötét van :cry: :cry: :cry:

000kata

Igen úgy meg lehet nézni,csak kicsik a képek :( .de nagyon cukik vagytok!
Te is jól nézel ki Kata!és milyen fiatal vagy!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Nálunk nagyon rossz idő van :cry:
Szakad az eső és fúj a szél.nem is mentünk ki ma Bettivel,csak jól kiszellőztettem.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: köszönjük a dicséreteket :lol: itt is nagyon rossz idő van,esik és sötét van :cry:

000kata

hello,
nagyon cukik a gyerkőcök!!!
Honey, nálunk kb 7-8 perc per cici, mert kettőből szoptatok! Nálunk most az a baj, vagy nem tudom baj-e, hogy Pannát minden más jobban érdekli, mint az evés. Pár perc szopi után totál kicsavarodik és kuksizik mindenfelé. Lesi a Kornélt, hogy mit csinál, meg valahogy mindig megtalálja az óra ingáját, alig tudom "visszacsalogatni", így mostanában sok időbe tellik mire jóllakik.
Nati, Szerintem is tornáztasd sokat! Az mindig jót tesz.
Kata, megnéztem a képetek! Édes Kevin nagyon! A kedvenc képem, amikor a pókerasztalon hasal! :)
Itt is nagyon rossz idő van. Reggel voltunk kint, amikor még nem esett, csak csöpörgött, aztán délben mentünk szurira, meg 4 hós státuszra. Panna 5,3 kg és 62 cm. Mondtam a doktornőnek, hogy adnék neki gyümit, azt ajánlotta, hogy nem, mert ha csak szopik, akkor kap elég vitamint, mert a gyümi az nem hízlal, csak vitaminpótlásnak ajánlaná. Szerinte várjunk még egy hónapot. OK, akkor egy hónap múlva próbáljuk meg. Ő is azt mondta, hogy elég a fél kg hízás egy hónapban, elvégre lány és kis madárcsontú. Pedig vannak hurkácskái, meg kis habteste.
Pipal, téged nem szoktak megállítani az utcán, hogy miben viszed ezt a gyereket? Általában tetszik az embereknek, de van aki jobban "ajánlja" a babakocsit, mert abban kényelmesebben fekszik. Tök birom az ilyen idegen okoskodókat!
Felébredtek a gyerekek, megyek!

Kép
Kép
dalminha

Nekem egy ciciből eszik általában.nekem is kúszmálkodik közben.elég,ha a szomszédok leejtenek valamit,máris elkapja a fejét.ha szól a telcsi is,szóval bármi rögtön elvonja a figyelmét.és utána már sokszor nem is tudom visszarakni.nem is tudom közben büfiztetni,csak ha már teljesen végeztünk,mert utána nem hajlandó folytatni.ezért is csak egy ciciből eszik,mert ha megfordítom,akkor már vigyorog,meg dumál és nem kell neki a másik.de akkor biztos nem olyan éhes,nem? szerintetek?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Nati, nagyon szép kislány Fanni! Olyan kis bűbáj törékeny!

Kép
Kép
dalminha

Honey, detto ugyanez van itt is. Ha jól jön a másikból, akkor mondjuk hajlandó enni abból is, ha jól kinézegette magát. Bár cseles, mert van, hogy 40 gr után csinálja ezt, van, hogy 100 után. tök kiszámíthatatlan az étvágya.

Kép
Kép
dalminha

Dalma: köszönjük a dicséretet :lol:
Sirt a szurinál a lánykád?szépen hizik :lol:
Én már adtam Kevinnek almát, :lol:

000kata

Nálunk is megy a cicin ugrálás :( és tegnap óta elutasítja a bal cicimet :cry: :cry: éjjel nem veszi észre akkor jó neki.Mit lehet ezzel tenni??? Nem vagyok fél év után hajlandó fejni. :evil:
Voltunk ma fejlődésneurológián.A doktornéni azt mondta "tökéletes a gyerek" :D 6040gr és 63 cm.
A hozzápótlásra azt mondta várjunk még 1 hónapot, mert bármi amit adunk neki megváltoztatja a bélflórát.

Alvás
Kri
olvasod a könyvet? Tegnap este az ágyában aludt el önállóan, sírás nélkül.Ma napközben kézben, kíváncsi vagyok este mi lesz. És hála már nem ébred 1kor, csak 3,45körül.

Nati
jó hogy még időben elcsíptétek.-biztos rendbejön.

Kép
katica_75

Katica!

örülök,hogy minden rendben Lénával.szép nagy baba mér ő is!és tényleg tökéletes.

melyik könyvet olvassátok?én a hétvégén belenéztem a könyvesboltban a suttogó titkaiba,és nagyon tetszik.mondjuk mi a könyvtől függetlenül is a 4É szerint élünk,de sok más hasznos is van benne.

ma jól aludtunk megint. 9kor elaludt,és fél 5kor kelt enni.pedig tegnap tök sokat aludt egész nap.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Szép jó reggelt!

Katica, igen olvasom, bár nem értek mindennel egyet. Kipróbáltuk a könyv szerinti altatást. Hát nem jött be. Annyira felhergelte magát, hogy nem vett szinte levegőt. Viszont azért vannak benne hasznos dolgok.
nekem is volt, hogy nem kellett neki nappal az egyik cicim egy jó darabig, csak este evett belőle. Én nem csináltam semmit és egy pár nap múlva újra evett belőle rendesen. Utána olvastam és lehet, hogy változott a tej minősége és jobban meg kellett dolgozzon érte, hogy jöjjön aztán lustaság miatt inkább a másikból evett. :D

Egész jó volt az éjszakánk, szépen aludt este :D
Most itt van nálunk anyukám így van egy kis segítségem a hétvégére.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok! :)

Lányok, nektek milyen volt az éjszakátok?
Nekünk brutál, fél 11-kor felkelt, visszaaludt, aztán újra fel fél 2-kor, és onnan nem volt visszaalvás :? Nézelődött meg vigyorgott egy órán keresztül, aztán beadtam neki a chamomilla bogyót, és 3 óra felé elaludt.Aztán fél 6-ig.Moöst meg újra elaludt.
Lehet a fogzás miatt?
És lehet, hogy a chamomilla bogyók használtak?Mert ahogy beadtam neki az 5-öt, 10 perc múlva kiütötte magát.
5 az nem sok?
Vendég

Dalmi, dehogynem kapom a megjegyzéseket. Hozzá kell tennem hogy pozitívakat is (érdekes, hogy azokat csak nagymami külsejű néniktől, meg a férjem kapott egyett a szomszéd alkesztől). A negatívak ált.: kap levegőt? nem fázik meg? hát ettől tuti tönkremegy a gerince... udvariasan válaszolok és megyek tovább :D de persze néha felbosszantanak

Melaszka: hát ez nem hangzik jól. Ma éjjel mi is rosszabbul aludtunk, de ez nálunk annyi volt csak, hogy f11kor felsírt, kivettem 5perc múlva már aludt is tovább, majd 5kor is felsírt, de mire kivettem volna már aludt, és nem 7ig aludt hanem f7kor már kukorékolt. (tudom ez semmi, de mi még nem fogzunk...)

Szép napot!

Kép
pipal

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?