Oké, én befogtam ezzel az üggyel kapcsolatban, Ildó. Beszéljünk arról, hogy a fürdőszobás dekorgumis képre, képzeljétek, csináltam csipkéből függönyt (egy dekorgumis ablakkeretre). Ari lett.
Hogy miket csinálsz, Benó! Legalább kívántál valamit? Tudod, a Hófehérkében is ez van, megszúrja magát a terhes mamaés kívánja, hogy milyen lánya születik és olyan is születik neki.
Húúú Ildikó, remélem megoldjátok valahogy! Illetve biztos vagyok benn, hogy megoldjátok!
Az az ismerősöm, akit mondtam, hogy 8 év után újra megpróbálja a lombikot, most lehet, hogy lemond róla, mert a lakástörlesztője, már majdnem 140e és így a lakást is visszaadják szerintem!
Kívánj utólag, még belefér. De akkor gondold át,ne hagyj ki semmit. Milyen legyen a szük, a hajuk, daliásak legyenek,okosak, ügyesek, szorgalmasak,stb. Mintagyerekek.
Ha a Gy. végre összeszedi magát, akkor megyünk anyuékhoz, mert ott vannak a kislányok és ők nagyon szeretnének talizni a Gy.-val, aztán meg megyünk anyóshoz, ott lesz majd a nagyi is (ha felhívjuk), és felfúr a Gy. ott 2 szekrényt, tudjátok, amit mondtam. Remélem, haladt a matrac behúzásával az anyós.
Jó ötlet, de most már ugrott a mutatvány, mert már van 2 szivaccsal bélelt alap (minden anyag itthonról megoldva, ügyi vagyok?), és nem túl nagyok, tehát nagy zseb se lesz rajtuk, viszont azt a Gy. segítségével majd megcsinálom, hogy össze lehessen vagy kötni vagy tépőzárazni, és akkor egy házikót állíthatunk össze belőle (érted, ha összehajtod a 3 részét). A pelenkázónak a két rácsos oldalára gondoltam őket, és le lehet őket szedni játszani is. Hm?
sziasztok
ildikó: nekem is neten az axa jött ki, mint a legolcsóbb biztositó, de bementem a Wüstenrotba, ott van egy kedves ismerösünk /nála kötünk meg minden szerzödést és mindig mindent el is intéz/. és mivel ott van kölcsönöm, élet biztositásom, stb +orange kártyám 1.100sk lett volna egyész évre mi a magyar tescóba járunk komáromba.mindig itt vásárolunk be, mert nem éri meg átváltani a forintot aranyos vagy, hogy észrevetted a vonalzóm. már majdnem egy hónapja fent van
Ja, bébikomp.
én még tavaly megvettem a Törpémnek, de természetessen még nem használjuk./majd ha már magától is fog tudni ülni kb.6,7hós. korban/. és perse nem fogom beletenni egész napra, hanem csak itt-ott, amikor muszáj.
amúgy nekem is volt, és nem volt semilyen tanulási zavarom és nem is fejlödtem vissza
szia ildikó
ja, digi
miutánn férjhez mentem és lecseréltem a személyimet, küldtem nekik egy értesitést
levélben,hogy megváltozott a nevem és cimem. ök 2 hónapjára rá válaszoltak, hogy az új szerzödést irjam alá és küldjem vissza és fizessek be 60sk-t, mint kezelési költség. hát én ezért nem is küldtem vissza, közben a nevem átirták csak a cimet nem.
és kiküldtek 660,-sk.s csekket /2havi számla/ már az új nevemre. mit gondoltak, hogy hülye vagyok? azért mert megváltozott a nevem, nem fogok duplán fizetni
Timi, az én fiaimnak is volt és okosak. Ez nem szentírás. Meg ha nincsenek benne naphosszat, akkor nincs gond,mert akkor nem marad ki semmilyen fejlődési szakasz. Vannak szülők, akik ebben nevelik fel a gyereküket, meg ajtóra akasztható olyan hintafélében, csak függ benne a gyerek. Szóval, ha teret adsz a fejlődésének, akkor nincs semmi baj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.07 15:53-kor.
Timi,én is mindig cipeltem mindhármat magammal.Pont múltkor emlegettük, hogy a legnagyobbikkal évekik jártam logopédushoz és mellette a másik kettő is abszolválta, mert mindig ott ültek és figyeltek. A Peti talán pont ezért rögtön tisztán beszélt. A Bálintnak volt kis beszédhibája, de párszor odaültette őt is a logopédusnő és kijavította.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.07 16:03-kor.
Igen, volt előnye is. De képzeld el,amikor lépcsőkön kellett felcipelni a kocsit és nem tudtam a másik kettő kezét is fogni, na az egy rémálom volt! És anyós rendszeresen engem küldött ilyen helyekre, mondván, hogy itthon vagyok én ráérek.
hát, elvagyunk. én bent vagyok Törpével, vagy elmegyünk sétálni. ö meg kint a mühelyben tesz-vesz, keritést javit, stb.
mi az a fajta pár vagyunk, akik hosszú távon se mennek egymás agyára