A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Nory amúgy a másik ikres topicba is írt.
Vendég

anny :lol: :lol: :lol: :lol: tündérbogarak!

Petra
Kép
petricsek

Dóri,
honnan ismered Mariann urát és ő a tiedet?

Anny,
szépek a lányok!

Amonré,
én dokinénim azt mondaná, hogy még felesleges, ha alig vannak kint. De én se bírtam ki, és megvettem a nenedentet is, meg a dm-es 3 darabos szettet. Na, azokat is jó rövid ideig használtuk. Azóta már rendes fogkeféjük van, de kell is, mert már egy-egy rágó is kint van.

Éjszakák: Barni karácsony óta alussza végig az éjszakákat, vagyis bő egy éves kora óta, előtte volt egy szörnyű időszak a fogzása után, amikor két óránként kért cicit, majd mintha elvágták volna, pedig semmi különöset nem csináltam vele.

KépKép
lili73

benszike: vanda altat....kicsit átlósan olvastál...én az előbb a kádban voltam baluval, kicsit késői fürcsin....:-)
1szálpasi

Pasi!
bocsi :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Lili!
Irigy az éjszakákért!
Vendég

Vanda és Pasi!
Küldenék nektek egy mélt,ami a munkátokhoz kapcsolódik!Priviben nem írnátok mél címet?
Vendég

Benszi,
pedig azt hittem, sosem lesz vége, nagyon el voltam keseredve, és szörnyen fáradt voltam. Mintha egyszer csak megérett volna rá vagy én nem tudom...azt sem tudtam elképzelni, hogy valaha le tudom szoktatni a cicizésről, annyira függő volt, de azt is sikerült.

KépKép
lili73

benszi: privi ment....
1szálpasi

Pasi!
Privi ment vissza és a mél mindkettőtöknek! :lol:

Lili!
Jó lenne,ha az enyémek is megérnének már rá!
Meddig szoptattál?
Vendég

ok, köszi, olvastam:)
1szálpasi

Benszi,
Aliz majd egy éves koráig, de ő már nagyon keveset a végén, Barnus viszont egy éves koráig még elég intenzíven. Aztán az őrült éjszakákkal együtt az is abbamaradt szépen magától.

KépKép
lili73

Lili!
Milyen mázlista vagy!

Pasi!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

vivi eggyszerűen csodálatos szépek,huncutak,bájosak :D na mossmá tényleg jöhetne a jóidő aztán sétálgatunk valamerre :D
dóri :D :D :D :D bocs,hogy igy letamadtuk a családot,de a telól otthon maradt :oops: és pont felétek voltunk autótnézni-úgyhogy lehet,hogy dóri kamu de a férje és a három tündéri csodakislányok igaziak :D :D :D
binyi szupi a vonalzód urad vigyora beszarás :D :D :D látszik ő se százas,jó értelemben :D

lanyané

Benszi,
miért, te szoptatsz még?

KépKép
lili73

Lili!
Sajna nem csak 5hétig volt tejem! :cry:
Vendég

nem=nekem :lol: :wink:
Vendég

benszi: ment a válasz a mailedre....
1szálpasi

Értem :cry:

na mentem aludni, jóccakát mindenkinek.

KépKép
lili73

Pasi!
Nem jött át még
Vendég

freemail :twisted:
1szálpasi

átküldtem a másik címemről is.....az eleje ugyanaz, csak a vége különbözik....mármint a címnek:-)
1szálpasi

mindjárt írod, hogy most meg már kétszer kaptad meg:-)
1szálpasi

Pasi!
Ez komoly!
Ment a válasz mél!
Vendég

Nem írtam,kivártam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezért tértem át a gmailra :wink:
Vendég

asszem, feladom, nincs több hasonló témájúm....:-)

az a baj, hogy nekem is van mindenféle címem, yahoo, gmail, citromail....oszt' mégis ezt a retkest használom, mert ez a legrégebbi, ezt tudják a legtöbben...pedig ezt utálom a legjobban :-)
hiába, a lustaság, a megszokás....
1szálpasi

Nekem sincs több! :lol: :lol: De ha lesz,küldök :wink:

Jóéjt mindenkinek,hív az ágy :lol:
Vendég

Csajok kaptam egy üzit.Nem "tőle",róla.remélem értitek.Akit érdekel,szívesen átküldöm priviben.
Vendég

Oó, beelőztél, Eszti :lol:
Kérem szépen! Itteni privire? Vagy: xandra73@gmail.com Köszönönöm!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sotske: Ide priviben is küldheted!

Ma is szakad az eső! És végre jól aludtunk!

Maryska
! Nem bizti,hogy sétálni akarok veled! Túl jól nézel ki, és ez frusztrálna! :wink:
Vendég

Eszti, én is kérem szépen priviben!
De szerintem mindenkit érdekelni fog, így nyugodtan küld szét itt...
Ezek szerint valaki olvas minket a márciusiból?

Judit

jucicuki

Talán úgy mint mi, kíváncsiak a fejleményekre. Meg, hogy hova mit írt. Amúgy a "tesója" a másik ikres topicban is leírta az "igazságot", csak ide nem prüszköl senki semmit...
Vendég

Anny :P
Te vonalzód is klassz. Szépek a csajok! Nem a vonalzón :lol: :lol:

Judit+Eszti2 :P
Meg kell mondjam, nem követtem végig a családi drámát, mert szerintem sem itt a helye, ezen a topikon, de ez a ti dolgotok, tőlem nyugodtan írjátok ki itt magatokat, én ennél szemérmesebb vagyok, nem szeretek bekukucskálni senki magánéletébe.
De ami átjött, hogy bizony van köztetetk átbeszélendő ellentét. Nekem is van egy nővérem és szerintem nálunk kb. ugyanez a helyzet. Minket úgy neveltek sajnos, hogy folyton összehasonlítgattak. Egyik az okos, másik a szép, stb. Ezzel arra "késztettek" minket, hogy akaratlanul is rivalizáltunk mindig is....
Anyám már el is kezdte összehasonlítgatni az én gyerekeimet is, amiről sürgősen letiltottam...
Remélem, értelmeset írtam, Milán az ölemben és gépel ő is...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni és Mindenki!

Én sem így akartam, de nem bírtam ki, amikor Eszti saját szemlélete szerint elkezdte Apuékat (főleg persze Aput) szidni, hogy ne reagáljak, mert nem ez a teljes kép. Bocsi mindenkitől, hogy belevontunk benneteket, részemről eldugultam :!:

Judit

jucicuki

Eszti: én is szeretnék tőled üzit :roll: hdavidandi@gmail.com

Anny: annyira aranyosak a lányaid, meg tök jó kommenteket fűzöl hozzá. A vonalzód is tetszik :wink:

Betegek remélem jobban vannak!!
davandi

Judit :P
Gondoltam. Én is ilyen vagyok! Nincs miért bocsi, én spec. inkább a konkluzió miatt írtam. Nem engedem összehasonlítani a gyerekeimet. Ha valaki az egyikre azt mondja, hogy szép, akkor mondja a másikra is. De azért tudom ám, hogy az élet nem ilyen és úgyis megkapják majd az oviban, suliban,hogy Te okosabb vagy, Te vagy a verekedős... stb. De már előre rosszul esik :evil:
Ne dugulj el, dobj inkább egy kajás képet, úgyis éhen halok mindjárt! (Fogyóznom kell :evil: )

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

melyik ikres topik? ikresek.hu??? :roll: :roll:
davandi

Anny: látom már a húsvétra gyúrsz :lol: :lol:
davandi

Sotske!
Jöhet a privi. Ide is, vagy vovanda@freemail.hu.

Amúgy én is írtam az egyik márciusi topikosnak privit, de még nem reagált.

Juci+Eszti!
Szvsz tisztázni kéne a helyzetet... Kicsit "egymás fejéhez vágni" a dolgokat. Sőt, akár a szülőkéhez is.

Fanni!
Nálam apám csinálta ezt. Egész konkrétan tesóm kapta mindig: "bezzeg a hugod"... Nem lett belőle rivalizálás, csak iszonyatos sértettség és hozzáteszem: nekem legalább olyan szarul esett, mint a nővéremnek.

Nálunk tán kicsit javult a helyzet, kevesebb volt a bömbölés és rájöttünk, hogy Daninak a fülére sugárzik a fájdalom, azért nem bír nyelni. Balu ugyanezt szokta produkálni, szóval van rá ellenszer: fülcsepp. Mázli, hogy csak a hallójárat piros kicsit, nem középfülgyuszi meg ilyesmi... Most még mozgolódnak, de egyik sem sír, próbálnak aludni.
vovanda

Andi: Neeem, van itt a babaneten egy másik ikres, de ott idősebb babák vannak a mieinkhez képest. Azt hiszem: gyereknevelés-ikrek.
Vendég

Ja, Vanda!
Azért dobtam egy hátast, hogy Dani a kékben van! Nemrég még az enyémek is horták :shock: Bizti voltam benne, hogy még nagy lesz :shock: :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Amúgy Apám engem is jogásznak akart, mikor kiderült, hogy képes vagyok elvégezni egy főiskolát -meg egy egyetemet-... Addig csak izomagyú tornatanárnak szánt... de nem szidom szegénykét, már nincs köztünk :cry:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Húúú, nálunk szerintem én voltam irígy az anyám és az öcsém kapcsolatára. Őt iszonyúan elkényeztették, állandóan egymás seggében voltak. Én ezt mondtamis anyunak, de ő persze tagadta. Nem feltételezek én sem szándékosságot, csak inkább anyu érettebb volt mikor az öcsém megszületett, és neki inkább volt az anyja, nekem meg inkább valami barátnőféle... De állati sz@rul esett, mikor anyu meghalt, és mindenki azt kérdezte tőlem,hogy szegén yöcsém, hogy viseli. Az, hogy ÉN mit érzek, azzal senki nem törődött. Mert én voltam a "nagy", aki intézte a kórházat, temetést, bankot, segélyt. Az öcsém meg a "kicsi", aki jaj de szomorú, brühühü. Én 21 voltam, az öcsém 15. Megértem,hogy neki milyen rossz volt, de nem hiszem,hogy lehet rangsorolni, hogy melyikünk szenvedett jobban. Szóvala mai napig mindenki szegény öcsémet sajnálja... :roll: :cry:
Vendég

Anny :(
Borzasztó lehet olyan hamar elveszteni egy Édesanyát és hogy így mindent Te intéztél 21 éves, bizony gyerekként, az nem semmi!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
A rugi még nagyon nagy, de a bodynak csak az ujját kellett felhajtani. Finoman szólva gömbölyödik a kiscsávó, szerintem így már érthető, hogy a napi 8szor 2 200-220 mili tej amit fejek, miért nem elég...
Szakma: nálunk annyivalcifrább a helyzet, hogy a szüleim is jogászok. És apámnak az volt a mániája, hogy majd együtt fogunk dolgozni és átveszem az irodáját (ügyvéd). Azt hiszem, a mai napig nem heverte ki, hogy erre énnem voltam hajlandó.

Anny!
Szar ügy és ismerős. Nálunk én vagyok az intézkedős, mert én (legalábbis általában) jobban bírom a gyűrődést.

Jó hogy itt vagytok, csajok, kicsit fáradt vagyok.

Viszont a reggeli szekcióból Lanyanét hiányolom... :lol:
vovanda

Ja, és ilyen szita az agyam, a lényeget elfelejtettem:

Banika, Szanet, Fanni!
Nem biztos, hogy lesz ma átutalás. Pasi egész nap esetmegbeszélésen meg hivatali értekezleten fog ücsörögni....
Na meg a cetlit is itthon hagyta, amire a számlaszámokat felírtam, de nézzétek elneki, nagyon készen van, váltva éjszakáztunk, Dani nagyon rosszul aludt.
vovanda

Csajok
Priviben nem megy át,ezért aki még nem írt.légyszi írjon email címet,köszi.
Anny,Fanni,Davandi,Vovanda-küldtem.
Vendég

Vanda: Igaz...én nemis vártam,hogy az öcsém intézkedjen, de volt más felnőtt a családban. Csak van aki elhagyja magát, viszont intézkedni kell. És az ember egyszer csak azt veszi észre, hogy mindet ő csinál, míg a többiek jaj de szomorúak. De az, hogy legalább érzelni támogatást nyújtsanak, az kizárt, hisz arra is csak nekik lehet szükségük... Na mindegy.

Pasi+Benszi: Mit priviztek ti itt? HM? :wink:
Vendég

Anny
Tök jó a vonalzód és nagyon cuki az avatarod és még mindig gyönyörűek a csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ma este is,holnap este is egyedül nyomom,apa dolgozni fog :? :? :? :? :? :? :? :? Valaki átjöhetne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anny!
Pasi csajozik. :lol:
Ez meg aranyos: intézkedj, támogasd őket és avégén még te vagy a hunyó, ha valami nem úgy sül el...

Nálunk októberben volt egy hasonló: Pasi családjánál voltunk (kb. 500 km-es körút Miskolc és környékén). Mindenkihez mi igazodtunk, próbáltuk úgy, hogy mindenkinek jó legyen és a végén mi voltunk szemetek... No comment.
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?