A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

benszi! nagyon jo volt olvasni az anyasagrol :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

binyek! koszi, majd meg lesem a pihentanyut

zsuzska, eszti, petri! koszi :D az anyukak adig vanak vedve meg a babak el erik az 1 evet (nalunk szeptember, akor fog meg szuni a munkam) a penzel hogy lesz meg nem tom, most marcius-aprilis alatt fel irok mindent amit koltunk es mirre, hogy jobban lasuk min lehet esetleg sporolni, meg hogy menyi a minunum ami kel minden honapban, de azert hatha majd talalok valami melot :wink: ja es probalok nem sokat sirni, igerem

vanda! a dragak, jobbulast nekik, szegeny Balunak sem lehet egyszeru halgatni a kistesokat :cry: :cry:

Kép

demoniq13

móni, remélem minden rendben lesz, szorítok Nektek! aki egy "idegen" országban így képes boldogulni, ahogy Ti is, az ezen is túljut! :wink:

Petra
Kép
petricsek

petricsek! nagyon koszi a biztatast, majd lesz valahogy :D hatha nyerunk a lotton oszt akkor Hevizhetunk mind 1 hetig ingyen :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Hát jöttem,hogy dicsekedjek a vonalzómmal!!!!
Egy órámba telt,hogy megcsináljam! :roll: Tudjátok:szőke....

binyek

Vagyok,csak vendégem volt.

Corizalya
Műanyag fecsibe beleteszek 1-1 tablettát fejenként,szívok hozzá egy kis vizet

Benszi
Nálunk Marci 3-fél 4 között ébred,jön közénk :oops: :oops: ,Bercus fél 4-4.Hozzá apa megy :lol: Már oda van készítve neki a pléd a fotelbe,mert 1 órán keresztül kb 10 percenként felugrik álmából és megnézi ott van-e az apja :lol: :lol: :lol:
Ha mázlink van,akkor alszsanak estétől reggelig.Fogalmam sincs mitől adják elő ezeket az ébredéseket(számomra rendszertelenül :lol: )

Nory-ügy egyre izgibb

Higanykák ma váltott műszakban dolgoznak/alszanak :evil:
Szél,eső.......

Én is pont ezen a gombakérdésen gondolkodtam vmelyik nap :lol:
Vendég

De még mindig nem jó,ahogy látom,mert nem hagytam szóközöket!Jaj! :roll: :roll:

binyek

Rebe
mire vársz még azzal az orvossal?
Nekem anno sokat fájt a fejem,amikor nem jött össze a bébi.Kicsit magas volt a prolaktinom,a dokim elküldött MR-re.Ott találtak egy mikroadenomát a fejemben :shock: :shock: :shock:
Nem ijesztgetni akartalak,de ha rosszul érzed magad,nincs mire várni

Higanykák is állnak pár másodpercid,de nem mertemírni,mett aszondjátok kamuzok :lol:
Vendég

Köszi csajok, aranyosak vagytok! :wink: Nálunk most is szakad, pfújjj, el akartam menni sétálni velük, ebből se lesz semmi. :?

TÜNCI, A szobáról majd kérünk képet! :wink: Mi is most csináljuk a felső szintet, nemsokára lehet festeni, meg berendezni a csajok szobáját. Izgi. :D

RIDDENCS, Nálunk Blanka dobálja magát alvás közben, de szerencsére nem ébred fel, csak izeg-mozog. Kitartás, remélem gyorsan rendeződik!

MÓNI, Te szegény, kilehetsz ezzel a munkahely dologgal! Majdcsak találsz gyorsan másikat. Szerintem jól döntöttél! :D Fel a fejjel, bár tudom könnyű mondani!

BENSZI, Én már ezt megkaptam korábban, nagyon jó! :wink:

JUCI, Ezen a tesó dolgon egyébként én is meglepődtem, nem gondoltam, hogy ennyi feszültség van bennetek egymás iránt.

PETRICSEK, Igen, nekem meg alulműködésem van, életem végéig gyógyszert kell rá szednem. Úgy volt, hogy a terhesség után majd csökkenthetem az adagot, közben meg nem, még emelni is kellett. :shock: Lehet, hogy most nem is jó mennyiséget szedek, a hormonváltozások miatt, de ez meg a vérvétel után derül ki.

BINYEK, Jó az új vonalzód! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Banika!
Hát nem is hiszem el,hogy állnak!Biztos kamuzol! :shock: :wink:

binyek

binyek! nagyon vagany a vonalzod, tenyleg nagyon tetszik :D meg hogy szoke :roll: ... :wink:

banika! nem kamuzol, a te higanykaid mar csak ilyen gorsan fejlodoek, gratu :wink:

Kép

demoniq13

BANIKA, Megyek ... Hétfőn megyek vérvételre, aztán konzultálok a dokival, meglátjuk mit mutat az eredmény. Ha semmi különöset, akkor megyek tovább.

Higanykáid nagyon ügyik, meg Eszti Szávája is! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Az a király,hogy ezt a fürdőkádban gyakorolják és állatira élvezik amikor seggre ülnek :roll:

Juci
Én is azt hittem tök jó tesók vagytok.Sőt!Tök összetartó és egyetértő családnak véltelek benneteket :roll:
Vendég

szőkeBarbi, Rebe: jók az új vonalzók :wink:

Petra
Kép
petricsek

[quote="banika"]A írta:banikaz a király,hogy ezt a fürdőkádban gyakorolják és állatira élvezik amikor seggre ülnek :roll:

:shock: még jó, hogy seggre!

Petra
Kép
petricsek

na ez a nory tema, nagyon durva :shock: :shock: :shock:

Kép

demoniq13

olvastam a masik topikot, tenyleg se fule se farka, kar hogy innen le lepet, mert bizti hamar ra jotettek volna a turpisagra... es az Ildiko aki oda irta hogy kamu es megis csak norynak hisznek :roll:

ha mar a magyar korhazakba nincs ez a turbotap, itt mi adtunk Michellenek koraszuloti tapot amitol tenyleg tobbet hizik, de nalunk ezek voltak a sulyok: suletes 2640 gr, 5 nap kijotunk a korhazbol 2380 gr, 11 nap el kezdet felfele menni a turbotaptol es 2560 gr volt (volt ugy hogy 5-10 mlt evet, ritkan meg 25-30at de masfelorankent, mert szabajosan tomtuk a dragat), 20 nap 2910 gr, tehat 20 nap alatt turbotappal es folyamatos korhazi meresekkel hizot 270 grot a szuletesi sulyahoz, na ez nekem nagyon kamu hogy 18 nap alatt 1.5 kilo :shock: :shock: :shock:

na de csajok, hogy ti ra ertek tobb topikot zugolvasni, en alig birom kovetni eszt+egy masikat ahol 1 oldalt irunk 1 het alat es meg anyum is sokat segit :roll: le a kalappal elotetek :wink: :wink:

Kép

demoniq13

Hali!

Binyek tök jó lett a vonalzód ,én a sajátomat ami alap is alig tudtam megcsinálni , nem vagy semmi.
Rebe : a tied is nagyon husi :D

Banika:tök úgyik a fiúk :D

Norys ügy :én már nem is izgatom magam miatta ,jól átvert mindenkit,ebben csak az a bosszantó, hogy kihasználta a jóindulatunkat, mindenki tök kedvesen fogadta ,szorított neki ,ő meg valszeg jót röhögött rajtunk. :evil: hát ez van.

[Kép
amonré

Eszti :P
Köszi! Cora-ban voltam. Vettem a gyerekeknek átmeneti sapit, ami színben tök jó a kabátjukhoz, csak nem áll jól nekik :? No, már mind1.
Fogzásos infot köszi, nem merek benyúlni megint, mert tegnap az után kezdett sírni, hogy megfogdostam az ínyecskéjét.

Betegeknek jobbulást!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

szerintem nem biztos, hogy átverés, inkább komolyan beteg a csaj. :roll: .. már külön topik dukálna neki! :lol:

fanny
Dentinox?

Petra
Kép
petricsek

dologél?
Vendég

Lányok !akinek a babójának van már felső foga(i) ,elkezdte mosni valamivel?
Nekem ma ajánlották a nenedent -baby.-t,mikortól kéne amúgy mosni?Még alig vannak kint.

[Kép
amonré

felső=első :oops:

[Kép
amonré

mi még nem mossuk, de most gondoltam én is venni fogkefét. eddig textilpelussal törölgettem át este vacsi után ... de annyit rágnak állandóan, hogy sokszor ez is elmaradt. :oops:

Petra
Kép
petricsek

Binyek, Rebe: jó a vonalzótok. Binyek, Te azért gyanús vagy nekem mert jóval messzabb vagy a kamucsaládtól :roll: :roll:

Amonré: fogmosás, dörzsölés engem is érdekelne, mert a lányok vasat is szednek és Kingának mintha befogná a fogát egy kicsit. Botinál régebben gézzel dörzsölgettünk, meg volt ujjra húzható valami műanyag recés nyavalya (remélem érti mindenki) és azzal csináltam. Nem tudom most mi a trendi :roll:
davandi

Száva, Higanykák nagyon ügyesek. Hévízen majd rohangálhattok rendesen utánuk :lol: :lol:
davandi

Binyek!
Kúva jó a vonalzód!Kemény lesz ha a felújítás alatt ott fogtok lakni,mert nem gyenge hanggal jár!Majd szólj anyósnak,hogy főzzön rátok :lol: :lol: Széltől az enyémek is gyogyósak!

Banika!
Seggre ülés jó,jobb,mintha golyzlira :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Grat Higanykák állásához!
Kelés!Balu rendszeresen 1.2 között,Dóri általában végigalussza csak a fogzásnál nem.Balut hiába vesszük ki az ágyból és tesszük le a szivacsra,mellé fekszünk,az sem segít.Ha átvisszük hozzánk,még a feje sem ér le az ágyra már alszik!
Asszem a szeparációs félelemnek hívják,ha 10percenként felnéz és csak attól nyugszik meg.Mi ezért vittük inkább át hozzánk.

Fanni!
Dörzsölgesd nyugodtan hiába fáj neki,mert azzal segíted az áttörést!Ha se a dologél,se a dentinox nem segít,akkor anestetica!

Demoniq!
Jól döntöttél,mert ha bejársz dolgozni,akkor szivatnának!

Vovanda!
Dokinéni javaslatára nurofenezünk a fogzásnál,mert az a véleménye,hogy a gyerek ne szenvedjen és tudjon pihenni a fájdalomtól.Sajnálom a torokfájást!

Zsuzska!
Ma nem jönnek át anyósék,mert sok a dolguk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petricsek!
Séta.Azóta rohannak a ruháért,mióta stabilan mennek és egyedül rohangálnak a kertben,addig nyűglődés volt!

Rebe!
Reméljük nem lesz semmi komoly bajod.Fotót a lakásról!

Amonré!
Én még mindig nem adok nekik fogkrémet,mert nem tudják kiköpni!

Gomba!
Megkérdeztem dokinéni aszonta csiperke mehet.

Jól bírták az oltást a büdöskék.Pár mp-es sírás volt,de inkább azért,mert lefogtam őket.
Vendég

köszi.
Az a nenedent -baby -ben van az az ujjra húzható gumis kefe szerű.most próbáltam ki ,Lia közben röhögött.
Szerintem egy nap egyszer fogom csinálni ,nem minden kaja után :oops:

[Kép
amonré

Benszi erre az van ráirva hogy nincs benne káros anyag és azért jó mert nem baj ha lenyelik,direkt erre van.
Az ára azért húzos volt 1300 Ft

[Kép
amonré

[quote="benszi"]A írta:benszizóta rohannak a ruháért,mióta stabilan mennek és egyedül rohangálnak a kertben,addig nyűglődés volt!

de hát makik mán stabilan, egyedül rohangálnak, oszt mégis. :roll: akkor a csiszicsoszival van a baj ... vagy velem, mert ugye a Kos semmire sem jó! 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Mi mos(t)uk minden este,néha elmex fogkrémmel.
Azt hallottam ha lenyelik,összeáll a gyomrukban ,mert nem tudják megemészteni:shock: Akkor az enyémben mennyi fokrém lehet?Tubus számra zabáltam gyerekkoromban
Amióta a Bercus átszabta a fogínyét,nem erőltettük nála,Marci meg szolidarított :oops: :oops: :oops:

Benszi
Marci is detto.Le se ér a feje,alszik.Ha az ágyába teszem le,akkor ordít.Ha elájul és én felébredek,akkor visszaviszem.De sajnos én lusta dög vagyok ahhoz,hogy 30x tegyem le és közben hallgassam hogy ordít.
Vendég

Banika!
Én is lusta vagyok felkelni és átvinni,de nem érdekel hulla vagyok,mint a dög!

Petricsek!
Várjál a nagy öröm addig tart,amíg a ruázkodás feléhez érünk.Ott már szakad a cérnájuk rendesen.

Amonré!
a flour ami tisztít ugye?És azut nem lehet lenyelni.Ha a gyerek fogkrémbe nem teszik bele,akkor mi a francnak adjam?Naturba nyomják fürdésnél egyedül,mert nem engedik,hogy segítsek.De néha terror van és lefogás,oszt sika-mika!
Vendég

Benszi:tényleg fluorid mentes ,de van benne kovagél,xilitet fogszuvasodás ellen.hát majd meglátjuk ,eddig ,egyszer :D ,Lia még birta is :D

[Kép
amonré

AMONRÉ, Én nem mosom nekik fogkrémmel, nekem a védőnőm azt tanácsolta, hogy az meg ráér, elég nekik dörzsölgetni. Nekem van olyan ujjra húzható műanyag recés izém, mint Davandinak! :lol:

BENSZI, Majd teszek, de hogy mikor lesz kész, na azt nem tudom. :wink: Van amit csak hétvégén csinálnak, így jobban elhúzódik. Most fogják pl. csinálni a fűtést, az is kb. 3 hétvége!

Csajok, ha nem baj, Hévízre mi is lemennénk szombatra, mert mindenképpen szeretnék veletek talizni! Valószínűleg még akkor is házprojektben leszünk, de nem szeretném kihagyni. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Én is Marcival alszom,mert lényegesen kevesebbszer kell így.(max. 5-6x :roll: )
Majd ha odaérek,hogy vissza kell szoktatni az ágyába,akkor majd nekiállok gondolkodni,hogy hogyan oldjam meg. :oops: Addig meg örülök,hogy már nem 15x ébred fel egy éjjel! :?

binyek

Köszi a vonalzós dicséreteket! :wink: A MAMANET-en csináltam.

binyek

Binyek: Nekem i svan ilyen vonalzóm a zárt topicban, ahova írok :wink: És nem a Te kamu gyerekeid vannak rajta, hanem az én kamukölkeim :lol:
Vendég

Binyek :P
Szupi a vonalzód!

Köszi Lányok, nem volt ma hiszti, nem kellett semmi! Chamomillám van!

Jó éjt!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

A tesó-témán kiakadtaknak: dráma folytatódik...mert én is csak pislogok egy napja. Soha nem mondtam volna ilyet, hogy "nem vagyunk jó testvérek", főleg mióta a Lányok megvannak...de megemésztem...

Jók legyetek, puszilom a babákat, az ÖSSZESET!!! :D
Vendég

Kép KamuCsajok :D Szeretik egymást :D
Vendég

Halihó mindenkinek!
Balu+Pasi a kádban, ikrek nyomják a szundit. :lol:

Binyek!
Jó a vonalzó, ezt a képet a gyerkőcökről meg Mikidről imádtam, olyan édesek.
Ágyba visszaszokatás: ha már nem lesz rád szüksége, észre fogod venni. Megmondom őszintén, én az ilyeneket Balura bíztam. Cumiról, csőrös pohárról teljesen magától szokott le, nulla hiszti. A csőrös még megvan, azt nemrég hagyta el, a cumit saját kezűleg dobta ki. Aludni még átjön, pontosabban az éjszaka egy részét a mi ágyunkban tölti, ha valami miatt felriad, de olyan is van, hogy nyekk nélkül alszik a helyén.

Fanni!
Dani csini kék cuccban nyomja a szundit. :lol:

Fogmosás: anno Balunak a DM-ben vettem 3 részes fogkefe készletet (Babylove). Az első darab tulajdonképpen fogkefe alakú rágóka, ezt kezdtük használni, semmi fogkrém és nagyon bejött.
vovanda

Paris!
Attól, hogy veszekedtek, még jó tesók vagytok. Mi is sokszor veszekedtünk a nővéremmel. Az utolsó szóváltásnál nagyon kulturáltan (tényleg) egymás fejéhez vagdostuk az összes sérelmünket, azóta nem veszekszünk. De mindig nagyon szerettük egymást és erős volt a kötődés az 5 év korkülönbség ellenére. És igen, nálunk is előjött az, hogy én vagyok a szüleink büszkesége, merthogy én teljesítettem a család (főleg az apám) vágyát és jogász lettem. Szóval nálunk is voltak/vannak ilyen sérelmek, de ettől még jó tesók vagyunk, ha a másiknak gondja van, mindig egymás mellett állunk.
Bocs, ha hosszú voltam, lőjél le nyugodtan. :oops:
vovanda

Binyek, Anny: szuper a vonalzótok!

Anny: szépségesek! :D

Banika: kösz a coryzaliás választ! :D

anno Kírának én is olyan hármas készletet vettem fogmosáshoz, amiről Vanda ír. Most még nem kell. Csajok még fogatlanok.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!
Ma szülőin voltam élmény volt, főleg amikor az elején megkérdezték a szülőtársak, hogy én vagyok e az új kislány anyukája :shock: :shock: :shock:

Ági javul, határozottan :lol:

Fanni!
Jót röhögtem azon, hogy az uram imádom, hátha zugolvas...

Fogmosás, ha már tud köpni jöhet a fogrém, addig mindenkinek saját hatáskörben kell mérlegelni adja e vagy sem.

Maryska!
Tudom, hogy korán kelsz, te meg Fanni szokott nyitni 8)
Szóval köszi még1* Tök jó, mert én ismerem az uradat, te meg az enyémet, előbb-utóbb csak mi is talizunk :lol:

Dóri
Vendég

Vanda,

utolsó előtti mondatodra reagálva: eddig én is ezt hittem...

Nálunk senki nem teljesítette az édesapa vágyát :lol: se iskolában se férjben :lol: különben én lennék Vilmos herceg csaja, Judit meg a Chamilla Bowles (na nem kinézetre) :lol:
Vendég

kamupasi is bejelentkezik, csak hogy tudjátok: nory (még) nem nyúlt le magának :-)
jó éjt a későn fekvőknek, jó reggelt a korán kelőknek....
1szálpasi

Binyek!
Én is úgy gondolom,majd ha eljön az ideje akkor úgyis végigalussza az éjszakát a saját ágyában!Volt olyan a múlthéten,hogy csak 4-kor kelt este fél9-től!

Anny!
Klassz a vonalzód!Gyönyörűek a csajok!

Vovanda!
Pocifájás?Nálunk 3hósan totál elvágták!

Párizska!
Szerintem csak az egyik hsz-ből vontuk le a következtetést,miszerint feszültség van köztetek.Valószínű,ha mindketten egyszerre odaállnátok a szülők elé és elmondanátok a problémáitokat nekik,az segítene!Mi így csináltuk a tesómmal,amikor gond volt a szülőkkel!
Bocsi,nem az észt akartam osztani.

Nem jöttek anyósék,gondolom majd holnap,de ajándékot küldtek.A kölköknek Ferraris baseball sapkát,ami a Balura már kicsi :oops: :roll:
Uramnak egy Ferrari pólót :lol: :lol:
Nekem meg egy bőrtáskát vettek! :lol: :lol:No nem kell nagyon extrára gondolni,de jól néz ki.
Gondolom ez csak azért volt,mert mielőtt elmentek volna átvittem hozzájuk a kölköket és azt hiszik ezzel lekenyerezhetnek és lesz folytatás :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Lili már most dacoskodik az Anyjával :lol:

Kép Na de Anyám! Már megint összegumiztad a hajam!?!?
Kép Böeee! Ennyire utálóóóm!
Kép Tessék, kiszedtem, visszaadom!
Kép És nem foglalkozom tovább Veled!

Jázmin meg közben rötyög a háttérben :lol: :lol:
Kép
Vendég

Párizska!
Nekem az segített megérteni a szüleimet,hogy megismertem az ő gyerekkorukat és a nagyikat!Abból sok minden kiderül!
Vendég

Anny!
Annyira édesek!

Pasi!
Nem altatott el Balu?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?