A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ne izgulj Tancsu, gyorsan megtanul ülni. Persze akkor is körbe kell őt párnával rakni, mert még eldőlhet és beverheti a kobakját. Próbálj a szopipárnából fészket csinálni és ebbe ültetni őt. Az nem jó?

Kép
flóra 11

Lányok,majd benézek,de dolgozom tovább. Hülye honlappal annyi a munka, hogy még nem vagyok készen. :(

Kép
flóra 11

Benó merre van??? :roll: :roll: :roll:

Tancsu Inaska szépen megtanul mindent,nagyon ügyi így is.Látod,hogy akar,na ezért nem használj Babykompot mert ezeket amiket magától akarna mind visszaveted.

Megyek mert ma festés van(megint :? ) én meg gyors kajcsit csinálok.
Ja és kb 8 körül elaludtam és nemrég keltem.Ez az éjszakai nem alvás... :?

Kép
martik77

Kitartás Ildó!!Te megtudod csinálni!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Bálint megint beteg lett. :( Mondtam, hogy ne üljenek az apjuknál, mert az beteg, de tegnap egész délután és este ott ült. :x Persze,mert itthon még a tévé sem műxik rendesen, nála meg igen, itt nincs a Bálintnak külön gépe,ott van. Aztán most elkapta. :( Köhög, fáj a torka és hőemelkedése van.

Kép
flóra 11

Persze Mártika! A Peti itt mérgelődött velem, mert egyik oldalt elcsesztem és neki kellett renbe raknia. :oops: Szegény gyerekem. Mennyi baja van velem. :lol:

Kép
flóra 11

Ja, bébikomp. Jártam egy tanfolyamra, ahol beszédpercepcióról, a beszéd fejlődéséről,tanulási nehézségekről tanultunk. Ott mondták, hogy mennyire káros a bébikomp, mert a gyereknek végig kell mennie minden szakaszon, először átfordul, megtanul ülni,mászni,kúszni,állni, járni. Azok a gyerekek,akik bébikompban vannak egész nap, nem kúsznak és nem másznak.Kimarad az életükből. Hihetetlen, de ezek a gyerekek nem tudnak 7-8-9 évesen sem kúszni. És még hihetetlenebb, de kihat a tanulásukra. Jönnek a tanulási zavarok. És a megoldás tudjátok mi? Meg kell őket tanítani kúszniés mászni. Nagyon nehezen megy nekik, néhánynak hónapokig tart, de nem nagyon szabad segíteni, egyedül kell rájönnie és elsajátitania a technikára. Persze bemutatni kell neki. Tehát nagyon fontos ez az időszak a gyerekek számára.

Kép
flóra 11

Amit még nem írtam nektek,reggel óta nagyon fáj a hasam. Olyan, mint amikor megerőlteted magad, vagy megemeled és a méhed ki akar szakadni a helyéből. És most egyre jobban kezd a derekam is fájni. :( De piri még mindig sehol. Nagyon megszenvedek ebben a hónapban. :(

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Tegnap már dolgoztam, de nem tudtam jönni, mert annyian voltak... Ma is sokan vannak, visszaolvasni nem tudok, úgyhogy kérek szépen összefoglalót! És ma ráadásul egyedül vagyok! remélem minden ok nálatok!

Kép
szilzi

Velem minden ok, szinte mindent elintéztem otthon, kivéve a gázszerelőt... Amiért nagyon dühös vagyok, mert ha valakinek valami kell a családból, én egyből ugrok, ők meg egy átkozott szerelőt nem tudtak felhívni múlt héten, hogy a héten jöjjön ki! Nagyon szarul esik, de ez van! A kazán még beindult mikor otthon voltam, most meg nagyon bízom a jó időben, mást nem tudok tenni, mert én kb 3 hét múlva megyek megint haza és már nem bízok senkiben, majd én intézkedek addigra!

Kép
szilzi

Azt hiszem azt írtam, hogy elintéztem a lombik idejére a táppénzt anélkül, hogy haza kéne mennem!
Meglátogattam az unokatesóm, akinek júliusban született a kislánya, nagyon édes pofa!!!! :D :D :D

Ami egy jó hír még, hogy képzeljétek 28 napra pontosan megjött!!!!! :shock: :shock: :shock: Hihetetlen! :D :D Megyek vonalzózni!

Kép
szilzi

Helló lányok! :D
Szilzi, örülök, hogy te is itt vagy. :D Írom neked mindjárt priviben a tudnivalókat a többiekről.

Márti, én se tudok aludni, sőt, a Gy. se, nagyon nehéz felkelni is wc-re menni, de nekem nem pörög az agyam, csak úgy nem nagyon megy az alvás (kényelmetlenség stb.). Viszont találtunk neked tegnap a Vivikével egy olyan holdacskás felhúzhatós zenélőst, egy turkálóban, nagyon kevés pénzért, és azt hétfőn feladjuk neked postán. Szerintem nem túl szép, mert régi tépőzárdarabok vannak rajta, de majd igazítod, ahogy gondolod.

Ildó, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz a helyzet nálatok. : :( :( :( Küldjünk nektek pénzt? :roll: Szegény Peti is lekési még a vonatot is, nem elég a benzintelenség, aztán meg a Bálint megbetegszik, jaj, jaj. :( :(

Tancsu, viszont te most a topon vagy, látom, örülök, hogy jobb a kedved. Boldog szülinapot a tesódnak, aki 19 éves lesz! :D

KépKép
benó

Átjavítottam a vonalzót, de nem merem ám azért 28 naposra írni! :oops:

Kép
szilzi

Helló Benó, várom! :D

De azt itt elolvastam mik történtek Ildikóéknál! :( Tényleg mindig jön valami! :(

Kép
szilzi

Ó, ez nem jó, Szilzi, hogy nem szereztek neked gázszerelőt. És ha szólsz nekik, hogy legyenek szívesek szerezni? Akkor azért szereznek, nem? :roll:

Szóval, akkor nem priviben:

Márti az utolsó kockába lépett, már csak 4 hete van hátra hétfőtől. :D Ma festenek.

Zsuzsi ugye, kapott korábbra időpontot, de ezt te tudod a legjobban, hiszen ti beszéltetek. :D

Ildónak nincs most iskola egy hétig, mert influenzajárvány van, és nem kaptak fizetést :( :( :( :(, elég szomorú a helyzet.

A Timiéket össze-vissza akarják szívatgatni, nagyon sok kifizetnivalójuk van hülyeségekre, amikre nem is számítottak, de ők maguk azért jól vannak.

Tancsu ki volt akadva a nagyobbik tesója miatt (házassági problémái miatt), Gergő jól van, a kisebbik tesójának meg most lesz a 19. szülinapja.

Edinák megcsináltatták a kocsit 5000 Ft-ért. Gáz az új munkarendje, ami szerint dolgozik.

Heninek 3 perces fájásai voltak (nem tudom, mit jelent), és nagyon betojt, de szerencsére minden ok, a babaszobát pedig nagyon szép erdősre kifestették/festik.

Paradizs még kórházban.

Én varrok.

Mindenkit írtam?

KépKép
benó

A 28 napnak örülünk és a kisbabának is. :D
A táppénzt is tök jó, hogy elintézted, legalább nem kell majd ide-oda rohangálni, anélkül is sokat kell majd, gondolom. :roll:

KépKép
benó

Három hete mikor otthon voltam, akkor megkértem Őket, hogy nézessék meg :evil: Három hét nem volt elég és mielőtt hazamentem volna, kértem Őket, hogy ok, akkor nem sokára megyek haza, csak hívjanak fel valakit... Hát ez sem ment... :(

Köszi az összefoglalót Benó! :D de a varrás mellett Ti is jól vagytok, ugye? :D

Kép
szilzi

Igen, jól. :D

Sajnálom, hogy nem tudták neked elintézni.... :( :( és ha apukádra bíznád a feladatot? :roll:

KépKép
benó

Mi ma reggel elmentünk zoknit venni, meg kicsit összepakoltunk, pl. ágyneműt felhúztuk stb., azért nem jöttem.

KépKép
benó

Nem reagálok senkinek jó? Mert most úgyis hiába írom le hogy sajnálom, és örülök, mert többet most nem tudnék.... :?

Kép
szilzi

Akkor talán már késza kórházi csomagod?

Sajnos apám sem intézett semmit. :( Ezért esik rosszul, mert ő akármikor szól, hogy dolgozni kéne, elintézem, hogy ott tudjak lenni! De majd megoldódik valahogy... Csak nekem fáj... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.03.07 12:36-kor.

Kép
szilzi

Hát, ja. De legalább a lényeget tudod. :D

KépKép
benó

Elhiszem, hogy szarul esik. És vajon miért van ez?

A kórházi csomagot beszéltük valamelyik nap a Mártival, hogy meg kéne csinálni, de a Mártinak előbb kell hozzá egy jó táska, nekem meg át kell nézni, mi nincs még meg, de már szerintem megvan minden, jó, papucs nincs, de majd elviszem a Gy.-ét, jó az. A Márti meg volt az első nst-jén, tudod, amire a Tancsu is járt. :wink:

KépKép
benó

Te most megint dolgozol? :?

KépKép
benó

Ja, igen, és az Ildó most gépelést vállalt.

KépKép
benó

Plusz a sulihonlapot csinálja otthon.

KépKép
benó

Tényleg, és milyen volt Párizs A.-nak?

KépKép
benó

Igen, dolgozom, már tegnap is dolgoztam.

De jó, hogy a Márti már nst-re jár!!! :D :D :D :D Mindjárt itt az idő! :D Nagyon kíváncsi vagyok a babájára! :D

Az jó, ha már szinte mindened megvan! Készítsd is össze, bár neked még sokáig nem lesz szükséged rá! :wink: Mi mindent varrtál?

Kép
szilzi

Párisz egy csoda szerinte is! Még a képeket én sem láttam, mert szinte nem is találkoztunk, és most ráadásul neki kellett hazamennie, úgyhogy talán jövő hétel eltöltünk együtt egy napot már! :(

Kép
szilzi

Ó, még semmi sincs kész, Szilzi, minden csak el van kezdve.... :oops: :roll: De ha meglesznek, mennek a képek.

7 hét múlva nekem is mennem kell kórházba, az a max. Tudod, mondta a doki, hogy a 35. héten be kéne feküdni. :wink:

KépKép
benó

Tényleg, és anyóssal mi van? Hogy van? Ott van Füreden?

KépKép
benó

Hát, akkor jó keveset találkoztok. :(

KépKép
benó

Helló, Benó előkerültél?

Szilvi, Te is itt vagy? Dolgozol?

Kép
flóra 11

Helló, hát hogyne. :D
Csak elmentünk a zoknikért. Volt kavarás. :roll:

KépKép
benó

A pénz dolgot komolyan mondtam. Segítek, ha tudok, és ha azt mondod, hogy jó lenne.

A kavarás:
A nagyi reggel felhívott, hogy most ott van a kínaiban, és elhozza-e a tegnap otthagyott zoknikat. Mondom, ne, majd felmegyünk érte, most indulunk. Azt mondta, jó. Erre odamegyünk a boltba, az egyik eladócsaj azt mondja, hogy már elvitte a nagyi mégis a zoknikat. Mondom, jó fej, na, mindegy, nézzünk azért szét. És kb. fél óra után előkerült a fő boltos, aki mondta, hogy dehogy vitte el, végül otthagyta a nagyi a zoknikat. Tehát, ha hallgatunk az 1. csajra, akkor harmadjára is visszamehettünk volna értük. :lol: :lol: :lol: Jó, mi? :lol:

KépKép
benó

Nem, szerencsére már otthon van! :wink: egyre jobban keveri a sz...rt! Felhívtam szombaton, mikor A. P-ban volt 5 percig nyomta a szöveget, utána letettem, mondván nekem dolgoznom kell :oops: Először is, besértődött, mert, hogy én nem hívogatom! Minek????? Hívja a drága pici fia!! Én is hívogassam minden nap??? :shock: :shock: Aztán mikor hazajött az A. elmeséltem neki, hogy az anyjáék bútort akarnak venni stb.. Erre kiderült, hogy neki teljesen máshogy adta elő az anyja, mert ő nekünk akart bútort venni, de az A. leállította, így nekem már máshogy adta elő! Ez annyira együgyü!!!!! Azt hiszi mi nem beszélünk az A-val??? És nem derül ki, hogy kavar????
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.03.07 12:53-kor.

Kép
szilzi

Szilvi, de jó, hogy ilyen pontosan megjött a pirid! Ez azt jelenti, hogy teljesen rendben vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Ildikó! :D Itt vagyok!

Kép
szilzi

Ez az anyós nem javul egyáltalán. :evil: Pedig te milyen rendes voltál vele. Szerintem ne hívd fel, hagyjon téged békén, nem a te anyukád. :? Bocs, ha bunkó voltam. :oops: Szerintem. :roll:

KépKép
benó

Benó drága, nagyon aranyos vagy, hogy akarsz pénzt küldeni, igazán köszönöm, de ezt nekem kell megoldanom. :wink: Voltam már sokkal-sokkal rosszabb helyzetben is, akkor is megoldottam. Nem kell engem félteni. :wink:

Kép
flóra 11

Hát nem is hívogatom! :lol: :lol: :lol: Akkor is csak azért hívtam, hogy az A. odaért és, hogy nehogy az legyen, hogy ő le van sz...va! :? Hát ezután már ezért sem hívom fel...

Igen Ildikó, jó a 28 nap, de én el sem akartam hinni, azt hittem mástól van és nézegettem, hogy vajon ez mi! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nem féltelek, csak szeretlek és nem akarom, hogy rossz legyen neked. :( Tudom, mint egy dedós. :oops: :lol:

KépKép
benó

Ildikó, a Te piriddel mi van???

Kép
szilzi

Szilvi, látod, kutyából nem lesz szalonna! :? Anyós marad a régi. :evil:

Kép
flóra 11

Ekkora nagy a gáz a pénzzel Ildikó? :shock:

Kép
szilzi

Nincs még pirije. Csak fáj neki mindene. :?

KépKép
benó

Az én pirim csak görcsöl és szégyell mutatkozni. :lol:

Kép
flóra 11

Jaj,hagyjuk ezt a pénzt! Minek is mondtam. Majd kialakulnak a dolgok. Csak az van, hogy most a F. is és én is csak fél fizetést kapunk. Vagyis én annyit sem,mert téppénzen voltam, tehát csak annak a felét, az csak negyed.

Kép
flóra 11

Mondjak egy vicceset? Ma reggel az ágyban félig fekve varrtam, és szájon szúrtam magam a tűvel. :shock: :lol: :lol: :lol: Jól bedagadt, vérzett stb., a Gy. azóta is ezen röhög. :lol: :lol: Én is. :lol:

KépKép
benó

Hány pár zoknit vettél? Legalább 10-et, hogy érdemes volt ennyit mászkálni? :lol: Ha még 3x is elmentetek volna érte,már többe kerül a benzin, mint a zoknik. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?