A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jó éjt, szép álmokat!

Pá lányok!

És holnaptól hat napig itthon! Hurrá!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Jóreggelt...:)

Végre jó éjjelünk volt,egyszer keltünk negyed 2-kor,tea és alvás....még most is alszik manóm...:)

Ildó:ez tök jó és szines laptetü lett..:)

Heni:fantasztikus egy szoba!!!!!!!!!!!!!!!
Mindig is tudtam hogy nagyon ügyesek és kreativak vagytok a pároddal,de ez akkor is meglepett...:)
Nagyon jó helyre fog érkezni a pocaklakó...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, jó reggelt, jó pénteket! :D Végre itt. :D
Itthon szent a béka, kicsit bőgtem, aztán kidumáltuk magunkat a Melcsivel, úgyhogy a szülésfelkészítőn már röhögtünk össze-vissza. :D Aztán este a kiengesztelés ment. :wink: Sikeresen. :D Visszaolvasok.

KépKép
benó

Na.
Timikém, nem írtál magatokról megint semmit, na, majd legközelebb írjál, jó? :D Kép is jó lesz. :D

Heni, tök jó, hogy jól vagytok már, az nagyon gáz lehetett, a 3 perces fájások, :shock: :shock:, szegénykém, inkább többet pihenj. :? Beni jól van? Mekkora a pocód? Nem muszáj ám írni, inkább majd add meg a számod és írunk neked sms-t, te meg tájékoztatsz minket, hogy vagy. Jó? Gyönyörű lett a szoba fala, csúcs ügyesek vagytok! :D :D :D :D :D

Edina, tök jó, hogy 5000 Ft-ból kihoztátok a kocsijavítást, nagyon örülök neki!!!! :D :D :D :D És mindjárt itt az Isztambul, ó ó ó ó ó Isztambul! :D :D :D :D

Zsuzsi, van ez így, hogy nem nézem meg az sms-t, vagy lemerül a telefon, vagy nem találom vagy bármi, bocsi. Tényleg nem túl sok haszna van írni nekem, jól látod.

Tancsu, nagyon sajnálom, hogy a tesódékkal ez a helyzet, és azt is, hogy te vagy a "fal", és igazad van, hogy aggódsz érte, jaj, nem egyszerű ez a dolog, reméljük, a lehető legjobban jön ki majd belőle, és anélkül, hogy te belekeverednél. Hátad? Gergő?

Mártikám, nagyon sok sikert az NST-hez! :D :D :D Ezt Tancsu szokta mondani. :D Az nst-t. :D Régen. :D Képzeld, kivételesen értettem a doboztáskát, vagy mit, mert ilyet vettünk a múltkor a százasban (lehet, hogy nem írtam) 300 Ft-ért, csak tépőzár nincsen rajta. És valaki pont mondta is, hogy lehetne játszószőnyegnek használni, ki is volt.... :roll: :roll: passz. De persze ezt nem lehetne, mert kicsi, de gondoltam, pelusnak vagy bárminek tényleg jó, most az elkészült kreatív baromságokat tartom benne, ebben vittem tegnap a Melcsihez is megmutatni őket, a tépőzár viszont tényleg jó lenne rá. És kösz az ötletet. Én is megnézem majd a Rossmannban, kértem a Gy.-tól pénzt, úgyhogy most már meg tudom venni. :D

Ildó, tök klassz, hogy itthon leszel megint és hogy rájöttek, hogy hiányzik nekik a tudásod, ez nagyon jó. :D :D :D :D

Szilzivel mi van? Nem hazajött már?

KépKép
benó

Nem jön senki? :( Na, jó.
Akkor eszem valamit.

KépKép
benó

Sziasztok!

Heni! Nagyon jó lett a szoba! És örülök, hogy hallunk felőled. Vigyázz magadra nagyon már!

Benó, örülök, hogy akkor már szent a béke nálatok otthon :)

Végre péntek, bár én ma este fél 9-ig dolgozom majd 12-től, aztán holnap reggel 9-től angol és angol után mehetek be megint dolgozni kb 5-ig :evil: Ilyen az új munkarend.....

KépKép

KépKép
nadina01

Márti! Most látom, hogy a vonalzód a végéhez ért!!!

KépKép

KépKép
nadina01

Isztambult már várom, de még azért messze van az április 16. 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina! :D

Sajnálom, hogy ilyen gáz ez az új munkarend. :? :? :? De legalább vasárnap tudsz pihenni? :wink:

KépKép
benó

Messze van, messze van, de már nem annyira.... :wink:

KépKép
benó

Ezt még leírom, hogy jót nevethessetek: tegnap elmentem szoláriumba, néha szoktam járni, de azért, mert kajaszünetben kimegyek és legalább 6 percre fekhetek, és pihenhetek...szóval tegnap elég álmos voltam meg fájt a hátam, gondoltam nem elég a 6 perc fekvés, bementem 12-re. A leggyengébb szoliba járok, mert nem a barnulás a cél. Csak épp kicserélték a csöveket benne, és engem erről nem tájékoztattak 8) Éreztem már benne, hogy mintha melegebb lenne, de gondoltam nem lesz baj.....most úgy nézek ki, mint egy rák! A fejem, a hátam, mindenem kissé odakozmált :lol: Este Miki rajtam röhögött, mert az ágyban is kenegettem magam. Azt hittem mára jobb lesz, de csak rosszabb lett :oops: Nem tudom hogy fogok felöltözni, mert ha hozzám ér a ruha megőrülök :?

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Benó!
Nem is láttam, h itt vagy. Olyan lassú megint ez a net.

KépKép

KépKép
nadina01

Ó, szegény, ez nem vicces. :? Az nagyon rossz, ha leég az ember. :? Kenegesd is magad! :wink: Nem jut eszembe a neve, de van valami hab, ami jót tesz az ilyen leégésre. :roll:

KépKép
benó

Igen, a Panthenol. Olyanom van. Nem is rossz ötlet, erre nem gondoltam. Megkeresem.

KépKép

KépKép
nadina01

Na, ez az. Az nagyon jó rá. :D

KépKép
benó

Hát nem vicces, csak az, hogy inkább legközelebb megmondom fizetek a fekvésért, csak ne kapcsolják be a szolit :D

KépKép

KépKép
nadina01

Halihó!

Jó vacakul aludtam.Vagyis inkább erre az időre fáj mindkét lábam és az zavar. :?

Kép
martik77

Inkább vigyél be a munkahelyedre egy ágyat. :wink: :D

KépKép
benó

Megyek megkeresem. Pillanat.

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Márti! :D
Nekem is fájtak a lábaim éjszaka is, most is fájnak. :wink: :roll: :D

KépKép
benó

Hallottad, hogy az utolsó kockához érkeztél? :D

KépKép
benó

Megint lemaradtam róla!!! :(

De ez ma reggel kellett,hogy átváltson. :)

Heni!Gyönyörű a szoba!!!Eszméletlen szép és nagyon ügyik vagytok. :D :D :D

Nekem most tuti az eső miatt hasogat,mert úgy fáj olyan hasogatósan.

Kép
martik77

Aha, nekem inkább olyan gémberedős. :roll:

KépKép
benó

Hú szegény Edina!!Ez tuti kellemetlen.Én égtem már le napon na az is rossz,gondolom ez is hasonló lehet. :( :?

Kép
martik77

Tegnap hogy lett kenyered? :D

KépKép
benó

Mikor feltettem a vonalzót mindig azt vártam,hogy elérje a sárga utáni első narancs sárgát és most meg már az utolsónál vagyok!!Ez tök jó!!! :D

Kép
martik77

Nagyon jó, Márti, haladtok szépen. :D

KépKép
benó

Elmentünk Döme suliját befizetni,meg festéket venni(falfestéket)és hazafelé vettünk kenyeret.De addigra már tele ettem magam almával,banánnal,joghurttal.Úgyhogy nem éheztem.

Kép
martik77

Mondjuk te se panaszkodhatsz a vonalzódat illetően.Mert már milyen közel vannak a fészekhez a Babjaid. :)

Kép
martik77

Akkor jó. :D

KépKép
benó

Tényleg jó közel vannak. :D
Tegnap mondott egy ilyen hülyeséget a védőnő (aki tartotta a szülésf.-t), hogy majd "szeretetmasszázsban" kell részesíteni a gyereket. ? Én meg mondtam a Melcsinek, hogy dehogy is, én direkt gyűlöletmasszázst fogok csinálni. :lol: :lol: :lol: Milyen baromság ez, hogy szeretetmasszázs, nem? :wink:

KépKép
benó

Helló Márti!

Most nézegetjük még a vonalzód egy kicsit, aztán utána majd az újat!!!

Befújtam magam fehér habbal mindenhol, úgy nézek ki, mint egy hóember :lol: Leülni se tudok, mert a fenekem is habos :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Jót fog tenni, hidd el. :D

KépKép
benó

Biztos jobb lesz.Remélhetőleg hamarabb elmúlik mint a napégés. :? :)

Na igen a hülye tanácsok ezért nem járok én ilyenekre.Lehet én ezt hangosan mondtam volna ki amit ti egymás közt Benó.

Kép
martik77

Tegnap végül bepakoltad a kórházi csomagot, Márti? :wink: Én mára terveztem, hogy a Vivikével elmegyünk du. beszerezni a dolgokat. :wink:

Te most száradsz, Edina? :D

KépKép
benó

Nem pakoltam be,mert ahogy hazaértünk már jött tesóm.Befestetem a haját utána meg már nem is tudom mit csináltam.De ami késik nem múlik. :D

Kép
martik77

Ti már kórházi csomagokat pakoltok? :shock: Telik az idő mondjuk gyorsan tényleg :D

Igen, száradok :lol: Meg közben készülődöm, meg pakolok, hátha valami rendféle alakul itthon :)

KépKép

KépKép
nadina01

Most olyan hosszúkás házikókat készítek, amilyet egyszer beszúrtam ide nektek, ne kérdezzétek, hogy minek..... :oops: :oops: Varrásfüggő lettem, pedig már éjszaka is azzal álmodom napok óta, hogy varrok valamit és konzultálok veletek, meg ilyen baromságokat. :lol: :lol:
A minta:
Kép

KépKép
benó

Meg ami itthon van ilyen sport táska az nekem olyan nagynak tűnik?egy közepes méretűt szeretnék venni, de nem súly os ezresekért hanem olyan normál árban.

Kép
martik77

Értem. :D

Edina, a rendfélét ne is mondd. Én minden nap összepakolok, de aztán másnapra megint szanaszét van minden, szerintem a manók széthordják, vagy nem tudom, mi lehet a háttérben. :lol:

KépKép
benó

Ildó nem jön? Otthon van, nem? :lol:

KépKép
benó

Otthon. :D :D :D

De én megyek készülök,mert még postára is megyünk számlákat fizetni. :?

Majd jövök.

Puszi!!

Kép
martik77

De jók ezek a házak! Ez tök jó, hogy így varrogatsz, ügyi vagy.

Akkor nálunk is ez lehet a baj....a manók széthordják :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Puszi Márti!

Én is megyek, magamba szívtam a habot, most megpróbálok felöltözni.
Még be kell csomagolnom a kajám, és 40 perc múlva jön a busz :(

KépKép

KépKép
nadina01

tuti :lol: :lol:

KépKép
benó

Akkor puszi nektek! :( :D :D :D :D

KépKép
benó

Pussz mindeninek!
Szép napot! (bár itt nálunk épp szakad az eső)

KépKép

KépKép
nadina01

Attól még lehet mindenkinek szép napja. Csak POZITÍVAN! :D :D :D :D Neked is szép napot, az eső ellenére is! :D :D :D :D

KépKép
benó

Köszi, igen csak +-osan :lol: De amúgy én amúgy is úgy nézek ki, mint aki kinn maradt a napon 8) 8) 8) Mit nekem eső... :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Helyes a hozzáállás! :D :D :D :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?