A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok!
Hol vannak a kismamáink? (törpiri, Te már nagymamának számítasz, Cattal együtt :wink: )
Asiye, a kis vejednek való jól viselkedett, éjjel frászláz volt, először Mogyoró ijedt meg attól, hogy kinyílt a nem rögzített zsalu, aztán Döme a kutyaugatástól, de szerencsére az egész csak két óra nyűgösséget jelentett, 1-3.20-ig.
Bevallom, nem bírtam tovább, és miután negyed órán keresztül hagytam sírni, hátha abbahagyja, kivettem, és bevittem magam mellé az ágyba :oops: Egyből beájult, én meg 10 perc után vittem vissza, és szépen aludt is 3 órát egyben :roll:
Nem tudom, rendszer lesz-e belőle... :roll:

Cat, én is köhögök, a kórház óta, ami ugye necces volt nagyon a gátseb miatt, és a mellettem fekvő lány is ugyanígy... Remélem, nem szedtem össze semmit a nagy feloldás során :?
nemlajos

Mi az,hogy nagymama???? :shock: :lol: :lol:
De könnyen beszélsz :lol: :wink:

Képzeljétek büdös volt a csirkemell amit tegnap vetem...ma már vissza se tudom vinni :cry: Azt hittem a belem kijön..szomszéd néni szerint csak mossam meg,de én már igy meg nem főzöm....csak a kutyának!! :twisted: :roll:

Nemlajos,nem hiszem,hogy azért mert most magad mellé vetted,rendszert csinálna belőle...hacsak Te nem :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!

http://www.rs.hu/termek.php?cs=23&al=20&term=10

ez milyen?rá kell kattintani az az "i" betüre és akkor lesz kép is

bár pesti, de ezt meg lehet rendelni és azt hiszem 5000 körül ki viszik

meg ha erztán jövökre jár a férjed akkor személyesen is lehet

megyek , csinálok kávét a :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

"HA ERZTÁN JÖVÖKRE JÁR A FÉRJED"

-valaki fejtse már meg mit akartam írni, mert Én magam sem tudo :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kész vagyok az ebéddel!!!Még porszívóznom kell.. :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

asiye :lol: :lol: :lol: :lol:
nemlajos

Sziasztok!
Itt vagyok és megpróbálok földi nyelven beszélni :)
azóta sem tudom mit akartam kihozni abból a mondatból :wink: hát erre az agyi szintre süllyedtem :) így kérjetek tőlem tanácsot :)
de látom Nektek sincs tippetek.pedig fizetek a helyes megfejtésért :)

Törpiri!

Mit főztél? gondolom nem a büdi csirkét :) :) :)
mi lett helyette az ebéd?

Nemlajos!

Szegény Mogyoró :( Szegény Döme :(

Nem hiszem hogy baj lesz, vagy rossz szokás abból ha magad mellé veszed egy kicsit.
mert te vagy az anyukája, tőled várja a vígaszt :)
és ne felejtsük el, ő még csak 1 hetes baba.
amiket írtam ahoz azért az is kell hogy együtt működő legyen valamellyest a kicsi is. mert erőltetni nem szabad semmit. ha nem megy, akkor nem megy.
végül is ki kell még ismernektek egymást :)

egyébként elirigyeltem a szülés történetedet. mert hát nekem sem 3 mondatba foglalható volt. csak nem volt időm sztorizgatni :) de eldöntöttem, hogy szép lassan megírom. ha nem megy egyszerre vagy egy nap alatt, nem baj! az a lényeg, hogy minden pillanat érzés ami bennem maradt róla, azt megörökítsem. :)
persze közel sem tudok ugy fogalmazni mint Te... :)

Kép Kép Kép
asiye

Cat4
Akkor most már nincs akkora káosz! :)
haladtok, és lassan jöhet Marci is! :) :)

Kép Kép Kép
asiye

a jyskes jó olyasmit szeretnénk az rs-es nekem nagyon tettszik de Gabi már drágálja :):):) és a szállítás vidékre 12000 :):)
amúgy szerinmtem a lényege az lett volna ha esetleg jön pestre a férjed akkor személyesen is lehet :):):):):):

értem én :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Elhoztuk ma a kiságyat! Anyosomék itt! Most zajlik az élet! Holnap is itt lesznek!

Nemlajos! Apával együtt olvastuk a szülstörténetedet! Gyönyörü és olyan igazán meghatos szívhezszóló volt! Az utolsó pocikép láttán azt mondta párom: Na ez jól menött pocak! Aztán vissza kerestem a multkori fotodat ami 460. oldalon van! vagy461? Na most nem emlkészem pontosan, de valahol ott! És, hogy ott meg azon morfondirozott, hogy az ott meg milyen kocka! De láttam a szemében a csillogást! És tudtam, hogy tetszik neki a dolog! Remélem a párom a végére meggondolja magát és nem fog attol félni, hogy rosszat lát és bent lesz velem a szülöszobán! Szoval reménykedem! Azt hiszem, ha bent lesz akkor a Ti történetetek az az ami nagyot lendit a dolgon! Gyönyörűek vagytok! Még most is szipogok! :)

Kép

Kép

Kép
nócika

nóci, ez baromi jól esett, és örülnék, ha így lenne!!! :roll:
nemlajos

Sziasztok!

Most értünk haza.
De ettem délelőtt lángost. :D

Megvettük a pelenkázólapot. Közben rájöttünk, hogy 3 év alatt nem változott az ízlésünk. Ugyanolyan a mintája mint a Benié volt... De ha nekünk ez tetszik? :D

Már csak nekem kell venni pár hálóinget vagy pizsit, bugyit, Betéteket és akkor minden kész is van. A kádat hamarosan visszakapjuk, és remélem jó lesz az állványhoz.

Vettem Beninek is egy-két meglepit, amit majd megkap, ha bejön klátogatni a kórházba. Kulacs, Snoopys tányéralátét, van már egy 101 kiskutyás pohár is... Csupa pár száz Ft-os dolog, de talán segít, hogy nem legyen féltékeny és mérges Marcira, hogy miatta nem vagyok itthon vele napokig.
Vendég

Na most egy kicsit összeszedem magam, mert hamarosan indulunk moziba, utána pedig lesz még egy kis póker... :D

Azt hiszem maradéktalanul kihasználom az utolsó pár hetet.
És fáradhatatlannak érzem magam. :D
Vendég

Sziasztok!

Nemlajos! Hidd el én leszek a legboldogabb, ha minden ugy alakul ahogy nem tervezem!!! Mer amit tervezek az ugsem ugy sikerül! Szóval agusztusra fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cat! De jó! Mozi! Én is szeretek moziba járni! Mit néztek meg??? A pelenkázorol meg fotot kérünk!

Apa meg össze is rakta a kiságyat! Utána meg beszol:Ugy készülönk pedig még marha sok időnk van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: N :lol: a ez tény!

Kép

Kép

Kép
nócika

meg is lepődtem, hogy máris... :?: :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na! Elirigyeltem Nemlajos igényes szülés történetét, az Én 3 mondatos sztorim után.
ugyhogy röpke 3és fél óra alatt összehoztam .

közel sem olyan szép külsőre, mert arra ztán végkép nincs idm, de próbáltam mindent leírni ami fontos volt. Nem tudok olyan frappánsan fogalmazni mint Nemlajos, ugyhogy ne is várjatok olyan nagy durranást.
de azért ha van időtök és kedvetek olvassátok el.

(meg ugye, ez császáros volt nem sima)

http://elnefelejtsem.blog.hu/

Kép Kép Kép
asiye

és annyira belejöttem, hogy szándékomban áll egy második rész, ahol ismét felbukkan Aranka és PÁR ÉRDEKES EGYED! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

szép volt, köszönöm :oops: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Vissza olvastam bár nem volt egyszerű feladat.

Nemlajos: A szüléstörténeted egyszerűen fantasztikusan jól van megírva. Nagyon átéreztem ahogy olvastam.
És csodaszép Döme:)

Nika: Gratula az új lakáshoz:)

Gabi: Kislányotok lesz?? Gratula :) Biztos ő is olyan szép lesz mint a nővére.

Hú annyi mindent olvastam nem is tudom már kinek akartam még irni.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hazajöttünk a nagynénitől,majd apa birtokba vette a gépet.Én még délelőtt elmentem egy babaruhabörzére.De csak pár dolgot vettem Márknak.Majd árpilisbn úgyis megyek a kismama ruhabörzéjére.

Manó ma csak 50 percet aludt igy estére eléggé kifáradt,igy már alszik is.

Apa pdig elment vmi karaoke bárb az egyik haverjával,igy mi vszinű megyünk át anyuékhoz.

Vkinek nincs vmi jó receptje darált húsból? Egycsomó van itthon de én még mindig sok mindent nem kivánok. :D

Csucsu.örülök,hogy jelentkeztél.Hogy vagy?

Asiye:a szüléstörténeted is nagyon szép.Te is jól tudsz foglamazni.

Cat:mit néztek meg a moziban.

Nócika:az ágyrtól tegyél majd fel fotót.
Vendég

sissi, rakott zöldbab/kel/karfiol, milánói/bolognai... hm? :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok

Hazaértem én is....anyukám nagyon boldogságos volt :wink:

Szerintük eléggé püffed már az orrom és pár napot jósolnak..közben kiderült,hogy apának hétfőn vagy kedden Kecskemétre kell mennie.
Mondtam,hogy inkább hétfőn menjen,nehogy kedden elinduljon kifelé Lilikém...ha nem lesz itthon mikor szülök abba belehalok :?

Asyie tényleg nem a büdös csirkét csináltam meg ebédre :lol: :lol:
Borsostokány zsemlegombóccal :wink:

A tesóm meg sütött kókuszkockát..és csokitortát anyunak..jól bekajáltunk :oops: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajs:sajna arakott kelt baromira nem kivánom.Tészta meg mr volt a héten ill. ma is tojásos nokedli volt ebédre.Nekem meg ugye diétáznom kell. ill. kellene. Lehet,hogy darált húsos rakott krumplkit csinálok,mert most a sima rakott krumpli se jön be.
Mikor múlik már el ez a válogatos időszak.Már kezdem unni.
Most már hiába kérdezek bárkitől jó ebéd tippet egyik sem jó igy már inkább nem is adnak. :D
Vendég

na jó, de én nem csak a rakott kelt írtam, hanem a karfiolt meg zöldbabot is!
De ha egyik sem... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

darálthúsos pie??????? mi nagyon szeretjük ha érdekel majd felteszem :):):)
Darált húsos pie

Hozzávalók: 1 adag elősütött sós pie tészta
Töltelékhez: 1 kisebb vöröshagyma, 1 közepes sárgarépa,3 evőkalnál olaj,40 dkg darált hús(mi
sertésből szoktuk de lehet bármilyenből)1 mokkáskanál gyömbérfüszer,2 dl főző tejszín, 2 tojás,2 evőkanál sűrített paradicsom,8-10 szelet bacon szalonna húsos füstölt,só,őrőlt feketebors,

Sós pie hozzávalók: 18 dk finomliszt,15 dkg vaj vagy sütőmargarin,fél mokkáskanál só,2 evőkanál jéghideg víz
elkészítése a pienak: lisztet a vajjal gyors mozdulatokkal összedolgozzuk,megsózzuk majd a vízzel tésztát gyúrunk belőle,.Letakarjuk 1 órára a hűtőbe kell tenni (folpackkal jó letakarni az nem ragad rá)ez alatt az idő alatt elkészűl a tölteléék.ezután két nagy folpackközé téve kb pie sütö nagyságúra nyújtjukkb 30 cm hogy ki tudjuk bélelni a formát a lényeg a pereméig teljesen felérjen. tésztát megszurkáljuk nehogy sütés közben felpuposodjon. előmelegített sütőben (200 c fokon 5-10 perc alatt alősütjük

Töltelék:
A hagymát és a répát megpucoljuk a hagymát finomra vágjuk a répát lereszeljük,Az olajat kissé megfórrósitjuk a hagymát megfuttatjuk rajta. előszőr a húst adjuk hozzá fehéredésig piritjuk majd belerakjuk a répát..Pár percig együtt pároljuk kissé megsózzuk megborsózzuk,a gyömbérrel fűszerezzük majd hozzáadjuk a tejszínben elkevert tojássárgákat és a süritett paradicsomot . Épp csak egyet forralunk rajta azután egyenletesen az elúősütött tésztára halmozzuk.A szalonnaszleteket a tetejére rakjuk befedjük vele a pitét,majd előmelegített 200 c fokos sűtőben 25-30 perc alatt készre sütjük. zöldsalátával tálaljuk jó étvágyat hozzá nagyon finom 
és így néz ki :):):)

Kép

nemlajos nagyon jó az új vonalzód :):):):képetket kérünk Döméről :):):)

nika70
Salgótarján

Nemrég értünk haza.
És nagyon jó napom volt. :D
Még mmost sem érzem igazán fáradtnak magam. Csodálkozom is a dolgon.

És ma nyerő napom volt. Lottó és póker.... :D Igaz az össz nyeremény csak 2 ezer körül van, de ki a kicsit nem becsüli.... :D

Asiye!

Majd elolvasom a Te történetedet is, de már nem most.
Pedig kíváncsi vagyok nagyon.

Mozi:
Largo Winch - Az örökös
Mindenkinek ajánlani tudom, de csak két feltétellel: Ne olvassa el előtte sehol a tartalmát vagy a kritikáját és feliratosan nézze meg. (Mindkettő lelövi a poént.)
Nekem nagyon tetszett.

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Asiye!

Mégis elolvastam most. :D Megérte.
Szerintem ez is nagyon szép.
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Még mindenki alszik?
Hétalvók... :)

Beni reggel hétkor szokás szerint ébresztett.
De erre számítottam. Most van egy kis pihi, mert Mamival kirakózik.
Vendég

Na jó.
Ha ti durmoltok, akkor én elmegyek zuhanyozni.
Utána pedig irány a mai vásárlás. :)
Remélem most már minden meglesz Beni bútorainak kivételével. (Arra jövő hét szerdáig kap haladékot a bolt...)

Ha valami fontos történik, kérek sms-t!
Vendég

jó reggelt :):):)

törpiri ma már akár szülhetnél is :):):):) majd írj catnek ha van valami :):):)

többiek merre vagytok? pici?

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Köszi lányok, hogy elolvastátok :)
Én is visszolvastam, és még mindig azt érzem, hogy nem tudom vissza adni, azt amilyen valóban volt. Nem jön át rajta az izgalmam, félelmeim, ...
De mindegy, hát nem leszek bestseller író!! :lol: :lol: :lol:

Cat!
Örülök, hogy ilyen jól telt az estétek. Egy kicsit irigyellek, mert én amíg megtehettem volna ne használtam k, hogy rábízzam a fiúkat valamire és menjünk kettesben ide-oda. Most meg egyszerűen senki nincs aki 3 gyereket bevállalna. Jó még kicsi Yasemin, de pár hónap múlva sem fogok senkit találni, aki bevállalna 3 gyereket. De hát Én magam sem vállalnám, hogy másnak a 3 gyerekére egyszerre vigyázzak-hatalmas felelősség.

Mit kell még beszereznetek? Vagy ez csak ilyen kaja beszerző körút lesz?

Nika!
T Milyen ügyi vagy a konyhában! :wink: :)

És sikerült kinézni valami étkezőt ami szép is és árában is jó?

Nemlajos!
Hogy telt az éjszaka? Irtózatos vihar volt itt, a környékbeli kutyák meg voltak bolondulva.
Mogyoró hogy viselte? Felkiabálta Dömét?

Törpiri!
Finomat főztél bizti! :)
Hogy vagy?
Meddig akar Lili benn maradni szerinted?

Sissi!

Igen nagyon rossz ez a válogatós időszak, mire elkészültem a kajával sokszor hányingerem volt tőle :? de olyan is volt hogy egyik pillanatról a másikra megkívántam valamit.
PL:nyers gombát este 10kor
piizza-de mire kihozták undorodtam tőle :? ....

Nócika!

Tényleg nagyon siettek! :lol: :lol: :lol:
De nem baj, ha addig is nincs útba :wink: képet raksz majd fel?

Kép Kép Kép
asiye

Csucsu!

Hogy vagy?
Írj magadról bővebben! :)
Egy gépről többször is lehet szavazni a kislányodékra?

Vannak akik szó szerint eltüntek:
Andy!
Ibici!
És akik régen nem írtak.
Zsu!
Afra!
Pici!

Mi van lányok? Vagy csak egyszerű hétvége? :)
Akkor szép hétvégét mindenkinek!!

Lányok a tulipánok már rendesen kinn vannak a földből, és már csak 2-3 hét és lehet venni a virágokat, palántákat, szórni a magokat! :roll: :roll: :roll:

és menni sétálni, kirándulni...mit akarok én 3 gyerekkel! :?: :shock:
de valahogy csak meg oldjuk. :) :) :)
3 gyerek ide-oda, nem maradhatunk egész tavaszal itthon :)

Kép Kép Kép
asiye

Jól van, akkor szórakoztatom magam a saját képeimmel :) :) :)

Egy tegnapelőtt reggeli apa-lánya "jóreggeltpuszi", kis szerelemmel :) :

Kép

Anya! Akkor most mikor kell mosolyogni? Már lemaradtam? :)

Kép

Pelussal-félálomban :)

Kép

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: nagyon szép a kislányotok:)
De kérek szépen képet a vőlegényünkről is ám. :) Na meg lányom sogoráról is. :)

Semmi nem történik velem azért nem is tudok irni mit.
Most várom pirit. Ahasam már 2-3napja fáj.
Tegnap kaptam meg az utolsó gynevac szurit.
Dolgozok. reggel korán kelek 5kor indulok és 7re beérek a melóba. Este 7re meg haza érek. Fürdés, és alvás. Ebből áll egy nap. Hétvégén takaritok, fözők és mindent megcsinálok ami hétköznap kimarad.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Hát biztos nem könnyű a munkát és a családot össze egyeztetni, de ügyes csaj vagy :) :) :)
most hogy megkaptad az utolsú szurit, mi lesz? már mint mire lehet számítani? mi a következő lépés?

Hát a fiúkról, csak külön van kép! :) de felteszem akkor :)
Hmza Yaseminnel

Kép

Alper

Kép

de akkor Te is rakj fel képet Szabináról :)

Kép Kép Kép
asiye

na közben rájöttem, hogy minden nap lehet szavazni, de csak egyszer. azt hiszem :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt,vagy inkább már jó napot :lol:

MEgvagyok,kicsit nehézkesen...éjszaka már nagyon fáj a medencém,amikor a másik oldalamra fordulok...menni meg alig birok annyira nyom..apa már pingvinnek hiv a járásom miatt :oops: :?
MA reggel mondtam apának kár,hogy nem ikreink lettek,azok már kibujtak volna :wink:
Amúgy a kisasszony folyamatosan nyújtózik bennem és rugdos...tegnap anyuéknál a könnyem is kicsordult annyira szétfeszitette magát.

Azt mondják akkor már nem nagyon mozog amikor ki akar bujni..szerintetek(Asiye,Nemlajos??)é már nem nagyon emlékszem rá :? :wink:

Asyie még mindig gyönyörűek a gyerkőcök :wink:

Tegap kaptam anyuéktól pólyát,kis zsákot..fürdőlepedőt,most azokat is gyorsan kimosom...aztán vasalás...és pihi..
Még jó,hogy tegnap megfőztem,ma nem kell semmivel bajlódnom...

Reggel átjött a szomszéd néni és megkérdezte mi a baj annyira furcsa az arcom(hát fel van puffadva),mondom neki,semmi lassan biztos szülök :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt!
Nálunk is volt vihar, de Döme is, Mogyoró is átaludta, fél 9 után éjfél utántól volt fenn Döme 1.20-ig, aztán fél öttől fél hatig, és most keltünk 10-kor :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos,az jó nem??? :lol:

Na lassan hozzászokik mikor kell aludni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jó bizony :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!

Köszi! :)

Hát nekem egyszer sem indult meg magától a szülés, ki tudja meddig maradtak volna a gyerekek.így nem tudom milyenek a szülés előtti napok. bocsi. de Nemlajos, meg a többiek akik már szültek, biztos tudnak segíteni :) :) :)

Nemlajos!

Akkor azért aludtatok rendesen :) :)

képet azért rakjál ám :) :)

Kép Kép Kép
asiye

nem vagyunk egy agyonfotózgató család, úgyhogy türelem...
Valahogy nincs bennünk kényszer, hogy lencsén keresztül nézzük a gyereket, de persze fogjuk fotózni, de nem ígérem, hogy minden nap (igazándiból ez messzire nyúli, valamikor gyerekkorom hajnalán találtam a szekrényben egy rahedli képet, gyönyörű hajasbabáról több tucatot - a nővérem - és rólam egyet mikor totyogtam, egyet meg 3-4 éves koromból... nem járt felénk a fényképész, vagy ha igen, épp beteg voltam piciként, de tényleg jól felismerhető görcsöt jelent nekem az, hogy nincsenek képek rólam. Ezért nem is akarom elkövetni az első-gyerek-fotó-dömping-hibát. De lehet, hogy csak hülyeségeket beszélek :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Érthető!

És lehet hogy Te csinálod jól. mert mi(és mg sok más csakládon is észre vettem), lassan átesünk a ló túloldalára. Ha véletlenül lemerül a gép aksija, hát az igazi tragédia

nekem az első képem 6 hónapos koromba készült, aztán van egy 15 hónapos koromból és aztán csak 3 éves korom után.

gőzöm nincs hogy mért!?

Kép Kép Kép
asiye

Véletlenül nem vidéken nőttél fel Te is? :D
Mert nálunk a 70-es években még vígan vártuk a vándorfényképészt (vagy ügyesen hazudnak anyámék, hogy miért nincs rólam fotó :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Csak bekukk, mert még mindig nem vagyok 1OO-as...influenzás lettem :( (ennyit a védőoltásról :evil: )
Tegnap eléggé vacakul voltam, ma már kicsit jobb, de még érzem, h pihennem kell.

Szépek a fotók Asiye!
És nagyon meghatóak voltak a szüléstörténetek :roll:

afra.h

gyógyulgass!
Én úgy tudom, mindenki beleesik, aki megkapja, csak könnyebb lefolyású lesz... de lehet, hogy ez is hülyeség :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos! Nem! Pösti vagyok! :lol: :lol: :lol: csak szegények voltak anyámék, mint templom egere! :) :) :)

Afra!
Gyógyulj meg Drága!

És a lényeg!!!!!!!!!

MINDEN KEDVES NŐ TÁRSAMNAK ITT A TOPICBAN, ÉS MINDENHOL A VILÁGBAN, NAGYON BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!

EZT NEKTEK KÜLDÖM:

Kép

Kép Kép Kép
asiye

asiye: nem én vagyok ilyen ügyi :wink: :wink: ez apa reszortja :):):):

tezsveszen néztem egy sarokülös étkezőgarnítúrát 17000-ért apa miondta várjunk még mert lehet be sem fér :) de szerintem nem viszi el senki és esetleg meghírdetiújra ha nem akkor lesz tescós de vannak hála istennek olyan árban ami nekünk még megfelel :):):)

nika70
Salgótarján

mentünk anyóshoz reggel és vettünk anyósnak virágot meg a csajoknak valami csokit erre mopndja párom mit szeretnék nőnapra mondtam neki szerintem én már megkaptam tegnap :wink: :oops: babót a pociba :D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

hűha :shock: :shock: :shock:
Hát így legyen!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: