A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia Rafiimola!

Sajnos, nem látom a bejövő üzik között, pedig már kiléptem és újra beléptem, de hiába! Leellenőriznéd, hogy tényleg elment-e az üzi?

Köszi Trix
trix78

Jó reggelt

Inszemes lányok, nekem hétfőn kell menni a bmc-be eredményhirdetésre, de elfelejtettem megkérdezni, hogy mikorra kell mennem :oops: Szerintetek hány órára menjek????

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka, bár én nem inszemes voltam, reggelre mentem kb. 7:15-re és 10 körül már volt eredmény!
trix78

ja, és hogy érzed magad?
trix78

Gondolom, eredményhirdetés előtt is csinálnak egy vérvételt, ezért érdemes korán menni. Javítsatok ki, ha rosszul gondolom! :)
kakti

Kakti: igen, ez pontosan így van! :D
trix78

Sziasztok!

Nekem inszemeknél az eredményhirdetésen csak pisi volt, vért nem vettek

Reggel mehetsz nyugodtan nyitásra Edinka, és ezer drukk neked.

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Edinka!

Inszemeseknél csak vizeletvizsgálat lesz, olyan legkésőbb 10-ig érj oda szerintem. Ha korábban mész csak jobb.
Vérvétel ha jól tudom akkor van, ha pozitív a teszt és akkor vérvétellel is megnézik valamikor. Tesztelsz előtte?
Babaragacs ++++++++++++++++

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Köszi lányok a tanácsot.
reggel csináltam egy 25 érzékenységű tesztet és negatív lett, szóval tuti ,hogy nem sikerült :cry: MA vagyok inszem utáni 14. napon. Ha baba van ki kéne mutatni a tesztnek :cry:

Legközelebb azért még hétfőn indulás előtt tesztek, hogy lássam mizus, nagyon remélem nem fogom magam elsírni a doki előtt :oops:
Én nagyon érzékeny vagyok-e téren is.

És lesz uh is? Ha negatív a teszt? És uh után esetleg lehet kapom a kövi adag tüszőérlelőt? VAgy megint vissza kell majd menni ha megjön a mensi a 2. vagy a 3. napon.
Egyébként szerintem nekem 3*1 utro mellett nem fog megjönni.
Hétfőn leszek a 17. napon

Kép

Kép
edinka

Szia trix78!
Gratulálok a babához
Hétfőn voltál eredmény hirdetésen?
Én akor voltam csak nekem nem sikerült a lombik
:cry:
De viszont valószínűleg méhen kívüli terhességem van

Neked mennyi volt a hcg?
rafiimola

edinka!

Még negát mutat a teszt, az inszem, vagy beülti utáni 17.naptól mutat vmit is a teszt... Nyugi :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szia Rafiimola!

Köszönöm szépen a gratulációt, nagyon kedves vagy! :) Nem, én nem hétfőn, hanem kedden voltam az eredmény miatt. A hcg-m 261 volt, valószínűleg ikerterhességem van. :)

Őszintén sajnálom :( , hogy Neked nem sikerült és hogyan fordulhatott elő a méhen kívüli? Ki csinálta neked a ET-t, ki a dokid és ez hányadik lombikod volt? A méhen kívüli szerintem nem fordul elő olyan sűrűn.
Arról van már valami infód, hogy ilyenkor mit csinálnak?

Sok erőt és kitartást kívánok!

Üdv. Trix
trix78

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a szurkokat! :D

AKIRE
REmélem sikerült utánaolvasni Kuzsinak.
Az ölemben van a laptop, de nem is használom olyan sokat mint eddig, bár eléggé unatkozom, mert szokás szerint az 50 csatornán sehol semmi jó műsor!

MAjd vasárnap a NG-on megnézem az ikres dok.filmet megint. :lol:

Ne aggódj a tünetek miatt még, akár elkezdődhetett a beágyazódás is, és azt érezted! :)

HENI
A másik topicba az én férjem és két másik mintha hármasikrek lennének, de komolyan, mindig viccelődünk velük. Nekik is van előző házasságból gyerek, ugyanazok a gondolataik a megnyilvánulásuk a dolgokról, kisérteties. Már mindkét lánynak megszületett a kisfia pár hete és apukák igen csak erőre kaptak, az egyik aki mindhármójuk közül a legrosszabb volt egész éjszakai műszakokat vett át a feleségétől, hogy mentesítse őt. Na hát kiváncsi leszek majd az enyémre. Remélem még idén megtapasztaljuk a rendkívüli változásokat. :D

VEKIKK
Épp az imént hívott az a lány akivel együtt kezdtük a lombikot. Neki 8 petiből mind megtermékenyült. 5 naposan kapta őket tegnap vissza és maradt neki két kis drágaság akik gyönyörűen fejlettek voltak. Biztosan a tieid is csak rád várnak, jól érzik magukat, fejlődnek, és 17-én nagyon boldogok lesztek a pároddal meglásd. Munkahelyet verd ki a fejedből most csak a babákra koncentrálj. Én is örültem volna ha később kapom vissza őket, biztosabbnak találom az 5 napos állapotot.

TRIX
Igyekszem! :)
10 mm a nyálka, és 8 sejtes mindkét drágaság.

Ari vagy, hogy itt maradsz bíztatni.
Sztem mindkét babátok megmarad, és vegyespáros lesz! :)

VICKY
Sajnálom, hogy nem találkoztunk megint, pedig az alsó szinten is körülnéztem 10kor amikor jöttünk és délben amikor felmentünk az emeletre.
Milyen jó arcfelismerő vagy! :)

VACAK
Nekem volt hogy kispatakban folyt a hasamon a vér a gonal beadása után, emiatt ne izgulj, minden rendben.

VASIKÁÉ
Gondoltunk rá a párommal hogy marasztalunk még és hazaviszünk téged, mivel nekünk útbaesik Fehérvár, de arra gondoltam, hogy Trix-ék is 5 órát vártak a záróra így nem akartalak feleslegesen váratni.

Nagyon durva adagokat kapsz, de a lényeg, hogy a két petike ott van, és most már be fognak indulni sztem ennyi cucctól.

EDINKA
Nekem első két inszemnél megjött az utro mellett már a 12. napon!

dita75

Dita!

Semmiképp ne laptopozz! Vagyis ne tedd az öledbe! Majd megírom priviben, hogy a spektrumon mit láttam múlt héten a Spermacsata c. filmben! Nagyon durva hatása van a laptopnak!
kakti

Kakti: küldd át nekem is légyszíves, nem akarok ártani a babákoknak!!!!

Dita: szerintem minden rendben lesz, ezek nagyon jó paraméterek!!! :lol: :lol:
Pihikélj sokat és ne idegesíts magad! És velünk kapcsolatban pedig legyen igazad!!! :lol:
trix78

Dita!

Megírod mikor lesz az az ikres film? Megnézném én is, közben szuggerálnám az ikreket magamba :D :D :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

ja, és Dita: már nem 8 sejtesek, hanem több :lol: :lol: :lol:
trix78

Dita! Trix!

Ment a privi! :D
kakti

Sziasztok Lányok :?
Tudom nagyon elvesztem de nem volt jó a gépem!
Remélem mindenki jól van??!!Meg probálok vissza olvasni de biztos sokat irtatok1hét alat!Ma voltunk a BMCbe Skiba drnöhöz kerültünk.Tudtok nekem mondani valamit róla?Jár valamelyikötök hozzá?Kedden megint megyünk 24napra.Aznap lesz meg beszélés a drnövel :?: vagy idö pontot kapunk :?: Apa ma volt vizsgálaton és valoszinü pont keddre meg lesz az eredmény.Viszonylag elég hamar szabadultunk.Most elégé ideges vagyok /bár most nem szabadna/de Anyukámat Szerdán mütöték és még mindig az intenziven van.Puszi nektek!!Ma még jövök.
rózsa11

Rózsa! A 24. napon még nincs konzultáció a vv után. Legalábbis nekünk nincs. Meg kell várni az eredményeket.
kakti

Sziasztok!

Dita!

nekem is nagyon tetszett a blog, férjecskéinkről meg annyit, hogy "ezek" hányan vannak ikertestvérek, mert szeintem az enyémet is bevehetitek a "Családba" :lol: ( mondjuk az én páromnak nincs még gyereke, de azért mostohatestvérek lehetnek még így is, nem??? :))

Az idei változások megfigyelését meghagyom neked, mert biztosan úgy lesz, én csak májusban kezdek, így jövő tavasszal szülök :lol:
Egy jósnő is azt jósolta, hogy 2010 ben babát lát nálunk, hátha bejönne neki a jóslata, bár én nem hiszek az ilyenben, de ki tudja, és ha egyszer úgyis csak május körül tudunk kezdeni, akkor miért ne lenne igaza???
Tényleg, mostmár hiszek a jósolásokban :lol: :lol: :lol:

Rózsa!

Hogy a doktornőhöz KERÜLTETEK???? Nem választhattál, hanem megmondták, hogy oda kerülsz és kész?? Nem értem.

Puszi mindenkinek és hatalmas kitartás!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Lányok!
Találtam valamit.
Keverék fogantatás elösegitésére :!:
Palástfü 10 egység
cickafarok 10 egység
citromfü 5 egység
ánizs vagy édeskömény 5 egység
orbáncfű 5 egység
Keverd össze a teakeveréket egy tálba 1tk.teafüvet forráz le 2.5dl.vizzel,majd hagyd állni 5,10percig.Utána szürd le és melegen fogyaszd el.Napi ajánlott mennyiség fél liter.
Egyébként hogy mire jó meg lehet találni a :arrow: Welnesscafé Kockázatos várandoság 40felet szakértöi szemmel.Azért irtam le hátha valakinek segitenné ez a tea keverék.Olvassátok el :!: Mit jelent hogy egység :?: Lehet hogy hülye kérdés de én sajna nem tudom!Pusza mindenkinek :lol:
rózsa11

Szia Rózsa!

Én gyógynövényboltban dolgoztam! :)

A legegyszerűbb, ha akarod ezt fogyasztani, hogy figyeled, hogy hány grammos kiszerelés a fű. Ha mondjuk 40 grammosak, akkor a 10 egységet 2-nek veszed, vagyis 2 csomagnak, az 5 egységet meg 1 csomagnak. Magyarul: a 10 egységesből kétszer annyi kell a keverékbe,mint az 5 egységesből. Remélem, segítettem!
Pusza!
kakti

Sziasztok! Rég nem írtam.

Nagyon sietek úgyhogy majd később olvasok vissza.
Tegnap voltam megint 3.napi vérvételen mert kiderült hogy újra kellett kezdeni mindent az influenza miatt. :( Igaz most nem 7 kémcsővel csak kettővel vettek.

Ma meglett apa eredménye, meglepődtem hogy nem volt baci a mintában mert sokaktól hallottam hogy gyakran van, csak éppen azt nem mondták hiába kérdeztem a recepción hogy most mikor kell apának újra menni, mert az első konzin Skriba dokinő azt mondta hogy ha jó lesz az első spermavizsg, akkor már nem kell a második, ehhez képest a recepción azt mondták hogy szerintük meg kell. Amikor kérdeztem hogy mikor, közölték hogy nem tudják, hívjam fel Skriba doktornőt, mire mondtam hogy őt soha de soha nem lehet telefonon elérni mert 2 hete folyamatosan hívom de folyton azt mondják hogy nem ér rá mert épp műtőben van vagy vizsgál, , így hogy a fenébe beszéljek vele. :twisted:

Megértem hogy sok a dolog de néha azért jó lenne elérni mert így nem tudom soha hogy mikor és hova kell mennnünk mert nem mindent tudnak a recepción megmondani akármilyen kedvesek is ott a csajok.

Rózsa!!!!

Szóval mi egyenlőre a Skriba dokinőhöz járunk, de soha nem elérhető sajna, amúgy nagyon kedves és fiatal, kicsit szájbarágósan beszél, de inkább ilyen legyen minthogy ne mondjon semmit. Kedves nő csak nagyon de nagyon nehéz vele beszélni, gondolom a többi dokival is mert telefonon elérhetetlen.

Valaki tudna segíteni hogy ha jó a férjnek az első eredménye/ már ami a bacit illeti, kell-e másodszor is menni, és ha igen mikor?????
csézjang

Szia trix78!
2 inszem 1 lombik zekénél vagyok
Eddig úgy nézki hogy a méhen kívüli terheség meg van emelkedett a hcg szint és a menszeszem is meg van kedden kell vissza mennem egy vérvételre
Abban bízunk hogy a menszeszel távozik
A méhen kívüli terheség hogyan fordulhat elő ?
A petesejtet berakják a méhbe ott a petetejek lebegnek addig még bennem ágyzodik
Mivel lebegnek könnyen felmegy a petevezetőbe és ott könnyen be ágyazodik
rafiimola

KAKTI!

Segíts!

Hogy zajlik a 20 napi vérvétel/ek?/

Nekem azt mondták tegnap a 3.napi vérvételkor hogy otthon kell bekevernem a 2 dl vizet a glükózzal, meg is lepődtem. De most akkor hol kell????

Ja és mindhárom vérvétel a 20.napon a kp-i laborban van?, vagy melyik van a három közül a kp.-iban és melyik a BMC-ben???

És nem anyáznak a többiek ha soron kívül bemész? Mert nekem is azt mondták hogy nehogy kivárjam a sort.
Köszi!!! :roll: :roll: :roll:
csézjang

Szia Csézjang
Nekem eddig még minden vérvételem a BMCbe volt,a 3napimeg a 20.isNekem azt mondták ma vigyem azt amit kaptam meg citromot és ök keverik be neked csak meg kell innod.Meg most kedden nekem sem kell várni hanem ahogy odaérek bekell menni a recepciora aztán vérvétel és meg kell inni amit adnak és utána1ora mulva megint.Égyébként nem szol senki mert ma is nagyon sokan mentek be és siri csend volt.Ennyit tudok neked segiteni.Neked mikor kell menni?Pusza
rózsa11

hello lányok!

Szia Rózsa!rég nem irtál örülök hogy jelentkezdtél végre!!
jól irta Kakti is csak akkor van konzultáció ha megvannak az eredmények :( remélem jól vagytok!!

CSézjang:te is rég irtál már :P de jó hogy vagy te is!nekünk katival lent a központi laborba csinálták a 24.napi vv és ők keverik bele neked a glükózt :( én kb 1órán keresztül szenvedtem hogy ki ne hánnyam.kati simán türte.ne idegeskedj ők már kenik vágják :lol: :lol:

Whitch:sziaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!mizus veletek!manóka hogy van???
puszika nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kati:hello!nem rég végezdtem lent az étterembe!de mióta volt nekünk ez a cukros dolog én csak sós kaját eszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem telóztál bmcbe???
sting1982

Vasikáé:örülök hogy megismertelek:nagyon kedves csaj vagy!!
nem tudtam visszaolvasni nagyon!mit mondott Skriba dokinéni?????? :lol: :lol:
sting1982

lányok:inszem során hány nappal ültetik vissza a sejteket?de az még korán sem biztos hogy meg is tapadnak ugye??
és ha a petevezeték átjárható akkor inszem van ugye?ha nincs más gond :oops:
sting1982

sting: Inszemnél nincs leszívás. Ott csak a letisztított spermákat kapod meg a tüszőrepesztő után. Ha apetevezeték átjárható és apa eredménye is megfelelő, akkor inszem van.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia! :P szóval akkor inszemnél nincs leszivás? :oops: :oops: :oops: :oops: nem igazán tudom ezeket a témákat :oops: :oops: de hát honnan tudnám.....
csak apa sejtjeit ültetik be?
sting1982

már nincs itt senki sem? :( :( :( :( :( :(
sting1982

már utánna olvastam az inszemnek :lol: :lol: :lol: :lol: már ok minden
sting1982

Sziasztok!

Böbe!
Én sem nagyon kívánom az édes cuccokat!
Bár ma muszáj volt megennem egy jégkrémet, mert hetek óta arra fájt a fogam! :)

Csézjang!
Egész pontosan nekünk (Böbének, meg nekem) a 24. napon csinálták az IR-t, de ez nem lényeges. Úgy zajlott, hogy mi ott voltunk már hajnalban, így viszonylag a sor elejére kerültünk. Mikor kijöttek felírni a kórlapszámokat, szóltunk, hogy mi vár ránk (IR). Elvileg aki terheléses vv-re megy, be kell menni előre azokkal, akik beavatkozásra mentek. Mi mondjuk lemaradtunk erről, mert Vasikáéval elcsipogtuk az időt, és észre se vettük, mikor azokat behívták. :D Szóval megírták a recepción a beutalót, a kezünkbe adtak egy kémcsövet, és le kellett ballagnunk a központi laborba. Ott kb másfél méter matricát adtak a kezünkbe, majd bementünk a vérvételi szobába. Megcsapoltak, és megkérdezték, hoztuk-e a cuccot. Mondtam, igen. De még nincs összekeverve. Nem baj, azt majd ők megcsinálják - mondta a néni. Odaadtam a citromos vizet, meg a glükózt, és a néni össze is kutyulta. Azt mondta, nem egyszerű, mert gyorsan köt, ezért ők szokták csinálni. Aztán megittuk azt a „limonádét”, majd rá egy órával vissza kellett mennünk. Addig a büfében ücsörögtünk (és csendben szenvedtünk). Sima csapvizet lehet inni, így kértünk a büfés nénitől. Aztán visszamentünk tehát 60 perc múlva - tényleg soron kívül kell bemenni -, és újra megcsapoltak. Végül még egyszer 60 perc múlva harmadszor is megcsapoltak, aztán mehettünk Isten hírével! :D
Remélem, elég részletes voltam! :lol: :lol: :lol:
kakti

Köszi Kakti,

pont ilyen részletesre gondoltam!!!

Sting drágám puszi neked is, rég találkoztunk itt az éteren! :lol:
Te hol is tartasz most? Nekem átjárható mindkét p.vezeték úgyhogy asszem majd inszem lesz, úgy számolom kb: április-májusban fogunk talán kezdeni mire minden meglesz.
Nem tudjátok a pasiknak mindkét spermav. kell akkor is ha az első jó akkor a második már nem kell? Mert nekünk a dokinő azt mondta de a recepción meg azt hogy kell. Most akkor mi van???

Rózsa!

Asszem két hét múlva pénteken megyek a 20.napi vér/ek/re ha jól emlékszem. Te hol tartasz most?

DITA!

Ezer drukk neked is!
csézjang

Rózsa!

Én is kérdezem hogy hogyhogy a Skribánál vagy???Egyenlőre én is mert ő vette fel először az adatainkat, de ugye lehet majd a leletösszesítő konzira kérni a Szűcsöt, UGYEEEEE?????????
csézjang

Látom mindenki alszik lyányok, holnap talizunk itt az éter hullámain , pusza, szép álmokat mindenkinek!!! :lol:
csézjang

Hát CSézjang, erre nem tudok válaszolni... Nekünk csak egy kellett (volna), mert vittünk egy évnél nem régebbit (vmikor augusztusban csináltatta Apa). Aztán kiderült, hogy bacija van, így majd kell mégegy. Már hétfő óta szedi a bogyókat rá.
Amúgy ami a Skriba doktornőt illeti: sztem nagyon kedves! És minden esetben úgy telefonáljatok, hogy 13:00 és 15:00 közt. Mert akkor talán már nem olyan szoros a napjuk, és könnyebben elérhetőek!
kakti

csézjang irta:
Sting drágám puszi neked is, rég találkoztunk itt az éteren!

csézjang:olyan aranyos vagy!rég voltál már fent.én is mint kati 24.napi vv vagyok túl!nekem lessz hsg :( :( :( és még apának vizsgálat!
jah nekem szűcs doki azt mondta hogy ha jó a katona vizsgálat nem kell még egy!!!!!!!ezt még mikor elösször taliztunk :lol: mondta

na jó éjt csajok és kismamik.....+manókák :P :P :P :P
sting1982

Sting!

Nekem is ezt mondta Skriba doktornő hogy ha jó akkor csak 1 kell, de honnan tudjam hogy kell-e még egy ha nem tudok beszélni a doktornővel??? Mivel a recepción kettőt mondtak!!!

Ti szoktatok telefonon beszélni az orvosokkal, vagy csak személyesen szoktak nyilatkozni???

Én minden nap 13.00 óra és 15.00 óra között hívtam de soha nem tudták adni. Így nem tudok tovább menni ha sose :roll: :roll: :roll: :roll: érem el! :(
csézjang

JA MÉg VALAMI.

A SPERMAEREDMÉNYNÉL TELEFONON CSAK AZT MONDJÁK MEG HOGY NINCS-E BACI, DE A TELJES EREDMÉNYT / SPERMASZÁM, MOZGÁS/ CSAK AZ ÖSSZESÍTŐ KONZIN???

éS CSAK AKKOR HÍVNAK MÁSODIK SPERMAVIZSGÁLATRA HA VAN BENNE BACI??? :shock: :shock: :shock: KÖSZI!
csézjang

Szia Csézjang!
Te aztán korán keltél! :)
Nekünk a Szűcsdoki azt mondta, hogy a spermavizsgálat után négy nappal telefonáljunk, és a recepción megmondják, hogy mi az eredmény. De nekem sem mondtak többet annál, hogy baci van. :?
Majd ha kiirtottuk őket Apából, meg kell csináltatni megint. És ha negatív, akkor mehetünk konzultálni. Mert amúgy egyelőre minden OK. :D
Szóval érdeklődj nyugodtan a recepción! Kérdezd meg őket a leletről! Sztem úgyis megmondják, ha vmi nem stimmel. Csak részletesen nem fogják kifejteni, hiszen most hiába mond neked számokat, az azért csak az orvosnak mond többet, mint nekünk. :)
kakti

Sziasztok, jó reggelt!

Csézjang: írtam Neked privit!!!!

A spermavizsgálathoz annyit, hogy a recepción soha nem mondják, meg a többi eredményt, csak, hogy van-e baci, vagy nincs.
Ez nálunk is mindig így volt!

Negatív lelet elég egy is, legalábbis Zekének elég volt, mert egyből azután, hogy nekünk lett egy negatív, bár bele is kezdhettünk a lombikba!!!! Úgyhogy, nyugi!!!!

puszi, Trix
trix78

Szisztok Lányok!
Kakti :!:
A "limonádé"ivás után még 2szer vesznek vért?Nekem 1mondtak a recepc.
Csézjang :!:
Én kedden megyek a 24naposra meg a "limonádésra"A recepcion ugy adták de a papirt hogy Zeke dr.a tovább küldö,de viszont a nögy.vizsg.a Skriba dr.csinálta meg ilyenkor mi van mert a dn.aszisztense mondta hogy ö lesz az orvosunk.Most akor melyik Zeke dr.vagy Skribadrnö?Végül is az a lényeg hogy segitsenek.Hát majd meg látjuk mi lesz.Apa eredménye is kedden lesz meg.Nekünk a recepc. azt mondták igaz várni kell majd az napi eredményre de meg probálják a konzit az orvosal mert messziröl megyünk.
Sting :!:
Te ugy gondolod inszem lesz?Lehet hogy elég lesz valamilyen gyogyszer.Ennyire rossz a limonádés viz.Hát akor remélem nem fogom ki hányni mert mostanábba elég gyenge a gyomrom.
puszi mindenkinek :D :D :D
rózsa11

rózsa11:szia drágám!ez a 24.vv olyan hogy mész cukros lötty elött leveszik a véred utánna eltelik 1óra megint leveszik aztán eltelik még 1óra és megint leveszik :? 3x!!
nekem nem volt baj a gyomrommal de természetesen éhgyomorra kell menni és csak úgy meginni ezt a szar limonádék hát nekem nem ízlett!!!!!!!!!!!!de hát nem vagyunk egyformák! :lol: :lol: :lol: egyébként nem tudom mi lessz majd de a gyogyitól ha eddig nem lett babám clostil akkor nem tudom mire gondoljak!bizom benne hogy inszemet mond majd a doki és érzem hogy még idén kismami leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mert az leszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉS KIVÁNOM MINDENKINEK HOGY MIELÖBB BABÁS LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

trix78:szia !!!!!!!!mizus veletek?jól vagy(tok) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ugye???puszka

CSÉZJANG:szia neked is!!!!igen jól mondják a lányok a recepción nem teljesen mondják az infókat!én is kérdeztem mondjuk nekem egyből azt mondták még nincs eredmény Katinak meg mondtak szóval majd a dokival beszélsz ha mindennel megvagytok!puszillak téged is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Jó reggelt

Dita, Trix: Kismami , hogy vagytok :D :D

Lányok, inszemes eredményhirdetésnél, ugyanúgy le kell vetkőzni, és úgy bemenni. Gondolom ha negatív a ott elvégzett teszt, akkor megnéz a doki uh-on, és ha minden ok, akkor adja is a receptet a következő stimuláláshoz? Vagy vissza kell majd menni ha megjön ciklus 2. vagy 3. napján???

Egyébként a pisit, hová kell leadni? ott leghátul a laborba? :roll:
Bocsi a hülye kérdésekért, de bizti legközelebb már én is tudni fogom :oops:

Nekem nem csinálak még inzulint :?
Pedig van egy kicsit pco-m. Lehet hogy ezért sem sikerült az első inszem?

Kép

Kép
edinka

TRIX!!!

Most olvastalak, ez fantasztikus, GRATULA!!!!!!!!!!!!
csézjang

EDINKA!

Sajnálom, gondold azt, hogy új hónap új remények, ne keseredj el!!!! :(
csézjang

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?