A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megint kidobott ez a nyavalyás.
Szerintem is hívd fel a tesód.
Jó az alváselosztás, néha a Gy. is horkol, akkor meg szoktam böködni és abbahagyja.
Most hívott apu, hogy hoz majd kelkáposztafőzeléket ebédre. Tök rendesek. A kenyeret nem mondtam neki, majd elmászom magam. :D

KépKép
benó

Menj csak, én is készülődöm.

KépKép
benó

Tancsu, nem jöttél mondani, hogy mi van. :? Remélem, minden ok. :wink:

Most volt itt apu, hozott kelkáposztafőzeléket (alias rutya), mindjárt jön a Gy. A mai napon: porszívóztam, kimostam az ágyneműt, ki is teregettem, jött az Adri, duma, elmentünk együtt könyvtárba, aztán ő visszament a suliba, utána én elmentem kenyérért (kivettem pénzt hozzá :wink:), aztán itthon mosogattam (80%), és ennyi.

KépKép
benó

Most majd Gy. etetése után megyek a szülésfelkészítőre. Este nem biztos, hogy jövök, ki kell engesztelnem a Gy.-t. :wink:

KépKép
benó

Még mindig totál mufurc, és szerinte vele sose foglalkozom. Megint puszi nélkül ment el. Ez most a szexhiány.

KépKép
benó

sziasztok

zsuzska: gratula az új idöponthoz :wink:

ildikó: sajnállom, hogy ilyen bunkók voltak veled :evil:

tancsu: gyere majd mesélni, mi volt a hugoddal

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi! :D Remélem, jól vagytok. :D

Én most elég szomorú lettem, de majd én is azt teszem, amit Ildó szokott: türelmesen kiengesztelem. Úgyhogy este ne várjatok. :( Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok

Hát elég mozgalmas napom volt,de negativ értelemben...:(

A gyedem az elvileg hatályos törvények alapján 45ezer lesz,ez havi -20ezret jelent...a törlesztőm pedig csak egyre jobban megy fel......végünk lesz...:(

A hugom bemutatta az új pasiját..... :roll: :roll: :roll:
Az a hugom akinek férje van,meg gyereke,le akar lépni,ez a pasi Sopron mellett lakik......az eszem eldobom...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Azt hiszem nem bánnám ha most ebben a percben vége lenne a napnak,hogy több szörnyüség ne férhessn bele...:(

Inas is tiszta hiszti,nem jutottunk ki sétálni...agyamra megy a bezártság...:(

Menek,most is sir...cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Megjöttem munkából.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nagyon aranyos és kedves vagy, hogy ilyen szépeket írsz rólam és nyugtatsz. Keresem a jobb munkahelyet, vagy ha nem is jobbat, legalább másikat. Tegnap is két helyre megint küldtem kérvényt, csak valahogy mail-ekre nem válaszolnak. Talán fel kellene postán adnom rendesen.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nem vagy hüle,még nincs pirim. Azt mondta a dokinő, hogy 2 hetet ad rá, hogy megjöjjön. Ebból 4 nap telt el.

Kép
flóra 11

Tancsu:Talán nem véletlen a tesód döntése.És az se,hogy neked bemutatta.Szerintem ezt nem negatívan kell megélned!!!! :)

Tesóm most ment el.Befestettem a haját.Még nem az igazi,de egyébként tök jó lett.Kevesebb sikerre számítottam.Mégis jó lett.És neki is tetszik.

Döme megint murugya(nem tudok rá mit mondani).
Spray-t szeretett volna(az olyan nagy fiús).Tegnap előtt vettünk neki egy flakonosat ma reggel hót üres volt a flakon!!!! :x :shock: :shock: :shock:
És azt állította tegnap fújta ki.De ez azért nem igaz mert nem bűzölgött a lakás(tegnap) a spray szagtól mikor hazajöttünk.Szóval lebukott a hülyeségével és még mindig hazudik!!!
Csak ez mire jó??Belefáradtam.Ötletem sincs.
Na mindegy.Ezt leírtam. :?

Kép
martik77

Benó, Te is aranyos vagy, hogy helyettem is töröd a fejed. :D Megoldódnak a problémák, eddig is mindig valamit kitaláltam, most is így lesz. :wink:

Ma egyébként rögtön reggel leállítottam a két nagyságosasszonyt és tisztáztam velük az órarendemet. Tehát legalább ott elsimultak a hullámok. Ezt követően már kezdtek normálisabbak lenni hozzám. Már jöttek utánam, nyalakodtak, hogy Ildikó, ugye ezt megcsinálod..... :? te értesz ehhez, stb. :x

Kép
flóra 11

Gondolom észbe kaptak, hogy hopp, mi lesz, ha az Ildikó összepakol és elmegy? Vagy esetleg látták is, hogy viszem a cuccokat vagy valaki megmondta nekik,hogy mire készülök. Nem érdekelnek, hülyék és kész.

Kép
flóra 11

Na csak ne akarjanak neked nyalizni.Végezzék el a saját munkájukat és ha valamit nem értenek az legyen az ő dolguk,nehogy már ilyenkor jó legyél amúgy meg.... :x

Kép
martik77

Egyébként jó hír, hogy bezárt a suli az influenza járvány miatt. Nem megyek suliba csak jövő héten csütörtökön. :D Hurrá, megint itthon lehetek kicsit. :lol:

Kép
flóra 11

Helló Márti!

Igazad van, teljes mértékben. Ugye ők technikai kétbalkezesek és cd-ket kellett másolni. Megkérték először az egyik kollégámat,de az meg jött utánam, hogyhogy kell, mert neki nem akarja megcsinálni,pedig már mindent beállított, mégis mindig valamit kiír neki és miért?
Mondtam,hogy most órám van,nem érek rá. Aztán jöttek utánam, még helyettesítést is intéztek rögtön helyettem, csak csináljam meg . :x Ugye? Ahová már ész kell, akkor a tót már kidöglik! :evil:

Kép
flóra 11

Benó, amikor a Bálinttal terhes voltam, ezt talán már írtam is, minden reggel vagy mézes vagy vaníliás tejet ittam. A Bálint azóta is irtó tejes, kicsi korában képes volt naponta 2l tejet is meginni és persze vaníliásat. :lol: Tehát szerintem ezt a babok csinálják az anyukával. De lehet, fordítva van, hogy amit anyuka evett, ivott terhesség alatt,arra az ízre emlékeznek. :wink:

Kép
flóra 11

Márti,a papucs és nyaklánc biztosan nagyon jó. Ilyen elemmel működő éjjeli fényünk volt nekünk is. Nagyon gyorsan kifogy benne az elem. Nekem az exem mivel villamosmérnök, szerelt rá egy adaptert és használható volt konnektorba. Ha valaki nálatok meg tudja csinálni,akkor nagyon érdemes lenne.

Kép
flóra 11

Benó, a férfiaknak is van havonta egy időszakuk, amikor morcik. Ők is menstruálnak vagy mi, de ez most komoly. Tegnapén is kifogásoltam a F.-nal,hogy mindenki felhívott délután, hogy milyen volt az első napom munkában,mindenkit érdekel, de őt nem. :? Erre azt mondta, megvan a maga baja, az ESZÉBE SEM JUTOTTAM! :x Szép, nem? :evil:

Kép
flóra 11

Na,lányok, majd jövök, most mennem kell mosni, főzni, mert mindjárt itt a F. és nincs kaja. :? Elfogyott.

Kép
flóra 11

Na,lányok, majd jövök, most mennem kell mosni, főzni, mert mindjárt itt a F. és nincs kaja. :? Elfogyott.

Kép
flóra 11

Hali

Nem negativan élem meg,csak nem nagyon bizok egy 400 km-re lévő pasiban...:(
Messziről jött ember azt mond amit akar...:(

Ráadásul tudja hogy az anyósa 7 éve keresi hogy hol tud fogást találni a hugomon és mégis ekkora támadási felületet ad nekik,mert ha kiderül hogy van valakije,akkor abból nagy gáz lehet egy esetleges válópernél.... :roll:

Ráadásként most meg a telefonját is kikapcsolta, a fél család meg engem hivogat hogy mit tudok róla ,merre járhat,stb..... :twisted:

Mennem kell,megjöttek anyáék..cuppp...

Kép

Kép[/
tancsu

Nem tudok ebben állást foglalni.
Te félted ezt értem,de másrészt ez az ő élete.
És az sem véletlen ha félrekacsintott.
És ha már megtette úgy tisztességes,hogy ebből a kapcsolatból kilépjen.
Te is én is és még egy páran tudjuk,hogy az ilyen nem egyszerű menet,de te támogasd inkább és ne ítéld el!

Azért lép,hogy megtudja jár e neki is az igazi boldogság és,hogy milyen áron!Majd kiderül.

Kép
martik77

Sziasztok Lányok!!
Elnézést, hogy nem nagyon jelentkeztem mostanában... nem nagyon volt időm sem, egy csomót kellett feküdnöm, de most Rátok nézek.
Tudom, hogy Zsuzskának új időpontja van, és nagyon remélem, hogy mindenki jól van. Márti, nagyon sokat gondolok Rád. Már nincs túl sok idő hátra... hogy mennyire irigyellek!!!! :):):) ÉS nagyon szuper az új képed. Tök csini vagy rajta.
Benó, remélem, Veled és a fiúkkal is minden oké.
Mi a helyzet Edinával?
Tancsu, ez az idő tényleg mocskos a sétákhoz... ráadásul Gergőre is tuti hatással vannak a frontok...
Flóra, nagyon szép az új vonalzód. Mit jelölsz rajta?

Heni

Kép
szheni

Remélem te jól vagy Heni!!Jó,hogy jelentkeztél!!

És már 27 hetes vagy??Atya ég!!!! :shock: :shock: :shock:
Pocaklakóval minden rendbe remélem. :)

Kép
martik77

Bevásároltunk, főztem, ettünk, aludtam-valamikor azt is kell! :roll:

Benó én ne küldök több smst neked! Minek? :?

Ildó ,csak neveld őket de ne hagyd magad! :wink:

Heni pihenj, neked sincs sok vissza, hisz repül az idő!!!!!!

Tancsu, igaza van Mártinak, a húgnak kell döntenie mit választ, de akkor nincs visszaút. Viszont tudnia kell mit hagy ott, lakás, vagyon, sőt a gyereket se kaphatja meg.

Kép
muzsuzska

Timi???????

Kép
muzsuzska

A gyereket??Nem értem. :shock:

Csak magával viszi a lányát.Vagy valamit félre értettem??

Helló Zsuzsi!! :D :D :D

Tisztára pangás van.Mi van mindenkivel??
Még szinte egy oldalt se írtunk. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Jaj,Benó,sajnálom,hogy Gy.még mindig mufurc. :? Persze téged sajnállak, nem őt. :wink: Mondom, biztosan nehéz napjai vannak. :? Hogy miket nem kívánnak tőlünk ezek a férfiak! Nem elég, hogy ott hordod a két gyerekét, készülődsz van saját bajod elég, erre még vele is foglakozz,mert szegény lelke elvárja. :? És veled ki foglalkozik?

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi, Márti! :D

Kép
flóra 11

Márti én arra írtam a gyereket, hogy anyós és a férj elveheti a közös gyereket váláskor.

Kép
muzsuzska

Hát Tancsu, itt zényleg nem tud senki segíteni. Amikor én váltam, nekem sem segített senki. Mindenki távoltartotta magát a véleménynyilvánítástól. Ez kényes dolog. Meg aztán mindenkinek magának kell döntenie. én sem bíznék egy vadidegenben. Rizikós a dolog nagyon. De neki kell tudnia,mit érez, mennyire hisz neki.

Kép
flóra 11

felejtsd el!

Kép
muzsuzska

Akkor jól értettem.

De egy anya az anya küzd érte!!!!Szerintem. :)

Kép
martik77

Én is főztem ma, Zsuzsi. Leveles tésztába belegöngyöltem a virslit és olajon kisütöttem. Hozzá rizs, savanyúság, kecsap. Nagyon fini. És a kimaradt tésztából pizzás egyfalatkákat csináltam. :wink:

Kép
flóra 11

Anya, küzd, anyós mocskol, pénz beszél kutya ugat...........

Én meg izzadok mint egy ló.

Kép
muzsuzska

Nem leszel megint beteg remélem! :roll:

Kép
martik77

Mi vettünk hurka-kolbászt megsütöttük..... :D

Kép
muzsuzska

Nálunk Jókai bableves volt amit anyós küldött.
Nagyon fini volt!!! :) :) :)

Kép
martik77

Csak nem engedi a törvény sem, hogy ne vihetné magával a gyereket. Nem szabad válás előtt előhozakodni azzal, hogy van másik pasi,mert az veszélyes lehet. Én is megkérdeztem annakidején,hogy mi lenne, ha beköpném, hogy van valakim.Hátha akkor válni akarna az ex,mert nem akart, vagy hátha gyorsabban menne a válás. De egyik ügyvéd mondta, hogy ilyet ne csináljak, mert sokat veszíthetek vele.

Kép
flóra 11

Azt is milyen rég ettem már!!!! :?

Majd lehet ráveszem L.-t,hogy vegyünk. :)

Kép
martik77

Bablevest én is főznék !

Kép
muzsuzska

Maradjunk annyiban,hogy majd megoldják.Mi nem látunk bele. :?

Kép
martik77

Én nem tudok ilyen finomat főzni.Olyan nem olyan.Na ez érthető volt??? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Igen, hagyjuk!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Tancsu, rájöttem, hogy a fiúk szobájában a tévé nem digire megy,hanem a központi antennával műxik és ott van rtl klub. :lol: Ideje volt, ugye? :lol: :? :roll:

Kép
flóra 11

Menj főző tanfolyamra anyóshoz!!!!

Kép
muzsuzska

Gratulálok Ildó!!!! Legalább mindkettőt fizeted?

Kép
muzsuzska

Most írt egy csajszi emilt nekem ő kinn él Koppenhágában és most 2-án született meg a kisfia.25 órát vajúdott!!!
A kolléganőm túlhordással három napot szenvedett mire megszült(de már az a 7.dik nap túlhordása volt)
Atya ég!!Csajok én ilyenre nem vagyok képes!!!! :? :)

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?